Ispala Sloboda
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Nema odgovora normalno jer vide i oni sta slijedi. Ko je pročitao tekst jasno mu je. Zato se smiju. Šta ce drugo.Logovan wrote:Svi se smiju, svima šega, a niko da objasni zašto.F&N wrote: pa procitajte cijeli tekst mozda vam bude jasno... ili je ipak to previse rijeci za vas
Mi makar ispadnemo iz lige posteno, ne izbacuju nas iz lige zbog lopovluka i namjestanja utakmica.nosara wrote:
Ispala Sloboda![]()
Slijedi jug, pa rodjendan, koji pokal, da se nadje. Konama selidba u predgradje Ilidze. To slijedi.decko_sa_kovaca wrote:Sta ce slijedit. Mi se borimo za trece mjesto a sarajvo i zrinjski za prvo
plain vanilla wrote: Mi makar ispadnemo iz lige posteno, ne izbacuju nas iz lige zbog lopovluka i namjestanja utakmica.
Ili recimo kao sto se Tuzla Cityu svira penal u Sirokom Brijegu, ali kamiondziju boli qrac za tim, jer je u njegovu korist naravno.Tomahawk11 wrote:“Razočaran sam zbog penala. Ubijeđen sam da nije bio, a takvi se penali sviraju tim našim većim klubovima kao što su Željo, Sarajevo, Zrinjski. Po meni nije ono vidjelo penala, da ga nije bilo, ubijeđen sam da bi to bila druga igra. Bili bi sigurno pobjednici, možda bi dali još koji gol”, rekao je predsjednik Tuzla Cityja za “Sportske.ba”.
Hajd sto veze nemas, nego si sad jos i Baba Vanga i prognozer, vidis u buducnost… De jos izlistaj brojeve lota.animus wrote:Prije par mjeseci ulijetali u teren i ganjali svoje igrace. Cijela drzava vam se smijala. I pitate me sta vam slijedi. Alispahić i Zec ce uskoro na Koševo ali ne na stadion nego kod Seke jer su rahiticni i pitanje je dana kad ce pod noz. Presude za dugovanja stizu a kasa prazna.
Uzimate 2 miliona kredita da se pokrijete (to je aktuelno vec). Eto sta ce biti. Cirkus sa Grbavice dolazi u nas grad. A na vasu žalost ni Dzeko vise nece mijenjati klubove. Tuga i sivilo nad dijelom naseg grada.
Ima veze isti broj bodova jer smo sa lošom igrom i sa problemima oko povreda došli na isti broj bodova kao i vi. Na ovo se misli, ne gledajući kakva je bila igra. Ako pogledamo samo igru, bez bodova, onda je problem, ali to se može popraviti povratkom Tatara i ostalih i ulaskom u formu istih. Naravno, treba se dosta toga poklopiti, ovaj da se vrati, onaj da proigra, itd, ali poenta je da može.BHF_Manijak wrote: Na ovaj duffyev kopirani post - i kakve veze ima sto je isti broj bodova? Pogledati igru. Svjesni ste i sami da imate 3-4 boda vise u odnosu na prikazanu igru.
Da sad ne nabrajam Velez, Radnik, Siroki… Ako ste zadovoljni igrom, onda super. Cekate ove s povreda da se vrate? Hajde da i to vidimo, mada ste drkice bacali na igru protiv BATE-a i qrcili ste kako ste ih razvalili, a nije puno drugaciji sastav tad bio u odnosu na neke kasnije utakmice, isto je falilo igraca, ali tad nije smetalo. Dogovorite se smeta li ili ne smeta.
Nemam pojma o cemu pisete, puno za citatdecko_sa_kovaca wrote:Znam rahmanovic,tatar.,oremus
Tatar je odigro cini mi se pet utakmica ne znam jel ulazio ovih zadnjih to je pola tekmi.
Rahmanovic nije bio na pocetku ulazi sad![]()
Oremus igro svakako samo protiv seltika pa nedostaje ko nama stila
Ahmetovic propustio dvije tri tekme
Sumire, evo gasime_cipol wrote:Može se desiti da Sarajevo bude bolje igralo, ali da ne bude bodova kao do sada
Pa dosad je bio u sagnutom valjdanosara wrote:![]()
Benjo, da jebe rak raka!
"Div se dize u stojeci polozaj"
Tatar, Rahmanović i Stanojević, tri bitna igrača i tu nema nikakve priče. Plus Ahmetović koji se oporavio prije koju sedmicu i koji je također isto bitan igrač. Velkoski je bio nešto lakše povrijeđen, čak je i igrao povrijeđen koliko znam.decko_sa_kovaca wrote:Znam rahmanovic,tatar.,oremus
Tatar je odigro cini mi se pet utakmica ne znam jel ulazio ovih zadnjih to je pola tekmi.
Rahmanovic nije bio na pocetku ulazi sad![]()
Oremus igro svakako samo protiv seltika pa nedostaje ko nama stila
Ahmetovic propustio dvije tri tekme
Mi te danas spominjalisime_cipol wrote:Jel me neko trazio?
Nesto + ili -plain vanilla wrote:Mi te danas spominjalisime_cipol wrote:Jel me neko trazio?
Ne mogu slusat kuknjavu. Ko da ste dobrovoljno vatrogasno drustvo, a ne profi fk s dva milijardera iza ledja. Fali igrac? Kupi dva. I suti, ne brukaj se.Logovan wrote:Ni vrijedi ni slovo napisati upravo zbog ovakvih kao što je nosara, ne zna frajer dvije rečenice napisati, ali zato se zna nasmijati, sve mu šega, itd.