Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pustopoljina wrote:Vidjela link.thx
Koliko ima ovih foruma? Sta je sa rajvosa
pa zar nisi znala zeno
Nope.
Ja sam bila na serbiancafeu, dok me nisu banovali kad je kosovo otislo pa-pa...
Dosla na sax, pa na rajvosa kad su saxu promijenili ime...ali onda vise nikako nisam imala vremena...a i nije bilo nista posebno za citati ni tamo, ni ovamo...zao mi je da se rajvosa ugasio.
moonca wrote:Cesto pominju Cmolju - nikad ga ne vidjeoh u akciji..
Nisi ti vidila prije dan dva kako prodje ko slon kroz prodavnicu stakla mislim da je jedno 6 karti palo od tih nakraca 2 sedmice mada je vecina isla na mjesec dva
moonca wrote:Cesto pominju Cmolju - nikad ga ne vidjeoh u akciji..
Nisi ti vidila prije dan dva kako prodje ko slon kroz prodavnicu stakla mislim da je jedno 6 karti palo od tih nakraca 2 sedmice mada je vecina isla na mjesec dva
ou .... neki se 'otkacili'.... za vrijedjanje je ok-- ali nisam primjetila neko javno omalozavanje ostalih forumasaha od strane moderatora...
Melbourne_Australia wrote:Kakve fukare zive po dijaspori..Slikaju slike gradova po Njemackoj Tesko je biti fukara pa onda otici vani, kriva ti je mater sto te rodila, tata sto te je napravio, svi su krivi jer si ti kokuz bio i morao otici...A onda od muke i seljakluka jedino sto ti je ostalo je da pljujes po BIH...Joj pacenika , tacno se vidi ko je bio fukara u BIH prije nego sto je otisao po pisanju...A jos ih vise boli kad osoba zivi u BIH a ima vise od njega i bolje zivi od njega a nije lopov a nije na budzetu...Oni tacno tada hoce da se roknu...Uglavnom nema gore sorte ljudi ( ne svi) ali velika vecina od ljudi koji su od muke i jada otisli u dijasporu..Evo mene u Austriji vec 5 dana u posjeti, znaci na kurac nabijem ovaj stil zivota....Nikoga ne mozes uhvatiti da izadje na pice radnim danom....Sutra kuci i jedva cekam....Jbt 18 godina sam zivio u zemlji koja je za evropu Dzenet u svakom pogledu i nikad nisam ni spomenuo a nikad nisam ni patio za njom kad sam se tivra u Sa...Jer nigdje nije kao kuci , naravno ako nisi fukara i kokuz...A grohotom se smijem kad mi pisu iz Austrije i iz Njemacke i kurce se Znaci Njemacka dno dna u svakom pogledu, da barem zivi u Barceloni ili Parizu recimo ili u Italiji na obali a ono iz sela nekoga pored Achena tipka
Ja ba oni su rasisti do neba Sad sam bacio oko na konkurse u mojoj struci i mogu reci da nisu Njemackoj do koljena u kolicini posla
Al lijepa drzava, lijepa klima, kultura, da se dole uhljebit na dugi ugovor i kakvu italijanku ozenit, mozda se ne bi ni vraco