Tan je milioner, a ovaj drugi radi za njega, tako da ne vjerujem da je bogatiji od gazdenosara wrote:Ne mogu slusat kuknjavu. Ko da ste dobrovoljno vatrogasno drustvo, a ne profi fk s dva milijardera iza ledja. Fali igrac? Kupi dva. I suti, ne brukaj se.Logovan wrote:Ni vrijedi ni slovo napisati upravo zbog ovakvih kao što je nosara, ne zna frajer dvije rečenice napisati, ali zato se zna nasmijati, sve mu šega, itd.
Baj d vej, VASI igraci imaju sasvim drugaciju pricu glede "povreda" i slicno. Pripazite na njih, puno seru kad popiju.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#91151 Re: Premijer liga BiH
- nosara
#91152 Re: Premijer liga BiH
Ma ja ne vjerujem da ovima ista ulazi, da je ne znam kakav milioner. To zna samo par ljudi kakve su to seme.sime_cipol wrote:Tan je milioner, a ovaj drugi radi za njega, tako da ne vjerujem da je bogatiji od gazdenosara wrote:Ne mogu slusat kuknjavu. Ko da ste dobrovoljno vatrogasno drustvo, a ne profi fk s dva milijardera iza ledja. Fali igrac? Kupi dva. I suti, ne brukaj se.Logovan wrote:Ni vrijedi ni slovo napisati upravo zbog ovakvih kao što je nosara, ne zna frajer dvije rečenice napisati, ali zato se zna nasmijati, sve mu šega, itd.
Baj d vej, VASI igraci imaju sasvim drugaciju pricu glede "povreda" i slicno. Pripazite na njih, puno seru kad popiju.
Dosta o tome. Kako su nasi?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#91153 Re: Premijer liga BiH
Ja +, a sumir je neodlucan, ne zna volis li popitsime_cipol wrote:Nesto + ili -plain vanilla wrote:Mi te danas spominjalisime_cipol wrote:Jel me neko trazio?
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#91154 Re: Premijer liga BiH
Nasi?
Pravit cemo Misimovica od blata

Pravit cemo Misimovica od blata
Sokićeplain vanilla wrote: Ja +, a sumir je neodlucan, ne zna volis li popit
- plain vanilla
- nosara
#91156 Re: Premijer liga BiH
Bas mi je zao.plain vanilla wrote:https://sportsport.ba/fudbal/celik-osta ... era/335258
- avetinja
#91157 Re: Premijer liga BiH
Realno, kone su potrefila dva najgora vlasnika. Nikakav napreda se nije dogodio. OK, osvojili dvije titule i dva kupa, Tan vratio dugove, i šta dalje? Šta je sa Evropom? Rijeka je sa Talijanom uzela duplu krunu, pored onakvog Dinama, i ušla u grupnu fazu. Ovaj više od osnovnih troškova i dugova nije marke uložio.
-
svi u napad
#91158 Re: Premijer liga BiH
Dakle Logovani tebe treba banovati par hefti da malo dodjes sebi. Hej bolan ti pokusavas voditi neku argumentovanu diskusiju sa ljudima kojih nije bilo vise od 6 mjeseci na forumu. Samo Manijak bio stalno (svaka cast ko navijacu i covjeku) ponekad Hrasno (imao nekoliko dobrih komentara) i po sluzbenoj duznosti Charuga. I sad ti argumentujes ljudima kojima je smailie vrhunac komentara. Izvini jarane al umij se hladnom vodom i pusti ih da stavljaju smilije sami sebi. Ziv izdrav bio i ne hatori za ovo. 
-
mirza_15
#91159 Re: Premijer liga BiH
Prošle godine je vezni red bio Stanojević-Rahmanović-Crepulja/Kapić. Stanojević i Rahmanović povrijeđeni od početka, a Oremuš koji je doveden da zamjeni Crepulju se također povrijedio. Čitav prvi vezni red. Silom prilika ti ulete dva omladinca Mustafić i Đokanović. Igra nedovoljno spremni Gavrić. Taman kada je uhvatio malo forme i on se povrijedi. Jedno vrijeme igramo i bez Ahmetovića. I kada se vratio trebao je vremena da uhvati formu. Povrijedio se i Tatar. Povrijeđen je bio i Hodžić. Počneš da krpiš pozicije, pa i oni koji su prvotimci ne igraju na svojim pozicijama.
Ali da skratimo, prvi vezni red Stanojević, Rahmanović, Oremuš, plus Gavrić. Na to dodaš Tatara. Pandam kod kona: Bojo, Alispahić, Sadiković, Štilić i E.Zec. Krpić se tek vratio poslije povrede. Veselinović umjesto na krilu krpi poziciju u veznom redu. Kako bi izgledao sastav Željezničara? Ja prezadovoljan bodovnim učinkom s obzirom na okolnosti. Provukli smo se par puta, igra nije čemu, ali se popravlja, a i povrijeđeni se vraćaju. Treba vremena da uđu ponovo u formu, ali to će biti sve bolje i bolje aBd. U Mostaru šta god da naprave ja im neću zamjeriti. Poslije pauze bi Rahmanović i Tatar trebali u potpunosti da se vrate, a tu bi trebao biti i Stanojević.
P.S. Negdje pročitah da su 34% minuta u Sarajevu dobili igrači do 21 godine. I mi smo i pored svega toga na diobi prvog mjesta. Malo li je.
Ali da skratimo, prvi vezni red Stanojević, Rahmanović, Oremuš, plus Gavrić. Na to dodaš Tatara. Pandam kod kona: Bojo, Alispahić, Sadiković, Štilić i E.Zec. Krpić se tek vratio poslije povrede. Veselinović umjesto na krilu krpi poziciju u veznom redu. Kako bi izgledao sastav Željezničara? Ja prezadovoljan bodovnim učinkom s obzirom na okolnosti. Provukli smo se par puta, igra nije čemu, ali se popravlja, a i povrijeđeni se vraćaju. Treba vremena da uđu ponovo u formu, ali to će biti sve bolje i bolje aBd. U Mostaru šta god da naprave ja im neću zamjeriti. Poslije pauze bi Rahmanović i Tatar trebali u potpunosti da se vrate, a tu bi trebao biti i Stanojević.
P.S. Negdje pročitah da su 34% minuta u Sarajevu dobili igrači do 21 godine. I mi smo i pored svega toga na diobi prvog mjesta. Malo li je.
- ganjeta
#91160 Re: Premijer liga BiH
Kolega iz var sobe?!svi u napad wrote:Dakle Logovani tebe treba banovati par hefti da malo dodjes sebi. Hej bolan ti pokusavas voditi neku argumentovanu diskusiju sa ljudima kojih nije bilo vise od 6 mjeseci na forumu. Samo Manijak bio stalno (svaka cast ko navijacu i covjeku) ponekad Hrasno (imao nekoliko dobrih komentara) i po sluzbenoj duznosti Charuga. I sad ti argumentujes ljudima kojima je smailie vrhunac komentara. Izvini jarane al umij se hladnom vodom i pusti ih da stavljaju smilije sami sebi. Ziv izdrav bio i ne hatori za ovo.
- BHF_Manijak
#91161 Re: Premijer liga BiH
Niko nakon BATE-a nije spomenuo da fali ovaj ili onaj, vec je isla prica kako se uspjelo nadigravati sa takvom ekipom ha hu... Pa ako se moglo nadigravati sa BATE-om sa takvim iskasapljenim sastavom i nakon te utkamice to i ne potencirati, onda valjda moze i sa Velezom ili Sirokim?Logovan wrote:
Čuj tada nije smetalo.Otkud tebi da nije smetalo? Normalno da smeta, valjda je to jasno. Oduzmite sebi npr. 4-5 najboljih pa mi javite smeta li vam ili ne. Normalno da će vam smetati.
- plain vanilla
#91162 Re: Premijer liga BiH
Jesil jucer isao da doneses srecu Velezu?BHF_Manijak wrote:
Niko nakon BATE-a nije spomenuo da fali ovaj ili onaj, vec je isla prica kako se uspjelo nadigravati sa takvom ekipom ha hu... Pa ako se moglo nadigravati sa BATE-om sa takvim iskasapljenim sastavom i nakon te utkamice to i ne potencirati, onda valjda moze i sa Velezom ili Sirokim?
Btw, sto vi niste nadigrali Velez?
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#91163 Re: Premijer liga BiH
Laž. Svi smo kukali nakon Bate pogotovo u Zenici da su igrali Ahmo i Rahmanovic da bi ih pobijedili.BHF_Manijak wrote:Niko nakon BATE-a nije spomenuo da fali ovaj ili onaj, vec je isla prica kako se uspjelo nadigravati sa takvom ekipom ha hu... Pa ako se moglo nadigravati sa BATE-om sa takvim iskasapljenim sastavom i nakon te utkamice to i ne potencirati, onda valjda moze i sa Velezom ili Sirokim?Logovan wrote:
Čuj tada nije smetalo.Otkud tebi da nije smetalo? Normalno da smeta, valjda je to jasno. Oduzmite sebi npr. 4-5 najboljih pa mi javite smeta li vam ili ne. Normalno da će vam smetati.
- decko_sa_kovaca
#91164 Re: Premijer liga BiH
A znali se koje su povrede u pitanju jer stvarno nisam nigdje u medijima uspio procitati o kakvim se povredama radi.
- ganjeta
#91165 Re: Premijer liga BiH
Ništa to večeras, ide šljakicaSliver wrote:
Sto hoSH da ti posaljem kolegu iz gornje sobe![]()
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#91166 Re: Premijer liga BiH
Cuj ti pitanja sto ih nisu nadigrali, kako ce kad su zapeli protiv njih...opce poznato je da pojedini klubovi zapnu protiv zelje da izvuku bolji rezultatplain vanilla wrote:Jesil jucer isao da doneses srecu Velezu?BHF_Manijak wrote:
Niko nakon BATE-a nije spomenuo da fali ovaj ili onaj, vec je isla prica kako se uspjelo nadigravati sa takvom ekipom ha hu... Pa ako se moglo nadigravati sa BATE-om sa takvim iskasapljenim sastavom i nakon te utkamice to i ne potencirati, onda valjda moze i sa Velezom ili Sirokim?![]()
Btw, sto vi niste nadigrali Velez?
- armin071
#91167 Re: Premijer liga BiH
Ma bojkot ba kakve povrede. Poneki dolaze i gladni na trening. Huref im psuje majke zato oni i nece sa njim da proslavljaju golove. Kazu pun im je Sarajeva i jedva cekaju da se ovo sve raspadne, prava anarhija zavladala. I prazne tribine im prave taj pritisak s kojim oni ne mogu da se nose. Uglavnom Incko je pravo zabrinut za nasdecko_sa_kovaca wrote:A znali se koje su povrede u pitanju jer stvarno nisam nigdje u medijima uspio procitati o kakvim se povredama radi.
- ganjeta
#91168 Re: Premijer liga BiH
Sačuvaj me bože srpskog junaštva i pitarskih objektivnih konstatacija.slucajan wrote:Ni jedno, a ni drugo, samo konstatujem.ganjeta wrote:Nema potrebe lagati, bolje kmečati kao većinaslucajan wrote:U 11 kola od početka, bilo je možda 11-12 velikih "grešaka" sudija, gdje su direktno uticali na golove, nedosuđene penale ili dosuđene penale, a često i na krajnji ishod utakmica.
Činjenica je da je 70% tih odluka išla u korist željezničara.
Uz takvo suđenje i Mladost DK bi bila konkurentna za vrh..
Da imalo obraza imate ove lakrdije na vašim utakmicama bi i sami osudili. Od najgore lige u evropi napravili ste i najsmješniju.
Ali šta da se radi, takvi ste kakvi ste, cvilit ćete u maju, kao i prethodnih godina.
Prošlu sezonu kad samo svako kolo zakidani nit je liga bila najgora, smiješna pogotovo. A da je neko to osuđivao još manje. I ti sad šatro našo palamuditi, ma hajte molim vas.
Nabaci petaka
- animus
#91169 Re: Premijer liga BiH
Nema potrebe po ko zna koji put objašnjavati da su igrala djeca zajedno sa ostatkom ekipe koji su krpili pozicije. I to onda jos igras tempo vikend -srijeda. Naravno da se tada mora pokazati slabost u igri i padovi u toku utakmica.
Mi prezadovoljni brojem bodova u takvim okolnostima a kvalitet igre svakako nismo ni mogli očekivati. Kad se vrati vecina kljucnih igraca možemo pricati o kvaliteti nase igre.
Da vidimo koliko ce Željo osvojiti bodova kad im se desi ovo kroz šta smo mi prosli.
Koliko Evropa iscrpi najbolje se vidi po Zrinjskom koji se jos nije oporavio kako treba. I oni mogu biti samo bolji a tad ce tek biti velika borba za Evropu.
Mi prezadovoljni brojem bodova u takvim okolnostima a kvalitet igre svakako nismo ni mogli očekivati. Kad se vrati vecina kljucnih igraca možemo pricati o kvaliteti nase igre.
Da vidimo koliko ce Željo osvojiti bodova kad im se desi ovo kroz šta smo mi prosli.
Koliko Evropa iscrpi najbolje se vidi po Zrinjskom koji se jos nije oporavio kako treba. I oni mogu biti samo bolji a tad ce tek biti velika borba za Evropu.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#91171 Re: Premijer liga BiH
Rahmanovic upala pubicne kostidecko_sa_kovaca wrote:A znali se koje su povrede u pitanju jer stvarno nisam nigdje u medijima uspio procitati o kakvim se povredama radi.
Tatar upala abdominalnih kanala
Pidro krizni ligamenti
Stanojevic ablacija retine oka
Oremus lom kosti stopala
Ahmetoviceve se ne sjecam
Gavric ne znam sta je u pitanju
- ganjeta
#91172 Re: Premijer liga BiH
Zrinjski je igrao više utkmica u Evropi pa namaju povreda, tako da je to šuplja priča da ih je to iscrpilo.
Možda oni imaju kondicionog i nije im otjeran na pripremama, plate uredno primaju, pa su i povrede na minimumu. Ko će znati, krhko je znanje.
Možda oni imaju kondicionog i nije im otjeran na pripremama, plate uredno primaju, pa su i povrede na minimumu. Ko će znati, krhko je znanje.
- decko_sa_kovaca
#91173 Re: Premijer liga BiH
HvalaF&N wrote:Rahmanovic upala pubicne kostidecko_sa_kovaca wrote:A znali se koje su povrede u pitanju jer stvarno nisam nigdje u medijima uspio procitati o kakvim se povredama radi.
Tatar upala abdominalnih kanala
Pidro krizni ligamenti
Stanojevic ablacija retine oka
Oremus lom kosti stopala
Ahmetoviceve se ne sjecam
Gavric ne znam sta je u pitanju
- Logovan
#91174 Re: Premijer liga BiH
@BHF_Manijak Nije istina da se nije spominjalo. Ne znam sad konkretno za ovaj forum, jeste vjerovatno na nasoj temi, ali to se spominjalo po nasem forumu, po tribini, itd. Svi smo znali da nam to predstavlja veliki problem. Ipak, Stanojevic, Rahmanovic, ovaj, onaj, nije nesto sto ne mozes, a da ne spomenes.
Napisao vise od dvije recenice. Svaka cast.nosara wrote:Ne mogu slusat kuknjavu. Ko da ste dobrovoljno vatrogasno drustvo, a ne profi fk s dva milijardera iza ledja. Fali igrac? Kupi dva. I suti, ne brukaj se.Logovan wrote:Ni vrijedi ni slovo napisati upravo zbog ovakvih kao što je nosara, ne zna frajer dvije rečenice napisati, ali zato se zna nasmijati, sve mu šega, itd.
Treba me banovati trajno, a ne par hefti. Nisam ja normalan kad pokusavam nemoguce.svi u napad wrote:Dakle Logovani tebe treba banovati par hefti da malo dodjes sebi. Hej bolan ti pokusavas voditi neku argumentovanu diskusiju sa ljudima kojih nije bilo vise od 6 mjeseci na forumu. Samo Manijak bio stalno (svaka cast ko navijacu i covjeku) ponekad Hrasno (imao nekoliko dobrih komentara) i po sluzbenoj duznosti Charuga. I sad ti argumentujes ljudima kojima je smailie vrhunac komentara. Izvini jarane al umij se hladnom vodom i pusti ih da stavljaju smilije sami sebi. Ziv izdrav bio i ne hatori za ovo.
- ultima_palabra
#91175 Re: Premijer liga BiH
Fakat djeca u osnovnoj znaju danas svasta sa racunarom...Maharadza wrote: