Druze tu stranku na izborima drze samo njihovi uhljebljeni kadrovi i njihove porodice, ne znam kako to nikako da skontate... Oni glasaju sami za sebe, pa jeste li svjesni da je SDA koja je dobila izbore prije 2 godine ne znam koliko puta imala manji broj glasova od ljudi koji opste nisu izasli na izbore? Narod ne glasa za njih! To ja tvrdim i siguran sam u to! Svaki uhljebljeni kadar glasa za sttanku a hvala bogu i ima ih toliko otprilike koliko su i dobilo glasova... Znaci glasaju sami za sebe... Pa to je prosto ko operacije prvog i drugog reda...amar1994 wrote:upravo tako, ja ne znam sta, kako, gdje nacrtati ljudima da su oni najveci lopovi u bih, al vecina se vodi, neki ce se uvrijediti al sta cu jazrakomlat wrote:neko napisa Stranka Demokratske AkciZeamar1994 wrote:normalno, neka opet glasaju za "naseg" bakira i njegove pomocnike tipa novalica![]()
![]()
on je nas, on njeguje muslimane, aha njeguje ih 3x , a mostar prodali davnih dana, grad se raspada![]()
![]()
![]()
btw. ja ocekujem i PDV od 25+% , to jje takav mentalni sklop![]()
![]()
Eto goriva na 1.91 ( najjeftinije)... Sramota, jad. I cemer.. Na kladionicama hoce sve da oporezuju, skontali da se raja kladi ovi klosarcici, djecurlija... Eto i tu para jebote