NOVE CIJENE GORIVA

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
dgL_

#9101 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by dgL_ »

amar1994 wrote:
zrakomlat wrote:
amar1994 wrote:normalno, neka opet glasaju za "naseg" bakira i njegove pomocnike tipa novalica 8-) :bih:
neko napisa Stranka Demokratske AkciZe :D
upravo tako, ja ne znam sta, kako, gdje nacrtati ljudima da su oni najveci lopovi u bih, al vecina se vodi, neki ce se uvrijediti al sta cu ja :oops:
on je nas, on njeguje muslimane, aha njeguje ih 3x , a mostar prodali davnih dana, grad se raspada :oops: :-) :-)
btw. ja ocekujem i PDV od 25+% , to jje takav mentalni sklop 8-) :wink:
:run:
Druze tu stranku na izborima drze samo njihovi uhljebljeni kadrovi i njihove porodice, ne znam kako to nikako da skontate... Oni glasaju sami za sebe, pa jeste li svjesni da je SDA koja je dobila izbore prije 2 godine ne znam koliko puta imala manji broj glasova od ljudi koji opste nisu izasli na izbore? Narod ne glasa za njih! To ja tvrdim i siguran sam u to! Svaki uhljebljeni kadar glasa za sttanku a hvala bogu i ima ih toliko otprilike koliko su i dobilo glasova... Znaci glasaju sami za sebe... Pa to je prosto ko operacije prvog i drugog reda...

Eto goriva na 1.91 ( najjeftinije)... Sramota, jad. I cemer.. Na kladionicama hoce sve da oporezuju, skontali da se raja kladi ovi klosarcici, djecurlija... Eto i tu para jebote :) samo prati gdje treba i tu udari.. Sjeme im se zareklo daBogda!
mobsterc

#9102 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by mobsterc »

I dalje je u rs-u beMzin najjeftiniji? da uspem pun prije nego ovo poskupe, cisto iz principa, tamam ce da mi bude do oktobra. :D
amar1994

#9103 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by amar1994 »

dgL_ wrote: Druze tu stranku na izborima drze samo njihovi uhljebljeni kadrovi i njihove porodice, ne znam kako to nikako da skontate... Oni glasaju sami za sebe, pa jeste li svjesni da je SDA koja je dobila izbore prije 2 godine ne znam koliko puta imala manji broj glasova od ljudi koji opste nisu izasli na izbore? Narod ne glasa za njih! To ja tvrdim i siguran sam u to! Svaki uhljebljeni kadar glasa za sttanku a hvala bogu i ima ih toliko otprilike koliko su i dobilo glasova... Znaci glasaju sami za sebe... Pa to je prosto ko operacije prvog i drugog reda...

Eto goriva na 1.91 ( najjeftinije)... Sramota, jad. I cemer.. Na kladionicama hoce sve da oporezuju, skontali da se raja kladi ovi klosarcici, djecurlija... Eto i tu para jebote :) samo prati gdje treba i tu udari.. Sjeme im se zareklo daBogda!
:thumbup:
ma naravno, to se podrazumijeva :-) :cry: :bih:
pepeljara

#9104 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by pepeljara »

Raja je kriva za sve.
Umjesto da idu tipa gdje najeftinije, da namjerno izbjegavaju kao dosta nas ove uhljupe, isti bi ako nista, zatvorili iste, prodali, ili smanjili, bilo sta.
Jer ocigledno dokle dopustas da te dere, oni ce ici.
Dosad uspjesno dokazano u nasoj zemlji.

Elem, gdje je najeftiniji benz?
channel10

#9105 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by channel10 »

Zar nisu spominjali da će ići gore za 10 Feninga?
HardCore

#9106 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by HardCore »

pepeljara wrote:Raja je kriva za sve.
Umjesto da idu tipa gdje najeftinije, da namjerno izbjegavaju kao dosta nas ove uhljupe, isti bi ako nista, zatvorili iste, prodali, ili smanjili, bilo sta.

Ja koliko sam upoznat Nestro Blazuj za sad drzi najnize cijene u Sarajevu, ako grijesim ispravite me
kloniran

#9107 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by kloniran »

HardCore wrote:
pepeljara wrote:Raja je kriva za sve.

Ja koliko sam upoznat Nestro Blazuj za sad drzi najnize cijene u Sarajevu, ako grijesim ispravite me
jos uvijek iste cijene ko neki dan

Image
zrakomlat

#9108 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by zrakomlat »

channel10 wrote:Zar nisu spominjali da će ići gore za 10 Feninga?
ići će vjerovatno 0,10 zbog rafinerijskih cijena, napada u istanbulu, brexita pa nato ova nova akciza
nije do njih, hebena situaciju u svijetu :D
noviclan

#9109 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by noviclan »

amar1994 wrote:normalno, neka opet glasaju za "naseg" bakira i njegove pomocnike tipa novalica 8-) :bih:
Nemoj zaboraviti i braboncica i koaliciju ipak je fahro zalio (iz.rkao) za taj bosnjacki blok kako ne bi bilo pukotine
Astrix

#9110 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by Astrix »

escobar__ wrote:Trebali su odmah pola marke dići cijenu, da se ne zajebavamo i ne lažemo više. Kad barel poskupi na onih starih dobrih 150 dolara ovi mogu i na 4 KM dići litar i ljepota, kad je bal nek je maskenbal.
Pa evo nek digne odmah sad na 4 marke, ja bi volio više nego išta. Pa ko bi im ga sipao onda, onaj ko ima milju platu ostali mogu samo sanjati. Pa pola bi ih propalo. Nema raja para ba, ne bi to tek tako islo, nesto bi se moralo desiti...
zippoo87

#9111 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by zippoo87 »

ljudi svi moramo jednom shvatiti da nisu politicari krivi,krivi smo mi sto ih ne tjeramo da rade nakon biranja i sto dopustamo da donose kakve god hoce zakone,uredbe,namete a sve po stetu gradjana a na dobit njih samih i skute oko njih
pa neko ko svake godine izvuce iz budzeta stotine miliona KM,moze placati gorivo i po cijeni 10 KM litar da ne osjeti a sta cemo mi sa platom od 400 KM ?

ja odavno glasace SDA pa i SDPa ne smatram normalnim i u biti ne grijesim,posebno kod glasaca SDA...to je takav sljam i nepismenost kod ljudi,da to nije normalno...ruzno ih sresti i u prolazu a jos su gori kada progovore

sazrilo je vrijeme da se otrijeznimo,jer ovim tempom ovi mulci,nesposobnjakovici,degeni ce nas sve zajedno odvesti u propast,vec su odveli ali eto
i nemojte samo pisati po netu i sjediti u kuci,aktivirajte se ,trazite nove stranke,trazite da RIJESAVAJU nesto,tjerajte,prozivajte,slikajte,objavljujte...
od jeseni nam dizu akcize i na gazirana i alkoholna pica...sve ode u neku stvar ,a posla nema nikako a i ko ga ima,plata jad jadova
neko mora ustati i reci STOP ,ne moze vise...mrs u tri lijepe PM i ti i tvoja politika,mi gladni u prebogatoj drzavi
ukljucite se svi u nesto,nemojte se prodavati za 20 KM i za veceru,upravo se najvise raje i proda za paket pred izbore i za 20-30 KM...daju ti 20 KM pred izbore a uzmu desetine hiljada iz tvog dzepa...pa samo nepismena budala moze kontati da je on na dobitku
mayab

#9112 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by mayab »

zippoo87 wrote:ljudi svi moramo jednom shvatiti da nisu politicari krivi,krivi smo mi sto ih ne tjeramo da rade nakon biranja i sto dopustamo da donose kakve god hoce zakone,uredbe,namete a sve po stetu gradjana a na dobit njih samih i skute oko njih
pa neko ko svake godine izvuce iz budzeta stotine miliona KM,moze placati gorivo i po cijeni 10 KM litar da ne osjeti a sta cemo mi sa platom od 400 KM ?

ja odavno glasace SDA pa i SDPa ne smatram normalnim i u biti ne grijesim,posebno kod glasaca SDA...to je takav sljam i nepismenost kod ljudi,da to nije normalno...ruzno ih sresti i u prolazu a jos su gori kada progovore

sazrilo je vrijeme da se otrijeznimo,jer ovim tempom ovi mulci,nesposobnjakovici,degeni ce nas sve zajedno odvesti u propast,vec su odveli ali eto
i nemojte samo pisati po netu i sjediti u kuci,aktivirajte se ,trazite nove stranke,trazite da RIJESAVAJU nesto,tjerajte,prozivajte,slikajte,objavljujte...
od jeseni nam dizu akcize i na gazirana i alkoholna pica...sve ode u neku stvar ,a posla nema nikako a i ko ga ima,plata jad jadova
neko mora ustati i reci STOP ,ne moze vise...mrs u tri lijepe PM i ti i tvoja politika,mi gladni u prebogatoj drzavi
ukljucite se svi u nesto,nemojte se prodavati za 20 KM i za veceru,upravo se najvise raje i proda za paket pred izbore i za 20-30 KM...daju ti 20 KM pred izbore a uzmu desetine hiljada iz tvog dzepa...pa samo nepismena budala moze kontati da je on na dobitku
Naravno, dobro napisano, kud ćeš boljeg primjera nego ova masovna histerija zadnjih mjeseci oko objavljivanja rezultata popisa, zabavila bagra političarska raju maksimalno oko toga, kao to je bitno, a ovamo zavukli nam cijelu ruku u džep :run:
zippoo87

#9113 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by zippoo87 »

pa naravno,uvijek prave vjestacke krize,vjestacku galamu,izmisle problem oko kojeg se "biju" a onda ovamo u tisini i pozadini svaku puta povecaju neke namete na nastu stetu a sebi povecaju primanja,iako imaju najveca u EU

ja razumijem da se svakoga moze prevariti jednom,pa i dva puta...ali da neko ne vidi i ne konta kada ga neko vara 10 puta iznova i iznova i jos taj ima obraza da kaze da nije mutav,neobrazovan,glup,debil i sta sve ne

zato kazem,trebaju svi poceti raditi na sebi,poceti se i politicki opismenjavati i edukovati,traziti odgovornost od izabranih,razgovarati sa njima,traziti rjesenja za probleme a ne pustiti da ovi rade kako hoce...jer 95% IZABRANIH zvanickina kod nas je nepismeni i isti su kao i narod koji ih je birao...udju u politiku da vrate kredite,da im ego malo poraste sto su "face" i tako to
evo svi EU zvanicnici kazu da cak ni ovi predsjednici stranaka nemaju pojma nista o EU a zamislite tek neke lokalne vijecnike koji su iz raznih selendri i vukojebina ...kakav je to odron od ljudi
pa kada izaberes najgoreg,on ne moze postati bolji...moze biti isti ili gori

evo sada ce izbori,sagledajte malo realnost,nemojte nasjedati na ove zamke,neka vam je rodjak,komsija,prijatelj...ako dolazi iz sljam stranke,od nece moci uraditi nista dobro cak i da on to hoce,jer sljam stranka ce ga samljeti i odbaciti
pamet u glavu,sazrilo je vrijeme da apstinenti pocnu izlaziti na izbore i da se hladne glave pocne razmisljati
pepeljara

#9114 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by pepeljara »

Tuzla petrol ina ep bmb 1.96
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#9115 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by un1ted »

Petrrol vogosca 2.01
amar1994

#9116 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by amar1994 »

citroen xm

#9117 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by citroen xm »

Kako će se plin opet ugrađivati...
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#9118 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by konektovan »

citroen xm wrote:Kako će se plin opet ugrađivati...
Plin se ugradjuje vec uveliko. :mrgreen:
pepeljara

#9119 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by pepeljara »

Buraz dizu bezveze tj za pare bogacenje u toku boosted

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
citroen xm

#9120 Re: RE: Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by citroen xm »

konektovan wrote:
Bio je malo opao posamo kada je benzin bio 1.5 KM. :)
konektovan

#9121 Re: RE: Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by konektovan »

citroen xm wrote:
konektovan wrote:
Bio je malo opao posamo kada je benzin bio 1.5 KM. :)
Vjeruj da nije, da vidis u Darkom-a guzve, k'o da je sahrana. :mrgreen:
citroen xm

#9122 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by citroen xm »

[emoji38]

Onda mi se tako činilo. Generalno ljudi nekako prihvate 1.5 KM, ali ovo oko 2 KM nije baš podnošljivo.
konektovan

#9123 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by konektovan »

citroen xm wrote:[emoji38]

Onda mi se tako činilo. Generalno ljudi nekako prihvate 1.5 KM, ali ovo oko 2 KM nije baš podnošljivo.
Ljudima je usteda na plinu, i kad je benzin 1.5 i kad je 2.5.
citroen xm

#9124 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by citroen xm »

Naravno, samo što se vaga u svemu pa i u otplati ugradnje. Izgleda da i meni sleduje isti posao.
NediM17

#9125 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by NediM17 »

Nemojte plin ugradjivati, curi antifriz, izgaraju ventili, nemas gepek, ne mozes u podzemnu garazu, imas dodatne namete drzave i troskove odrzavanja. Kome sve to treba?
Post Reply