Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:
Pa sta ima Real, bolan ne bio, sa sudijama koji su se pogubili na terenu
Jos malo ce Real biti kriv i za prirodne nepogode u Cileu
I onda neko lupa gluposti...nevjerovatno
Nisam ja ni reko da Real ima veze, vec što vi ovdje na forumu branite neodbranjivo.
Ma ti se jedna kombinacija pitara i simpatizera Reala, pa to je nešto najgore što se može covjeku desiti jbg, dupli grijeh ...ne mogu ja s tobom previše šupljirati
Last edited by LSD on 20/04/2017 13:55, edited 1 time in total.
hladan.preminger wrote:Treći realov gol nije iz offsidea jer je ronaldova noga u liniji sa loptom, ali iako je bio offside to je milimetarski i bolje je da u takovim situacijama pusti se gol iz milimetaskog offsidea nego poništi regularan gol.
Drugi go je katastrofalna greška sudija, kao i crveni za vidala u onom slučaju.
Čuj milimetarski ofsajd. Pogledaj ti to još jednom.
Tomahawk11 wrote:
Pa sta ima Real, bolan ne bio, sa sudijama koji su se pogubili na terenu
Jos malo ce Real biti kriv i za prirodne nepogode u Cileu
I onda neko lupa gluposti...nevjerovatno
Nisam ja ni reko da Real ima veze, vec što vi ovdje na forumu branite neodbranjivo.
Ma ti se jedna kombinacija pitara i simpatizera Reala, pa to je nešto što se može covjeku desiti jbg, dupli grijeh ...ne mogu ja s tobom previše šupljirati
Ma ne moras nikako, nije ti to ni potreba ni obaveza.
Ako mozes diskutovati u nekim normalnim okvirima, ok, al nesto prozivati, a orasi u dzepovima, ejs....
Kaze mi kombinacija Manijaka i simpatizera Barse uh
LSD wrote:Cuj milimetarski ofsajd Ronalda kako ljudi lažu sebe. Nevjeerovatno.
Dokle to ide, zaluđenik ce zarad svog idola praviti od sebe cirkus i svađati se sa citavim forumum, umjesto da prizno ono što mu oči vide i logika nalaže.
jbt, da vas Ronaldo placa da ga branite po bosanskim forumima, ne bi se ovako brukali.
Zato izgleda Messi neke placa, pa se Pjanicu zeli da mu Drina Zvornik poplavi
Realno, brukate se
Ne znate pravila, branite onu portugalsku varalicu kao da vas placa, ulazite nespremni u rasprave, pokušavate odbraniti neodbranjivo ....lopta ide u rašlje 170 km na sat, ti skroz na drugoj stativi i nešto se bacaš, fol neka odbarana, nešto ...ma bacaj se qrcu, taman da si dva Nojera - nema odbrane !
Nemate stav da nazovete stvari pravim imenom - Neviđena pljacka Bayerna od strane mađarske bande...jel to toliko teško napisati pa jest simpatizeru Reala, ocito ...svako relativiziranje i neko novo tumačenje pravila je šuplja prica i licemjerstvo.
Da se ne lazemo,svrsavao si na kradju bandita iz Norveske na racun Chelsea 2009 godine
Najvece dvije pljacke u fudbalu u zadnjih 30god su vjerovatno Chelsea-Barca 2009 i Real-Bayern 2017
Dodao bih tu i pljacku Talijana na SP 2002 u korist Koreje. I ono je masakr bio.
Last edited by mali_milojica on 20/04/2017 13:57, edited 1 time in total.
hladan.preminger wrote:Treći realov gol nije iz offsidea jer je ronaldova noga u liniji sa loptom, ali iako je bio offside to je milimetarski i bolje je da u takovim situacijama pusti se gol iz milimetaskog offsidea nego poništi regularan gol.
Drugi go je katastrofalna greška sudija, kao i crveni za vidala u onom slučaju.
Čuj milimetarski ofsajd. Pogledaj ti to još jednom.
Jesi li upratio pricu o tome kako su sudije donijele odluku o tom golu?
Oni su ubijedjeni da su ispravno postupili, da se Ronaldo aktivirao iz pasivnog ofsajda i da nije bio u ofsajdu u trenutku dodavanja lopte.
Sad, da li su pogrijesili, to je druga tema.
mali_milojica wrote:
Da se ne lazemo,svrsavao si na kradju bandita iz Norveske na racun Chelsea 2009 godine
Najvece dvije pljacke u fudbalu u zadnjih 30god su vjerovatno Chelsea-Barca 2009 i Real-Bayern 2017
Ma pusti bolan, najjace je kad simpatizeri Barse dodju i prozivaju nekog
Realno, ako generalno u marketingu postoji pravilo da seks prodaje, onda mozemo primijeniti istu logiku i na fudbal, kojeg ocigledno prodaju sudijske pljacke.
O njima se prica ako ne vise, onda barem skoro podjednako kao i o majstorijama.
Malo je ljudi sa moralnim integritetom koji ce osuditi prevaru koja mu ide u korist. Jbga ljudi smo, mrzimo nepravdu dok smo sa druge strane barikade. Kad se strana promijeni, milion je opravdanja.
mali_milojica wrote:
Ovrebo je najveci gospodin u svijetu sudija, pazi šta pricas molim te.
Ono mađarsko smeće koje uništi Bayern na pravdi Boga, ne zaslužuje da se nađe u istoj rečenici sa velikim Henningom.
Halo decko, smiri se, koji ti je q....evo ti sad jarane žuti, pa ti nekom drugom tu pricu prosipaj
LSD wrote:Cuj milimetarski ofsajd Ronalda kako ljudi lažu sebe. Nevjeerovatno.
Dokle to ide, zaluđenik ce zarad svog idola praviti od sebe cirkus i svađati se sa citavim forumum, umjesto da prizna ono što mu oči vide i logika nalaže.
jbt, da vas Ronaldo placa da ga branite po bosanskim forumima, ne bi se ovako brukali.
Duvaj bre ..
Ko si ti da blatiš redom ljude?
auuu kako se sam prepozna u postu
Pa hinjski citiras dio mog posta ("milimetasrki offside" sam ja jedini ja napisao), i onda lijepiš etikete.
Ostatak tog posta ti je retardiran jer udaraš ad hominem po ljudima koje ne znaš, a što se tiče mene čak i iz mojih postova ne možeš izvesti takav zaključak.
mali_milojica wrote:
Ono mađarsko smeće koje uništi Bayern na pravdi Boga, ne zaslužuje da se nađe u istoj rečenici sa velikim Henningom.
Halo decko, smiri se, koji ti je q....evo ti sad jarane žuti, pa ti nekom drugom tu pricu prosipaj
_BataZiv_0809 wrote:Realno, ako generalno u marketingu postoji pravilo da seks prodaje, onda mozemo primijeniti istu logiku i na fudbal, kojeg ocigledno prodaju sudijske pljacke.
O njima se prica ako ne vise, onda barem skoro podjednako kao i o majstorijama.
Malo je ljudi sa moralnim integritetom koji ce osuditi prevaru koja mu ide u korist. Jbga ljudi smo, mrzimo nepravdu dok smo sa druge strane barikade. Kad se strana promijeni, milion je opravdanja.
Cast izuzecima u koje spada Tomahavk.
Toma je odlican, ali dva sata nakon tekme kada se ispuse
mali_milojica wrote:
Dodao bih tu i pljacku Talijana na SP 2002 u korist Koreje. I ono je masakr bio.
Ono govno mame mu se i danas sjetim. Uz Barcu najvece pljacke prvo Chelsea, pa PSG. Pridruzio im se i Real sa ovim. Mada Real ima i od prije. Pogotovo kad su Rijeku pokrali. Et´ sudije im za Rijeku trebale. Kakvi pacovi, dobro je Asprilla napisao. Bilo je jos milion kradja.
mali_milojica wrote:
Kad god pomislim kako prepucavanja na temi o Premijer ligi nemaju nikakvog smisla, dodjem na ove teme i vidim supljiranja na relaciji Real - Barcelona, Spanija - Engleska itd
Kad je poceo plac nakon ispadanja od Reala, odmah se sjetih tekme u kojoj je Bayern izbacio Fiorentinu golom iz ociglednog ofsajda... nakon toga dosli i do finala, ali Inter je bio tu da stavi stvari na pravo mjesto
6:00
Svi klubovi kad tad imaju neku korist od sudijskih gresaka, sutra ce opet Bayern nekog izbaciti na taj nacin, ili ce Real ispasti sudijskom greskom... ali mislim da se svi mozemo sloziti kako je odlicna stvar za fudbal sto su ispali jadovi iz Barcelone, inace najodvratnijeg kluba na planeti