English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
snaga_znanja

#9126 Re: English Premier League

Post by snaga_znanja »

hypko_nurko wrote:wba deri loserpool :dance:
Kakav odron od ekipe. :lol: Pa od onih 11 igraca izuzev Gerrarda niko ne bih mogao igrati u prvih 5 ekipa.
alijagoro

#9127 Re: English Premier League

Post by alijagoro »

Joj ovih United-ovaca,definitvno su najveci smorovi.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9128 Re: English Premier League

Post by Velkoski »

alijagoro wrote:Joj ovih United-ovaca,definitvno su najveci smorovi.
ljuzerpul ljuzerpul
Logovan

#9129 Re: English Premier League

Post by Logovan »

snaga_znanja wrote:
Kakav odron od ekipe. :lol: Pa od onih 11 igraca izuzev Gerrarda niko ne bih mogao igrati u prvih 5 ekipa.
Može i Suarez. Od ovog Liverpoola više ni ime nije ostalo. :mrgreen:
snaga_znanja

#9130 Re: English Premier League

Post by snaga_znanja »

_terminaš_ wrote:
snaga_znanja wrote:
Može i Suarez. Od ovog Liverpoola više ni ime nije ostalo. :mrgreen:
Moze ako ce se uvoditi samo zbog iznudjivanja penala. Ja mu ne vidim druge koristi... :D
Logovan

#9131 Re: English Premier League

Post by Logovan »

snaga_znanja wrote: Moze ako ce se uvoditi samo zbog iznudjivanja penala. Ja mu ne vidim druge koristi... :D
Znam da ih ne mrziš ali gledaj realno.
Ove sezone je drugi strijelac lige, koliko znam postigao je 17 golova a RVP ima 19 golova, što bi se reklo za petama mu je. Ima dobre šanse da postane prvi strijelac Premiershipa. Otkako je došao u Liverpool, donio im je masu pobjeda. Spasio ih je nebrojno puta i on je jedan od rijetkih za kojeg se može reći da je kvalitetan a ovi ostali... :roll: :-) Ne možeš tek tako Suareza stavljati u isti koš, npr. sa Hendersonom, Downingom, itd, i ostalim kvazi igračima.
snaga_znanja

#9132 Re: English Premier League

Post by snaga_znanja »

_terminaš_ wrote:
snaga_znanja wrote: Moze ako ce se uvoditi samo zbog iznudjivanja penala. Ja mu ne vidim druge koristi... :D
Znam da ih ne mrziš ali gledaj realno.
Ove sezone je drugi strijelac lige, koliko znam postigao je 17 golova a RVP ima 19 golova, što bi se reklo za petama mu je. Ima dobre šanse da postane prvi strijelac Premiershipa. Otkako je došao u Liverpool, donio im je masu pobjeda. Spasio ih je nebrojno puta i on je jedan od rijetkih za kojeg se može reći da je kvalitetan a ovi ostali... :roll: :-) Ne možeš tek tako Suareza stavljati u isti koš, npr. sa Hendersonom, Downingom, itd, i ostalim kvazi igračima.
Ma nije on los. Samo puno zivcira njegovo ponasanje na terenu. Brz, okretan, dobar sut, ima osjecaj za igru pa se cesto nadje u dobroj poziciji, ali bi ga ja iskreno najradije izvadio iz tv-a i zlostavljo na sve moguce nacine zbog bezobrazluka koji pokazuje na terenu. Svaki kontakt u 16 metara koristi za iznudjivanje penala.

Pored njega i G. Johnson mi ostavlja dobar dojam. Jak, ima dobar centarsut ali nekako mi tromo djeluje da moze sam raditi po citavoj strani. Ali jedan od boljih igraca definitivo.

O Gerrard-u ne treba trositi rijeci. Da tog covjeka nema i njegovog znanja, karizme i znacaja za svlacionicu 9. mjesto na tabeli bi Vam bio cilj.

Ovo ostalo je sljam obicni iskreno. Aggera ste prosipali kao najboljeg stopera, a on veceras ne moze nista. Usporen snimak je za njega bio pojam brzine. Zakasnio na skok poslije kornera, a o drugi gol ja sporiji laznjak u zivotu nisam pogledo, a on svejedno ne moze stici.

Imam i ja realnosti, samo nemam osjecaja za vase muke! :D
Logovan

#9133 Re: English Premier League

Post by Logovan »

snaga_znanja wrote: Ma nije on los. Samo puno zivcira njegovo ponasanje na terenu. Brz, okretan, dobar sut, ima osjecaj za igru pa se cesto nadje u dobroj poziciji, ali bi ga ja iskreno najradije izvadio iz tv-a i zlostavljo na sve moguce nacine zbog bezobrazluka koji pokazuje na terenu. Svaki kontakt u 16 metara koristi za iznudjivanje penala.

Pored njega i G. Johnson mi ostavlja dobar dojam. Jak, ima dobar centarsut ali nekako mi tromo djeluje da moze sam raditi po citavoj strani. Ali jedan od boljih igraca definitivo.

O Gerrard-u ne treba trositi rijeci. Da tog covjeka nema i njegovog znanja, karizme i znacaja za svlacionicu 9. mjesto na tabeli bi Vam bio cilj.

Ovo ostalo je sljam obicni iskreno. Aggera ste prosipali kao najboljeg stopera, a on veceras ne moze nista. Usporen snimak je za njega bio pojam brzine. Zakasnio na skok poslije kornera, a o drugi gol ja sporiji laznjak u zivotu nisam pogledo, a on svejedno ne moze stici.

Vidim po nekim rečenicama da misliš da ja navijam za Liverpool, Boga mi si se zeznuo. :D Ne znam po čemu si ovo zaključio ali hajde nebitno je. :lol:
Realno koji igrač nije bezobrazan kao i Suarez? Koji igrači ne simuliraju onako ofirno, kad ga samo dotakneš a on pada kao da si ga letvom po leđima opalio? Takvi što ne simuliraju, mogu se na prste jedne ruke prebrojati. Današnji fudbal je jednostavno postao takav da mnogo igrača simulira a jebe im se šta će neko reći za tu njihovu glupost. Prije će pasti i tražiti penal, nego što će nastaviti trčati i doći u poziciju za šut i zabiti gol.
Mene više nervira kod igrača rasizam, nacionalizam i ostala sranja.
Riddle

#9134 Re: English Premier League

Post by Riddle »

Ja ne mogu da vjerujem sta citam. Isti dojam sam imao i sinoc na temi Liverpoola. Pa bolan kako te nije stid ovo reci kad znas sta ste svi vi radili na temi Uniteda?
snaga_znanja

#9135 Re: English Premier League

Post by snaga_znanja »

_terminaš_ wrote:
snaga_znanja wrote: Ma nije on los. Samo puno zivcira njegovo ponasanje na terenu. Brz, okretan, dobar sut, ima osjecaj za igru pa se cesto nadje u dobroj poziciji, ali bi ga ja iskreno najradije izvadio iz tv-a i zlostavljo na sve moguce nacine zbog bezobrazluka koji pokazuje na terenu. Svaki kontakt u 16 metara koristi za iznudjivanje penala.

Vidim po nekim rečenicama da misliš da ja navijam za Liverpool, Boga mi si se zeznuo. :D Ne znam po čemu si ovo zaključio ali hajde nebitno je. :lol:
Realno koji igrač nije bezobrazan kao i Suarez? Koji igrači ne simuliraju onako ofirno, kad ga samo dotakneš a on pada kao da si ga letvom po leđima opalio? Takvi što ne simuliraju, mogu se na prste jedne ruke prebrojati. Današnji fudbal je jednostavno postao takav da mnogo igrača simulira a jebe im se šta će neko reći za tu njihovu glupost. Prije će pasti i tražiti penal, nego što će nastaviti trčati i doći u poziciju za šut i zabiti gol.
Mene više nervira kod igrača rasizam, nacionalizam i ostala sranja.
Sta ih branis onda! :D Vidis da su smotani i da su legli na pod, a sad ih kao pravi dzentlmeni treba dobro iscipelarit! :D
Kontra__

#9136 Re: English Premier League

Post by Kontra__ »

Decko, ho's ti batina a?! :mrgreen:
alijagoro

#9137 Re: English Premier League

Post by alijagoro »

Riddle wrote:
Ja ne mogu da vjerujem sta citam. Isti dojam sam imao i sinoc na temi Liverpoola. Pa bolan kako te nije stid ovo reci kad znas sta ste svi vi radili na temi Uniteda?
Ne znam,ali ja mislim da imam samo par postova na temi Uniteda.
Logovan

#9138 Re: English Premier League

Post by Logovan »

snaga_znanja wrote: Sta ih branis onda! :D Vidis da su smotani i da su legli na pod, a sad ih kao pravi dzentlmeni treba dobro iscipelarit! :D
Ma ne branim. :lol: Samo govorim realno za Suareza.
Ako ode sad na ljeto, što je vrlo moguće, on će završiti u nekoj jakoj ekipi i nastaviće dokazivati svoj kvalitet.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9139 Re: English Premier League

Post by Velkoski »

đe je ba ona legenda prtigeebee il' kako već.. haver navija za Slobodu i Ljuzerpul, koja kombinacija žalfiju ti pokaram :lol:
snaga_znanja

#9140 Re: English Premier League

Post by snaga_znanja »

leet wrote:đe je ba ona legenda prtigeebee il' kako već.. haver navija za Slobodu i Ljuzerpul, koja kombinacija žalfiju ti pokaram :lol:
Manja agonija bit' na heroin navucen! :lol:
vaučer

#9141 Re: English Premier League

Post by vaučer »

De, de, šta ste se napalili.
Bio vam je dobar Liverpool kad je uzimao bodove Cityu neki dan.

Igrali, stvarali prilike, bili bolji, promašili penal i rasplinuli se k'o govno na kiši.
Ni prvi ni zadnji put, ni prva ni zadnja ekipa. Steve Clarke zna Liverpoolovu odbranu bolje nego Rodgers što me također nimalo ne čudi i fino je odigrao kao i većina ekipa koje su nosile bodove s Anfielda ove sezone - sjedi i čekaj da se sami pobjede i obavezno stavi velikog i jakog u špic jer ga nitko u odbrani Liverpoola ne može čuvati. Sad ih čeka Europa liga, jedina prilika da završe sezonu približno dobro kao Dalglish (koji je dobio otkaz jel).
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#9142 Re: English Premier League

Post by un1ted »

Zanimljivo je da se to Liverpoolu dogajda godinama :)
vaučer

#9143 Re: English Premier League

Post by vaučer »

un1ted wrote:Zanimljivo je da se to Liverpoolu dogajda godinama :)
Sasvim normalno za ekipu u tranziciji da povremeno jede govna.
Edin H.

#9144 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

vaučer wrote:De, de, šta ste se napalili.
Bio vam je dobar Liverpool kad je uzimao bodove Cityu neki dan.

Igrali, stvarali prilike, bili bolji, promašili penal i rasplinuli se k'o govno na kiši.
Ni prvi ni zadnji put, ni prva ni zadnja ekipa. Steve Clarke zna Liverpoolovu odbranu bolje nego Rodgers što me također nimalo ne čudi i fino je odigrao kao i većina ekipa koje su nosile bodove s Anfielda ove sezone - sjedi i čekaj da se sami pobjede i obavezno stavi velikog i jakog u špic jer ga nitko u odbrani Liverpoola ne može čuvati. Sad ih čeka Europa liga, jedina prilika da završe sezonu približno dobro kao Dalglish (koji je dobio otkaz jel).
Daglish je greskom sudija izgubio finale FA Kupa (ono je bio gol Carola) i uzeo Carling Cup ili kako li se vec sad zove.
Jedino ako Liverpool uspije nekako dogurati do finala Europa Lige moglo bi se reci da su zavrsili sezonu priblizno isto ili bolje.
ultima_palabra

#9145 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

Šta vam je, Rodgers ima neku viziju i sistem za razliku od onog fosila. Da su njega vlasnici pogurali sa 100 miliona, Liverpool bi sigurno bio među 4.
vaučer

#9146 Re: English Premier League

Post by vaučer »

ultima_palabra wrote:Šta vam je, Rodgers ima neku viziju i sistem za razliku od onog fosila. Da su njega vlasnici pogurali sa 100 miliona, Liverpool bi sigurno bio među 4.
Ima sistem i viziju, to je točno, ali da je puno bolji u transferima pa i ne izgleda mi tako.
Allen za 15 miliona funti, Borini za 10, Sahin na posudbi (koštao sigurno bar 5-6 miliona u plaći).
Kod Dalglishevih transfera se zaboravlja da je cijenu ugovarao miljenik vlasnika, samoprozvani stručnjak za statistiku i maglu Damien Comolli kao i da je pri kupovini Carrolla za 35 jebenih miliona funti Kenny bio samo interim menadžer, tu do ljeta i sigurno da nije to bila njegova odluka osim što je vjerojatno htio nekakvog napadača da zamjeni Torresa. Nije sve baš tako crno-bijelo i Rodgers ima dosta rupa i rupica u svojoj fasadi.
ultima_palabra

#9147 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

vaučer wrote:
ultima_palabra wrote:Šta vam je, Rodgers ima neku viziju i sistem za razliku od onog fosila. Da su njega vlasnici pogurali sa 100 miliona, Liverpool bi sigurno bio među 4.
Ima sistem i viziju, to je točno, ali da je puno bolji u transferima pa i ne izgleda mi tako.
Allen za 15 miliona funti, Borini za 10, Sahin na posudbi (koštao sigurno bar 5-6 miliona u plaći).
Kod Dalglishevih transfera se zaboravlja da je cijenu ugovarao miljenik vlasnika, samoprozvani stručnjak za statistiku i maglu Damien Comolli kao i da je pri kupovini Carrolla za 35 jebenih miliona funti Kenny bio samo interim menadžer, tu do ljeta i sigurno da nije to bila njegova odluka osim što je vjerojatno htio nekakvog napadača da zamjeni Torresa. Nije sve baš tako crno-bijelo i Rodgers ima dosta rupa i rupica u svojoj fasadi.
Dobro, ali je Comolli dovodio igrače koje je Kenny htio... hajd za Carrolla možemo ostaviti neku sumnju.

Istina je da to nisu neki transferi od strane Rodgersa, ali su mu vlasnici ostavili siću za transfere... kupovao je ono što je bilo dostupno po tim cijenama.

Kako 5-6 miliona za Sahina, čovjek bio tu 4 mjeseca :-?
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#9148 Re: English Premier League

Post by un1ted »

Sa koliko je poguran ove sezone, koje je igrace doveo a da su napravioli neku razliku ? :)
ultima_palabra

#9149 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

un1ted wrote:
Sa koliko je poguran ove sezone, koje je igrace doveo a da su napravioli neku razliku ? :)
Sturridge je napravio, Borini je većinom bio povrijeđen... Allen je fula poprilična, tu je pokušao igračem kojeg poznaje prilagoditi sredinu terena svojom sistemu igre. Swansea ga je uzeo kao levata tu :D
Mustang1

#9150 Re: English Premier League

Post by Mustang1 »

leet wrote:đe je ba ona legenda prtigeebee il' kako već.. haver navija za Slobodu i Ljuzerpul, koja kombinacija žalfiju ti pokaram :lol:
Ja sam zamalo gori :D
Post Reply