Zdravo Capajebo, pretpostavljamo da ste navedene kanale imali promotivno. Mi Vam predlažamo obnovu ugovorne obaveze, sa kojom biste dobili besplatno Arena Sport SD paket kanala. Dakle, cijana paketa bi Vam ostala ista, ne bi se povećala. Možete nam se javiti u inbox za više informacija, jer će nam biti potrebni Vaši podaci, za detaljniju provjeru.Capajebo » Today, 5:15 pm
kakaljin wrote:
Capajebo wrote:
Capajebo wrote:
@Telemach, iz kojeg razloga su mi isključene arene 2,3 i 4? Kada je to bio dogovor pri potpisivanju ugovora.
Ustekao ugovor, pa sada odjednom to više ne važi , a cijena važi i dalje?
Navodno promotivno dobio Arene, ali je naravno tada racun postao skuplji. Sada da bi opet isto imao, mora racun ici jos gore.
Mozete li mi objasniti kako najjednostavnije da odjavim uslugu skroz? Ovo je postao klasicni bezobrazluk vise.
Pa imas ugovor i ako ti pise da trebas imati arene a ti ih nemas, onda na osnovu toga trazis raskid ugovora
Istekao ugovor, i sada da bi opet sve imao isto, cijena gore. To mi niko nije rekao kad sam potpisivao ugovor koji je istekao. Vec je bilo dobijate i arene da se dogovorimo.
Kada sam potpisivao taj ugovor, i tada je cijena skocila. Znaci svaki novi ugovor cijena ide gore, za istu uslugu.
Sad idemo lagano promotivno otkazivanje usluge.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Telemach
#91401 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Telemach
#91402 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Javili smo Vam seRadar71 » Today, 5:29 pm
duffy_duck wrote:
Telemach dobio novi modem
Zte ZXHN H267N
Ne znam zbog cega ga ne stavljaju korisnicima.
Modem ima jako dobru antenu i kazu da je jak.
@Telemach imate pp
-
Officer Crabtree
#91403 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Do kad traje ona promotivna akcija za kanale, jesu li trebali danas ugasiti?
- crnivrag
#91404 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Trajala od 01.04. do 30.09.Officer Crabtree wrote:Do kad traje ona promotivna akcija za kanale, jesu li trebali danas ugasiti?
- crnivrag
#91405 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prošireni paket, HBO paket, Cinestar Premiere HD paket i Arena Sport SD paket.hali gali halid wrote:Koji kanali idu na duo net grande extra? Ne mogu da nadjem.
Spisak kanala po paketima možeš vidjeti ovdje:
https://telemach.ba/Binary/20720/Telema ... 8.2019.pdf
-
channel10
#91406 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije valjda sve otkljucano bilo cijelih 6 mjwsecicrnivrag wrote:Trajala od 01.04. do 30.09.Officer Crabtree wrote:Do kad traje ona promotivna akcija za kanale, jesu li trebali danas ugasiti?
-
hali gali halid
#91407 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
HBO imam, Cinestar i Arene nemam...crnivrag wrote:Prošireni paket, HBO paket, Cinestar Premiere HD paket i Arena Sport SD paket.hali gali halid wrote:Koji kanali idu na duo net grande extra? Ne mogu da nadjem.
Spisak kanala po paketima možeš vidjeti ovdje:
https://telemach.ba/Binary/20720/Telema ... 8.2019.pdf
-
brazzo19
#91408 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pokusavam da nazovem telemach na broj 1360 i kaze mi korisnik kojega pozivate trenutno nije dostupan.
-
Boban0726
#91409 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kanali su bili otključani od 22.6.
Neki katalozi u video klubu su bili otključani ranije.
Na Totalu su još otključani.
Neki katalozi u video klubu su bili otključani ranije.
Na Totalu su još otključani.
-
bakiano
#91410 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozz
koja je razlika izmedju DUO NET GRANDE paketa i EON Light net-a?
-
channel10
#91411 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I kod mene su isto uradili. Vecinu kanala iz prosirenog paketa us zakljucali, ali ne sve. Ostavili mi HBO, a Cinestar nisu. Ni oni ne znaju sta rade.Telemach wrote:Zdravo Capajebo, pretpostavljamo da ste navedene kanale imali promotivno. Mi Vam predlažamo obnovu ugovorne obaveze, sa kojom biste dobili besplatno Arena Sport SD paket kanala. Dakle, cijana paketa bi Vam ostala ista, ne bi se povećala. Možete nam se javiti u inbox za više informacija, jer će nam biti potrebni Vaši podaci, za detaljniju provjeru.Capajebo » Today, 5:15 pm
kakaljin wrote:
Capajebo wrote:
Capajebo wrote:
@Telemach, iz kojeg razloga su mi isključene arene 2,3 i 4? Kada je to bio dogovor pri potpisivanju ugovora.
Ustekao ugovor, pa sada odjednom to više ne važi , a cijena važi i dalje?
Navodno promotivno dobio Arene, ali je naravno tada racun postao skuplji. Sada da bi opet isto imao, mora racun ici jos gore.
Mozete li mi objasniti kako najjednostavnije da odjavim uslugu skroz? Ovo je postao klasicni bezobrazluk vise.
Pa imas ugovor i ako ti pise da trebas imati arene a ti ih nemas, onda na osnovu toga trazis raskid ugovora
Istekao ugovor, i sada da bi opet sve imao isto, cijena gore. To mi niko nije rekao kad sam potpisivao ugovor koji je istekao. Vec je bilo dobijate i arene da se dogovorimo.
Kada sam potpisivao taj ugovor, i tada je cijena skocila. Znaci svaki novi ugovor cijena ide gore, za istu uslugu.
Sad idemo lagano promotivno otkazivanje usluge.
-
bakiano
#91412 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I zna li ko, koliko dugo se čeka da ti odgovore na poruku preko inboxa?
- typeOnegative
#91413 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nema pravila tu .ovisi kad vide, koliko ima upita u inboxu i sto drugih stvari .Npr meni nekad odgovore u roku par minuta , nekad par sati ili sutradan .Ugl odgovorit ce ti
- Magarece_godine
#91414 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Svaki mjesec dajem 80 maraka i veceras ne mogu gledati ni Amela Tuku ni Ligu prvaka, jer ste zakljucali Arene. Svaka cast Telemach. Stvarno ste lihvari!
-
brazzo19
#91415 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Istekao starom ugovor valjda, nisu ga zvali, ugasili mu arene i sad pokusavam da ih nazovem da vidim sta je u pitanju i da se dog oko produzenja kaze da broj na koji pozivam nije dostupan ...
-
bakiano
#91416 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
typeOnegative wrote:nema pravila tu .ovisi kad vide, koliko ima upita u inboxu i sto drugih stvari .Npr meni nekad odgovore u roku par minuta , nekad par sati ili sutradan .Ugl odgovorit ce ti
oke, hvala ti. Nadam se da ce biti za par minuta..
-
bakiano
#91417 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
brazzo19 wrote:Istekao starom ugovor valjda, nisu ga zvali, ugasili mu arene i sad pokusavam da ih nazovem da vidim sta je u pitanju i da se dog oko produzenja kaze da broj na koji pozivam nije dostupan ...
i meni sve isto, mislim imam podatke za kontakt i broj telefona i email adresu, ali ni da mi jave da ce ovo da urade..i to bas danas...
- crnivrag
#91418 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Duo Net Grande:bakiano wrote:Pozz
Osnovni paket, EON aplikacija na 5 uređaja, Video Klub katalozi: (Nova S Play + Pikaboo play + Vavoom play + Epic Drama + AXN Now + AMC + Minimax preko EON-a).
Internet: 50/6 Mbps.
EON Duo Light:
Start paket, EON aplikacija na 5 uređaja, EON Smart aplikacija, TV Unazad na svim kanalima iz paketa do 7 dana, Video Klub katalozi: (Nova S Play + Pikaboo Play + Vavoom Play + Epic Drama + AXN now + AMC + Minimax preko EON-a).
Internet: 75/6 Mbps.
-
bakiano
#91419 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znaci razlika je samo u osnovnom i start paketu kanala i naravno u cijeni u prvih 6 mjeseci.crnivrag wrote:Duo Net Grande:bakiano wrote:Pozz
Osnovni paket, EON aplikacija na 5 uređaja, Video Klub katalozi: (Nova S Play + Pikaboo play + Vavoom play + Epic Drama + AXN Now + AMC + Minimax preko EON-a).
Internet: 50/6 Mbps.
EON Duo Light:
Start paket, EON aplikacija na 5 uređaja, EON Smart aplikacija, TV Unazad na svim kanalima iz paketa do 7 dana, Video Klub katalozi: (Nova S Play + Pikaboo Play + Vavoom Play + Epic Drama + AXN now + AMC + Minimax preko EON-a).
Internet: 75/6 Mbps.
Sad koliko ima osnovni a koliko start paket kanala?
I hvala na brzom odgovoru!
-
LFC
#91420 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Isto ovdje. Na oba broja su satro nedostupni. Zvao u pet. Rekli pustit ce. Zvao u sedam ponovo, rekli idi preko Moj portal probaj. Uzeo i SD i HD paket. Nista. Nedostupni na oba broja.bakiano wrote:brazzo19 wrote:Istekao starom ugovor valjda, nisu ga zvali, ugasili mu arene i sad pokusavam da ih nazovem da vidim sta je u pitanju i da se dog oko produzenja kaze da broj na koji pozivam nije dostupan ...
i meni sve isto, mislim imam podatke za kontakt i broj telefona i email adresu, ali ni da mi jave da ce ovo da urade..i to bas danas...
Nesposobni. Ove šatro civije, ne ovi hudnici sto se na telefon javljaju. Vrlo jednostavno. Uključi ba paket, nije raketna nauka.
- jasko_ba
#91421 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sve uredno placas i opet nadju nacin da te izjebu. Strasno 
-
brazzo19
#91422 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pitanje je cak i da li je isteko ugovor ili imaju neki "globalni problem" jer mi je cudno da su im oba broja nedostupna i onaj 1360 i onaj besplatni ... a svi imaju isti problem ne rade Arene nije moguce da su svi isti dan potpisali 2 godine ugovor i sada nikome ne radi
-
hali gali halid
#91423 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo sad nema ni signala...
-
bakiano
#91424 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
LFC wrote:
Isto ovdje. Na oba broja su satro nedostupni. Zvao u pet. Rekli pustit ce. Zvao u sedam ponovo, rekli idi preko Moj portal probaj. Uzeo i SD i HD paket. Nista. Nedostupni na oba broja.
Nesposobni. Ove šatro civije, ne ovi hudnici sto se na telefon javljaju. Vrlo jednostavno. Uključi ba paket, nije raketna nauka.
e svasta, znaci da veceras moram ganjat neke streamove za ligu prvaka..koji kreteni majko mila..
jedan mail bi bio dovoljan
- OxyDo
#91425 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Lahko je meni naći stream, ali stari osuđen da gleda Arenu 1 i to SD bezveze, a uredno plaća da ima sve Arene i to u HD-u. Koji kurac? Nemoguće da smo svi ovdje na isti dan potpisali ugovor?bakiano wrote:LFC wrote:
Isto ovdje. Na oba broja su satro nedostupni. Zvao u pet. Rekli pustit ce. Zvao u sedam ponovo, rekli idi preko Moj portal probaj. Uzeo i SD i HD paket. Nista. Nedostupni na oba broja.
e svasta, znaci da veceras moram ganjat neke streamove za ligu prvaka..koji kreteni majko mila..
jedan mail bi bio dovoljan