handžar88 wrote:Izrael, demonska tvorevina koja ce u skorijoj buducnosti uz Allahovu pomoc nestati sa lica zemlje.
daj ba druze znas i sam da to tako ne smije..
handžar88 wrote:Izrael, demonska tvorevina koja ce u skorijoj buducnosti uz Allahovu pomoc nestati sa lica zemlje.
Ne lupaj o čemu nemaš blage veze. Od dolaska Rusa, definitivno udaraju ciljeve koji ne donose nikakvu prevagu na terenu ali to nije bilo tako do ruskog dolaska.insomnia78 wrote:Gomila gluposti. Jedan primjer u kojem je izraelska avijacija donjela prevagu u borbi?
hej žito. ptice kao zadnji stub odbranejao_situacije wrote:al zato smiju ptice da se sudaraju sa najskupljim avionima
ili je ipak s200 haj ga znaj
Uz saglasnost Rusa, uz prethodnu najavu, kako nezvanično glasi neka vrsta dogovora. Do dolaska Rusa bjesomučno su udarali po SAA, ne po Hezbollahu (što je zvanični izgovor, danas i ovdje), otvoreno i covert, svaki put kada bi se teroristička proxy-mreža (aka "opozicija") našla u lošoj poziciji pa bi ih tako vraćali u život.sumirprimus wrote:mescini da su on vise put rekli da su udarali i da ce udarat po hezbolahovim instalacijama i zalihama u siriji..
s rusima i bez rusa.
ne pretjeruj, lupace ih kad god im se pruzi prilika.Challenger__ wrote:Uz saglasnost Rusa, uz prethodnu najavu, kako nezvanično glasi neka vrsta dogovora. Do dolaska Rusa bjesomučno su udarali po SAA, ne po Hezbollahu (što je zvanični izgovor, danas i ovdje), otvoreno i covert, svaki put kada bi se teroristička proxy-mreža (aka "opozicija") našla u lošoj poziciji pa bi ih tako vraćali u život.sumirprimus wrote:mescini da su on vise put rekli da su udarali i da ce udarat po hezbolahovim instalacijama i zalihama u siriji..
s rusima i bez rusa.
Gore sam naveo dva primjera, Damask (baza Republikanske garde) i Homs (skladište oružja i municije).
ma ono su bile sive vrane.insomnia78 wrote:Arapi su stari sokolari. Trebalo bi im poslati u ispomoc kojeg golubara iz Kojšina i to bi sve naleglo
Hoće ali u ******.sumirprimus wrote:ne pretjeruj, lupace ih kad god im se pruzi prilika.
sa ili bez rusa.
e moj sumire lijepo je živjeti u bajkamasumirprimus wrote:hej žito. ptice kao zadnji stub odbranejao_situacije wrote:al zato smiju ptice da se sudaraju sa najskupljim avionima
ili je ipak s200 haj ga znaj
ne smiju ni pogledat, kamoli mrko
jao_situacije wrote:
e moj sumire lijepo je živjeti u bajkama
tako i srbi mitomaniju šire, nato smo razvalili
nema nepobjedivih, al ima onih koji ulazu u obrazovanje i nauku, i ni po babi ni po stricevimajao_situacije wrote:ma ja, nepobjedivi narodi
sve ratove dobili..
gađaju šta god hoće dok ne dođe roda zvana s200
i onda muk.
a šta bi sa onim kad su morali obarati raketu, isto bio izlet avijacijom pa bum skidaj raketu da pilot ne najebe
Ja se nadam da si ti djete neko. Ako imas vise od 20 godina i ovako razmisljasjao_situacije wrote:ma ja, nepobjedivi narodi
sve ratove dobili..
i onda muk.
a šta bi sa onim kad su morali obarati raketu, isto bio izlet avijacijom pa bum skidaj raketu da pilot ne najebe
ja i ?sumirprimus wrote:nema nepobjedivih, al ima onih koji ulazu u obrazovanje i nauku, i ni po babi ni po stricevimajao_situacije wrote:ma ja, nepobjedivi narodi
sve ratove dobili..
i onda muk.
a šta bi sa onim kad su morali obarati raketu, isto bio izlet avijacijom pa bum skidaj raketu da pilot ne najebe![]()
a ima i onih koji se prvenstveno uzdaju u bozju pomoc i dolazak tog nekog dana crnog dana
Pa takosumirprimus wrote:ali ptice
jebiga jaro ne možemo svi misliti kao ti i sumirinsomnia78 wrote:Ja se nadam da si ti djete neko. Ako imas vise od 20 godina i ovako razmisljasjao_situacije wrote:ma ja, nepobjedivi narodi
sve ratove dobili..
i onda muk.