Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma nista..
Ovo je gore kafic sloboda i pravo je dobar. Konobari fini a i raja koja dolazi Fina izgleda. Dosta zena u kafiću..
Fino tuzla izgleda. Steta što nismo ranije dosli
Tuzla je awesome
koliko porcija ćevapa si pojeo? aaa?
duminjo wrote:
Ma nista..
Ovo je gore kafic sloboda i pravo je dobar. Konobari fini a i raja koja dolazi Fina izgleda. Dosta zena u kafiću..
Tuzla je awesome
Jel valja taj nacin gradacije gradova po cevapima?
duminjo wrote:
Ma nista..
Tuzla je awesome
Jel valja taj nacin gradacije gradova po cevapima?
Ma nista..
Mene sramota rec’
Nikad nisam bio u Tuzli.
A jesam seljak u pm.
Nista, moram i to obaviti, reko me Salik voditi na dzumu.
Fudo387 wrote:
Mene sramota rec’
Nikad nisam bio u Tuzli.
A jesam seljak u pm.
Ma i ja sam sad prvi put bio.. Al dobri su. Imaju vise dzamija nego u Mostaru oko kolodvorske stanice. Joj Fudo kako sam ti se zajebo odem u mostar na par dana i nisam gledo. Uzmem neki apartman. Pogledam kroz prozor "ne zaboravimo vukovar", izadjem na ulicu sve puno šahovnica i "hrvatski športski Klub Zrinjski".
Fudo387 wrote:
Mene sramota rec’
Nikad nisam bio u Tuzli.
A jesam seljak u pm.
Ma i ja sam sad prvi put bio.. Al dobri su. Imaju vise dzamija nego u Mostaru oko kolodvorske stanice. Joj Fudo kako sam ti se zajebo odem u mostar na par dana i nisam gledo. Uzmem neki apartman. Pogledam kroz prozor "ne zaboravimo vukovar", izadjem na ulicu sve puno šahovnica i "hrvatski športski Klub Zrinjski".
Dobro si proso, samo vici, priopCenje, bok, i maaaajkeeee mi.