Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
handžar88 wrote:
Neki ce i da poginu neupitno, ali naravno da ne prizeljkujem pokolj izraelaca vecinom su to dobri ljudi i zasluzuju drzavu svakako, ali ne ovakvu ciosatanisticku.. uglavnom ovakav kakv je sad Izrael ce morati biti unisten, zrtava ce biti ali Boze moj kad nije bilo..
ma nema od tog nista.
u ovoj konstalaciji snaga, cak ni sa irancima i rusima..
izrael ostaje, i arapima je bolje da se pomire sa tim i da se okrenu 95% ostatka bliskog istoka i prvo izmedju sebe urede odnose i unaprijede kvalitet zivota. nakon sto zavrse ove svoje ratove..
Young Erotica wrote:I ovo dok su uzimali naftna polja 100 km u danu, sve zarad naroda provincije der ez zor i njihove dobrobiti a isil kidisao na putnu komunikaciju i suknah i to je deo dogovora asad/isil zar ne?
vec mesecima lazes, podvaljujes slike,lazne događaje, i sopstvene konstrukcije o kurdima koje dodirnih tačaka sa realnoscu nemaju. Pride vredjas jedan pravac islama tako maliciozno a zastupas stranu ciji je civilizacijski vrhunac ples oko vatre i 100 ovaca.
sumirprimus wrote:ja ne znam nikog iz svoje blize okoline da je uopste svjestan da ovaj forum postoji
osim zene. a i ona zna jer me opominje da to s... ugasim
DaysleepeR wrote:koja klanica je ovaj DeZ, koliko je samo daeshovaca ostavilo kosti tu...
Imal kakvih info koliko ih je do sada zaljepilo u Siriji? Makar i ofrlje
Prema već zastarjelim podacima nevladinog SOHR-a, više od 60.000 stranaca je poginulo na strani antivladinih snaga. Većina od njih na strani ISIL-a. Više od ove zadnje rečenice nisu napisali.
Young Erotica wrote:I ovo dok su uzimali naftna polja 100 km u danu, sve zarad naroda provincije der ez zor i njihove dobrobiti a isil kidisao na putnu komunikaciju i suknah i to je deo dogovora asad/isil zar ne?
vec mesecima lazes, podvaljujes slike,lazne događaje, i sopstvene konstrukcije o kurdima koje dodirnih tačaka sa realnoscu nemaju. Pride vredjas jedan pravac islama tako maliciozno a zastupas stranu ciji je civilizacijski vrhunac ples oko vatre i 100 ovaca.
Jesu ovo stigli cetnici sa MCM braniti siitski islam?