Skino sam ga na nekom solidno losem snimku ali film je
A onaj "Intouchables" sto ste ga preporucili, sinoc se nakanim da ga gledam i film je vrh

Moderator: _BataZiv_0809

Preporuči ti još koji ak ti nije štoTAFKAP wrote:Drago mi je da ti se svidio
derion wrote:Match Point je fenomenalan, ali zvati Allenove radove "kvaziintelektualnim bullshitsima" je u najmanju ruku, kako da kažem, pomalo plitko. Čovjek ne samo da kroz neka svoja djela ima dubinu, on čak dekonstruiše psihologiju čovjeka, a kroz njegova "preseravanja" smo imali priliku mnogo puta uvidjeti koji je on, u stvari slučaj za psihologe i psihijatre, kako zbog njegovih mnogobrojnih neuroza, tako i nimalo skrivenog Edipovog kompleksa.ultima_palabra wrote:Woody Allenov Match Point, ako neko nije gledao... jedan od njegovih boljih, bez kvazintelektualnih bullshits![]()
Naravno, ima dosta njegovih filmova koji mi se ne sviđaju, a to su uglavnom mnoge njegove "plitke" komedije koje je radio zadnjih dvadesetak godina. Ako si njih nazivao bullshitsima, onda bi se mogao i složiti s tobom...![]()
Drugi Allenov rad, malo bolji od gore navedenog, koji srdačno preporučujem je Annie Hall.
Ali, naravno, malo koji je Allenov film za one koji ne mogu smisliti njegove "bullshitse".
Hvala ljudi na preporuci. Da se i ja sad pridruzim. Znaci, ko zeli rahat s porodicom sjesti i uzivati sto u filmu sto u cikotu djece dok ga gledaju fakat nema sta dalje traziti.muftija wrote:Bulvaj wrote:
Bas sam ga danas pogledao, i od mene preporuka
Colonel wrote:
Skino sam ga na nekom solidno losem snimku ali film jeSta da kazem, necete se pokajati.
![]()
A onaj "Intouchables" sto ste ga preporucili, sinoc se nakanim da ga gledam i film je vrh![]()

daTeufik wrote:Treba promijeniti naslov teme.Ipak smo u 2012-oj.
i ja ga vidio tek sinoc. zbilja, zbilja dobar.ultima_palabra wrote:Sjajan road movie... nekako preskočen od strane publike i kritike, ja kad god pričam o njemu, niko ga nije gledao
Prenosi PRO7 svake godine, isto kao i dodjelu Emmy i Grammy nagrada.johnnykola wrote:i ja ga vidio tek sinoc. zbilja, zbilja dobar.ultima_palabra wrote:Sjajan road movie... nekako preskočen od strane publike i kritike, ja kad god pričam o njemu, niko ga nije gledao
a onaj hrvatski glumac bolje bosanca odglumi
nego nekakvi nasi bosanci. nego,
prenosi li na kablovski kanalima, sve i njemackim,
neko dodjelu oscara?
edit: evo ovdjekana:
http://mojtv.hr/kanal/tv-program/33/rts1.aspx
![]()
![]()
![]()
samo je li mi na kablovskim imamo
ovaj kanal ili rts-a satelitski?
http://video.google.com/videoplay?docid ... 6013582349johnnykola wrote:betoncic koji sam masio:
ja sam gledao sinoc sasvim solidan DVDScr v8 a9ala7 wrote:"The Grey" cekam DVDRip , sad za sad samo DVDScr sa losim ocjenama A/V , nisam uspio naci DVDRip..