Da ne quotam citav post. Razumijem te, ti najbolje znas koje su tvoje mogucnosti i sta zelis da koristis od usluga. Sto se tice benefita, mozda se nismo najbolje razumjeli, na benefite ne mislim samo ono sto dobijes kao bonus uz potpis ugovora za svoj paket, nego i da na EON FULL prenosis i pakete kanala koje imas u Extra paketu i to koristis naredne dvije godine, zato kazem da se ne zna sta ce biti za dvije godine, a sigurno ce opet doci do redizajna paketa, bice neki novi paketi, sadrzaj itd.. Sto se tice toga da ako povecavaju brzinu u Family paketu da onda moraju i na ta dva, to je njihova poslovna politika, mozes iskazati svoje nezadovoljstvo i nastaviti koristiti Extra paket, mozes preci na neki od EON paketa ili raskinuti ugovor, koliko god ti ovo grubo zvucalo, tako je kako je.aditon wrote: @Benq
eon full je osakaćeni paket duo net extra i kao takav mi nije opcija...
Vezano za EON Box, tu opet zavisi i od primjerka Boxa kao i do signala. Ja imam dva boxa i nikakvih problema nemam s njima, zna se nekad desiti da se eon aplikacija resetuje ali to traje 3-4 sekunde i to je sve. Takva je situacija i sa D3 resiverima, znaju zalediti, sporo prebacivanje kanala, izgube se kanali pa vracaj na fabricke postavke (posebno slucaj sa D3 Mini), izgubi se mogucnost vracanja sadrzaja unazad pa moras zvati da osvjeze servis (PDS3).. Znaci sve ti se to na kraju svede nekako na isto. Ne postoje stvari koje ce non-stop savrseno raditi a da nekad ne dodje do nekog manjeg problema.