Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vjerujem da će Baljić dočekat kraj sezone na klupi Hoffenheima iz Siminog Hana
Divizija je potencijal bh navijačke scene nema pirotehnike ni nereda ni tuča .
Čuj desetine stotine valjda
Kada je u pitanju promjena koju smo doživjeli na mjestu šefa stručnog štaba, vrlo brzo smo reagovali i danas ovdje pored mene imamo svjetsku klasu, Bosanac, a naš čovjek.
Kako se olako ljudi nazivaju svjetskim klasama ...
Ono što ja vidim je minimalno grupna faza Lige Evrope za tri do pet godina.
I to minimalno 3-5 godina, nema preko toga ...
Ovako je i Misimović krenuo kada je došao u klub. Svaki press je bio njegov, dovodio ublehe za trenere, igrače plačao puno više nego što zaslužuju, dovodio neke lažne talijane, špance ... Samo što ovaj ima više para.
Tomahawk11 wrote:
Samo ti...neću ti ja više ništa govoriti....nek ti vanilla objasni, bolje je
Ma sve je moguće možda Bloudek danas da dobre instrukcije .
Ma kontam za taj Senjak , nije onaj u Beogradu već ovaj u Tuzli , al eto može on tu namlatit para za Josea da dođe vodit klub .
Tomahawk11 wrote:Konta da će ostali bh klubovi narednih 3-5 godina nabiti koeficijent za grupnu faz EL
Najlakše se sa Željom probijat mi nećemo da kažemo ali šta da se lažemo možda nas CAS uvali gratis u Grupnu fazu LP , za nadoknadu pretrpljene moralne i materijalne štete.Još kad im sastavim sve pitarske pošalice odavdje ostaćemo i na proljeće u Europi.
Tomahawk11 wrote:Konta da će ostali bh klubovi narednih 3-5 godina nabiti koeficijent za grupnu faz EL
Najlakše se sa Željom probijat mi nećemo da kažemo ali šta da se lažemo možda nas CAS uvali gratis u Grupnu fazu LP , za nadoknadu pretrpljene moralne i materijalne štete.Još kad im sastavim sve pitarske pošalice odavdje ostaćemo i na proljeće u Europi.
Kada je u pitanju promjena koju smo doživjeli na mjestu šefa stručnog štaba, vrlo brzo smo reagovali i danas ovdje pored mene imamo svjetsku klasu, Bosanac, a naš čovjek.
Ovako je i Misimović krenuo kada je došao u klub. Svaki press je bio njegov, dovodio ublehe za trenere, igrače plačao puno više nego što zaslužuju, dovodio neke lažne talijane, špance ... Samo što ovaj ima više para.
A šta mu znači ovo "Bosanac, a naš čovjek"?
Ne mogu nikako da proniknem u tu misao...
kakva ba vuna, mi smo bosanski milvol, moremo igrat i u trecoj ligi i dalje cemo bit nepopravljive komunjare, crveni kmeri, titoisti sta sve vec
volim nas ovakve najnetrofejnije da je drukcije ne bi valjalo
A šta mu znači ovo "Bosanac, a naš čovjek"?
Ne mogu nikako da proniknem u tu misao...
Probao i odustao, kontam da nije višak riječi, bezveze ubačeno ...