Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
Hafis

#9126 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

GeeTnT wrote:
Hafis wrote:
GeeTnT wrote:Dobar je Hasan, sve dok u skoli koristi sporedni ulaz...
Dobar je i mali Zvonimir dok se izjašnjava k'o bosanski katolik, a svejedno mu zove li se jezik na kojem uči bosanski ili bosanskohercegovački.
Zvona je mogao da bira ulaz a Hasan nema izbor...Hasan raste i svaki dan vise razumije ko je kriv zbog ponizavanja koje trpi..Nevolja je u tome sto se belaj ne zavrsava Hasanovom zavrsenom skolom nego sto ti, a ni ja necemo nikad saznati kolika je tanka linija do Hasanove "huje"... Onda ce ovde mnogi pisati kako su poznavali lika i ne mogu da vjeruju sta bi od onako mirnog i postenog covjeka...
De ne rise.
Postoje i obrnuti slučajevi, gdje je mali Tomislav u Hasanovoj koži.
Ove škole postoje i u sredinama gdje su Bošnjaci većina, a i gdje su Hrvati većina.
Alfons Kauders

#9127 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote: Da da, radikalizma. S tim da je taj već u peMziji, kakav je islamski radikalizam.
A priznaj, nije baš ni da je taj dotični Hasan ljubitelj Srba i Hrvata.
Ne vidim radi cega bi trebao biti.
I obratno. Što znači da su osjećaji obostrani.
Jok eto, vi cete nas jebavati, a mi cemo vas voljeti :D Kao sto sam rekao pocetkom godine, odabrali ste stranu, krenuli kuhati i prijetiti, pa se nemojte cuditi kada uslijedi reakcija. :D

Problem je bio sto vecinu naroda boli kurac za politikom, i ne prate ta sranja kao mi ludaci na forumu. Taj problem ste proteklih mjeseci djelimicno otklonili, pa sad sve vise ljudi prica o "hrvatskom pitanju" - ali ne na nacin koji bi ti se dopao.

Rekao sam prije mjesec i kusur da niste trebali kuhati sa SDA. I za to valja platiti cijenu. Pitaj kolege iz SBiH, SDP, DF i SBB.
Doktor za RnR

#9128 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Doktor za RnR »

Hafis wrote:
Doktor za RnR wrote:
Hafis wrote: Ćuj dže sam navalijo. Pa vidiš da nas ne može niti jedan zapast od onih delegata gore.
Zato su raja ovdje ljuta, nema biznisa s njima. Pa onda ako se i probiju jedan-dva dovde, samo degenek dobiju ni krivi ni dužni.
Ti i Vaha(Brijun) ste dušu dali da organizujete jedan kružok(domjenak) sa HVO RVI i da im pojasnite kako ih svaki dan skidaju i izbacuju iz prava, doduše sve zdravi ko dren ali da malo tog patriotizma osjete iz HDZ pećina.
Čuj?
Prošli petak katastrofa i masakr vam uradiše, miličević, ćavar, pehar, soldo, čerkez itd nosio ja nakva dokumenta u institut nema lupaju vratima jebu mater uz ispraćaj zaštitara, popuši i nakav boras i nakav čorić, reko šta je ovo pitam onog zaštitara kaže sve lažnjaci i zdravi primali invalidnine, veselo kaže svaki dan ovde :lol:
Hafis

#9129 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:
Hafis wrote:
pici wrote:
Ima ledine i likovitih trava kakvih im duša hoće. A još kažu da su koze lude za smiljem.
Samo bi nam trebala pomoć općinskog kadra s Ilidže da obuči ove naše delegata na to kentranje s papirima i zemljišnim knjigama.
Mi bi im zauzvat poslali stručni kadar za obuku iz prekucavanja šasija svih popularnih marki vozila.
treba ce i vozaca i kosaca, valjd ima dolje u ercegovini strucna kadra nisu svi bizMismeni i eLITA svekolikog pucanstva, saljemo vam i pilota za obuku da more obljetjet do dubrovacke zavale i natrag kazu ima dobrijeH zena pa more koja i u rijad da ode :bih:
Za te kosce i vozače Bosna nam je nepresušno vrelo. Pa jebote 90% vozača u Globtouru su tvoji zemljaci.
Lahko ćemo mi sve to, ako treba i mevlude organizirati....samo da nam oni dođu.
GeeTnT

#9130 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by GeeTnT »

Hafis wrote:
GeeTnT wrote:
Hafis wrote: Dobar je i mali Zvonimir dok se izjašnjava k'o bosanski katolik, a svejedno mu zove li se jezik na kojem uči bosanski ili bosanskohercegovački.
Zvona je mogao da bira ulaz a Hasan nema izbor...Hasan raste i svaki dan vise razumije ko je kriv zbog ponizavanja koje trpi..Nevolja je u tome sto se belaj ne zavrsava Hasanovom zavrsenom skolom nego sto ti, a ni ja necemo nikad saznati kolika je tanka linija do Hasanove "huje"... Onda ce ovde mnogi pisati kako su poznavali lika i ne mogu da vjeruju sta bi od onako mirnog i postenog covjeka...
De ne rise.
Ove škole postoje i u sredinama gdje su Bošnjaci većina, a i gdje su Hrvati većina.
Ma ja ... jabuke i kruske ne treba mijesat, rece lik i ode ljuljat Kosnikov bmw...

Pljuccc
seln

#9131 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote: Da da, radikalizma. S tim da je taj već u peMziji, kakav je islamski radikalizam.
A priznaj, nije baš ni da je taj dotični Hasan ljubitelj Srba i Hrvata.
Ne vidim radi cega bi trebao biti.
I obratno. Što znači da su osjećaji obostrani.
Doktora samo treba malo dodirnuti U pravu zicu, namah napusta U ljudbu u pada U huju.
Hafis

#9132 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Doktor za RnR wrote:
Hafis wrote:
Doktor za RnR wrote:
Ti i Vaha(Brijun) ste dušu dali da organizujete jedan kružok(domjenak) sa HVO RVI i da im pojasnite kako ih svaki dan skidaju i izbacuju iz prava, doduše sve zdravi ko dren ali da malo tog patriotizma osjete iz HDZ pećina.
Čuj?
Prošli petak katastrofa i masakr vam uradiše, miličević, ćavar, pehar, soldo, čerkez itd nosio ja nakva dokumenta u institut nema lupaju vratima jebu mater uz ispraćaj zaštitara, popuši i nakav boras i nakav čorić, reko šta je ovo pitam onog zaštitara kaže sve lažnjaci i zdravi primali invalidnine, veselo kaže svaki dan ovde :lol:
Je li bila tu jedna crnka...nekih 30 godina...ono baš upadljive nadignute sise, bijela put, zelene i pomalo tužne oči...to ti je tata redovno trošio jedno godinu dana :)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#9133 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote: Za te kosce i vozače Bosna nam je nepresušno vrelo. Pa jebote 90% vozača u Globtouru su tvoji zemljaci.
super mi cmo vozace a vi baustelce natrag iz frankfurta i dizeldorfa povucete hem iskusni hem im ne trena radna dozvola samo bracki kamen i malter i kaknja... ima da procvjeta ercegovina od villa i dzamija... napravit ce se i neka kapelica samo da se domacini ne uvrjede... mogu i zajednicke mise i mevludi na otvorenom livanjsko polje se ubilo za tog taman mogu svi turisti stat... :bih:
Hafis

#9134 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

GeeTnT wrote:
Hafis wrote:
GeeTnT wrote: De ne rise.
Ma ja ... jabuke i kruske ne treba mijesat, rece lik i ode ljuljat Kosnikov bmw...

Pljuccc
Eh, nisam ja izmislio tu vrstu škola, već OHR.
Ti se natakario malog Hasana i njegovih frustracija, pa se i ja sjetio malog Zvonimira i njegovih frustracija.
Nek naprave zajednički školski program, pomješaju djecu i bila stvar.
seln

#9135 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Hafis wrote:
Doktor za RnR wrote:
Hafis wrote: Čuj?
Je li bila tu jedna crnka...nekih 30 godina...ono baš upadljive nadignute sise, bijela put, zelene i pomalo tužne oči...to ti je tata redovno trošio jedno godinu dana :)
jebentikru... covjek prica o mukama branitelja, a ovaj se poziva na neku nikad spomenutu zenu, samo da bi mogao reci "al' sam jeboooooo".
Koji pubertetlija, stotinu mu tisuca.
seln

#9136 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

pici wrote:
Hafis wrote: Za te kosce i vozače Bosna nam je nepresušno vrelo. Pa jebote 90% vozača u Globtouru su tvoji zemljaci.
super mi cmo vozace a vi baustelce natrag iz frankfurta i dizeldorfa povucete hem iskusni hem im ne trena radna dozvola samo bracki kamen i malter i kaknja... ima da procvjeta ercegovina od villa i dzamija... napravit ce se i neka kapelica samo da se domacini ne uvrjede... mogu i zajednicke mise i mevludi na otvorenom livanjsko polje se ubilo za tog taman mogu svi turisti stat... :bih:
Mala moja, brzo gace svuciiiii,
od Stutgarta drzim ga u ruciiii,
joooooooj....
Hafis

#9137 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:
Ma postoje odlične ideje, samo ja opet ponavljam: ne može nas zapasti niti jedan jedini, od onih delegata iz Ilidže, a tek onih iz Trnova.
Doktor za RnR

#9138 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Doktor za RnR »

Hafis wrote: Je li bila tu jedna crnka...nekih 30 godina...ono baš upadljive nadignute sise, bijela put, zelene i pomalo tužne oči...to ti je tata redovno trošio jedno godinu dana :)
bježi tata bola, ja tu uletio slučajno, nit znam koga nit me briga, vidi na šta ONO okreće jebač godine, nego izjeba vas HDZ do jaja kroz reviziju!
pici

#9139 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

kako je krenulo ni tregeri nece pomoc smo uckur i to onaj brodski kanaf, nece spasti gace garant... :bih:
Doktor za RnR

#9140 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Doktor za RnR »

samo da znate i hafis prima invalidninu 50% RVI :D
Hafis

#9141 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Imao sam jedan stvarno solidan input jutros, pa ste mi svi nekako draži...barem danas, a ne znam već za sutra :D
pici

#9142 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote:
pici wrote:
Ma postoje odlične ideje, samo ja opet ponavljam: ne može nas zapasti niti jedan jedini, od onih delegata iz Ilidže, a tek onih iz Trnova.
ima su poljina dobra ekipa samo treba mnogo maslinjaka i vinograda su visnjama i ponekom smokvom... :bih:
Doktor za RnR

#9143 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Doktor za RnR »

Hafis wrote:Imao sam jedan stvarno solidan input jutros, pa ste mi svi nekako draži...barem danas, a ne znam već za sutra :D
pusti šuplje i padavce nego kad izlaziš na reviziju :lol:
pici

#9144 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Doktor za RnR wrote:samo da znate i hafis prima invalidninu 50% RVI :D

mora da je na studiju u zagrebu slomijo vilicu pa nije mogo usmene nego pismene davat inace bi jos studij zavrsaval u stolnom gradu :mrgreen:
Hafis

#9145 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Na žalost, morao sam opet posegnuti za sankcijama, poslije toliko vremena.
Ovim putom obavješćujem javnost da je @hećim za rokenrol otišao na izdržavanje disciplinske mjere u moj (za sada) potpuno prazni filter.
Njegov slučaj ću osobno razmotriti nakon mjesec dana, i odlučiti o mogućoj reviziji procesa.

Obzirom da je iskupio tek nekih desetak postova, za olakotnu okolnost može mu se uzeti neiskustvo i želja za dokazivanjem (što ću svakako imati na umu tijekom drugostupanjske presude)

Dotad, Mića izdrži. Uz tebe smo :thumbup:
Ako treba i Thompson će pjevati na stadionu :)

Image

Doktor za RnR, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Last edited by Hafis on 20/06/2017 13:10, edited 3 times in total.
Doktor za RnR

#9146 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Doktor za RnR »

pici wrote:
Doktor za RnR wrote:samo da znate i hafis prima invalidninu 50% RVI :D

mora da je na studiju u zagrebu slomijo vilicu pa nije mogo usmene nego pismene davat inace bi jos studij zavrsaval u stolnom gradu :mrgreen:
kažu da je bio dobar borac, ono kad se sve završi uleti on sa košpicama i kikirikijem :D
Doktor za RnR

#9147 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Doktor za RnR »

Hafis wrote:Na žalost, morao sam opet posegnuti za sankcijama, poslije toliko vremena.
Ovim putom obavješćujem javnost da je @hećim za rokenrol otišao na izdržavanje discilinske mjere u moj za csada potpuno prazni filter.
Njegov slučaj ću osobno razmotriti nakon mjesec dana, i odlučiti o mogućoj reviziji procesa.
Dotad, Mića izdrži. Uz tebe smo :thumbup:

Image
Jesi jazavac hafise :lol:
BHCluster

#9148 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Ma nije nego se okliznuo na saFun.
Hafis

#9149 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:
Evo, mi smo se još zimus spremili za dobrodošlicu.

Image

P.S. jebe nas što nemamo katedru arapskog jezika niti na jednom fakultetu.
Tako da nismo znali sastaviti dobrodošlicu na harapskom. I tu bi nam za početak dobro došla stručna pomoć s Ilidže dok se ne snađemo :)
A da...i da nam posude nekoliko harapskih zastava za prvu ruku. Ovih naših imamo za izvoza :thumbup:
BHCluster

#9150 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Sta je ovo? Neko otego papcima sve sami grobovi.
Post Reply