Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakaljin wrote:
Izgleda da je problem sa pravima na emitovanje sadrzaja.
Eno neki govore da se segment koji je išao na N1 pod nazivom "SK Info" sada zove samo "Sport" i da ide font "Nove Sport" u okviru najavne špice tog segmenta.
kakaljin wrote:
Izgleda da je problem sa pravima na emitovanje sadrzaja.
Eno neki govore da se segment koji je išao na N1 pod nazivom "SK Info" sada zove samo "Sport" i da ide font "Nove Sport" u okviru najavne špice tog segmenta.
Koliko znam oni su bili sve napravili to, ali je izgleda sada zapelo oko tih prava.
kakaljin wrote:
Koliko znam oni su bili sve napravili to, ali je izgleda sada zapelo oko tih prava.
Izgleda da su poletili da promovišu kanal, prije nego što su uspjeli srediti sve potrebne dozvole za pokretanje istog.
Ovo dođe k'o u onoj narodnoj izreci: "Pripremaju ražanj, a zec još u šumi"
Koliko imam informaciju, mada ne mora biti tacna, da su mislili kao prije sa SK da ce odraditi to sve brzo, ali izgleda da je to zapelo i da ne mogu kako su mislili na prvu to odraditi. ali vidjecemo vrijeme ce pokazati.
aditon wrote:potez @Telemach da ne poveća svim korisnicima brzine je u najmanju ruku kriminalan. Baš vole da dijele svoje korisnike na jednake i one jednakije...
Vode se time da Grande Mix paketi više nisu u komercijalnoj ponudi, i samim tim nema potrebe da se dodatno unaprijeđuju.
kad nisu u komercialnoj ponudi, zašto mi onda račune šalju svaki mjesec? Zašto unapređuju ove niže duo i trio pakete (family)? Oni su kao aktuelni?
To naše pare nisu vrijedne? Ne postoji nikakvo opravdanje za ovakvo dijeljenje korisnika. Ja ne želim da prelazim na eon premium i plaćam 10 maraka više samo da bi imao sve što sada imam (od kanala). Lopovluk u najfinijem obliku.
aditon wrote:potez @Telemach da ne poveća svim korisnicima brzine je u najmanju ruku kriminalan. Baš vole da dijele svoje korisnike na jednake i one jednakije...
Vode se time da Grande Mix paketi više nisu u komercijalnoj ponudi, i samim tim nema potrebe da se dodatno unaprijeđuju.
kad nisu u komercialnoj ponudi, zašto mi onda račune šalju svaki mjesec? Zašto unapređuju ove niže duo i trio pakete (family)? Oni su kao aktuelni?
To naše pare nisu vrijedne? Ne postoji nikakvo opravdanje za ovakvo dijeljenje korisnika. Ja ne želim da prelazim na eon premium i plaćam 10 maraka više samo da bi imao sve što sada imam (od kanala). Lopovluk u najfinijem obliku.
Ako necege vise nema u ponudi trebaju automatizmom prebaciti na novu ponudu sa pribliznom cijenom i paketom
kakaljin wrote:
Ako necege vise nema u ponudi trebaju automatizmom prebaciti na novu ponudu sa pribliznom cijenom i paketom
Ti paketi i dalje postoje samo za stare korisnike koji mogu obnoviti ugovor za isti paket i ostvariti neke benefite ili preci na novu ponudu. Novi korisnici se mogu pretplatiti samo na EON pakete.
što se mene tiče, u ovom duo net extra paketu koji plaćam 67.5 imam sve što mi treba i što hoću...ne trebaju mi nikakvi drugi paketi niti bilo šta drugo tražim osim da nas ne dijele na babe i žabe. Plaćam im masno i to su mi najveće režije pored grijanja i ne želim da me neko mota oko malog prsta na ovaj način. Eon Full ne želim jer je osakaćen paket u odnosu na moj, a premium pogotovo ne želim da plaćam više da bi imao kanale koje sad imam u ovom paketu.
kakaljin wrote:
Ti paketi i dalje postoje samo za stare korisnike koji mogu obnoviti ugovor za isti paket i ostvariti neke benefite ili preci na novu ponudu. Novi korisnici se mogu pretplatiti samo na EON pakete.
Ali ako vec postoje zasto ih ne poboljsavaju kao i ostale pakete, vec samo tim starim paketima dizu cijenu, a uslugu ostavljaju istu.
pa to je to kriminalno poslovanje...nisu komercialni paketi ali ih to ne spriječava da mi pošalju uredno račun...dižu cijene dva puta godišnje a pri tome ne žele da poboljšaju ove pakete...haram im bilo
kakaljin wrote:
Ali ako vec postoje zasto ih ne poboljsavaju kao i ostale pakete, vec samo tim starim paketima dizu cijenu, a uslugu ostavljaju istu.
Cijena za odrazavanje KKS-a se povecavala svim paketima, ne samo starim. D3 platforma je zastarjela i ide u penziju, nesto kao MMDS u svoje doba (ne znam ni ima li korisnika te usluge uopste). Sad je sve usmjereno na EON platformu, a koliko vidim, u skladu sa mogucnostima kanali se i dalje ubacuju i na D3. Problem za sve je postojanje analogne, nju kad ukinu, i korisnici D3 resivera ce imati nove kanale, jer je trenutno analogna najveca kocnica u svemu. Brzina se isto tako povecava na Duo/Trio Grande/Family paketima, dok su na Extra i Premium ostale iste jer je EON Premium jeftiniji od Trio Premium paketa, slicna stvar vazi i za Extra paket, moze se preci na Full ako im je Premium skup, i zadrzati sve benefite naredne dvije godine, a za dvije godine dosta toga ce se i promijeniti.
aditon wrote:pa to je to kriminalno poslovanje...nisu komercialni paketi ali ih to ne spriječava da mi pošalju uredno račun...dižu cijene dva puta godišnje a pri tome ne žele da poboljšaju ove pakete...haram im bilo
Nisam upratio da je dva puta povecavana cijena?
Kada?
ove godine jedinom, ali godina još nije gotova, prošle dva puta...
@Benq
eon full je osakaćeni paket duo net extra i kao takav mi nije opcija. Zna se šta sadrži jedan a šta drugi paket...benefiti su benefiti i ne želim da se tim bavim i zamaram...za dvije godine se može promijeniti puno toga, ali rijetko je to za dobrobit korisnika. Ne želim da kalkuliram u tom smislu. Dalje, tehnički nemam nikakvih problema i usluga mi radi kako treba. S eonom mogu samo probleme imati i to smeće ne želim u svojoj kući, da gasim i palim svaki sat vremena..Jednostavno, ne postoji nikakvo opravdanje za ovo kriminalno i šupačko poslovanje. Ne postoji razlog da ne mogu podići brzine neta i korisnicima duo net extra i premium paketa. Ako to rade na family paketima onda moraju i na ova dva. Uvijek sam govorio da ovoj ponudi nedostaje još jedan paket, paket između full i premium, paket koji bi bio pandan ovom duo net extra...full to nije
aditon wrote:ove godine jedinom, ali godina još nije gotova, prošle dva puta...
@Benq
eon full je osakaćeni paket duo net extra i kao takav mi nije opcija. Zna se šta sadrži jedan a šta drugi paket...benefiti su benefiti i ne želim da se tim bavim i zamaram...za dvije godine se može promijeniti puno toga, ali rijetko je to za dobrobit korisnika. Ne želim da kalkuliram u tom smislu. Dalje, tehnički nemam nikakvih problema i usluga mi radi kako treba. S eonom mogu samo probleme imati i to smeće ne želim u svojoj kući, da gasim i palim svaki sat vremena..Jednostavno, ne postoji nikakvo opravdanje za ovo kriminalno i šupačko poslovanje. Ne postoji razlog da ne mogu podići brzine neta i korisnicima duo net extra i premium paketa. Ako to rade na family paketima onda moraju i na ova dva. Uvijek sam govorio da ovoj ponudi nedostaje još jedan paket, paket između full i premium, paket koji bi bio pandan ovom duo net extra...full to nije
Mislim da šalješ pogrešne informacije. Prošle godine koliko se sjećam u aprilu je poskupilo. Nije dva puta