Logosoft
Moderator: Benq
-
Stari kenjac
#9101 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jebala vas snimalica u guzicu!(čmar Čombe)
Znali neko ko je i zasto polago kablove u E. sehovica prije desetak dana?
- MTV
#9102 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mogla su se 2-3 racuna skupiti, 4 bi vec iskljucivali korisnika.karanana wrote:bio je limit, i fakat mislim da je bilo 200 KM.
- semirsar
#9103 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja koliko znam, tri racuna s tim da je na drugom opomena kao i na trecem pa ako se ne plati i treci, idu makaze, tako su meni barem rekli kad sam davno u poslovnici placao svoj racun i pitao za komsinu situaciju, jbg bilo njega stid pitat'.
Da se ko ne na sekira
Da se ko ne na sekira
Prekid distribucije TV kanala Pink i Arena Sport na dan 06.05.2015.
Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da će 06. maja 2015. u periodu od 00:00-05:00 sati doći do prekida distribucije tv kanala Pink i Arena Sport radi radova na infrastrukturi nadprovidera.
Unaprijed se zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.
Vaš Logosoft
- LiP again
#9104 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja mislim da je to sve HS... polozili su dosta kablova u prethodnih 20ak dana na podrucju Dolac Malte.Stari kenjac wrote:Jebala vas snimalica u guzicu!(čmar Čombe)
- Office_Kontrol
#9105 Re: Logosoft ALL ABOUT
E ovo se nekad zvala kvalitetna usluga....Poštovani korisnici xDSL baziranih usluga,
Kako smo Vas i obavijestili nedavno, zbog velikog interesa za naše xDSL usluge, a posebno za akcijske pakete, imali smo privremenih problema sa kapacitetom naših linkova, što su neki od Vas osjetili na nešto nižim pristupnim brzinama od deklarisanih.
Mi smo naše kapacitete prema Internetu proširili u najkraćem mogućem roku, te ne očekujemo uskoro slične probleme. Ipak, našim vjernim korisnicima koji su pokazali strpljenje i razumijevanje želimo se na neki način revanširati zbog ovog privremenog umanjenja kvaliteta xDSL usluge.
Zato ćemo svim xDSL korisnicima, u periodu od 1.12. 2010. do 15.12. 2010. dati 50% veću brzinu od deklarisane.
Nadamo se da ćete biti zadovoljni ovom kompenzacijom.
Vaš LOL Tim
- karanana
#9106 Re: Logosoft ALL ABOUT
ali fakat gledam koliko je ofalila ponuda dokumentarnih programa.
ok, nije njihova krivica sto su se neki programi ugasili, ali ovo sto sada imamo je lose. history 1 je kita da ne moze biti veca, od idx nisam nista ni ocekivao ne volim te programe. od tlc-a mi se povraca kada vidim kako doktori rezu i popravljaju nekakve ruzne i unakazene vagine i penise. viasat history mi je neiskoristiv jer mi zaledi nakon 30 sekundi od kad prebacim na njega. discovery mi ide na kurac sa njihovim golim suviverom, da barem ima dobrih treba i da se golotinja vidi. e jedino mi je disc. science ok i zna biti i nat. geo ok, a sve ostalo kita. i onaj docubox poprilicna kita. mogli su nesto novo ubaciti od dokumentarnog, mozda h2 ili nesto, ali bi ga mi stari korisnici vjerovatno mogli samo sanjati i da ga ubace.
ok, nije njihova krivica sto su se neki programi ugasili, ali ovo sto sada imamo je lose. history 1 je kita da ne moze biti veca, od idx nisam nista ni ocekivao ne volim te programe. od tlc-a mi se povraca kada vidim kako doktori rezu i popravljaju nekakve ruzne i unakazene vagine i penise. viasat history mi je neiskoristiv jer mi zaledi nakon 30 sekundi od kad prebacim na njega. discovery mi ide na kurac sa njihovim golim suviverom, da barem ima dobrih treba i da se golotinja vidi. e jedino mi je disc. science ok i zna biti i nat. geo ok, a sve ostalo kita. i onaj docubox poprilicna kita. mogli su nesto novo ubaciti od dokumentarnog, mozda h2 ili nesto, ali bi ga mi stari korisnici vjerovatno mogli samo sanjati i da ga ubace.
-
Sakazulu
#9107 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nešto ne upratih, koja je obračunska jedinica kod LOL(MTel) mobilne?
- MTV
#9108 Re: Logosoft ALL ABOUT
Znam da nema veze sa Logosoftom al sve oznake (logo) na pinkovim kanalima prilagodjene 16:9 formatu osim pink BH i pink M, jos da su filmovi/spotovi prilagodjeni bilo bi bolje.
- MTV
#9109 Re: Logosoft ALL ABOUT
Logosoft ide preko telefonske parice. IPTV potrazi na googlu sta je, jer ti ne znam reci.taki sam kaki sam wrote:Moze li mi neko objasniti sta je ovaj iptv sto nudi logosoft? Da li on zahtijeva da imam telefon u kuci, odnosno staje potrebno od opre me imati da bih ovo koristio. Konlretno me zanima ovaj paket sto nude tv i net za 35 km.
Opremu Logosoft daje besplatno router sa integrisanim wifi-em i resiver HD (mag250, AirTies).
-
Dzontra_Volta
#9110 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ovo daju kako kome. Meni recimo nisu dali (valjda vidjeli da imam svoj router, pa kao šta će ti naš).MTV wrote:Logosoft ide preko telefonske parice. IPTV potrazi na googlu sta je, jer ti ne znam reci.taki sam kaki sam wrote:Moze li mi neko objasniti sta je ovaj iptv sto nudi logosoft? Da li on zahtijeva da imam telefon u kuci, odnosno staje potrebno od opre me imati da bih ovo koristio. Konlretno me zanima ovaj paket sto nude tv i net za 35 km.
Opremu Logosoft daje besplatno router sa integrisanim wifi-em i resiver HD (mag250, AirTies).
- afannedim
#9111 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pošto ne rade KANAL1 I A1 HD molio bih ako neko iz logosfta čita da zamijene ova dva kanala sa BALKANIKA MUSIC i B 92.
- MTV
#9112 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ocito Kanal 1 propao, samo logo stoji u cosku vec 20 dana. A1 HD je totalna sprdancija od kanala i pink plus i extra su BBC za njega.afannedim wrote:Pošto ne rade KANAL1 I A1 HD molio bih ako neko iz logosfta čita da zamijene ova dva kanala sa BALKANIKA MUSIC i B 92.
+1 Prijedlog mi se puno svidja
- afannedim
#9113 Re: Logosoft ALL ABOUT
A1HD odron odrona i nikad skoro ne radi, zato taj veliki prijedlogMTV wrote:Ocito Kanal 1 propao, samo logo stoji u cosku vec 20 dana. A1 HD je totalna sprdancija od kanala i pink plus i extra su BBC za njega.afannedim wrote:Pošto ne rade KANAL1 I A1 HD molio bih ako neko iz logosfta čita da zamijene ova dva kanala sa BALKANIKA MUSIC i B 92.
+1 Prijedlog mi se puno svidja
- MTV
#9114 Re: Logosoft ALL ABOUT
Samo mi nije jasno gdje su prebacili snimalicu sa b92. Znam da su sa RTL Televizije na RTRS. S Nove su odma na RTL 2.
- semirsar
#9115 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pozz raja, ima li stogod novog za LOGO korisnike?
@MTV nam se pogubio u koracima
Je l' nam k'o dir'o ruzio LOL(mTEL)
ili je sve po PS-u
znam, oni... samo cekaju da nas nesvrstane uvale dje spadamo

@MTV nam se pogubio u koracima
Je l' nam k'o dir'o ruzio LOL(mTEL)
znam, oni... samo cekaju da nas nesvrstane uvale dje spadamo

- MTV
#9116 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ko, ja? Gdje, kada?
Gdje su prebacili snimalicu sa b92? Bilo bi lijepo da vrate na RTL cesto ima filmova koji se podudaraju sa nekim drugim sadrzajem a nema reprize.
@semirsar to se zna slikovito si nam opisao
Gdje su prebacili snimalicu sa b92? Bilo bi lijepo da vrate na RTL cesto ima filmova koji se podudaraju sa nekim drugim sadrzajem a nema reprize.
@semirsar to se zna slikovito si nam opisao
- afannedim
#9117 Re: Logosoft ALL ABOUT
Decembar je čudo
, ko zna šta će biti do tada
- semirsar
#9118 Re: Logosoft ALL ABOUT
Izgleda kampanja protiv mene vec pocela
Ne mrem nis' pisat' nit' otvarat' ustop'o net do bola... ma
vas Sema vas, plaho sam vaske zadevero, jah ste mi osjetljivi postali na kritike 
Joj kad me vidu na monitoru sta pisem...

Ne mrem nis' pisat' nit' otvarat' ustop'o net do bola... ma
Joj kad me vidu na monitoru sta pisem...

- MTV
#9119 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja stojim pri svom da su retardirano podijelili kanale Super TV i da isto tako retardirani A1 HD (mos mislit HD) neradi par dana i Kanal 1. Nek mjenjaju!!!
- semirsar
#9120 Re: Logosoft ALL ABOUT
Apsolutno retardirano nariktani paketi, onome ko je to smislio bi trebali zabraniti pristup bilo kojoj funkciji dje mora nesto birati za druge, fakat.MTV wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Ja stojim pri svom da su retardirano podijelili kanale Super TV i da isto tako retardirani A1 HD (mos mislit HD) neradi par dana i Kanal 1. Nek mjenjaju!!!
- afannedim
#9121 Re: Logosoft ALL ABOUT
MTV wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
+1, Vratite kanale sve u osnovnu ponudu I mijenjajte KANAL1 I A1 HD, hahahahahaha HD
- semirsar
#9122 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja izbrojah 38 kanala u snimalici?MTV wrote:Samo mi nije jasno gdje su prebacili snimalicu sa b92. Znam da su sa RTL Televizije na RTRS. S Nove su odma na RTL 2.
Jesu li to fakat neke nove dodali?
priznajem, koristio snimalicu samo na par njih, tako da ne znam koji su stari a koji novi, ako ih uopste ima.
- Praetorious
#9123 Re: Logosoft ALL ABOUT
Vala, ja je rijetko koristim, a kad mi zatreba znam da neće raditi. A ako radi, nekim čudom, gluho i ćoravo bilo, pu-pu-pu, da se s mjesta pomaknem, onda se ibretom ibretim i plaho mi nešto toplo oko srca bude, drago mi što živim u tako tehnološki razvijenoj zemlji 
- MTV
#9124 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nemam pojma volio bi vidjet na RTL, nekako mi "smrdi" da su je dodali na NG Wild. Mislim da fali jedna na kojoj je bio b92. Stani. Ne znam vise ni ja. Necu vise nista pitat ni razmisljatsemirsar wrote:Ja izbrojah 38 kanala u snimalici?MTV wrote:Samo mi nije jasno gdje su prebacili snimalicu sa b92. Znam da su sa RTL Televizije na RTRS. S Nove su odma na RTL 2.
Jesu li to fakat neke nove dodali?
priznajem, koristio snimalicu samo na par njih, tako da ne znam koji su stari a koji novi, ako ih uopste ima.
- semirsar
#9125 Re: Logosoft ALL ABOUT
Moram priznati da s novim receiverom nemam problema koje sam imao s Amino130, svaki snimak sam regularno pregledao bez problema.Praetorious wrote:Vala, ja je rijetko koristim, a kad mi zatreba znam da neće raditi. A ako radi, nekim čudom, gluho i ćoravo bilo, pu-pu-pu, da se s mjesta pomaknem, onda se ibretom ibretim i plaho mi nešto toplo oko srca bude, drago mi što živim u tako tehnološki razvijenoj zemlji
Pa reko' ja vec da si nam se pogubio u koracimaMTV wrote: Nemam pojma volio bi vidjet na RTL, nekako mi "smrdi" da su je dodali na NG Wild. Mislim da fali jedna na kojoj je bio b92. Stani. Ne znam vise ni ja. Necu vise nista pitat ni razmisljat