BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
DonVito

#9101 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by DonVito »

Ima nas dosta iz Krajine.
cindrlimindrli

#9102 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by cindrlimindrli »

Boga mi, ova ekipa ako ovako nastavi nece se otrijezniti do januara, a kamo li do Slovacke.
Frankyee

#9103 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Frankyee »

Da li neko od ovih forumskih strucnjaka moze da objasni kako se mogu ili nemogu u nas tim uklopiti ovi "novi" igraci o kojima neki portali ali i forumasi pricaju. Tu mislim na bracu Hajrovice i Kolasinca jer se vec spominju kao nasi igraci ,,,

Za Kolasinca znamo ali za ove Hajrovice ,, na kojim pozicijama bi oni igrali ?

A sta bi sa Besicem, o njemu se malo cuje.
Bosanski_kralj

#9104 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Bosanski_kralj »

luckylaka wrote: Nemoj da idemo u off ali hoces reci da ste vi iz Cazina,Buzima,Kladuse ,Bihaca...veci Krajisnici od nas.E jeste al u panju.Necemo se ovdje takmiciti i nisam znao da si Krajisnik ,Od sad potpisujem svaki tvoj post pa makar bio u krivi i hajde vidimo se u septembru u S.Mostu kod Ibre u,,17,,Poz.
Haj dobro. :D :thumbup:
luckylaka

#9105 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

Frankyee wrote:Da li neko od ovih forumskih strucnjaka moze da objasni kako se mogu ili nemogu u nas tim uklopiti ovi "novi" igraci o kojima neki portali ali i forumasi pricaju. Tu mislim na bracu Hajrovice i Kolasinca jer se vec spominju kao nasi igraci ,,,

Za Kolasinca znamo ali za ove Hajrovice ,, na kojim pozicijama bi oni igrali ?

A sta bi sa Besicem, o njemu se malo cuje.
Ma Besica sjeba ovaj lom ruke na kraju sezone a bas je dobro odigrao i konto sam garant ce ga PAPE najzad prebaciti u A selekcij.Ali kad krene nesto naopako/I ja sam se bas pitao kako bi ti izgledao nas sastav sa eventualno Bicakcicem,Kolasincom,Hajrovice a da pri tom u sastavu ostanu Medo,Mire,Miske,Vedo,Dzeko,pa dole Lula,Spaha,Mujdza,Bega...
Eborg

#9106 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Eborg »

Sead Hajrović - stoper u U-21.
Izet Hajrović - desno krilo nakon Stevanovića u A-reprezentaciji.
Sead Kolašinac - lijevi bek/stoper/zadnji vezni u A-reprezentaciji.

BTW, onaj idiot što je u Srebreniku vozio kontra stranom i izgurao 7 vozila i zabio se u policijsko vozilo je bio Bešićev otac. Inače neki kabadahija sa dosijeom, nije ni Bešić cvjećka ali valjda neće na starog povući. :-)
Frankyee

#9107 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Frankyee »

koja bi to bila formacija ako bi ovi novi zaigrali ako su bolji od ovih igraca postojecih

Vjerovatno Zahirovic ispada is prvog tima a ulazi Kolasinac ali onda je mozda i pitanje lijevog beka ?

I gdje je vise treci napadac ?
BHF_Manijak

#9108 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by BHF_Manijak »

Eborg wrote: BTW, onaj idiot što je u Srebreniku vozio kontra stranom i izgurao 7 vozila i zabio se u policijsko vozilo je bio Bešićev otac. Inače neki kabadahija sa dosijeom, nije ni Bešić cvjećka ali valjda neće na starog povući. :-)
Ja kad sam mu vidio starog ja se sjeb'o! Kontam kakav narko diler dos'o da djecu gore po hotelu zavodi! :lol: :mrgreen: Fakat lik ima mutnu facu i poprilicno mlado izgleda, s obzirom da Besic ima oko 20 godina, otac mu ne izgleda stariji od 32-33! :mrgreen:
ODVRATAN_i_GADAN

#9109 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Salatic je sasvim dobar i koristan fudbaler kada je zdrav ali... Nisam bas siguran da je to cest slucaj! Moze igrati stopera, zadnjeg veznog, bocnog, aaaaa jedno vrijeme je bio i napadac pa cak mislim da mu je to prirodna pozicija! Znam da zvuci cudno ali je tako! Osnovni kvaliteti su mu borbenost, duel igra i skok igra!
Kurjakk

#9110 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Kurjakk »

na ovom duplom sportu pisu da hajrovic ide na neku turneju po aziji sa arsenalom, s prvim timom, a meni se cini da sam citao da ga je arsenal otpustio i da ne racuna na njega. neko je ovdje lud il` sam ja sanjao izjavau doticnog da ima ponude barse i reala na stolu, sto je naravno samo san :D

http://sportsport.ba/bh_fudbal/hajrovic ... anu/108315
Eborg

#9111 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Eborg »

Sam je priznao da je to bila šala a naši levatski novinari su odmah poletjeli da to objave.

Nema teorije da ide sa Arsenalom kada je na stranici engleskog fudbalskog saveza već objavljeno da je on na listi otpuštenih igrača.
GeneralBHF

#9112 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by GeneralBHF »

MyTao wrote:
GeneralBHF wrote:Svicarska ima Inlera na njegovoj poziciji mnogo bolji a Srbija ima 2-3 igraca na istoj poziciji mnogo bolja.
Pa zasto bi ga mi onda uzeli... a bolji smo i od Srbije i od Svicarske...
Ne mora ni kod nas da igra u prvih 11 ali bit ce povreda pa treba imat dobru i klupu a Kolasinac je tu kada dodje ali potrajat ce to...od viska glava ne boli ali sam se precijenio sa njegovim godinama pa kasno je za sve to ali bilo je vremena prije toga sto nije prije uradjeno savez ima odgovor ako ga je uopste ko i pratio!
GeneralBHF

#9113 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by GeneralBHF »

Kurjakk wrote:na ovom duplom sportu pisu da hajrovic ide na neku turneju po aziji sa arsenalom, s prvim timom, a meni se cini da sam citao da ga je arsenal otpustio i da ne racuna na njega. neko je ovdje lud il` sam ja sanjao izjavau doticnog da ima ponude barse i reala na stolu, sto je naravno samo san :D

Nije ga Arsenal otpustio nego nije on htio da produzi ugovor kako ga nisu prebaciji u orvi tim on se ne slaze da igra za rezervu. jednostavno covjek zeli priliku da se dokaze ali evo vidim da su mu dali tu priliku pa ce ga testirati na ovoj turneji. Vidjet cemo koju ce minutazu da dobije i dali ce mu ponuditi profesionalni ugovor. Momak je fudbalski obrazovan samo mu treba utakmica u nogama a siguran sam da ce da bude beton aBd. Mlad je on samo mu treba dati priliku i da ga zdravlje posluzi a vidi kako je Spaha poceo i odakle je krenuo ovaj Hajrovic ima sve preduslove a uvjeren sam da ga slava nece ponijeti jer je skroman momak pa on nece praviti neka sranja i gdje god da dodje dat ce sve od sebe a uspjeh ce doci vremenom.
Kurjakk

#9114 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Kurjakk »

GeneralBHF wrote:
Kurjakk wrote:na ovom duplom sportu pisu da hajrovic ide na neku turneju po aziji sa arsenalom, s prvim timom, a meni se cini da sam citao da ga je arsenal otpustio i da ne racuna na njega. neko je ovdje lud il` sam ja sanjao izjavau doticnog da ima ponude barse i reala na stolu, sto je naravno samo san :D

Nije ga Arsenal otpustio nego nije on htio da produzi ugovor kako ga nisu prebaciji u orvi tim on se ne slaze da igra za rezervu. jednostavno covjek zeli priliku da se dokaze ali evo vidim da su mu dali tu priliku pa ce ga testirati na ovoj turneji. Vidjet cemo koju ce minutazu da dobije i dali ce mu ponuditi profesionalni ugovor. Momak je fudbalski obrazovan samo mu treba utakmica u nogama a siguran sam da ce da bude beton aBd. Mlad je on samo mu treba dati priliku i da ga zdravlje posluzi a vidi kako je Spaha poceo i odakle je krenuo ovaj Hajrovic ima sve preduslove a uvjeren sam da ga slava nece ponijeti jer je skroman momak pa on nece praviti neka sranja i gdje god da dodje dat ce sve od sebe a uspjeh ce doci vremenom.
sve je to ok. nemam razloga da ti ne vjerujem, ali itekako imam razloga da ne vjerujem nasim "novinarima" i po arsenalovoj stranici trazim tim koji ide na ovu turneju, ali ne mogu ga naci, kao sto vec reko ne vjerujem im.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#9115 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

na službenoj stranici Arsenala nema ga ni na spisku prvog tima ni akademije :?
Kurjakk

#9116 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Kurjakk »

Bas me zanima gdje je ovaj dupli sport iskopao sastav.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
GeneralBHF

#9117 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by GeneralBHF »

I ja sam trazio ali nema nigdje nista....samo sam nasao da su mu u savezu obecali da ce biti na listi od 30 igraca za SP. Ne kontam kako je to tek tako moguce!

http://www.arsenal.com/news/features/ha ... s-my-dream
Muhamed Đakmić

#9118 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

Sead je od svih tih igrača ubjedljivo najmanje dokazan, on ako sad ne napravi pametan transfer propast će.
kandelabar

#9119 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by kandelabar »

Kurjakk wrote:Bas me zanima gdje je ovaj dupli sport iskopao sastav.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
pogledajte spisak pa cete vidjeti da se spominju igraci od prije 2godine koji vise nisu u Arsenalu zajedno sa HAjrovicem..
JoseMujica

#9120 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

kako je krenulo neka bidne sretan ako se i u Želju uvali
Infaze Studio

#9121 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Infaze Studio »

palermo wrote:
BHF_Manijak wrote: Navedite mi JEDNU Ibricicevu utakmicu koju je odradio kako treba u repku - JEDNU!

!
Belgija ???
Armenija - 0-2.. igrac utamice.
Uopste mi nije stalo da branim nekog Ibricica, ali ko kaze da taj momak nema pojma o fudbalu, nema sta traziti ovdje I diskutovati o toj igri. :thumbup:
JoseMujica

#9122 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

a jesu se fakat naklatili na Ibričića ko da je starter :-)

pa ljudi Ibričić odigra plafon zadnjih pola sata tekme šta vam je :-)
luckylaka

#9123 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

JoseMujica wrote:a jesu se fakat naklatili na Ibričića ko da je starter :-)

Ali ipak odigra bar tih pola sata,neki kuji se kuju u zvijezde nemaju sansu da dodju na tribine sjediti.Ali posto se zna od koga i zasto dolazi to pljuvanje onda ide ono,,Oprosti im Ibra ne znaju sta pisu,, :thumbup: :bih:
PeppermintSA

#9124 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by PeppermintSA »

Slabo nas ovaj Kološinac levati... :roll:
JoseMujica

#9125 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

luckylaka wrote:
JoseMujica wrote:a jesu se fakat naklatili na Ibričića ko da je starter :-)

Ali ipak odigra bar tih pola sata,neki kuji se kuju u zvijezde nemaju sansu da dodju na tribine sjediti.Ali posto se zna od koga i zasto dolazi to pljuvanje onda ide ono,,Oprosti im Ibra ne znaju sta pisu,, :thumbup: :bih:
ma stipu ih...za onoliko koliko igra Ibra je nama super
Post Reply