Izvinjenje za upad...pemanapemani wrote: ↑11/08/2026 10:40Jebi ga, valjda bi trebali imati osjecaj za siru drustvenu zajednicu.SpoilerShowkakabanja213 wrote: ↑10/08/2026 19:29Kako mislis wtf. Pa jebote 20+ godina su na vlasti lopovi koji su unistavali i iscrpljivali ono malo naznaka drzave sto je ostalo poslije orgijanja cetnika i ustasa. Ja apsloutno svake izbore izlazio u nadi da ce se nesto promijeniti nabolje da ce bapokon doci na vlast neko ko zeli nesto bolje ovom narodu. I hajde dodje prije 4 godina ova Trojka pompezno najavljujici nesto bolje i drugacije. Kad ono klinac. Trude se da ponove sve isto sto su ovi radili i razvaljivali tih 20+ godina. Isto kao kad meni u Mostaru na 42 izbaci google na telefonu u naredna dva dana ocekuje se zahladjenje na 41. Jebiga meni to nijr dovoljno, ni 20tak tramvaja, ni par kilometara tramvajske pruge, ni porodiljama 1000 KM ni minimalna plata sa 600 na 1000 niti cinjenica da medvjed ne moze na glasacki listic. Nit se vozam tramvajom, niti sam porodilja niti sam radio za minimalnu platu niti mogu glasati tamo gdje je medjed bio na listicu. A Dragan je partner.
Tebe nista ne dotice, jer nikad nisi radio za minimalac, ne znaci ti 1000 KM porodiljne naknade, beneficije za upis u vrtice, boli te kurac za Dodika... samo starlink.
Tebi je to sve razlika u jednom stepenu temperature u Mostaru.
Egoizam i prepotentnost ubijaju drustvo.
Koja je razlika izmedju tvog i stava politicke elite? Jednostavno je nema - mene zanima samo ono sto meni ide u korist, a za drustvo me boli neka stvar.
Niko nije dostojan mog narcisoidnog glasa. Isto tako, ne zelim se ukljuciti u politicke procese, jer sam puno pametniji od drugih.![]()
Obozavam se.
Zar ima još neko što misli da ljudi ne glasaju samo i isključivo po vlastitom interesu?
Kako to radi?