Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nosara

#91126 Re: Premijer liga BiH

Post by nosara »

Image

Ispala Sloboda :(

:D
animus

#91127 Re: Premijer liga BiH

Post by animus »

Logovan wrote:
F&N wrote: pa procitajte cijeli tekst mozda vam bude jasno... ili je ipak to previse rijeci za vas
Svi se smiju, svima šega, a niko da objasni zašto.
Nema odgovora normalno jer vide i oni sta slijedi. Ko je pročitao tekst jasno mu je. Zato se smiju. Šta ce drugo.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#91128 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

nosara wrote:Image

Ispala Sloboda :(

:D
Mi makar ispadnemo iz lige posteno, ne izbacuju nas iz lige zbog lopovluka i namjestanja utakmica. :oops:
decko_sa_kovaca

#91129 Re: Premijer liga BiH

Post by decko_sa_kovaca »

Sta ce slijedit. Mi se borimo za trece mjesto a sarajvo i zrinjski za prvo
nosara

#91130 Re: Premijer liga BiH

Post by nosara »

decko_sa_kovaca wrote:Sta ce slijedit. Mi se borimo za trece mjesto a sarajvo i zrinjski za prvo
Slijedi jug, pa rodjendan, koji pokal, da se nadje. Konama selidba u predgradje Ilidze. To slijedi. :D
plain vanilla wrote: Mi makar ispadnemo iz lige posteno, ne izbacuju nas iz lige zbog lopovluka i namjestanja utakmica. :oops:
:lol:
avetinja

#91131 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Ne bih se zalijetao sa izjavama po pitanju nas. Na početku sezone nas je većina očekivala borbu za treće mjesto. Ovo što se trenutno dešava je iznad naših očekivanja, a da li je iznad mogućnosti saznat ćemo za nekoliko kola. Upisali smo dva ubjedljiva rezultata, ali još uvijek nas ne smatram favoritima za bilo šta. Tek kada se završi prvi dio prvenstva moći ćemo nešto više zaključiti.
animus

#91132 Re: Premijer liga BiH

Post by animus »

Prije par mjeseci ulijetali u teren i ganjali svoje igrace. Cijela drzava vam se smijala. I pitate me sta vam slijedi. Alispahić i Zec ce uskoro na Koševo ali ne na stadion nego kod Seke jer su rahiticni i pitanje je dana kad ce pod noz. Presude za dugovanja stizu a kasa prazna.
Uzimate 2 miliona kredita da se pokrijete (to je aktuelno vec). Eto sta ce biti. Cirkus sa Grbavice dolazi u nas grad. A na vasu žalost ni Dzeko vise nece mijenjati klubove. Tuga i sivilo nad dijelom naseg grada.
BHF_Manijak

#91133 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

Tomahawk11 wrote:
“Razočaran sam zbog penala. Ubijeđen sam da nije bio, a takvi se penali sviraju tim našim većim klubovima kao što su Željo, Sarajevo, Zrinjski. Po meni nije ono vidjelo penala, da ga nije bilo, ubijeđen sam da bi to bila druga igra. Bili bi sigurno pobjednici, možda bi dali još koji gol”, rekao je predsjednik Tuzla Cityja za “Sportske.ba”.
Ili recimo kao sto se Tuzla Cityu svira penal u Sirokom Brijegu, ali kamiondziju boli qrac za tim, jer je u njegovu korist naravno. :oops: :oops:

Dosad najvise sviranih penala u njegovu korist i zali se. :oops:
BHF_Manijak

#91134 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

animus wrote:Prije par mjeseci ulijetali u teren i ganjali svoje igrace. Cijela drzava vam se smijala. I pitate me sta vam slijedi. Alispahić i Zec ce uskoro na Koševo ali ne na stadion nego kod Seke jer su rahiticni i pitanje je dana kad ce pod noz. Presude za dugovanja stizu a kasa prazna.
Uzimate 2 miliona kredita da se pokrijete (to je aktuelno vec). Eto sta ce biti. Cirkus sa Grbavice dolazi u nas grad. A na vasu žalost ni Dzeko vise nece mijenjati klubove. Tuga i sivilo nad dijelom naseg grada.
Hajd sto veze nemas, nego si sad jos i Baba Vanga i prognozer, vidis u buducnost… De jos izlistaj brojeve lota. :zzzz:

Nisu dva kredita, zajebo si se, fulio si sa informacijama pasukane. Dakle eventualno milion, ali ni to nije sigurno. :oops:

Na ovaj duffyev kopirani post - i kakve veze ima sto je isti broj bodova? Pogledati igru. Svjesni ste i sami da imate 3-4 boda vise u odnosu na prikazanu igru.
Da sad ne nabrajam Velez, Radnik, Siroki… Ako ste zadovoljni igrom, onda super. Cekate ove s povreda da se vrate? Hajde da i to vidimo, mada ste drkice bacali na igru protiv BATE-a i qrcili ste kako ste ih razvalili, a nije puno drugaciji sastav tad bio u odnosu na neke kasnije utakmice, isto je falilo igraca, ali tad nije smetalo. Dogovorite se smeta li ili ne smeta. :oops:
Logovan

#91135 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

BHF_Manijak wrote: Na ovaj duffyev kopirani post - i kakve veze ima sto je isti broj bodova? Pogledati igru. Svjesni ste i sami da imate 3-4 boda vise u odnosu na prikazanu igru.
Da sad ne nabrajam Velez, Radnik, Siroki… Ako ste zadovoljni igrom, onda super. Cekate ove s povreda da se vrate? Hajde da i to vidimo, mada ste drkice bacali na igru protiv BATE-a i qrcili ste kako ste ih razvalili, a nije puno drugaciji sastav tad bio u odnosu na neke kasnije utakmice, isto je falilo igraca, ali tad nije smetalo. Dogovorite se smeta li ili ne smeta. :oops:
Ima veze isti broj bodova jer smo sa lošom igrom i sa problemima oko povreda došli na isti broj bodova kao i vi. Na ovo se misli, ne gledajući kakva je bila igra. Ako pogledamo samo igru, bez bodova, onda je problem, ali to se može popraviti povratkom Tatara i ostalih i ulaskom u formu istih. Naravno, treba se dosta toga poklopiti, ovaj da se vrati, onaj da proigra, itd, ali poenta je da može.

Nismo zadovoljni sa igrom. Nema niti jedan navijač da je zadovoljan. Ovo da odmah da se zna, da ne bude pitari zadovoljni, pitari misle da igraju najbolje u ligi, bla, bla, itd. Niti jedan komentar da je dobra igra, niti na tribini, niti na forumima, itd.

Čuj tada nije smetalo. :lol: Otkud tebi da nije smetalo? Normalno da smeta, valjda je to jasno. Oduzmite sebi npr. 4-5 najboljih pa mi javite smeta li vam ili ne. Normalno da će vam smetati.
decko_sa_kovaca

#91136 Re: Premijer liga BiH

Kojih 5
nosara

#91137 Re: Premijer liga BiH

Post by nosara »

1,5 :lol:
Logovan

#91138 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

decko_sa_kovaca@ Pa eto ti ih nabroj.
decko_sa_kovaca

#91139 Re: Premijer liga BiH

Znam rahmanovic,tatar.,oremus
Tatar je odigro cini mi se pet utakmica ne znam jel ulazio ovih zadnjih to je pola tekmi.
Rahmanovic nije bio na pocetku ulazi sad :?
Oremus igro svakako samo protiv seltika pa nedostaje ko nama stila
Ahmetovic propustio dvije tri tekme :?
plain vanilla

#91140 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

decko_sa_kovaca wrote:Znam rahmanovic,tatar.,oremus
Tatar je odigro cini mi se pet utakmica ne znam jel ulazio ovih zadnjih to je pola tekmi.
Nemam pojma o cemu pisete, puno za citat
Ali se sjecam da ste losu igru u jednoj utakmici pravdali time da vam fali Stila, iako tad lik nije jos ni minutu kod vas odigrao :mrgreen:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#91141 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

Može se desiti da Sarajevo bude bolje igralo, ali da ne bude bodova kao do sada :zzzz:
plain vanilla

#91142 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

sime_cipol wrote:Može se desiti da Sarajevo bude bolje igralo, ali da ne bude bodova kao do sada :zzzz:
Sumire, evo ga :mrgreen:
sime_cipol

#91143 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

Jel me neko trazio? :D
ultima_palabra

#91144 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

nosara wrote::lol:

Benjo, da jebe rak raka!

"Div se dize u stojeci polozaj" :lol:
Pa dosad je bio u sagnutom valjda :lol:
Logovan

#91145 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

decko_sa_kovaca wrote:Znam rahmanovic,tatar.,oremus
Tatar, Rahmanović i Stanojević, tri bitna igrača i tu nema nikakve priče. Plus Ahmetović koji se oporavio prije koju sedmicu i koji je također isto bitan igrač. Velkoski je bio nešto lakše povrijeđen, čak je i igrao povrijeđen koliko znam.

Imamo tu još i Pidru, povrijedio se on na proljeće i zamijenio ga Halilović koji je lijevo krilo, pa sad Letić, koji ne igra baš najbolje. Znači fali momak obzirom da je odlično igrao. Oremuš je posebna priča. Došao, odigrao dvije utakmice i to je fino igrao. Sa njim smo izgubili na širini. Povrijedio se i to na duže vrijeme. Onda imamo još njih par. Gavrić došao i povrijedio se, Dupovac koji nije za prvih 11, ali izgubili smo na širini kako ga nije bilo, Šabanović, Handžić koji su se vratili i to je to, ako nisam šta fulio.
nosara

#91146 Re: Premijer liga BiH

Post by nosara »

Sve skupa 2,5 :lol:
plain vanilla

#91147 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

sime_cipol wrote:Jel me neko trazio? :D
Mi te danas spominjali :mrgreen:
Logovan

#91148 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Ni vrijedi ni slovo napisati upravo zbog ovakvih kao što je nosara, ne zna frajer dvije rečenice napisati, ali zato se zna nasmijati, sve mu šega, itd.
sime_cipol

#91149 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

plain vanilla wrote:
sime_cipol wrote:Jel me neko trazio? :D
Mi te danas spominjali :mrgreen:
Nesto + ili - :D
nosara

#91150 Re: Premijer liga BiH

Post by nosara »

Logovan wrote:Ni vrijedi ni slovo napisati upravo zbog ovakvih kao što je nosara, ne zna frajer dvije rečenice napisati, ali zato se zna nasmijati, sve mu šega, itd.
Ne mogu slusat kuknjavu. Ko da ste dobrovoljno vatrogasno drustvo, a ne profi fk s dva milijardera iza ledja. Fali igrac? Kupi dva. I suti, ne brukaj se.

Baj d vej, VASI igraci imaju sasvim drugaciju pricu glede "povreda" i slicno. Pripazite na njih, puno seru kad popiju. :-)
Locked