sead1 wrote: ↑20/04/2022 13:48
shalla wrote: ↑20/04/2022 13:24
Svaka vama čast za te cifre, ali fkt...
Ne govorim iz zavisti već ono, stvarno respect
Nema šanse da bih dao tolike pare na ljetni odmor ali poštujem, svako ima svoj merak...
Prijatelju moj, isao bi i ja da moze jeftinije..ali nazalost nemogu naci..jos sa dvoje relativno male djece od 4 i po i 6 i po godina, nemogu se upustat u neke lijeve avanture i uzimati bilo sta.
Da je HR skupa jeste, netrebamo da pricamo. Da su ostali isto poskupljali i to stoji..u Avionu moja djeca isto moraju da plate kartu, tako da ni ja nemogu tako jeftino putovati kao prije dok smo supruga i ja bili sami i isli za 1000 eura za Tursku/Tunis..primera radi..
Ali da si u pravu u pravu si.. skupo je sve..
Ma jasno, znam sve. Nije mi fkt bila namjera da pametujem već onako, kontam jbt to su baš ozbiljne cifre al džaba kad je sve otišlo u pm...
Mi prošle godine iz principa nismo htjeli nigdje u HR ni u CG. Imali smo defekt na autu, nisam se baš smio usuditi da vozim do Grčke i onda kad smo vidjeli kakve su cijene po HR i CG jednostavno smo rekli ma zajebi... Otišli tour de Bosnia hahaha, i mogu ti reći baš se fino odmorili...
Btw, ne napomenuh jednu bitnu stvar, do 2019 smo sve išli polovina Juna ili početak Septembra pa su i cijene bile prihvatljivije, međutim od 2019 suprugi na poslu uveden kolektivni godišnji koji se mora iskoristiti u prve dvije sedmice Avgusta pa nas to ograničava sa ponudom