Ma dobro ti si realan, objektivan...a svi koji ne misle kao ti su ljubomorni nacionalisti, bez obzira šta i kako da pišu.Lud i ponosan wrote:Kako pratim i neke druge teme, to je daleko od istine.Bosanski_kralj wrote: Kao što je i praksa da podcjenjujemo sve što je naše, a precijenjujemo tuđe.
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Bosanski_kralj
#9126 Re: Real Madrid C.F.
- Bosanski_kralj
#9127 Re: Real Madrid C.F.
Eno fino sam tražio da se objasni u čemu se to on istakao u Realu, pa ako hoćete i u Totenhemu? Ne razumijem kakvi su to argumenti, igrao je na EP, igrao je LP, igrao je ovo, igrao je ono.hrastov žižak wrote:ako je bosanski kralj reko da je modrić truba, onda je truba
- Dr. Kuca
#9128 Re: Real Madrid C.F.
Statisticki Modric je bio tek 7 igrac prosle godine u engl. na svojoj poziciji.
-
palermo
#9129 Re: Real Madrid C.F.
Ispravno rečenoLud i ponosan wrote: Ja u klin, tip u plocu...![]()
Dobro je, rek'o si sta si im'o i razguligu... Modric ne veze, Pjanic je za njega klasa i to je to. Hajmo na neke druge teme...
- Bosanski_kralj
#9130 Re: Real Madrid C.F.
Hajde dokaži tu klasu Modrićevu, kad je već toliko potenciraš. Nije bitan ovdje ni Pjanić ni neko peti ni deseti.Lud i ponosan wrote: Ja u klin, tip u plocu...![]()
Dobro je, rek'o si sta si im'o i razguligu... Modric ne veze, Pjanic je za njega klasa i to je to. Hajmo na neke druge teme...
Ne govorim da je Modrić loš igrač, ali da je neka vrhunska klasa i top svjetski igrač, kako ga se nastoji prikazati, e to valahi nije.
-
Ripicipi
#9131 Re: Real Madrid C.F.
Lud i ponosan wrote:Pa rek'o sam, nije, nema se tu sta diskutovati. Forumskim strucnjacima zaista ne treba nista osporavati, njihova je zadnja i jedino validna, sta zna Special One i ovi prije njega. Ha ja...Hajmo dalje...

Ja ne pljujem po Modricu, ali ovo je statistika igraca od 40 miliona.
Last edited by Ripicipi on 26/10/2012 18:55, edited 1 time in total.
-
ek0
- skenderija04
#9133 Re: Real Madrid C.F.
Ajde Realovci promjenite temu, vec tri stranice se ponavljate
Danasnja naslovnica lista AS je zanimljiva za komentare, Sta mislite o dolasku Lukinog druga? S obzirom da je skup ko bi mogao napustiti klub?

-
fixer
#9134 Re: Real Madrid C.F.
Haj malo pogledaj koliko je on utakmica odigrao u PL-u na pozicijama ovih igraca. Imam osjecaj da niste 3 njegove utakmice odgledali.potres_mozga wrote:Lud i ponosan wrote:Pa rek'o sam, nije, nema se tu sta diskutovati. Forumskim strucnjacima zaista ne treba nista osporavati, njihova je zadnja i jedino validna, sta zna Special One i ovi prije njega. Ha ja...Hajmo dalje...
-
Ripicipi
#9135 Re: Real Madrid C.F.
Ovu statistiku nisam pravio ja, niti sam ga JA poredio sa ovim igracima. Ovu statistiku i poredjenje su napravili Englezi, ljudi u kojoj je ligi igrao.fixer wrote:Haj malo pogledaj koliko je on utakmica odigrao u PL-u na pozicijama ovih igraca. Imam osjecaj da niste 3 njegove utakmice odgledali.potres_mozga wrote:Lud i ponosan wrote:Pa rek'o sam, nije, nema se tu sta diskutovati. Forumskim strucnjacima zaista ne treba nista osporavati, njihova je zadnja i jedino validna, sta zna Special One i ovi prije njega. Ha ja...Hajmo dalje...
Luku kada neko predstavlja, govori da je genije(mozak ekipe), a kada njegovu statistiku stavis na papir, onda je Luka odjednom "zadnji vezni" kome asistencije nisu toliko vazne
Dzeko ce iako uopste nije veznjak nego napadac u 127 utakmica za City imati sigurno 15 ili vise asistencija.
- ćiško
#9136 Re: Real Madrid C.F.
onima kojima je nogomet statistika i zbroj nečega preporučam da se prebace na pdf ekonomija i tamo postavljaju brojeve, prosjeke i sl. ljudi, nogomet je igra kao niti jedna druga gdje ne važe nikakav pravila, brojevi.
sve menadžeri sa cm-a ili pes-a, jebalo majku..
činjenica je jedna, real je skupo platio modrića, real ne baca pare. modrić nije prošao ni minute priprema a igra. igra i prve sastave. zamisli kakav će biti kad prođe murinjov dril..
šta modrić znači ekipi pokazuje i ovogodišnja igra tottenhema od kad njega nema.
sve menadžeri sa cm-a ili pes-a, jebalo majku..
činjenica je jedna, real je skupo platio modrića, real ne baca pare. modrić nije prošao ni minute priprema a igra. igra i prve sastave. zamisli kakav će biti kad prođe murinjov dril..
šta modrić znači ekipi pokazuje i ovogodišnja igra tottenhema od kad njega nema.
- ćiško
#9137 Re: Real Madrid C.F.
zabijaju realu i gube utakmice u gubitničkom klubuBosanski_kralj wrote:Eto neka su velesile Makedonija, Vels i Sj. Irska.ćiško wrote:kako ovdje neki lete, čudo jedno.. istina, luksemburg i latvija su hebene repke i ima se pravo dizati u visine. i igrače i ekipu. dok neki igraju u realu i idu na SP i EP, drugi čame u nekakvoj romi i gledaju svjetske i europske smotre na telki.
ali, "'ta će ba modrić i hrvatska", "'ta će real"
Dok neki podižu pehare, zabijaju Realu, drugima se već predviđa sudbina "promašene investicije"
hrvatska je skinula skalp svim svjetskim velesilama osim brazilu. toliko o velesilama. ali nije to tema. koliko god mi bilo prije čudno kako malo vjerujete u svoje sad je tužno vidjeti kako letite i precjenjujete sebe a podcjenjujete ostale. bolje i uspješnije. dajte neku sredinu, molim.
- Bosanski_kralj
#9138 Re: Real Madrid C.F.
Titule drugačije govore.ćiško wrote:zabijaju realu i gube utakmice u gubitničkom klubuBosanski_kralj wrote:Eto neka su velesile Makedonija, Vels i Sj. Irska.ćiško wrote:kako ovdje neki lete, čudo jedno.. istina, luksemburg i latvija su hebene repke i ima se pravo dizati u visine. i igrače i ekipu. dok neki igraju u realu i idu na SP i EP, drugi čame u nekakvoj romi i gledaju svjetske i europske smotre na telki.
ali, "'ta će ba modrić i hrvatska", "'ta će real"
Dok neki podižu pehare, zabijaju Realu, drugima se već predviđa sudbina "promašene investicije"![]()
hrvatska je skinula skalp svim svjetskim velesilama osim brazilu. toliko o velesilama. ali nije to tema. koliko god mi bilo prije čudno kako malo vjerujete u svoje sad je tužno vidjeti kako letite i precjenjujete sebe a podcjenjujete ostale. bolje i uspješnije. dajte neku sredinu, molim.
To o čemu pričaš je davna prošlost. Posljednja dva ciklusa nikog jačeg pobjedili niste. Danas samo slavite minimalni poraz od Španije i bod protiv Belgije.
-
fixer
#9139 Re: Real Madrid C.F.
Kakve to ima veze sto je ovo pravio Englez? Ovo je radio novinar. Nikad Murinhu ovo ne bi palo na pamet da pogleda. Niti bi ovo radio neko ko se razumije u fudbal. Ovakva stvar se prezentuje samo onda kad se trazi clanak sa senzacionalistickim naslovom.potres_mozga wrote:
Ovu statistiku nisam pravio ja, niti sam ga JA poredio sa ovim igracima. Ovu statistiku i poredjenje su napravili Englezi, ljudi u kojoj je ligi igrao.
Luku kada neko predstavlja, govori da je genije(mozak ekipe), a kada njegovu statistiku stavis na papir, onda je Luka odjednom "zadnji vezni" kome asistencije nisu toliko vazne![]()
Dzeko ce iako uopste nije veznjak nego napadac u 127 utakmica za City imati sigurno 15 ili vise asistencija.
Da si gledao Spurse, znao bi da je zbog Luke Vart imao bolesnu statistiku. Bale je dobijao milion lopti u prostor. Luka je bio odlicna spona izmedju lijeve i desne strane. Mrtvom Lenonu je stvarao prilike. Ljudi su ucinili sve zivo da se ne proda takav igrac. Real nije jedini nudio ovoliki novac, pa da se kaze da je previse placen. I opet se ovdje nadje neko ko ce reci da ne valja.
Pored Dzeke, on je meni jedan od najdrazih igraca sa ovih prostora i sigurno velik igrac.
- ćiško
#9140 Re: Real Madrid C.F.
a na temelju čega vi temeljite svoj optimizam i podcjenjujete susjede ili modrića?Bosanski_kralj wrote:Titule drugačije govore.zabijaju realu i gube utakmice u gubitničkom klubu![]()
To o čemu pričaš je davna prošlost. Posljednja dva ciklusa nikog jačeg pobjedili niste. Danas samo slavite minimalni poraz od Španije i bod protiv Belgije.
na porazu od irske ili meksika? ili na bodu protiv grčke? ili 6:2 portugal ili 3:0 rumunija? mojne pričati o nečijoj prošlosti kad ti ni takvu nemaš.
modrić je još jedan izdanak poznate balkanske škole i to što mu se ovdje na forumu piše je čisti plod ljubomore i susjedskog jala.
- Bosanski_kralj
#9141 Re: Real Madrid C.F.
Niti je Hrvatska svijetski vrh u nogometu, niti je Modrić svjetska klasa od igrača. To nije podcjenjivanje, niti ljubomora, nego prosta činjenica.ćiško wrote:a na temelju čega vi temeljite svoj optimizam i podcjenjujete susjede ili modrića?Bosanski_kralj wrote:Titule drugačije govore.zabijaju realu i gube utakmice u gubitničkom klubu![]()
na porazu od irske ili meksika? ili na bodu protiv grčke? ili 6:2 portugal ili 3:0 rumunija? mojne pričati o nečijoj prošlosti kad ti ni takvu nemaš.
modrić je još jedan izdanak poznate balkanske škole i to što mu se ovdje na forumu piše je čisti plod ljubomore i susjedskog jala.
P.S. I vas su rastavljali na proste faktore. ne tako davno i Šveđani i Švicarci, tako da nećemo o tome, svakako nije tema.
- burek_in_space
#9142 Re: Real Madrid C.F.
Kao prvo, raspravu vodish sa nekoliko forumasha, a ne sa svim navijachima Bosne i Hercegovine.ćiško wrote: a na temelju čega vi temeljite svoj optimizam i podcjenjujete susjede ili modrića?
Drugo, probaj josh koji put onako istiha shuknuti i pljucnuti po reprezentaciji BiH, vjeruj da cu te vrlo brzo banovati, i to trajno.
Niti je ko doshao na neki od vashih foruma da serucka po Hrvatskoj, tako ni ti nemoj ovdje dolaziti sa hinjskom prichom.
Vrijeme ce sve pokazati ko je bio a ko ne u pravu o ovoj prichi o Modricu, Hrvatskoj Bosni i Hercegovini, a do tada nastoj komunicirati u granicama normale.
- Revolucionar ★
#9143 Re: Real Madrid C.F.
Ma ovo je sad supljiranje na relaciji Hrvatska - BiH . Pustit do januara da vidimo kako ce se razvijat situacija sa Modricem i onda se moze imati neko kompletno misljenje. Cinjenica je da do sada nije pokazao nista specijalno, cak je i ohladio neke koji su bili optimisticni
I ne znam sta se hvatate Pjanica, koji je igracki totalno drugaciji od Modrica. Pjanic moze driblati, a njegov šut je vec dobro poznat Evropi, i pored toga od svih relevantnih izvora je oznacen kao mozak reprezentacije BiH. To je postigao vec sa svojih 22 godine. Ne znam sta se isto poteze velicina utakmica, pa i on je zabijao ( izbacio ) ovom istom Realu
I ne znam sta se hvatate Pjanica, koji je igracki totalno drugaciji od Modrica. Pjanic moze driblati, a njegov šut je vec dobro poznat Evropi, i pored toga od svih relevantnih izvora je oznacen kao mozak reprezentacije BiH. To je postigao vec sa svojih 22 godine. Ne znam sta se isto poteze velicina utakmica, pa i on je zabijao ( izbacio ) ovom istom Realu
- ćiško
#9144 Re: Real Madrid C.F.
ma dobro burek, ti si već pokazao da si za kurca moderator i da ne dopuštaš nekome da se argumentima brani, tj brani svoje stavove. u rdu je omalovažavati susjeda ali nije uredu kad se zapitaš čemu to. jadan si i ti i tvoje moderiranje. idi liži pakšu klimavcima i pljucaj sve što nije bosansko. jado jadni.burek_in_space wrote:Kao prvo, raspravu vodish sa nekoliko forumasha, a ne sa svim navijachima Bosne i Hercegovine.ćiško wrote: a na temelju čega vi temeljite svoj optimizam i podcjenjujete susjede ili modrića?
Drugo, probaj josh koji put onako istiha shuknuti i pljucnuti po reprezentaciji BiH, vjeruj da cu te vrlo brzo banovati, i to trajno.
Niti je ko doshao na neki od vashih foruma da serucka po Hrvatskoj, tako ni ti nemoj ovdje dolaziti sa hinjskom prichom.
Vrijeme ce sve pokazati ko je bio a ko ne u pravu o ovoj prichi o Modricu, Hrvatskoj Bosni i Hercegovini, a do tada nastoj komunicirati u granicama normale.
sad me baniraj majmune, rekao sam ti šta sam mislio.
-
LSD
#9145 Re: Real Madrid C.F.
Dežurni forumski branioc hrvatstva se izjasnio i konacno pokazao svoje pravo lice mučkog provokatora....Burek na tebe je red
, uruci mu nonu u pakaš i lansiraj ga u orbitu ko Ramos onu loptu 
- ćiško
#9146 Re: Real Madrid C.F.
ajde dupelizac, reci ti nama šta me ide. koji jad.LSD wrote:Dežurni forumski branioc hrvatstva se izjasnio i konacno pokazao svoje pravo lice mučkog provokatora....burek na tebe je red, uruci mu nonu u pakaš i lansiraj ga u orbitu ko Ramos onu loptu
pa otvoriću 30 profila ako mi se da, tugomire.
- burek_in_space
#9147 Re: Real Madrid C.F.
Da nisi ogranichen ko balkon, shvatio bi da nisam nigdje pljunuo po hrvatskoj reprezetaciji, kao shto ti to pokushavash po nashoj.ćiško wrote: ma dobro burek, ti si već pokazao da si za kurca moderator i da ne dopuštaš nekome da se argumentima brani, tj brani svoje stavove. u rdu je omalovažavati susjeda ali nije uredu kad se zapitaš čemu to. jadan si i ti i tvoje moderiranje. idi liži pakšu klimavcima i pljucaj sve što nije bosansko. jado jadni.
sad me baniraj majmune, rekao sam ti šta sam mislio.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rekao sam samo da ce vrijeme pokazati ko je u pravu u ovj raspravi, a ko ne.
Shto se tiche ostalog
27 okt 2012, 00:25 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» ćiško
Trajno.
Chekam i ostale accounte
- Riddle
#9148 Re: Real Madrid C.F.
Ma ovo ce United pokupiti narednog ljeta. Presao je u Real samo zato da mu padne cijena. Levy je govno, pa se stvari moraju zavrsavati drugim metodama.
Sjajan igrac, ali izgleda kao da je dosao iz Mordora.
Sjajan igrac, ali izgleda kao da je dosao iz Mordora.
- Charuga
- Globalni moderator
#9149 Re: Real Madrid C.F.
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “trolanje i provociranje”
» Senty
Trajno
» Senty
Trajno
- blazh
#9150 Re: Real Madrid C.F.
modrić danas ima priliku pokazati klasu. najavili su ga u prvom sastavu jer je khedira ozljeđen. bit će zanimljivo. real kontra mallorce mora ići na trobod.