Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
al-em
#9151 Re: Utakmice.
A mozda je fer i prema raji koja je redovna, da se malo spuste ove karte
3.5.7 je normalno i posteno, osim derbija kada to treba podebljati za 2 markice
3.5.7 je normalno i posteno, osim derbija kada to treba podebljati za 2 markice
-
todd_smith
#9152 Re: Utakmice.
Ja ne znam jednu jedinu osobu koju trenutno 1-2 marke sprijecavaju da dodju na stadion.Logovan wrote:Bilo bi više ljudi, jer dosta raje svaku marku gleda. Ne mislim sad da bi se posjeta odmah nešto puno povećala, ali sa vremenom dolazilo bi sve više i više ljudi. Da bi posjeta uvijek bila dobra, zavisi i od igrača, pa onda od kiše, snijega, ima li ili nema tv prenosa, itd.Raigor Stonehoof wrote:Ma ne kontam vam tu teoriju nikako, ne vjerujem da bi bilo vise ljudi sa manjim cijenama. Eto neko ne moze platiti 5km ali moze 3 i zbog te dvije marke ne dolazi na utakmice...
- Logovan
#9153 Re: Utakmice.
Ja ih znam par, ljudi bukvalno gledaju svaku marku.
- ledeni_caj
#9154 Re: Utakmice.
Znam i ja, ali vecina moze platiti normala. Sto naravno ne znaci i da trebaju. Predstavljati kao luksuz nekakav odlazak na tekmu najgore lige na svijetu je smijesno.
- Butmiran
#9155 Re: Utakmice.
Zbog ljudi sa godišnjim nema smisla da se sad smanjuje cijena karata.
Istina za Vedrana!
Istina za Vedrana!
-
al-em
#9157 Re: Utakmice.
Ljudi sa godisnjom su zakinuti za utakmicu sa zvijezdom i slavijom.
Mozda bi njih trebalo pustiti koju kup utakmicu dzaba
-
Mr Hiccup
#9158 Re: Utakmice.
bice.al-em wrote:Ljudi sa godisnjom su zakinuti za utakmicu sa zvijezdom i slavijom.
- bleee_sa
#9159 Re: Utakmice.
Šta ono rekoste sinoć za Široki, satraće ih ? 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9160 Re: Utakmice.
ganola, još 40 minbleee_sa wrote:Šta ono rekoste sinoć za Široki, satraće ih ?
- bleee_sa
#9161 Re: Utakmice.
Ako ih dobiju odoh maksuz do Harija na ćevape, i da pozdravim Travničane.Velkoski wrote:ganola, još 40 minbleee_sa wrote:Šta ono rekoste sinoć za Široki, satraće ih ?
- omega369
#9162 Re: Utakmice.
dajte ba, nemojte pretjerivati, kakve crne 1-2 mrake?? tekma protiv drine i travnika (ili koja je vec bila) u 3 dana, jedna istok 8 KM, druga također 8 KM. Majstore to je 16 KM i vec 6 KM razlike! odnosno 9 KM ako dodamo jos jednu utakmicu ranije. pa nemoj zezatitodd_smith wrote: Ja ne znam jednu jedinu osobu koju trenutno 1-2 marke sprijecavaju da dodju na stadion.
opet kazem utakmica protiv slavije sigurno moze biti reper. ne sjecam se kad nam je zadnji put bilo 6-7 milja na "obicnoj" utakmici. mislim, negdje protiv olimpica prosle sezone da je bilo toliko. naravno da se treba nesto mjenjati
-
north
#9163 Re: Utakmice.
Bravo Travnik
Kakva razlika jebo te između -4 i -7, drastična razlika
Ako dobijemo Zrinjski, siguran sam da ćemo kraj polusezone dočekati sa nekim minimalno zaostatkom sa kojim bi na proljeće itekako mogli biti u igri...ne treba ni srati puno koliko nam ta tekma znači...rezultatski, sada je važnija čak i od one sa Lišticom
Ako dobijemo Zrinjski, siguran sam da ćemo kraj polusezone dočekati sa nekim minimalno zaostatkom sa kojim bi na proljeće itekako mogli biti u igri...ne treba ni srati puno koliko nam ta tekma znači...rezultatski, sada je važnija čak i od one sa Lišticom
- jeza u ledja
#9164 Re: Utakmice.
Kazem ja vama juce da ce oni itekako jos prosuti bodova.
Samo trebamo gledati da ih mi ne prosipamo.
- omega369
#9165 Re: Utakmice.
tako je. samo da mi sto manje kiksamo i nece biti problema
-
todd_smith
#9166 Re: Utakmice.
eh, ovo je vaznije nego to prvojeza u ledja wrote:Kazem ja vama juce da ce oni itekako jos prosuti bodova.
ali onda imas argument, zar nije bolje uzeti sezonsku?omega369 wrote:dajte ba, nemojte pretjerivati, kakve crne 1-2 mrake?? tekma protiv drine i travnika (ili koja je vec bila) u 3 dana, jedna istok 8 KM, druga također 8 KM. Majstore to je 16 KM i vec 6 KM razlike! odnosno 9 KM ako dodamo jos jednu utakmicu ranije. pa nemoj zezatitodd_smith wrote: Ja ne znam jednu jedinu osobu koju trenutno 1-2 marke sprijecavaju da dodju na stadion.
opet kazem utakmica protiv slavije sigurno moze biti reper. ne sjecam se kad nam je zadnji put bilo 6-7 milja na "obicnoj" utakmici. mislim, negdje protiv olimpica prosle sezone da je bilo toliko. naravno da se treba nesto mjenjati
eto 4 domace za Sjever ti je sezonska za haman 20 utakmica.
O cemu pricamo ovdje?
Da pojasnimo, nije ni meni svejedno, ja zbog zdravlja recimo nisam otisao jos od Travnika, ali uzeo sam sezonsku i fakticki vratio pare koje sam dao na sezonsku. Znam ja da bi trbealo, ali nije kao da su supci i sjede i govore eh daj jos skuplje
Ljudi izracunali koliko im treba i ta cifra je bila previsoka, pa i ovo sto su stavili ostaju u minusu, a trazi se jos 2-3x manje.
Zalite se Savezu sto nije stvorio mogucnosti bolje
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9167 Re: Utakmice.
Kakvo zdravlje lažove 
- Muhamed Đakmić
#9168 Re: Utakmice.
Koliko drugi klubovi placaju troskove organizacije i kako to oni iste mogu uklopiti u nizu cijenu karte, iako su znacajno slabijeg budzeta od Sarajeva?
Pitanje je za todda koji trazi nekakvu ekonomsku logiku u cijeni karata
- ZonFon
#9169 Re: Utakmice.
Mi nikako da skontamo da na posjetu uticu rezultati i igre kluba i atraktivnost protivnika.Rezultata nesto i nemamo u zadnje vrijeme a atraktivni protivnici nam mogu doci u evropi. Cijene ulaznica,vrijeme, sigurnost, huligani su izlizane price i opravdanja.
JEdino sto bi mozda podiglo posjetu za milju-dvije ljudi po utakmici jeste da se izgradi krov na dvije tribine, jer u tom slucaju ljudi nebi gledali kakvo je vrijeme na dan tekme.
Nego, Krste ce nam izginuti do kraja prvenstva igrao je evropu, igra ligu i kup, jos ide i na reprezentativna okupljanja. Nemanja nije dovoljno dobar da ga mijenja, Bekic nije igrao pravo dugo, ostaje nam nada da ce Benko sto prije rijesiti papire pa da naizmjenicno mogu rasetati protivnike.
JEdino sto bi mozda podiglo posjetu za milju-dvije ljudi po utakmici jeste da se izgradi krov na dvije tribine, jer u tom slucaju ljudi nebi gledali kakvo je vrijeme na dan tekme.
Nego, Krste ce nam izginuti do kraja prvenstva igrao je evropu, igra ligu i kup, jos ide i na reprezentativna okupljanja. Nemanja nije dovoljno dobar da ga mijenja, Bekic nije igrao pravo dugo, ostaje nam nada da ce Benko sto prije rijesiti papire pa da naizmjenicno mogu rasetati protivnike.
-
todd_smith
#9170 Re: Utakmice.
Pa siguran sam da jedna Drina ne treba toliko zastitara niti policije niti ambulantu koliko ti treba na HasetuMuhamed Đakmić wrote:Koliko drugi klubovi placaju troskove organizacije i kako to oni iste mogu uklopiti u nizu cijenu karte, iako su znacajno slabijeg budzeta od Sarajeva?
Uostalom ja samo pricam ono sto sam Dina slusao, nije ni njemu drago jer zna i sam kako ce navijaci reagovati, ne moras biti direktor da znas sta je sta
Kazem, i ja bih rado za 1KM ulaz, ali plati osiguranje, plati MUP, plati kazne, plati ovo, plati ono. Nije ni Amidza toliko lud da ulaze tolike pare da bi se svake druge sedmice samo lopovima u Savezu dale
Ubise me plavke i crveneVelkoski wrote:Kakvo zdravlje lažove
- bleee_sa
#9171 Re: Utakmice.
Joj jeste se uhvatili karata i posjete.
Ko je navikao dolazit će, ko nije neće i to je to.
Sent from my Sony Xperia SP
- Kemal Malovčić
#9172 Re: Utakmice.
bleee_sa wrote:Joj jeste se uhvatili karata i posjete.
- Muhamed Đakmić
#9173 Re: Utakmice.
Jeste, zato smo jucer imali 7 milja, a prije koji dan milju.
-
todd_smith
#9174 Re: Utakmice.
Hame okani se foruma i idi treniraj tu djecu 
- bleee_sa
#9175 Re: Utakmice.
Jučer si imao 7 milja jer je nedelja, neradni dan + praznik. Neću ni spominjati otvorene kapije.Muhamed Đakmić wrote:Jeste, zato smo jucer imali 7 milja, a prije koji dan milju.
Svi mi možemo ostaviti u 15 dana tih 8 maraka za kartu, samo što mi nemamo razvijen mentalitet da je Sarajevo i fudbal uopšte prije kafe i kladionice.