mediji su neutralni
sjećam se prije kad sam bio mali zakašlje buš stariji odmah pada vrijednost dolara
danas niko više na bidenove promašaje ne reagira
Mozda tebi.JohnnyS wrote: ↑06/01/2024 22:59Naravno, tome služi forum.jeza u ledja wrote: ↑06/01/2024 22:52Super.
Naravno ovdje govorimo o americkim glasacima.
Sa strane mogu i ja palamudit sta je kome bolje.
jeza u ledja wrote: ↑06/01/2024 23:11Mozda tebi.JohnnyS wrote: ↑06/01/2024 22:59Naravno, tome služi forum.jeza u ledja wrote: ↑06/01/2024 22:52
Super.
Naravno ovdje govorimo o americkim glasacima.
Sa strane mogu i ja palamudit sta je kome bolje.
Meni recimo ne pada na pamet soliti pamet sta je vama dole u BiH bolje.
JohnnyS wrote: ↑06/01/2024 22:33Apsolutno ništa za moje interese, želje i principe ne znače ni Hillary Clinton ni Donald Trump, da se vratimo na dilemu s početka raspravejeza u ledja wrote: ↑06/01/2024 21:50 Inace neki ljudi izgleda proces davanja glasova nekome vide kao neku nagradu, trofej, onome ko je prima, umjesto da shvate da glasaju prvenstveno za sebe i svoje interese, zelje, principe.
Odluci se.JohnnyS wrote: ↑06/01/2024 23:23jeza u ledja wrote: ↑06/01/2024 23:11Mozda tebi.
Meni recimo ne pada na pamet soliti pamet sta je vama dole u BiH bolje.
Analogija bi imala smisla kad bi Bosna i Hercegovina žarila i palila planetom i bosanskohercegovački ambasador u Washingtonu birao parlamentarnu većinu.
Je li ikad objasnjeno kako je covjek koji bi dejtao vlastitu cerku postao predsjednik Amerike?Osmi Socrates wrote: ↑06/01/2024 23:12 Pa svakako da je određenim čudnovatim likovima na internetu pogodnije da predsjednik bude onaj koji bi dejtovao svoju kćerku i pio Lysol.
Al' opet kažem, moraš biti u čudnom periodu svog života da Trumpa podržavaš. Jednostavno ti više nije važno. Pogotovo ako si iz Evrovizije.
Neke poglupave Amerikance možda i shvatam. Osjećaju se ugroženi or whatever. Nema dovoljno psihijatara da radi na tome, pa shvatam.
Nije nikad objašnjeno ni kako normalan čovjek u 21. vijeku može podržavati Trumpa ili bilo kojeg lika kao Trump na bilo koji način. Čovjek nije rekao nijednu normalnu rečenicu otkad znam za njega. Nijednu. Govor mu se kreće od komično-debilnog do bukvalno odvratnog.sinuhe wrote: ↑07/01/2024 08:30Je li ikad objasnjeno kako je covjek koji bi dejtao vlastitu cerku postao predsjednik Amerike?Osmi Socrates wrote: ↑06/01/2024 23:12 Pa svakako da je određenim čudnovatim likovima na internetu pogodnije da predsjednik bude onaj koji bi dejtovao svoju kćerku i pio Lysol.
Al' opet kažem, moraš biti u čudnom periodu svog života da Trumpa podržavaš. Jednostavno ti više nije važno. Pogotovo ako si iz Evrovizije.
Neke poglupave Amerikance možda i shvatam. Osjećaju se ugroženi or whatever. Nema dovoljno psihijatara da radi na tome, pa shvatam.
I bez one price o Rusima i djeci iz Makedonije.
Velika je Amerika, lako je zagubiti osobuTruba wrote: ↑07/01/2024 09:52 https://www.avaz.ba/vijesti/globus/8780 ... ni-saznali
Nisu znali da je sef pentagona u bolnici
Pa sta je Trump nego epitom pola Amerike (na izborima je razlika u glasovima jedan veci grad)-bahat, razmetljiv, ignorantan, America fuck yeah i tako to.
A realno i jeste tako, mada ne mogu da shvatim ni one teške rednekčine kako gutaju neke stvari koje govori._BataZiv_0809 wrote: ↑07/01/2024 10:43Pa sta je Trump nego epitom pola Amerike (na izborima je razlika u glasovima jedan veci grad)-bahat, razmetljiv, ignorantan, America fuck yeah i tako to.
Ask China i opleti![]()
https://m.youtube.com/shorts/E0X0wUiJCBEVelkoski wrote: ↑07/01/2024 11:13A realno i jeste tako, mada ne mogu da shvatim ni one teške rednekčine kako gutaju neke stvari koje govori._BataZiv_0809 wrote: ↑07/01/2024 10:43Pa sta je Trump nego epitom pola Amerike (na izborima je razlika u glasovima jedan veci grad)-bahat, razmetljiv, ignorantan, America fuck yeah i tako to.
Ask China i opleti![]()
![]()
Naravno da je moguce.