Ne kontam ljude koje ne puca nostalgija i ne kontam danasnju tehnologiju, jebo ti i avaz i naki post ako ne mozes njim gujcu obrisat. I ne kontam sta nasi politicari rade i gdje ovo sve ide.
Evo kako to izgleda poslije TL;DR
Raigor Stonehoof wrote:jedva sam to izhendlaokakavdanakneiskustvu wrote:djevojka bez imena wrote:Ja stvarno ne kontam upotrebu posudjenica i izvedenica iz stranih jezika.
jel' to fora da se pokaze znanje ili se ljudi ne znaju izraziti na maternjem?
preseravanja na kvadrat
nisam mislio da će biti takav dizaster
pružili smo im suport
sve stvari koje čuješ na tv-u. ja bih debile koji ovako govore u osnovnu vraćao.
Cherry-Cherry wrote:Ne kontam roditelje, koji puste djecu da drugima po glavi skaču. Tebi je tvoje dijete zanimljivo, drugima nije.
To što je nemirno i nedokazano, ne znači da je nadprosječno inteligentno, naprotiv...
kakavdanakneiskustvu wrote:djevojka bez imena wrote:Ja stvarno ne kontam upotrebu posudjenica i izvedenica iz stranih jezika.
jel' to fora da se pokaze znanje ili se ljudi ne znaju izraziti na maternjem?
preseravanja na kvadrat
znam osobu koja je od svog djeteta napravila dijete sa posebnim potrebama, zaostalo dijete u razvoju jer ga nisu ništa učili i na svaki njegov ispad su se samo smijali i govorili kako je "omudrio" šta god to značilo. Danas stvarno sve manje pažnje roditelji posvećuju djeci i prave od njih debile.Cherry-Cherry wrote:Ne kontam roditelje, koji puste djecu da drugima po glavi skaču. Tebi je tvoje dijete zanimljivo, drugima nije.
To što je nemirno i nedokazano, ne znači da je nadprosječno inteligentno, naprotiv...
Ne kontam ljudsku potrebu da stalno komentarišu nečiji tariguz.triconja wrote:Evo procitah prvi meteoritov post i evo sazetak kako treba biti:
Ne kontam ljude koje ne puca nostalgija i ne kontam danasnju tehnologiju, jebo ti i avaz i naki post ako ne mozes njim gujcu obrisat. I ne kontam sta nasi politicari rade i gdje ovo sve ide.
Evo kako to izgleda poslije TL;DR![]()
![]()
![]()
![]()
Sara03 wrote:Ne kontam ljudsku potrebu da stalno komentarišu nečiji tariguz.triconja wrote:Evo procitah prvi meteoritov post i evo sazetak kako treba biti:
Evo kako to izgleda poslije TL;DR![]()
![]()
![]()
![]()
Najjači su oni "de ti pričuvaj dijete, ja odoh zapalit/napraviti-ručak/u-kupovinu". Pa mater ti nesposobnu, ko ti čuva dijete kad ja nisam tu?Cherry-Cherry wrote:...
Mutivoda wrote:Ljude pogađaju različite stvari. I drugačije se nosimo sa tim stvarima..
Ima osjetljivijih, ima kamenja, neko plače, neko šuti kad je tužan, povlači se, neko kuka po forumima..
Nismo svi isti, falabogu, ne razumijem šta se tu ima "ne razumjeti"
Mutivoda wrote:njemu treba pristup internetu ograničit. ne smajliće.
Zašto to misliš?maida95 wrote:joj, pod hitno treba ograničiti broj smajlića u okviru jednog posta
Neka te ništa ne čudi.iz Mostara wrote:Danas ispod prozora gomila dječurlije curica i momaka od 84 do 90 godišta izvališe da je Tutankamon POKEMONmalo je falilo da lavor vode prospem po njima, đe je to školu učilo?