http://www.youtube.com/user/fksinfo1946 wrote:A i tebi mrsko da snimaš sve i svašta u vezi Sarajeva na TV-u i da uploaduješ
Nije on lijenčina ko ja
P.S.
Još jedan video i jubliranih 250 komada u kolekciji
Moderators: Charuga, Tomahawk11
http://www.youtube.com/user/fksinfo1946 wrote:A i tebi mrsko da snimaš sve i svašta u vezi Sarajeva na TV-u i da uploaduješ
Vjerujte mi! wrote:Muhameda Dzhakmicha chu najrigoroznije kazniti, i to ne zbog loshih igara. Vech zbog lazhi. Pa on nas je najljubaznije pozvao na pressicu i dao nam priliku da se izjadamo novinarima, jer je razumio nashe patnje zbog prijetnji sinovima, zbog maltretiranja od Dzhemidzhicha.
I na kraju je sve ispalo farsa. Kazna!
Na tom forumu se nalazi zavidan koeficient inteligencije. Ne mozes povjerovati ko sve "navija", "simpatizira" za klub, a pise takve gluposti da je to neshvatljivo. Jednostavno te zaboli glava na tom forumu, tako da bih ti toplo preporucio da ne ides tamo, ja usao 4-5 put svaki put me fasciniraju.gospodin Rajković wrote:ISamo da dodam "kako nezvanicno saznaje forum G-G ba Z.Blekic povlači ostavku na zahtjev navijača"zadnji info na stranici FK Sarajevo lažu oni ,lažem i ja.Ovo sam napšisao čisto informativno pošto pratim sve fotume moguće i nemoguće neka mi niko ne zamjeri please!
Evo ja posjetih sad taj forum da vidim šta pišu ti famozni intelektualci na temi fk sarajevo... Sve što sam vidio je to da orgijaju navijači anamo onih, vidim ima ih i sa ovog foruma, oni koji često posjećuju fksinfochsk wrote:Na tom forumu se nalazi zavidan koeficient inteligencije. Ne mozes povjerovati ko sve "navija", "simpatizira" za klub, a pise takve gluposti da je to neshvatljivo. Jednostavno te zaboli glava na tom forumu, tako da bih ti toplo preporucio da ne ides tamo, ja usao 4-5 put svaki put me fasciniraju.gospodin Rajković wrote:ISamo da dodam "kako nezvanicno saznaje forum G-G ba Z.Blekic povlači ostavku na zahtjev navijača"zadnji info na stranici FK Sarajevo lažu oni ,lažem i ja.Ovo sam napšisao čisto informativno pošto pratim sve fotume moguće i nemoguće neka mi niko ne zamjeri please!
Baltazar_khan wrote:Evo ja posjetih sad taj forum da vidim šta pišu ti famozni intelektualci na temi fk sarajevo... Sve što sam vidio je to da orgijaju navijači anamo onih, vidim ima ih i sa ovog foruma, oni koji često posjećuju fksinfochsk wrote:Na tom forumu se nalazi zavidan koeficient inteligencije. Ne mozes povjerovati ko sve "navija", "simpatizira" za klub, a pise takve gluposti da je to neshvatljivo. Jednostavno te zaboli glava na tom forumu, tako da bih ti toplo preporucio da ne ides tamo, ja usao 4-5 put svaki put me fasciniraju.gospodin Rajković wrote:ISamo da dodam "kako nezvanicno saznaje forum G-G ba Z.Blekic povlači ostavku na zahtjev navijača"zadnji info na stranici FK Sarajevo lažu oni ,lažem i ja.Ovo sam napšisao čisto informativno pošto pratim sve fotume moguće i nemoguće neka mi niko ne zamjeri please!
osnivac elSaik1946 wrote:Koliko imaju informacija o nama, na kraju će se skupiti i napraviti "bolji, lEpši i stariji fksinfo"

KPNCTNJAH wrote:i u igri je s...k
Je li opet naveo u tekstu, da to on sve piše objektivno i za dobro Sarajeva, iako je ustvari navijač Željezničara.Baltazar_khan wrote:Jedan poltron iz "dana" je otišao (Pećanin) a došao je novi (Jasmin Ligata). Lola ne skida kandže sa našeg kluba, hebo li ga Varešanović "legenda"
Dajte ba, ko jos njega uzima zaozbiljno? Procitao text jutros, onako rahat, znajuci ko ga pise. Ima dosta novinara koji navijaju za zelju, pa opet pokusavaju biti koliko toliko objektivni, a ovaj nam je vazda dusman bio, tako da me ti marginalni likovi fakat ne zanimaju...hz__semir wrote:Je li opet naveo u tekstu, da to on sve piše objektivno i za dobro Sarajeva, iako je ustvari navijač Željezničara.Baltazar_khan wrote:Jedan poltron iz "dana" je otišao (Pećanin) a došao je novi (Jasmin Ligata). Lola ne skida kandže sa našeg kluba, hebo li ga Varešanović "legenda"
E moj ljigata, jadno nam je novinarstvo, kad se ti i tebi slični nazivaju novinarima. Za njega je i onaj kloc borovina novinar i po.
Ko je ovo pisao?astala_vistala wrote:Da se Blekić više ne ponovi
Fuad Muzurović, Mirsad Fazlagić, Predrag Pašić, Ibro Biogradlić, Sejo Jasenković, Ibrahim Sirćo, Nijaz Ferhatović i Fahrudin Prljača, osjetili su potrebu da se u ime svih navijača Sarajeva izvinu prijateljima s Grbavice, a posebno porodici Osim
Fudbalski klub Sarajevo osnovan je davne 1946. godine pod imenom Torpedo, da bi godinu i nešto poslije, i to na prijedlog tadašnjeg glavnog urednika Oslobođenja Mirka Ostojića, promijenio ime Sarajevo, koje nosi i dan danas.
Godinama je ovaj klub uveseljavao svoje navijače nizom uspjeha, a ostat će i upamćeno kako je FK Sarajevo jedini osvojio dvije titule prvaka Jugoslavije, a da nije bio dio velike četvorke jugoslavenskog fudbala (sličan podvig poslije je napravila i Vojvodina). U svojoj bogatoj historiji najljući neprijatelj FK Sarajeva bio je gradski rival Željezničar, protiv kojeg je bordo ekipa odigrala čak 96 vječitih derbija. Ni s jednom ekipom u historiji Sarajevo nije češće igralo i po pravilima dueli između dva gradska rivala bila su praznik fudbala.
Primitivizam s Koševa Tako je bilo sve do unazad nekoliko sezona, kada su se u vječiti derbi počele uplitati razne struje, koje nemaju veze s fudbalom, a kulminacija se dogodila na posljednjem derbiju igranom na Grbavici.
Podsjetimo, Željezničar je bio domaćin, a navijači Sarajeva predvođeni tadašnjim predsjednikom kluba Zijadom Blekićem ovaj susret su posmatrali na Koševu preko TV ekrana.
I ovo novinar ? on je morao naglasiti da je prvo ime kluba Torpedo ? sta su njihovi navijaci skandirali za Vedrana ? tu se nista ne spominje bitno je da su njegovog melju vrijeđali.
Odgovor na oba pitanja je ljigata. On je napisao tekst, a on je ujedno i urednik sportske redakcije nekada ugledne svjetske novine, a danas tariguza u boji.strong69 wrote:@ astala_vistala,
Odakle je ovaj clanak? Ko je ovo pisao i ko je glavni urednik "medija" koji je ovu bljuvotinu "uredio" i dozvolio da bude objavljena?