According to some sources, include @C_Military1, Iraqis take full control of al aim
Code: Select all
https://twitter.com/C_Military1/status/926397615704506368
According to some sources, include @C_Military1, Iraqis take full control of al aim
Code: Select all
https://twitter.com/C_Military1/status/926397615704506368
Za koje su to gradove Kurdi pisali krv?Kikibombona wrote:Zvanicno saopstenje SDF u kojem optuzuju Bas rezim za saradnju sa ISILom.
Agreement between the Baathist regime and terrorist ISIS
http://sdf-press.com/en/2017/11/agreeme ... rist-isis/
SDF pisa krv za svaki grad, rezim uzima sve gradove bez ikakve borbe!![]()
![]()
Kurdima bi trebalo najmanje tri mjeseca da uzmu Zor, Bashar uzeo za dva dana!

ma svi se malo usminkaju i pretvaraju da se ne znaju hljeba najest kad im se sudi - vece su sanse da te oslobode ili bar manju kaznu daju.Chisum wrote:Jasno je da ovi vehabijski trogloditi spadaju u najgluplje sisare, ali da te ovaj povede u rat...![]()
Oslobodili Kurdi...muhafuca wrote:
Za koje su to gradove Kurdi pisali krv?
A koje je rezim uzeo bez borbe?
gradove - ne sela.
mislim pricali smo o ovome jedno dvanest puta - al treba ti pritvrditi gradivo svako malo kao djeci u specijanoj skoli.
u carstvu slijepih ćoravi je kraljChisum wrote:Jasno je da ovi vehabijski trogloditi spadaju u najgluplje sisare, ali da te ovaj povede u rat...![]()
Zipa ovogChisum wrote:Jasno je da ovi vehabijski trogloditi spadaju u najgluplje sisare, ali da te ovaj povede u rat...![]()
More importantly #Israel signaled it won't let Hader be captured by rebels, as part of its policy of protecting the Druze minority #Syria
https://twitter.com/michaelh992/status/ ... 7631143936According to the pro-regime National Defense Forces (NDF), 9 people were killed and 23 wounded in the car bomb attack #Syria
Druze community in the Golan receives updates from the IDF's head of the Northern Command (pics via @OrHeller)

Komplikovana moj *****. Njihova bijedna režija da imaju izgovor da se umiješaju u sirijska posla. Da nije Izraela ta banda koju nazivaš "džihadistima" ne bi imala ni metka ni šta da jede.Kikibombona wrote:Veoma kompleksna situacija za Izrael. S jedne strane ne zele rezim na granici - s druge ne zele pokvariti dobre odnose sa Druzima.
EDIT:Challenger__ wrote:Komplikovana moj *****. Njihova bijedna režija da imaju izgovor da se umiješaju u sirijska posla. Da nije Izraela ta banda koju nazivaš "džihadistima" ne bi imala ni metka ni šta da jede.Kikibombona wrote:Veoma kompleksna situacija za Izrael. S jedne strane ne zele rezim na granici - s druge ne zele pokvariti dobre odnose sa Druzima.

locals of hader and army recaptured all lost points , quneitra
Maystor wrote:Deir ez-Zor oslobođen!
Pozivam sve forumske prijatelje da ovu veličanstvenu pobjedu obilježimo tako što ćemo u narednih 7 dana na avatar staviti sliku uvaženog predsjednika Dr. Asada!
Nisam klon,ja sam kako ti voliš da kazes cetalj ili salonac. Pratim ovde temu par godina iz razloga sto su sve strane zastupljene i ne vlada jednoumlje, lakse se stvori prava slika situacije. Likovi poput kikibombona, chalenged i sarajevoxxx su robovi ideologije i sire neistine. Odgovorio sam na ovo samo zato sto covek laze sa pola gasa, niko mu ne replicira,kao eto pustaju saa a mucni kurdi krv propisase za dobrobit naftnih polja, usput idu hvalospevi o istim kao da se radi o rimljanima a ne o pastirima koji za bolje od 100 ovaca ne znaju.insomnia78 wrote:Koji si sad ti i zasto se kloniras?Young Erotica wrote:I ovo dok su uzimali naftna polja 100 km u danu, sve zarad naroda provincije der ez zor i njihove dobrobiti a isil kidisao na putnu komunikaciju i suknah i to je deo dogovora asad/isil zar ne?
vec mesecima lazes, podvaljujes slike,lazne događaje, i sopstvene konstrukcije o kurdima koje dodirnih tačaka sa realnoscu nemaju. Pride vredjas jedan pravac islama tako maliciozno a zastupas stranu ciji je civilizacijski vrhunac ples oko vatre i 100 ovaca.
Maystor wrote:Pozivam sve forumske prijatelje da ovu veličanstvenu pobjedu obilježimo tako što ćemo u narednih 7 dana na avatar staviti sliku uvaženog predsjednika Dr. Asada!
Stavljanjem mene u ovaj kontekst si kupio mnoga srca i, vjerovatno, produžio svoj virtuelni vijek. Ipak, moliću lijepo, kakve to neistine ja širim?Young Erotica wrote:Likovi poput kikibombona, chalenged i sarajevoxxx su robovi ideologije i sire neistine.
Neće moći.Challenger__ wrote:Maystor wrote:Pozivam sve forumske prijatelje da ovu veličanstvenu pobjedu obilježimo tako što ćemo u narednih 7 dana na avatar staviti sliku uvaženog predsjednika Dr. Asada!
Sve one teorije zavere koje si postavljao, kao suska se iza paravana, a rusko govno ne smrdi vec mirise itd, i meni je drago sto su rusi preokrenuli tok rata ali ti ga pretera.Challenger__ wrote:Stavljanjem mene u ovaj kontekst si kupio mnoga srca i, vjerovatno, produžio svoj virtuelni vijek. Ipak, moliću lijepo, kakve to neistine ja širim?Young Erotica wrote:Likovi poput kikibombona, chalenged i sarajevoxxx su robovi ideologije i sire neistine.
Jesu preokrenuli, to je činjenica.Young Erotica wrote:Sve one teorije zavere koje si postavljao, kao suska se iza paravana, a rusko govno ne smrdi vec mirise itd, i meni je drago sto su rusi preokrenuli tok rata ali ti ga pretera.
I zamoliti kapetana za jedan kraci intervju “jutarnjem”bhnapoleon1 wrote:Treba uvest štrajk i bojkotovat forum
Timing: #Syria declares liberation of #DeirEzzor (northeast) and #Israel-backed #terrorists attack in #Quneitra Prov (southwest)