vidio sam da mu je razbijena sajba, izgleda kao da je brzo voziohali gali halid wrote:Na Kovačićima taksi vozilo firme Holand Company udarilo osobu, vidio sam da ima povredu glave, odvezlo ga je vozilo hitne pomoći. Policija trenutno vrši uviđaj.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Skyfox
#9101 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- smoki_choko
#9102 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Saobraćajna nesreća na Kovačićima
Sarajevo: Taxi udario pješaka
U blizini zgrade OHR-a u sarajevskom naselju Kovačići došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teže povrede

Kako je potvrđeno za Sarajevo-x.com iz MUP-a Kantona Sarajevo, radi se o nesreći u kojoj je povrijeđen pješak dok je prelazio ulicu.
"Pješaka je udario automobil i prema prvim informacijama koje mi imamo on ima teže povrede, odnosno lom ruke", kažu u MUP-u.
Saznajemo da pješak ima i povrede glave, a pružena mu je odmah i prva pomoć.
Policija je izašla na teren, a uviđaj je još u toku.
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... 10709060#2
Sarajevo: Taxi udario pješaka
U blizini zgrade OHR-a u sarajevskom naselju Kovačići došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teže povrede

Kako je potvrđeno za Sarajevo-x.com iz MUP-a Kantona Sarajevo, radi se o nesreći u kojoj je povrijeđen pješak dok je prelazio ulicu.
"Pješaka je udario automobil i prema prvim informacijama koje mi imamo on ima teže povrede, odnosno lom ruke", kažu u MUP-u.
Saznajemo da pješak ima i povrede glave, a pružena mu je odmah i prva pomoć.
Policija je izašla na teren, a uviđaj je još u toku.
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... 10709060#2
-
MAN-lion's coach
#9103 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Svega par metara niže je pješački...
-
AS_sa
#9104 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
da ljudi ne voze brze od ogranicenja i da pjesaci prelaze na zebri ovo se nikad nebi desavalo ... al mi smo sa saobracajnom kulturom dosta slabi.... 
- cigara
#9105 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Mislim da je pjesak kriv, tom cestom prolazim svaki dan i rijetko kad da vidim da neko goni 60 na sat, kamo li brze zbog kvalitetnog puta (ko da preko Alpi vozis), a hvala Bogu kulturni pjesaci gledaju DESNO pa lijevo
- Edin H.
#9106 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ko je pobjedio?Grievous wrote:sinoc pucnjava na Bazenima, ali naravno nikakvih vijesti, ni na ovim portalima ni u novinama... sloboda medija na djelu![]()
kad nekog levata auto pokupi o tome se smije pisati
- sarajvo
#9107 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
I jutros na putu za Kobilju glavu, "savjesni" čuvar zakona, reda i mira, malo je izgleda zaspao u autu i završio u zidu, pa je bilo malo zastoja iz Vogošće i prema istoj. Fino je slupao peticu, al to nije problem, popraviće ludi narod.
-
AS_sa
#9108 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
mora da je pio, ko i Halid prije 2-3 godine cini mi se ....sarajvo wrote:I jutros na putu za Kobilju glavu, "savjesni" čuvar zakona, reda i mira, malo je izgleda zaspao u autu i završio u zidu, pa je bilo malo zastoja iz Vogošće i prema istoj. Fino je slupao peticu, al to nije problem, popraviće ludi narod.
- A-R-N-I
#9109 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma ko ce pobjediti, bezakonje valjda! poznati pucaci opet pucali i nikog pogodili. vrli pucaci, sanduk municije ispucaju i nikog ne ogrebu sa 2 metra!!!!Edin H. wrote:Ko je pobjedio?Grievous wrote:sinoc pucnjava na Bazenima, ali naravno nikakvih vijesti, ni na ovim portalima ni u novinama... sloboda medija na djelu![]()
kad nekog levata auto pokupi o tome se smije pisati
- ganjeta
#9110 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
E to je buraz mangupluk,ispucati sanduk municije a ne pogoditi nikog 
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#9111 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Il' nisu imali muda da nekoga pogodeganjeta wrote:E to je buraz mangupluk,ispucati sanduk municije a ne pogoditi nikog
- cappy_tempo
#9112 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jel to bilo "pusti me da ga roknem" i kad ga ovaj pusti "ma jarane ne valja metak,sigurno je kineski" 
- ganjeta
#9113 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ne znas kako je gore,imas ove jedne koji pucaju samo da se cuje da su pucali...to su ovi sa sanducimarashtiman wrote:Il' nisu imali muda da nekoga pogodeganjeta wrote:E to je buraz mangupluk,ispucati sanduk municije a ne pogoditi nikog
Isto tako imaju ovi sto pucaju kao profesinalne ubice,u glavu burazeru pa ti gledaj
Cini mi se da je takav ovaj revolveras iz Pofalića.
- Don Zivconi
#9114 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Danas je oko 13.05 sati ispred zgrade Centralnog zatvora u Sarajevu došlo do potezanja vatrenog oružja. Policija je na licu mjesta zatekla P. A., maloljetnog D.B. (kako nezvanično saznajemo riječ je o Benjaminu Delaliću) i S.E. iz Sarajeva. Tom prilikom je utvrđeno da je došlo do prepirke između P. A. s jedne strane i D.B. i S.E s druge strane pri čemu su oštećena dva putnička vozila koja su bila parkirana u ul. Branilaca Sarajeva.
U neposrednoj blizini je pronađen jedan odbačeni pištolj. Sva tri lica su lišena slobode zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilnog ponašanja.
Više informacija će biti poznato nakon kriminalističke obrade.
#9115 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
E svašta, 30-tak metara od tužilaštva...Don Zivconi wrote:Danas je oko 13.05 sati ispred zgrade Centralnog zatvora u Sarajevu došlo do potezanja vatrenog oružja. Policija je na licu mjesta zatekla P. A., maloljetnog D.B. (kako nezvanično saznajemo riječ je o Benjaminu Delaliću) i S.E. iz Sarajeva. Tom prilikom je utvrđeno da je došlo do prepirke između P. A. s jedne strane i D.B. i S.E s druge strane pri čemu su oštećena dva putnička vozila koja su bila parkirana u ul. Branilaca Sarajeva.
U neposrednoj blizini je pronađen jedan odbačeni pištolj. Sva tri lica su lišena slobode zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilnog ponašanja.
#9116 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Brze ce izaciMiki123 wrote:Don Zivconi wrote:Danas je oko 13.05 sati ispred zgrade Centralnog zatvora u Sarajevu došlo do potezanja vatrenog oružja. Policija je na licu mjesta zatekla P. A., maloljetnog D.B. (kako nezvanično saznajemo riječ je o Benjaminu Delaliću) i S.E. iz Sarajeva. Tom prilikom je utvrđeno da je došlo do prepirke između P. A. s jedne strane i D.B. i S.E s druge strane pri čemu su oštećena dva putnička vozila koja su bila parkirana u ul. Branilaca Sarajeva.
dobar,ti?
#9117 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pa sta treba uraditi da ostane u zatvoru, fuj kakvi kreteni, ovo je za plakati, sta trebam gledat ima li malog benje u blizini da znam da bjezimg, jer ce on na nekog pucat ili neko na njeg 
- drndalo
#9118 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Njegov najveci problem, kojeg ocito jos nije svjestan je da ce zivjeti dosta krace od oca... I tu mu ni Omar mjesecar nece moci pomoci...
- Urban B.
#9119 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
abd da bude tako kao sto kazes al ja zaista ne razumijem sta vise treba uraditi ovaj mali pa da ostane u zatvoru,svaki mjesec frajer roka po gradu a policija ga kuci pusta 
-
zonbirile
#9120 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pa šta je mogao naučiti i od koga.Pa isti tretman pred zakonom imao i babo.Žalosno,jadna Bosna.
- Creasy
#9121 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Urban B. wrote:abd da bude tako kao sto kazes al ja zaista ne razumijem sta vise treba uraditi ovaj mali pa da ostane u zatvoru,svaki mjesec frajer roka po gradu a policija ga kuci pusta
Pa ne pusta ga policija kuci...
- Edin H.
#9122 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pravda za BenjaminaCreasy wrote:Urban B. wrote:abd da bude tako kao sto kazes al ja zaista ne razumijem sta vise treba uraditi ovaj mali pa da ostane u zatvoru,svaki mjesec frajer roka po gradu a policija ga kuci pusta
Pa ne pusta ga policija kuci...![]()
![]()
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110714063
- erni3
#9123 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Jbt, sad kad se mali razmaše dok su oni na godišnjem

-
Moljito
#9124 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Bila neka pucnjava kod Vrela Bosne večeras znal iko išta ????
- FreeSol
#9125 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ovo je ludnica postala, nisu vise ni nozevi u fazonu, vec pistolji...Moljito wrote:Bila neka pucnjava kod Vrela Bosne večeras znal iko išta ????
zna li neko koliki je kapacitet onog novog zatvora sto ce praviti?