Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pizarro

#9126 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by pizarro »

ne kontam ljude koji se ne mogu udebljati, ja od sebe za 2 mjeseca mogu napraviti sumo hrvaca :D
Boemica

#9127 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Boemica »

pizarro wrote:ne kontam ljude koji se ne mogu udebljati, ja od sebe za 2 mjeseca mogu napraviti sumo hrvaca :D
Imaju gliste :P
ćiribiribela

#9128 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by ćiribiribela »

MarlboroGold wrote:
ćiribiribela wrote: Ma neka, btw svo vrijeme razmisljam o nekom kineskom all you can eat. :vodanausta:
Joj ima jedan u Beču. Bio sa rajom. Sramota me kad se sjetim koliko smo pojeli :D

I ja skoro sa radnom kolegicom bila, cura se bas iznenadila kako tako sitna osoba moze toliko pojesti. :lol:
triconja

#9129 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by triconja »

Boemica wrote:
pizarro wrote:ne kontam ljude koji se ne mogu udebljati, ja od sebe za 2 mjeseca mogu napraviti sumo hrvaca :D
Dje? :lol:
Boemica

#9130 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Boemica »

triconja wrote:
Boemica wrote:
Dje? :lol:
U guzici :D

Mene je mater vazda ko malu pitala: kako ne možeš da sjediš na jednom mjestu, a ja vazda odgovarala:
puna gujica mujica. :oops:
triconja

#9131 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by triconja »

Boemica wrote: U guzici :D

Mene je mater vazda ko malu pitala: kako ne možeš da sjediš na jednom mjestu, a ja vazda odgovarala:
puna gujica mujica. :oops:
:lol: :lol: :lol:
HobotnicaPLus

#9132 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by HobotnicaPLus »

ćiribiribela wrote:
I ja skoro sa radnom kolegicom bila, cura se bas iznenadila kako tako sitna osoba moze toliko pojesti. :lol:
Koji to dodje?
MarlboroGold

#9133 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

ćiribiribela wrote:
MarlboroGold wrote:
ćiribiribela wrote: Ma neka, btw svo vrijeme razmisljam o nekom kineskom all you can eat. :vodanausta:
Joj ima jedan u Beču. Bio sa rajom. Sramota me kad se sjetim koliko smo pojeli :D

Samo jedi... sve dok se kalorije mogu potrošiti :D
medvjed23

#9134 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by medvjed23 »

kino je dobro mjesto za dejt.. manje priče, više, što bi pjesnik reko, prisutnosti kao svjetlost bez glasa..
Strpljiva

#9135 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Strpljiva »

medvjed23 wrote:kino je dobro mjesto za dejt.. manje priče, više, što bi pjesnik reko, prisutnosti kao svjetlost bez glasa..
Za drugi treci dejt. Za prvi ne bas. Pice, prica, upoznavanje pa onda moze i kino
medvjed23

#9136 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by medvjed23 »

zavisi đe i kako ordiniraš.. introverti veći dio upoznavanja obave kroz dopisivanje..
Strpljiva

#9137 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Strpljiva »

medvjed23 wrote:zavisi đe i kako ordiniraš.. introverti veći dio upoznavanja obave kroz dopisivanje..
Ruski rulet. Samopouzdanje, samokontrola, kompleksi...lahko se kriju online. K'o ekstrovertni introvert preferiram uzivo. Istina, online mozemo ustediti vrijeme, kroz nedostatak zajednickih tema, interesovanja, pogleda na zivot i sl. Mada bi i odabir filma za prvi date govorio dosta.
triconja

#9138 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by triconja »

Strpljiva wrote:
medvjed23 wrote:zavisi đe i kako ordiniraš.. introverti veći dio upoznavanja obave kroz dopisivanje..
Ruski rulet. Samopouzdanje, samokontrola, kompleksi...lahko se kriju online. K'o ekstrovertni introvert preferiram uzivo. Istina, online mozemo ustediti vrijeme, kroz nedostatak zajednickih tema, interesovanja, pogleda na zivot i sl. Mada bi i odabir filma za prvi date govorio dosta.
Lele za prvi dejt sprovodit kakve psihoanalize, ili cak i pred sami dejt je autostrada za samacki zivot. :mrgreen:
Strpljiva

#9139 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Strpljiva »

triconja wrote:
Strpljiva wrote:
Lele za prvi dejt sprovodit kakve psihoanalize, ili cak i pred sami dejt je autostrada za samacki zivot. :mrgreen:
Mogla sam reci da je online gospodar svemira, uzivo drsce k'o prut :D
triconja

#9140 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by triconja »

Strpljiva wrote: Mogla sam reci da je online gospodar svemira, uzivo drsce k'o prut :D
I trebala si. Onlajn mores bit ko hoces a u stvarnosti si ono sto si :lol: :thumbup:
medvjed23

#9141 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by medvjed23 »

bilo je riječi na drugoj temi.. neke stvari je lakše skriti onlajn, a neke oflajn.. dok ti ugodni dodiri i mirisi mute razum, dosta toga prolazi ispod radara.. ja volim što više riječi strpati u pisanu komunikaciju, a drugdje ostaviti prostora ugodnoj tišini i dodirima..

no, dakako, svakom njegovo..
cendlerbing

#9142 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

Hemija koja se ostvari preko dopisivanja uživo, može se desiti, da uopšte postoji. Ne moraš uopšte nekog dodirnuti da bi znao ima li hemije ili ne.
Ramzess Veliki

#9143 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

cendlerbing wrote:Hemija koja se ostvari preko dopisivanja uživo, može se desiti, da uopšte postoji. Ne moraš uopšte nekog dodirnuti da bi znao ima li hemije ili ne.
Nije istina ... moras ga cijelog prepipati. :D
HAVANA

#9144 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by HAVANA »

Hemija je hemija al fizika je fizika. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#9145 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Tomahawk11 »

Strpljiva wrote:
Meni ovo nije jasno. Kako to odabir filma određuje kakva je ko osoba?
Ili muzika...
MarlboroGold

#9146 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

Prvi dejt - biram Star Wars. Ako odbije slijedi noga. Ha ja 8-)

Nego ozbiljno... ni ja to ne kontam.
cendlerbing

#9147 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

MarlboroGold wrote:Prvi dejt - biram Star Wars. Ako odbije slijedi noga. Ha ja 8-)

Ja ne volim Star Wars, ali sam veliki fan sci fi-ja generalno. Šta to govori o meni? :hm:
MarlboroGold

#9148 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

cendlerbing wrote:
MarlboroGold wrote:Prvi dejt - biram Star Wars. Ako odbije slijedi noga. Ha ja 8-)

Ja ne volim Star Wars, ali sam veliki fan sci fi-ja generalno. Šta to govori o meni? :hm:
Eh to je... neka... anomalija :|
Strpljiva

#9149 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Strpljiva »

Tomahawk11 wrote:
Strpljiva wrote:
Meni ovo nije jasno. Kako to odabir filma određuje kakva je ko osoba?
Ili muzika...
Odgovorio je dijelom Marlboro. Ne odredjuje osobu, ali svakako interesovanja. Super je kad je poklope ukusi. Bezveze je pricati o karakteru osobe na osnovu filma, samo imat ce svakako plus ako me odvede na SF movie :srce:
dale cooper

#9150 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by dale cooper »

Strpljiva wrote:
Odgovorio je dijelom Marlboro. Ne odredjuje osobu, ali svakako interesovanja. Super je kad je poklope ukusi. Bezveze je pricati o karakteru osobe na osnovu filma, samo imat ce svakako plus ako me odvede na SF movie :srce:
Apsolutno se slažem. :thumbup:
Post Reply