Sirija vol. 2

Locked
habanero68

#91476 Re: Sirija vol. 2

Post by habanero68 »

Ide red bombi od 500 kg

Pa red kalibara

Young Erotica

#91477 Re: Sirija vol. 2

Post by Young Erotica »

insomnia78 wrote:
A dobro. Ko da ti ne bi volio da nisi. Pa je l’
PS: vidis labude kako smo citani diljem “regiona” a ti jutros gotov zaplak’o. Ne cita ‘vo niko, ne kreiramo mi nista
Ko nas bre zavadi :D
Ocekivao sam malo kreativniji pokusaj od tebe.
Last edited by Young Erotica on 03/11/2017 18:25, edited 1 time in total.
Krokodajl

#91478 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

Vide se ožiljci na bradi što je rezultat vjerovatno plastične operacije o kojoj se duže vremena špekulisalo, da je u Idlibu prije 2 godine teško ranjen i da mu je urađena plastična operacija lica, brada je vjerovatno služila kao estetski dodatak da prikrije ožiljke šavova koji su i na ovoj gotografiji jasno vidljivi u predjelu ispod donje usne.

Eh sad, to je ako se prihvati činjenica da su Tigar iz Idliba i ovaj Tigar ista osoba.

Mene stvarno čudi kako niko od Sirijskih portala, pa čak ni opozicionih, nije potegao tu priču, ja stvarno nisam vidio da su raspravljali o identitetu Tigra tj. da li je riječ o drugoj osobi, što znači da vjerovatno jeste to ista osoba, a šta se uistinu desilo, to možemo samo nagađati.

Osim toga, da je uistinu imao neku vrstu operacije po meni pokazuje i da unatoč činjenici da cijelo vrijeme boravi u pustinji i suhom zraku na licu nema bora pa ni kraj očiju (koje su vidljive na fotografijama od ranije), što znači da mu je lice jelte upumpano botoxima i raznim glupostima i hemijama.
Last edited by Krokodajl on 03/11/2017 18:27, edited 1 time in total.
ultrajvosa 1987

#91479 Re: Sirija vol. 2

Post by ultrajvosa 1987 »

Izgleda plastikaner bio samo za kamere i da zbuni protivnika :skoljka: :lol: :lol:
A nisu istine. :D
karakters

#91480 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

ultrajvosa 1987 wrote:Izgleda plastikaner bio samo za kamere i da zbuni protivnika :skoljka: :lol: :lol:
Ken :D
nixon69

#91481 Re: Sirija vol. 2

Post by nixon69 »

Young Erotica wrote:
Challenger__ wrote:
Young Erotica wrote:Sa telefona i polomljenom rukom kucam, mrzi me da listam stranice sad,u pocetku mi je bilo smešno dok nisam video da ti stvarno verujes u to.
OK, uglavnom je riječ o tvom "umjetničkom dojmu". Sve pet. Ipak, živ bio, ne trpaj me u isti koš sa patološkim lažovima i ISIL-ovcem.
Za razliku od nekih drugih likova, imaš moju dobrodošlicu na forum IAKO to nije baš neka preporuka.

Živio!

:wink:
vas dvojica nekad branite neodbranjivo slepo verujući samo jednoj strani a sve drugo odbacivanje kao laz
Sve drugo i jeste velika LAZ. :D
insomnia78

#91482 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Krokodajl wrote:Vide se ožiljci na bradi što je rezultat vjerovatno plastične operacije o kojoj se duže vremena špekulisalo, da je u Idlibu prije 2 godine teško ranjen i da mu je urađena plastična operacija lica, brada je vjerovatno služila kao estetski dodatak da prikrije ožiljke šavova koji su i na ovoj gotografiji jasno vidljivi u predjelu ispod donje usne.

Eh sad, to je ako se prihvati činjenica da su Tigar iz Idliba i ovaj Tigar ista osoba.

Mene stvarno čudi kako niko od Sirijskih portala, pa čak ni opozicionih, nije potegao tu priču, ja stvarno nisam vidio da su raspravljali o identitetu Tigra tj. da li je riječ o drugoj osobi, što znači da vjerovatno jeste to ista osoba, a šta se uistinu desilo, to možemo samo nagađati.

Osim toga, da je uistinu imao neku vrstu operacije po meni pokazuje i da unatoč činjenici da cijelo vrijeme boravi u pustinji i suhom zraku na licu nema bora pa ni kraj očiju (koje su vidljive na fotografijama od ranije), što znači da mu je lice jelte upumpano botoxima i raznim glupostima i hemijama.
:lol:
Young Erotica

#91483 Re: Sirija vol. 2

Post by Young Erotica »

Svi tu imaju putera na glavi, sem mozda kurdskih boraca a, ali oni furaju taj imidž da bi se dodvorili medjunarodnoj koaliciji,jer ako pokazu isto lice bice podrska sa ručnom od strane Amerike a turci jedva cekaju da budu pusteni sa lanca
insomnia78

#91484 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Dje onaj sto mu je rodjak plasticni hirurg?
:lol: :lol: :lol:
Joj kakvih je sve likova defilovalo ovuda. Onom bajagi rodjaci u gardi :lol: ovaj iz hrvatske al pravi svinjac u Pozarevcu pa odatle IP adresa, onom rodjak plasticni hirurg. :lol:
Da ne spominjem sve ove samozvane eksperte za strategiju i taktiku, tehniku, forenziku, plasticnu hirurgiju :lol: :lol: :lol:
I onaj dodje i kaze pozivam ozbiljne forumase
Hohohoho
ultrajvosa 1987

#91485 Re: Sirija vol. 2

Post by ultrajvosa 1987 »

karakters wrote:
ultrajvosa 1987 wrote:Izgleda plastikaner bio samo za kamere i da zbuni protivnika :skoljka: :lol: :lol:
Ken :D
:izet: :D
karakters

#91486 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

insomnia78 wrote:Dje onaj sto mu je rodjak plasticni hirurg?
:lol: :lol: :lol:
Joj kakvih je sve likova defilovalo ovuda. Onom bajagi rodjaci u gardi :lol: ovaj iz hrvatske al pravi svinjac u Pozarevcu pa odatle IP adresa, onom rodjak plasticni hirurg. :lol:
Da ne spominjem sve ove samozvane eksperte za strategiju i taktiku, tehniku, forenziku, plasticnu hirurgiju :lol: :lol: :lol:
I onaj dodje i kaze pozivam ozbiljne forumase
Hohohoho
Ozbiljni su samo oni sa preko 37.697 postova :lol:
insomnia78

#91487 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Oti su najgori
nixon69

#91488 Re: Sirija vol. 2

Post by nixon69 »

habanero68 wrote:Ide red bombi od 500 kg
Pa red kalibara
Pred kraj videa pogledaj ucinak tih kalibara. Razvalise sve.
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... tdydfQusFA
habanero68

#91489 Re: Sirija vol. 2

Post by habanero68 »

Elijah J. Magnier‏ @ejmalrai

A high ranking CIA official visited #Damascus secretly to discuss about the fate of #USA intelligence officers who disappeared in #Syria +
8:22 PM - 2 Nov 2017
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#91490 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

proglašavam dan šutnje u znak žalosti za brkom
ovo važi samo za ozbiljne forumaše
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#91491 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

Elijah J. Magnier‏ @ejmalrai

A high ranking CIA official visited #Damascus secretly to discuss about the fate of #USA intelligence officers who disappeared in #Syria +
8:22 PM - 2 Nov 2017
obuma se sjebo
zrakomlat

#91492 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

General War wrote:
insomnia78 wrote:Sunce ti jebem sta je sad ovo :lol:
Istopila se plastika, sta se cudis :D
:lol:
istekla garancija na operacioni zahvat, pa se obatalio opet
Kikibombona

#91493 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Vec sam pisao danas, u Siriji imamo nove momente. Izrael i sirijski rezim su po prvi put na istoj strani. Izrael cak prijeti vojnom intervencijom ako Druzi budu ugrozeni. Poznato je da Druzi uzivaju dobar tretman u Izraelu, da su mnogi oficiri izraelske vojske Druzi itd.

In Rare Move, Israel Says Ready to Protect Syrian Druze Town Under Attack by Islamic Militants
In a statement issued on Friday morning, the IDF said it was determined to prevent Nusra Front from taking over Khader.
"The IDF is prepared and ready to help the villagers and prevent damage or occupation of the village out of a commitment to the Druze population," the statement said.
Druze spiritual leader Sheikh Ali Maadi called on Friday morning for Druze to come to the Golan and help. “The time of truth has come. Our brothers in Khader are surrounded, we need to defend our brothers,” he said.
The mayor of Majdal Shams, Dolan Abu Salah, told Haaretz that residents are in touch with the IDF and the army understands the great sensitivity of the situation.
Sheikh Mowafak Tarif, the spiritual leader of the Druze community in Israel, arrived in Majdal Shams and met with senior IDF commanders, who vowed to prevent the occupation of Khader. Tarif told Israeli GOC Northern Command Yoel Strick that he trusts him and the IDF "to protect the Druze of Khader."
https://www.haaretz.com/amp/israel-news/1.820878

Prvi potez Izraela u Siriji koji vrijedi pohvaliti! :thumbup:

Druzi se moraju zastititi od pobjesnjelih dzihadista!
insomnia78

#91494 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Zar ih nece Uvazeni i sirijska alevitska armija zastititi?
zrakomlat

#91495 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

najbolje bi bilo da IDF uđe u siriju dje druzi zive, potjera dziadiste, i ostane tu, za slucaj da se mangupi vrate opet.
GIVI

#91496 Re: Sirija vol. 2

Post by GIVI »

Znam ja de je to Irački Hezbolah.Makar imaju isti zapovjedni kadar itd.Ono što je tu bitno je da imaju nove Ruske T-90setice.E sad odakle im.Možda ovo bude prvi put da Abrams i T.90 zajedno napadaju.
los talibanos

#91498 Re: Sirija vol. 2

Post by los talibanos »

"Syrian government forces will advance soon on Raqqa,
Iranian official says"

:thumbup:

Pacovi spremite se :run:
sunceKOtepsija

#91499 Re: Sirija vol. 2

Post by sunceKOtepsija »

Kikibombona wrote:Vec sam pisao danas, u Siriji imamo nove momente. Izrael i sirijski rezim su po prvi put na istoj strani. Izrael cak prijeti vojnom intervencijom ako Druzi budu ugrozeni. Poznato je da Druzi uzivaju dobar tretman u Izraelu, da su mnogi oficiri izraelske vojske Druzi itd.

In Rare Move, Israel Says Ready to Protect Syrian Druze Town Under Attack by Islamic Militants
In a statement issued on Friday morning, the IDF said it was determined to prevent Nusra Front from taking over Khader.
"The IDF is prepared and ready to help the villagers and prevent damage or occupation of the village out of a commitment to the Druze population," the statement said.
Druze spiritual leader Sheikh Ali Maadi called on Friday morning for Druze to come to the Golan and help. “The time of truth has come. Our brothers in Khader are surrounded, we need to defend our brothers,” he said.
The mayor of Majdal Shams, Dolan Abu Salah, told Haaretz that residents are in touch with the IDF and the army understands the great sensitivity of the situation.
Sheikh Mowafak Tarif, the spiritual leader of the Druze community in Israel, arrived in Majdal Shams and met with senior IDF commanders, who vowed to prevent the occupation of Khader. Tarif told Israeli GOC Northern Command Yoel Strick that he trusts him and the IDF "to protect the Druze of Khader."
https://www.haaretz.com/amp/israel-news/1.820878

Prvi potez Izraela u Siriji koji vrijedi pohvaliti! :thumbup:

Druzi se moraju zastititi od pobjesnjelih dzihadista!

Nista novo, Salik je vec daaavno postavlj'o...Pomazu teroriste, uz obecanje da ovi nece nista nazao uciniti Druzima :roll:

Israel acknowledges it is helping Syrian rebel fighters
Defense minister says Jerusalem assists insurgents in exchange for promise Druze will be kept out of harm's way

http://www.timesofisrael.com/yaalon-syr ... raeli-aid/

:thumbup:
habanero68

#91500 Re: Sirija vol. 2

Post by habanero68 »

Unconfirmed #SAA entered #Syria from AlQaim and storm Suwayyah, units advancing also from T2 and Mayaden to AbuKamal http://wikimapia.org/#lang=pl&lat=34.43 ... 5&z=12&m=b
11:36 AM - 3 Nov 2017

https://twitter.com/SyriaWar2/status/926518351165345792
Locked