haj da ti pokusam skicirati. necu bojiti bojicama mozda i ovako skontas. u daljnju raspravu uopce ne ulazim.No_Ke wrote: Nije ti niko rekao da nemas mozga, ne svidja ti se serija i vozdra. Ne znam sta te toliko razozaralo da je komentarises u svakom drugom postu, a pritom si je odgledala i pored toga sto uvijek imas priliku da ukines pa stavis nesto po ukusu..
Sve sami pametljakovici, 24 sata po forumima
dakle, ubuduce mozda pokusaj da procitas sta ljudi pisu.
haj sad vidi jos jednom jel mi neko rekao da nemam mozga. pa ako ces vec nekoga kritikovati vrati se unazad koju stranicu i informisi bolje kako je isla rasprava.Nokee wrote:bezVolana wrote:edeyan wrote: Bez volana?
Bogami i bez mozga.
evo izgleda ima jos ljudi sto im se ne svidja mr robot i koji dijele moje misljenje
svi mi bez mozga a?
e skidam tog narcosa. ima dobre ocjene pa cemo vidjeti. tenks za preporuku ostala sam bez ideja,
2. nisam odgledala seriju, gledala sam 5 epizoda - sve zbog dobrog pilota i nisam vise mogla.
ja nikome nisam rekla da je idiot sto mu se serija svidja samo sam navela razloge sto se mnei ne svidja (u svom prvom postu davno nekad). iznerviralo me i jeste to sto sam nakon pilota polagala velike nade, obradovala se napokon nekoj dobroj hakerskoj seriji, nakon cega je uslijedilo razocarenje svim drugim epizodama. i to sam srocila u taj pljuvacki post (iza kojeg stojim i dalje)
toliko od mene na ovu temu al fakat.