Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
quarterback wrote:koristi li iko swipe, nikako da se naviknem ?
je li vrijedan truda ?
Ja ga koristim na SwiftKey-u već pola god. (gdje se zove 'Flow') i mogu reći da postao nezamjenjiv u svakodnevnom korištenju telefona, pogotovu kada sam prinuđen raditi u' portrait' modu, dok u 'landscape' - u naravno i dalje kucam 'klasično'.
anonimnaosoba wrote:@ Nermin_BH
Postavke-Jezik i ulaz-Provjera pravopisa (treba biti iskljucena)
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
Opet isto
E stvarno nemam pojma, na tabletu i na mobitelu mi je sve različito, al' opet nemam problema s tim, jedino da ti pošaljem screenshotove ako hoćeš, pa da nađeš odgovarajuće...
Na s3 su mi se ucitale neka aman zaman erotske slike nemam pojma kada sam ih pregledao. Mozda na starom telefonu prije godinu dana koji je bio sinhronizvan s ovim accountom. Slike se pojavljuju u galeriji i NEMOFUCE IH JE IZBRISATI. Znaci akda ih selektujem ima samo opcija posalji...pored imaju kao picassa znak :S
meni je olovkica prilicno nekorisna, pisanje mi je bilo lakse i bolje na palmovima sa touch screenom prije 10 - 15 godina nego sa noteom ali mi je ostatak felefona odlican...
quarterback wrote:ja cu tada kupiti dvojku, po onoj staroj bosanskoj - kupicu golfa 7 kad izadje golf 13
I onda se rugati ovima što su dali puno para za Golf 13 i govoriti kako je Golf 7 bolji od Golfa 13, tj. imaju iste funkcije
Prije toga ga naravno 'spustiti', staviti 'brembo' auspuh i kočnice , novi sportski filter zraka i tvrditi da je jači i naravno brži od najnovije verzije.