Ko će tebe upratitiMTV wrote:Nemam pojma volio bi vidjet na RTL, nekako mi "smrdi" da su je dodali na NG Wild. Mislim da fali jedna na kojoj je bio b92. Stani. Ne znam vise ni ja. Necu vise nista pitat ni razmisljatsemirsar wrote:Ja izbrojah 38 kanala u snimalici?MTV wrote:Samo mi nije jasno gdje su prebacili snimalicu sa b92. Znam da su sa RTL Televizije na RTRS. S Nove su odma na RTL 2.
Jesu li to fakat neke nove dodali?
priznajem, koristio snimalicu samo na par njih, tako da ne znam koji su stari a koji novi, ako ih uopste ima.
Logosoft
Moderator: Benq
- afannedim
#9126 Re: Logosoft ALL ABOUT
- MTV
#9127 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nemogu ni sebe vise pratiti 
- afannedim
#9128 Re: Logosoft ALL ABOUT
MTV wrote:Nemogu ni sebe vise pratiti
- karanana
#9129 Re: Logosoft ALL ABOUT
i prvi i vjerovatno jedini put kad me zainteresuje kanal makednoske radio televizije, reko haj da prebacim da vidim sta se desava ovo sa ovim sukobima dole....i naravno crn ekran. ma fuj. nabacali smetljaskih kanala, hvale se kad ubace igman ili k1 i slicna govna a ni ta govna ne rade.
- semirsar
#9130 Re: Logosoft ALL ABOUT
MRTV je na LOL-u odavno mrtav kanalkaranana wrote:i prvi i vjerovatno jedini put kad me zainteresuje kanal makednoske radio televizije, reko haj da prebacim da vidim sta se desava ovo sa ovim sukobima dole....i naravno crn ekran. ma fuj. nabacali smetljaskih kanala, hvale se kad ubace igman ili k1 i slicna govna a ni ta govna ne rade.
- MTV
#9131 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa radio je neki dan, kad sam ih vrtio od dosade. Igman je odleprsao davno, sad je red valjda i na Kanal 1 (na fb stranici zadnju objavu su imali u maju 2014.) i A1 HD. Nek ubace nesto pametno a nadam se i nama starim korisnicima jer bi to bila zamjena kanala kao u slucaju Discovery ID i ID X.semirsar wrote:MRTV je na LOL-u odavno mrtav kanalkaranana wrote:i prvi i vjerovatno jedini put kad me zainteresuje kanal makednoske radio televizije, reko haj da prebacim da vidim sta se desava ovo sa ovim sukobima dole....i naravno crn ekran. ma fuj. nabacali smetljaskih kanala, hvale se kad ubace igman ili k1 i slicna govna a ni ta govna ne rade.
- semirsar
#9132 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne'am pojma sta su ono ukinuli pa nam dali iDX, ne'am pojma sta su ono ukinuli, pa nam dali FN... Ne'am pojma 'oce l' ukinut' te sto si hi pomenuo i vrnut nam neku zamjenu k'o dosad. Nisam optimist sto se tice odnosa prema nama, mislim da njihA zabole sto MI mislimo, mi smo ovdje samo na odredjeno
prije ce bit' ukidanja tijeh i dodavanja novijeh kanala novijem korisnicima.
Neka hi, neka radu stogod ti oni hoce, a i ja cu vala, sto ja 'ocu, jer ne mislim davati vise za manje a vec sad Telemach nudi vise za manje... sve u svoje vrijeme vec ce se iskristalisati stakakozastozbogcegaKOMU
Neka hi, neka radu stogod ti oni hoce, a i ja cu vala, sto ja 'ocu, jer ne mislim davati vise za manje a vec sad Telemach nudi vise za manje... sve u svoje vrijeme vec ce se iskristalisati stakakozastozbogcegaKOMU
- MTV
#9133 Re: Logosoft ALL ABOUT
Bio je Discovery ID pa dosao IDx, pink je ugasio pink nostalgiju i dao FN HD.
Upravu si da daje vise za manje para.
Upravu si da daje vise za manje para.
- LiP again
#9134 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pucanje konekcije i iznenadni pad brzine i dalje stvaraju glavobolju.... Pogotovu u ovim vecernjim satima...
Danas samo u vise navrata pokusavao upload-ovati neke fajlove na Azure (cca 50-100 MB) - brzina padne, pa se onda nakon par minuta uhaviza. Pa onda pukne konekcija skroz, pa padne brzina... i tako dok se boje ne rastope.
Bio sam haman prvi korisnik koji je prebacio broj iz M:tel mobilne mreze, jerbo te lopovske smetljare ne podnosim... na primjeru Logosofta se vidi zbog cega.
Danas samo u vise navrata pokusavao upload-ovati neke fajlove na Azure (cca 50-100 MB) - brzina padne, pa se onda nakon par minuta uhaviza. Pa onda pukne konekcija skroz, pa padne brzina... i tako dok se boje ne rastope.
Bio sam haman prvi korisnik koji je prebacio broj iz M:tel mobilne mreze, jerbo te lopovske smetljare ne podnosim... na primjeru Logosofta se vidi zbog cega.
- afannedim
#9135 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kod mene je tako bilo dok nisu promjenili mi ruter, a fakat problema od tada nema.LiP again wrote:Pucanje konekcije i iznenadni pad brzine i dalje stvaraju glavobolju.... Pogotovu u ovim vecernjim satima...![]()
Danas samo u vise navrata pokusavao upload-ovati neke fajlove na Azure (cca 50-100 MB) - brzina padne, pa se onda nakon par minuta uhaviza. Pa onda pukne konekcija skroz, pa padne brzina... i tako dok se boje ne rastope.![]()
-
Naslovnica
#9136 Re: Logosoft ALL ABOUT
Izgleda da ću se i ja morati javiti LoL-u da mi zamijene ruter.afannedim wrote:Kod mene je tako bilo dok nisu promjenili mi ruter, a fakat problema od tada nema.LiP again wrote:Pucanje konekcije i iznenadni pad brzine i dalje stvaraju glavobolju.... Pogotovu u ovim vecernjim satima...![]()
Danas samo u vise navrata pokusavao upload-ovati neke fajlove na Azure (cca 50-100 MB) - brzina padne, pa se onda nakon par minuta uhaviza. Pa onda pukne konekcija skroz, pa padne brzina... i tako dok se boje ne rastope.![]()
Jučer, prekjučer, puca konekcija kada najmanje treba.
Igram WoT, taman frka, rasplet, akcija - meni pukne internet konekcija (zanimljivo, TV tada radi normalno).
Sinoć, gledam Drakulu (gledao nekoliko puta, ali mogu opet zbog Winone
Cirkus.
I to obično sranja budu vikendom.
Pun mi je qratz resetovanja rutera.
Inače sam strpljiv i ne pucam lako, sinoć mi je bilo došlo da ih zovnem i da im kažem da dođu i pokupe svoju opremu i da idu u 3 PM!
Popodne zovem da vidim za taj novi ruter, ili da provjere šta se dešava.
Ako se ovo ne popravi u narednom periodu (do decembra, kada ističe ugovor), ne pada mi na pamet da potpisujem 12/24 mjeseca za ovakvu uslugu.
Od kada ih je preuzeo mtel, stanje ide prema dole.
Last edited by Naslovnica on 11/05/2015 10:00, edited 1 time in total.
-
Naslovnica
#9137 Re: Logosoft ALL ABOUT
...
Last edited by Naslovnica on 11/05/2015 10:00, edited 1 time in total.
- MTV
#9139 Re: Logosoft ALL ABOUT
Na kanalu RTRS ide reklama za RTRS plus gdje pise gdje je dostupan i pise sljedece:
TXTV Tuzla
Fokus-M Milici
Logosoft Laktaši
Elnet Laktasi
Telinea Bihac
Pa mi ovo bas nije jasno. Evo slike.

TXTV Tuzla
Fokus-M Milici
Logosoft Laktaši
Elnet Laktasi
Telinea Bihac
Pa mi ovo bas nije jasno. Evo slike.

-
rizibizi
#9140 Re: Logosoft ALL ABOUT
Istureni salter Laktasi. Kako citam za ove probleme sa routerima, juce sam malo guzeljao po kuci pristavio dva tri veca torenta i gledam tv mi radi normala, wifi signala ne nestaje ali interneta nema, onda se ponovo pojavi i nastave torrenti da se skidaju. Kontam TV moze da radi jer nema veze s netom, a desavalo mi se ovo cesto prije samo ne traje prekid dugo do pola minute max pa nekad moram restartati ruter da proradi nekad se sam dozove nazad. O novim/starim kanalima ne bih trosio slova, samo je jedno sigurno ne dam pare za ove plus, HD vake-nake pakete jer fakat ne gledam TV tako cesto da mi se izbija 20-ak KMcica iz ruke za dodatne pakete.Za tih istih 20ak maraka mogu da uplatim recimo pickbox i uzmeme neku dobru IPTV listu ili nastavim koristiti popcorn time i uzmem samo IPTV listu.
- afannedim
#9141 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ode Kanal1 u anale.
- afannedim
#9143 Re: Logosoft ALL ABOUT
Molim boga da ga ukinu.
-
rizibizi
#9144 Re: Logosoft ALL ABOUT
tzv. odliv kanala , hoce li sta zamjensko uvoditi, imaju li se kakve informacije?
- MTV
#9145 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mislim da ce MRTV da leti.
Postovani,
Postovani korisnici, Kanal nije u funkciji jer se trenutno ne emituje na satelitu. Hvala na razumijevanju.
- afannedim
#9146 Re: Logosoft ALL ABOUT
Prno im satelit poslije makljaže u KumanovuMTV wrote:Mislim da ce MRTV da leti.Postovani,
Postovani korisnici, Kanal nije u funkciji jer se trenutno ne emituje na satelitu. Hvala na razumijevanju.
-
rizibizi
#9147 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nije da sam gledao neki od ovih kanala, ali zar ne bi trebalo nesto i da sleti ako je sve ovo odletilo? Hoce li se sta desavati u skorije vrijeme?
- semirsar
#9148 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne valja ova tisina... mene stra'
Odma' kontam crklo svima sve, pa ce sad i meni, ili pak dobili se neki novi kanali pa se nejma kad skrabuckat' po temi
Odma' kontam crklo svima sve, pa ce sad i meni, ili pak dobili se neki novi kanali pa se nejma kad skrabuckat' po temi
- Praetorious
#9149 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jarane, evo nas k'o u mornarici: "no news = good news". Ili svima sve radi ili je internet pao na svjetskom nivou. Obzirom da evo kuckam i skakućem po netu, rek'o bi' da sve radi, osim onoga što ne radi, a što bi trebalo da radi, al' eto - ne radi.
-
Sakazulu
#9150 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da li ste provjeravali brzinu preko kabla i wifija.... Kod mene razlika do 70%!