Dosta toga je izbaceno iz igre
Mislim je li ko pokusao ?
Moderator: Benq
jest kad bi radio steamasdf1 wrote:Left 4 Dead 2 dzaba na Steamu!!!
Mustang1 wrote:Evo ja sam nasao i skinuo i igrat cu umjesto tebeMuuky wrote:Može li mi neko naći linkove torrenta za NFS Rivals ,i po mogucnosti poslat u pp
jel iko uspio skinutl33t wrote:jest kad bi radio steamasdf1 wrote:Left 4 Dead 2 dzaba na Steamu!!!
ma ne radi im web,kad se nakacilo odma 20 miliona da uzme kopiju pa i facebook serveri bi paliBosnian Dragon1 wrote:jel iko uspio skinutl33t wrote:jest kad bi radio steamasdf1 wrote:Left 4 Dead 2 dzaba na Steamu!!!
Meni je sad u libraryu. Sad mi nesto internet ne ide najbolje, Steam jos gore, ali igra je tu. Uglavnom treba otvoriti Steam otici do igre i kliknuti install ili play, sta li vec, i tako se aktivira. Bude i notifikacija kad se pokrene Steam.Bosnian Dragon1 wrote:jel iko uspio skinutl33t wrote:jest kad bi radio steamasdf1 wrote:Left 4 Dead 2 dzaba na Steamu!!!
Meni je sad u libraryu. Sad mi nesto internet ne ide najbolje, Steam jos gore, ali igra je tu. Uglavnom treba otvoriti Steam otici do igre i kliknuti install ili play, sta li vec, i tako se aktivira. Bude i notifikacija kad se pokrene Steam.[/quote]Bosnian Dragon1 wrote:
ne kontam, meni pise $ 9.99
isteklothekupus wrote:ne kontam, meni pise $ 9.99
Bosnian Dragon1 wrote:jel iko uspio skinutl33t wrote:jest kad bi radio steamasdf1 wrote:Left 4 Dead 2 dzaba na Steamu!!!
ja se stvarno nekad upitam je li u pitanju toliki nemar, ili čisti bezobrazluk...Butmiran wrote:Halalite mi ako je bilo. Je l' ima neki link za FIFU 14 da 100% radi? Skoro svi haveri što imaju FIFU kažu da ima neki bug pa nisam htio da skidam. Ako neko zna provjereno da radi nek' postavi. Hvala unaprijed.
ja je taman mjerkam dal da skinem veceras.... znaci , preporuka ?Quaresma wrote:
moze i Laru hahhaahha.Quaresma wrote:cuj dvoumi se, pa skidaj covjece, mislim igru, ne laru