zilog wrote:zilog wrote:@djonko
Ti si proslost jarane...
Ukrajina
- djonko brajs
#9126 Re: Ukrajina
-
zilog
#9127 Re: Ukrajina
Samo ti mijenjaj postove. Ne mozes onaj koji sam citirao. Bye Bye
-
zilog
#9128 Re: Ukrajina
djonko brajs wrote: handzardivizista ko fol brani jevreje
-
zilog
#9129 Re: Ukrajina
Znamdjonko brajs wrote:usro sam se
- djonko brajs
#9130 Re: Ukrajina
kme, kme, kmeee, kmeee ja sam zilog i nemam nikakve argumente osim da je djonko rekao kako je vesli klark je zidovski zlocinac koji podrzava neonaciste. kme, kme, kmeee srbi su zlocinci najveci na svijetu ali ne ocekujem ban radi toga.kme, kme, kmeeeezilog wrote:Samo ti mijenjaj postove. Ne mozes onaj koji sam citirao. Bye Bye
-
zilog
#9131 Re: Ukrajina
Tik, tak, tik, tak...
Vidi, ja tebi nista nisam rekao, cak ni poslije onog naprdjivanja o Aliji. Ovdje su ljudi trazili da se ne ubjedjujem sa *etnicima. Nemam nista protiv ubjedjivanja, narocito kada poslije ispliva ocigledno.
Dobro si se drzao...
Ali... FASIZAM (onaj pravi), ne moze dugo ostati iza tastature.
Vidi, ja tebi nista nisam rekao, cak ni poslije onog naprdjivanja o Aliji. Ovdje su ljudi trazili da se ne ubjedjujem sa *etnicima. Nemam nista protiv ubjedjivanja, narocito kada poslije ispliva ocigledno.
Dobro si se drzao...
Ali... FASIZAM (onaj pravi), ne moze dugo ostati iza tastature.
- djonko brajs
#9132 Re: Ukrajina
koji fasizam "genijalcino"? jedna je stvar reci da su židovi zločinci kao što ti tvrdiš da su srbi zločinci (to je pravi fašizam hadžardivizisto), a druga je stvar reći da je vesli klark zločinac koji je usput židov i to u kontekstu podržavanja nacista u kijevu.
jedva čekam da vidim da li je moderacija toliko naivna da ih izmanipuliše "genijalac" poput tebe. uljepšao si mi dan sa svojom inteligencijom. šta bi ovaj forum bez tebe
.
jedva čekam da vidim da li je moderacija toliko naivna da ih izmanipuliše "genijalac" poput tebe. uljepšao si mi dan sa svojom inteligencijom. šta bi ovaj forum bez tebe
-
zilog
#9133 Re: Ukrajina
U Americi, koju toliko mrzis, se ban (i puno gore) dobija za N**** word.
Tebi djavo nije dao mira i nekoga si nazvao zidovskim zlocincem i hohstaplerom. Valjda si mislio da ce ovdje to neko pozdraviti. Posto je to citirano, ne mozes povuci.
BTW, pozivam sve Srbe na forumu, koji ce ostati nakon tebe. Da slobodno obrate paznju na moj svaki, eventualni, izljev antisrpstva i to slobodno ukazu meni i moderaciji.
Tebi bye, bye, byaaaaazi...

Tebi djavo nije dao mira i nekoga si nazvao zidovskim zlocincem i hohstaplerom. Valjda si mislio da ce ovdje to neko pozdraviti. Posto je to citirano, ne mozes povuci.
BTW, pozivam sve Srbe na forumu, koji ce ostati nakon tebe. Da slobodno obrate paznju na moj svaki, eventualni, izljev antisrpstva i to slobodno ukazu meni i moderaciji.
Tebi bye, bye, byaaaaazi...
-
jefferson
#9134 Re: Ukrajina
Nije da nesto igra ulogu, ali otkad je Wesley Cark Jevrej ili Zidov, kako hocete?
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#9135 Re: Ukrajina
Nemoj da si toliko ozbiljan ... klip je stariji a stavljen je zbog smijesne i nimalo diplomatske (ali otvorene i iskrene) reakcije Putina...jefferson wrote:Sta ce im raketni stt kada su amerikanci stavili u upotrebu novu verziju SM-3 koja je postavljena na brodove.UnscarD wrote:Putinovo misljenje o raketnom stitu![]()
Da imalo ozbiljnije izvore pratis skontao bi da su Rusi cijelu frku digli kada su Amerikanci odustali od stita zbog SM-3 programa.
Ali hej, lakse je po youtube gledati video klipove.
-
UnscarD
#9136 Re: Ukrajina
Samo kap-dvijejapin_mutapi wrote:znači pišnuo si malo u gaće ...UnscarD wrote:Putinovo misljenje o raketnom stitu![]()
- LBVIEW
#9137 Re: Ukrajina
Ma ne znas ti nista bre, u prirucniku velikomucenika Nikolaja Velimirovica o tome kako se na osnovu fizickih karakteristika prepoznaju Zidovi sve lepo pise.jefferson wrote:Nije da nesto igra ulogu, ali otkad je Wesley Cark Jevrej ili Zidov, kako hocete?
- Mister Yes
#9138 Re: Ukrajina
Zato što Federacija nije država pa nema svoje ministarstvo vanjskih poslova. Sitnica ali etoDoZeN wrote:Ako Iran moze biti dobar sa Putinom zasto ne i Federacija BIH?
- Mister Yes
#9139 Re: Ukrajina
Brazil svakako. Ali Rusija, Kina i Indija ipak imaju neklearno oružje i jako puno ljudi. Njih neće direktno. Ali će ih okružiti i pokušati dovesti u zavistan položaj.Kaligula I wrote: ...sad je na redu Ukrajina...Sirija je već u igri, zatim Iran, a onda bi po njihovom planu na red došle i velike ribe kao Rusija, Kina , Indija, Brazil itd. itd...
- GAU8
#9140 Re: Ukrajina
Nikad mi neće biti jasni obožavatelji USA i Rusa.
Zaboli njih (i jedne i druge) neka stvar za nama. Moramo shvatiti da nam niko nije prijatelj ni da u politici nema "prijatelja".
Samo je bitno nekog nagooziti, a da pri tome tebe što manje nagooze.
Zaboli njih (i jedne i druge) neka stvar za nama. Moramo shvatiti da nam niko nije prijatelj ni da u politici nema "prijatelja".
Samo je bitno nekog nagooziti, a da pri tome tebe što manje nagooze.
- OldMayor
#9141 Re: Ukrajina
Meni nisu jasni ovi koji hladno mogu citav jedan narod etiketirati da su ovakvi, da su onakvi. U Americi zivi 300+ miliona ljudi. Da ima tokmaka, pa naravno da ima halo od 300 miliona mora neko bit i glup. Da ima ljudi koji ne znaju gdje je Ukrajina, pa naravno da ima. Zasto bi koji qrac to znali.
Evo zadjite i pitajte bosnje da pokazu na karti gdje se nalazi ne znam Idaho, ubij me ako dvoje od sto budu znali. A nesta se ko dicimo i ponosimo nasim znanjem.
Putin ce biti glavni krivac ako ovo ode dalje. Jer on huska iz udobne fotelje. Isto ono sto je radio Milosevic 90-ih.
Evo zadjite i pitajte bosnje da pokazu na karti gdje se nalazi ne znam Idaho, ubij me ako dvoje od sto budu znali. A nesta se ko dicimo i ponosimo nasim znanjem.
Putin ce biti glavni krivac ako ovo ode dalje. Jer on huska iz udobne fotelje. Isto ono sto je radio Milosevic 90-ih.
- seln
#9142 Re: Ukrajina
S druge strane su , srecom, vojnici koji zele da ginu za rodinu i veljikava tavarisa....zar ne?radostan dan wrote:iskreno, ja sam oduševljen ukrajinskim vojnicima...bez ironije.Fantassin wrote:Kakva komedija,Ukrajinska padobranska brigada poslala 10 transportera da udju u taj grad oko kojeg se bakcu,ovi se vratili u gacama
ne mislim da su kukavice, pokazali su se oni ko su i šta su kad je bilo sto put gore...jednostavno ljudi neće da ginu za tuđe interese. ni ruske, ni američke, a pogotovu ne one šake fašističkog jada sa zapada.
situacija je toliko ofirna, da su je i oni skontali.
boli ih tuki...ionako će glavešine morati za zeleni sto na kraju...
Svako se cese gdje ga svrbi, ponajvise rusi i srbi.
- seln
#9143 Re: Odg: Ukrajina
Ako ce izginuti par miliona rusa, jeste bolje...iscrtani čovek wrote: Po tebi je bolje da ih izgine jedno par miliona, da razruše i rasture ono države što im je ostalo, i onda sednu za pregovarački sto?
Vrlo mudro, sva sreća pa nisi kakva vlast tamo.
i vi i oni zagovarate silu kad ste jaci, a pusite kitu redovno.
- seln
#9144 Re: Ukrajina
Naravno da ima. Cim se jedna strana po komandi naguzi, prestaje razlog za rat.Black swan wrote:jesu li ovo ameri naišli na narod koji neće da ratuje
imaju sve... oružje tenkove municiju ali neće da pucaju--->
čini mi se da čovječanstvo ima nade
Isto tako je je mogla Slovenija, Hrvatska, Kosovo, BiH... doduse, predsednik bi nam svima bio Sloba, ali who cares?
Samo da rata ne bude.
-
UnscarD
#9145 Re: Odg: Ukrajina
Da li ja ovo dobro vidim da prizeljkujes smrt nekoliko miliona ljudskih bica?seln wrote:Ako ce izginuti par miliona rusa, jeste bolje...iscrtani čovek wrote: Po tebi je bolje da ih izgine jedno par miliona, da razruše i rasture ono države što im je ostalo, i onda sednu za pregovarački sto?
Vrlo mudro, sva sreća pa nisi kakva vlast tamo.
i vi i oni zagovarate silu kad ste jaci, a pusite kitu redovno.
- seln
#9146 Re: Ukrajina
Bar smije da glasa...rusi mogu birati izmedju Vladimira, Vladimirovicha i Putina.djonko brajs wrote:jeffersonu je sloboda da smije da glasa za jednu od 2 neolib/neocon stranke i da unacelu moze da kaze sta god hoce - dokle god to ne kaze.
- seln
#9147 Re: Ukrajina
Dobri su jer su diktature i ujedinjuje ih antiamerikanizam.DoZeN wrote:Ako Iran moze biti dobar sa Putinom zasto ne i Federacija BIH?
FBiH nije diktatura, ma koliko jadna bila, i nije antiamericki raspolozena.
- Gojeni H
#9148 Re: Ukrajina
Znao sam da ce ovo doci na red prije ili kasnije. San svakog srpcica koji zeli da postane srbenda je da dokaze medjunarodnu zavjeru protiv Srba.Kaligula I wrote: ... Što su mi jasniji politički ciljevi MFO, odnosno KRUPNOG SVJETSKOG KAPITALA to sve više i više vjerujem da razbijanje Jugoslavije nije krenulo iznutra nego izvana, a koje je kreirano u svjetskim centrima moći Neoliberalnog Kapitalizma... Dakle, bacili su nam kost i onda je krenula zakulisna politika da bi sve jugoslavenske nacije mogle profitirati svojim odcjepljenjem od Jugoslavije... Miloševića su zaveli pričom o Velikoj Srbiji, Tuđmana o Velikoj Hrvatskoj, a Aliju o unitarnoj BiH... I onda je uslijedila krvava izvedba te ideje MFO sa vrlo brutalnim poslijedicama...Rat je trajao dok je trebalo da traje, a onda je uslijedio je mir, znamo kad, gdje i pod kojim uvjetima... E sad da vidimo koji je narod ekonomski profitirao?... Nije ni jedan... Profitirali su samo vlasnici krupnog kapitala... Cijela Jugoslavija je pred sam rat dugovala oko 20. milijardi dolara iliti 12-15 milijardi eura... Danas sve Republike bivše nam države dugiju preko 150 milijardi eura...Eto zašto je bio rat...danas smo suvremeno roblje...kolonije u pravom smislu riječi...
Vjerovatno je Goldman Sachs zavrbovao nekog Expandable da pobije onaj narod u Tomasici.
E, cetnicici wanna-be, neki od nas se jos uvijek sjecaju srpske naci-politike, agresije, genocida ... ne trebaju nam Chomsky ili Finn. Drzite se multi-nacionalnih kompanija.
- seln
#9149 Re: Ukrajina
Challenger, ti si ok tip iako se ne slazem sa tobom...ali ako se slazes sa ovim trollom, stvarno se trebas zabrinuti.Challenger__ wrote:Đonko sipa provale samo tako. Lik je otkrivenje.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#9150 Re: Ukrajina
jes bosna je puna glupana ali bosanci glasanjem ne odlučuju koja će se sljedeća zemlja obogatiti osiromašenim uranomOldMayor wrote:Meni nisu jasni ovi koji hladno mogu citav jedan narod etiketirati da su ovakvi, da su onakvi. U Americi zivi 300+ miliona ljudi. Da ima tokmaka, pa naravno da ima halo od 300 miliona mora neko bit i glup. Da ima ljudi koji ne znaju gdje je Ukrajina, pa naravno da ima. Zasto bi koji qrac to znali.![]()
to je velika razlika
isto ko izbori u švedskoj... koga briga
ali vamo kad ti treba doći neko ko želi nuklearku na iran
a drugi samo obične bombe... nije svejedno
baš nedavno gledam na TVu kako je američka vojska postala najjača... britanci uletjeli spalili vašington... nakav tornado što je rijetkost spasio grad od požara ali uništio sve ostalo
onda su zaključili da nikad glavni grad ne smije tako propatiti
banke dale lovu za obnovu da glavni grad ne postane njujork i filadelfija
te trostruko uložili u vojsku te godine...
i tako imamo ovo što imamo danas
stotine baza po svijetu... a problem ruska vojska na granici svoje zemlje
terori po siriji
dronovi u jemenu pakistanu i afganistanu
a vamo problem jedna divizija što se dosađuje u rusiji
bugari su ušli u sofiju