Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
triconja

#9101 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Evo procitah prvi meteoritov post i evo sazetak kako treba biti:

Ne kontam ljude koje ne puca nostalgija i ne kontam danasnju tehnologiju, jebo ti i avaz i naki post ako ne mozes njim gujcu obrisat. I ne kontam sta nasi politicari rade i gdje ovo sve ide.

Evo kako to izgleda poslije TL;DR :izet: :lol: :run: :thumbup: :bih:
Cherry-Cherry

#9102 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Ne kontam roditelje, koji puste djecu da drugima po glavi skaču. Tebi je tvoje dijete zanimljivo, drugima nije.
To što je nemirno i nedokazano, ne znači da je nadprosječno inteligentno, naprotiv...
kakavdanakneiskustvu

#9103 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

Raigor Stonehoof wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
djevojka bez imena wrote:Ja stvarno ne kontam upotrebu posudjenica i izvedenica iz stranih jezika.
jel' to fora da se pokaze znanje ili se ljudi ne znaju izraziti na maternjem?

preseravanja na kvadrat
jedva sam to izhendlao
nisam mislio da će biti takav dizaster
pružili smo im suport
:evil: sve stvari koje čuješ na tv-u. ja bih debile koji ovako govore u osnovnu vraćao.

da,suport,a onda u recenici kaze podrsku,kao da nam objasni sta je receno
kakavdanakneiskustvu

#9104 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Cherry-Cherry wrote:Ne kontam roditelje, koji puste djecu da drugima po glavi skaču. Tebi je tvoje dijete zanimljivo, drugima nije.
To što je nemirno i nedokazano, ne znači da je nadprosječno inteligentno, naprotiv...

da,plus ne kontam roditelje koji svoju malu djecu,a ima takvih u mom komsiluku,pustajiu da se sama igraju pred zgradom a djeci 3 ili 4 godine
djevojka bez imena

#9105 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

kakavdanakneiskustvu wrote:
djevojka bez imena wrote:Ja stvarno ne kontam upotrebu posudjenica i izvedenica iz stranih jezika.
jel' to fora da se pokaze znanje ili se ljudi ne znaju izraziti na maternjem?

preseravanja na kvadrat

Ja i jesam mislila na upotrebu posudjenica u 'sluzbenom' govoru, medjutim ovdje su se neki zakacili na opravdavanje za sta uopce nema potrebe. Jako ruzno mi je cuti nase tzv zvanicnike kako objasnjavajuci nesto sto je kao vazno upotrebkjavaju masu izvedenica. Meni je to neozbiljno. Da stvar bude gora to je sada uobicajeno i kod novinara sto je nedopustivo. Ako je jezik ziva materija a ucili su nas da jeste, podlozan je promjenama onda cemo uskoro biti ko Indija, polu eng-bosanski cemo govoriti :lol:
Sto se tice neformalng tj narodnog govora, tu porudjenice koristimo svi, pa i ja, vrlo cesto, pa rekla bih i pretjerano koristim turske rijeci, engleske, nastojim da to ne radim ali 'otme' mi se, pogotovo psovka na spanskom, pokupi covjek takve stvari negdje usput, i ne htijuci.
maida95

#9106 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by maida95 »

Cherry-Cherry wrote:Ne kontam roditelje, koji puste djecu da drugima po glavi skaču. Tebi je tvoje dijete zanimljivo, drugima nije.
znam osobu koja je od svog djeteta napravila dijete sa posebnim potrebama, zaostalo dijete u razvoju jer ga nisu ništa učili i na svaki njegov ispad su se samo smijali i govorili kako je "omudrio" šta god to značilo. Danas stvarno sve manje pažnje roditelji posvećuju djeci i prave od njih debile.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9107 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

Današnji roditelji su totalni jebeni moroni. Odete na Vils i uvjerite se ko sve ima djecu :roll:
Sara03

#9108 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Sara03 »

triconja wrote:Evo procitah prvi meteoritov post i evo sazetak kako treba biti:

Ne kontam ljude koje ne puca nostalgija i ne kontam danasnju tehnologiju, jebo ti i avaz i naki post ako ne mozes njim gujcu obrisat. I ne kontam sta nasi politicari rade i gdje ovo sve ide.

Ne kontam ljudsku potrebu da stalno komentarišu nečiji tariguz. :lol:
Cherry-Cherry

#9109 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

A tek kad odeš nekome u goste i oni misle da trebaš zabavljati njihovo dijete, diviti se njegovim zijanima. A ono nevaspitano da ne povjeruješ... Ili dođe ti u goste i misli da si dužan da budeš zabavljač

Još gore su one matere, što misle da su nešto posebno jer imaju dijete, u stilu eeeej ja sam rodila, znaš ti šta to znači :shock: Jbt kao da je viša vrsta. Rodila si sebi, nisi meni, zaboli me... Kad si rodila, onda ga i vaspitaj

Djeca od tri godine ispred zgrade, sama bez nekog starijeg, su posebna priča. Ujutro u sedam ga pusti napolje i ono skače po ulici do nekih doba, mrak već uveliko pao, ono i dalje napolju, mater na fb ili u mahali
triconja

#9110 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Sara03 wrote:
triconja wrote:Evo procitah prvi meteoritov post i evo sazetak kako treba biti:

Ne kontam ljudsku potrebu da stalno komentarišu nečiji tariguz. :lol:
:thumbup:
peepeep

#9111 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by peepeep »

Cherry-Cherry wrote:...
Najjači su oni "de ti pričuvaj dijete, ja odoh zapalit/napraviti-ručak/u-kupovinu". Pa mater ti nesposobnu, ko ti čuva dijete kad ja nisam tu?
meteorit135531

#9112 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by meteorit135531 »

Ne kontam neke detalje. Prodje jos jedna radna nedjelja... na birou.. umoran sam, zivote! Trci tamo, trci vamo, da zaradis te marke! marke, marke, ja bolan! :bih:

Idu dani majko moja, a od posla i ugovora o radu od Bh Telecoma nema cak ni povratnog pisma i odbijenice, umrijecu od tuge sto sam samo puki broj i statistika na birou, zelis moj ugovor na neodredjeno i da sljedecih 40 godina parazitiram na budzetu, i da bude plata svakog petog u mjesecu, i da legne puna penzija, ali pusta ti zelja, nema nista majko od tvoga veselja! :evil: :arrow: :zoka:

Moj Sabane, kako pogadja svaka tvoja rijec! :oops:

ka'e meni fraer: Sto se ne zenis? Guzis li? pa bolan, karaj. kako si tako odredio da zensko medjunozje referiras kao Error 404 - page not found? :kiss:

Mene zensko srediste uopste ne interesuje, kontas? Ne kontas? Boli me kurac sto ti ne kontas, kontas to barem? 8-)

Pa sirotinjo, i Bogu i zenama si teska! Kae neka prije 2 god meni jedna moja bivsa frendica:

Kae, sta ce on meni prilazit' , on radi kao zastitar. (ono , kad vidis gnusanje u njenim ocima, ono bas gleda u asfalt i prica, i vidis gnusanje, jeza je hvata). :izet: :izet: :izet:

Ja zelim nekog doktora. Ja zelim nekoga sa kim cu mijenati svijet, ja zelim biti ta koja ce pokrenuti procese.. (dobro, ovo nije rekla).

Jarane, pa nisi CPU, i procesor, kakve to veze ima? Omere , cujemo li se ? :lol: :lol: :lol:

Ali , ono kontas.. Zastitar radi za 5 stoja, doktor radi za 5 milja. (zenska logika pokusava ti nesto prodati). Jesam kokuz, ali nisam bez mozga. Imam jos nesto malo gore u glavi, ako nemam na debitnim karticama.. :wink: ;-) :!:

Kae ona jos meni: :-)

Sta on meni moze ponudit, ali, eto ne mora meni, ali sta ce ponuditi nasem djetetu? Dokle seze zenska logika hahaha :lol: :lol: :lol: , ni na kahvu nisu os'li, a ovamo se djetetu razmislja? (ima ovakvih unikatnih primjera na svakom cosku zgrade na Alipasinom) :thumbup:

Moj Kenedi, sta je ovo danas? :shock: To sto si ti stvorio 1961, da su zenske apsolutno ravnopravne, funkcionalne, sposobne, da smiju raditi, i da smiju ici na fakultet, bez bojazni da ce biti upucane i biti visokoobrazovane udavace koji zele da imaju muskarca koji im moze nesto pruzit :-) :-) :-) :-) :-) hahaha

Moj Kenedi, stvorio si im da su na trzistu vrijednosnih papira
izjednacene sa indeksim i berzanskim indeksom muskarca koji nosi komad mudosti u gacama... (dobar si covjek bio , ali ovdje si se zestoko zajeb'o) imas od mene Fatihu, od srca je, dobar si covjek bio :( , ali si se zestoko zajeb'o

Kenedi, de mi pomozi! Zelim da postani svemirski pepeo i da nestanem sa ove planete jer ne mogu vise ovako. :run:

Kae meni frajer:
Karaj. Samo karaj. Nemoj da ga vadis, i samo karaj. :skoljka:
Koga , bolan? I kurac se tesko dize i otvara oci kad vidi siromaha, i nevoljno i tuzno rece: :(

Danas ti otkazujem poslusnost, koliko para, toliko muzike. plati pa cu se dici. Kontas? Ne kontas ni to? e jbg, Muzafere. Idi, kupaj se.

I sjeme se danas placa. :thumbup:

Ne meres ti jebat, ako radis za 6 stoja kao zastitar, a o konobaru da ne govorim. Cuj da tacnas jebe? :-) To u ovom svemirskom prostranstvu prosto nije moguce. 8-)

Razmnozavanje i reprodukcija je moguca samo za budzetiste, on karaju po Baricama i Poljinama, :thumbup: a moj siromah svezan u ovoj pletenoj vreci sto se zovu moje crvene bokserice. :zzzz: (doduse iz HM a su, ne kupujem ja fejk gace, kontas? )

Imam dvije sive kovanice po 5 pfeninga, jednu od 10, i imam nesto kovanica iz eVropskih zemalja sto u totalu iznosi nesto malo ispod 3 marke trzisne vrijednosti, po srednjem kursu Centralne Banke BIH (ako Kozaric nije sta slag'o) :bih:

Zelio bih imati seks. Morel kako? ponude u pp. :koluta: (zapik'o sam jednu forumasicu, ali pusta ce mi zelja ostat :razz: )
Ka'e meni fraer: Samo karaj. Samo karaj i ne vadi. :pipi:

Ne kontam. :skoljka: :run:
Tomahawk11
Globalni moderator

#9113 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

Odseli se na pusti otok, zapikaj neku palmu, ledja uz nju i uzivaj.
kakavdanakneiskustvu

#9114 Re: Popularne stvari koje ne kontam

ne znam je li do mene ali nikako ne kontam plakanje odraslih ženskih osoba kad se rastaju od sestre koja ide na put svojoj kuci u drugu drzavu,5-6 sati vožnje,i tako svakih par mjeseci,nikako to ne kontam,imam i ja sestru pa još nisam nikad zaplakao gdje god da je išla
Mutivoda

#9115 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mutivoda »

Ljude pogađaju različite stvari. I drugačije se nosimo sa tim stvarima..
Ima osjetljivijih, ima kamenja, neko plače, neko šuti kad je tužan, povlači se, neko kuka po forumima..
Nismo svi isti, falabogu, ne razumijem šta se tu ima "ne razumjeti" :D
maida95

#9116 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by maida95 »

joj, pod hitno treba ograničiti broj smajlića u okviru jednog posta :-)
Mutivoda

#9117 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mutivoda »

njemu treba pristup internetu ograničit. ne smajliće.
TAFKAP

#9118 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by TAFKAP »

ne kontam kako Messi premaši onu 110%tnu iz kornera :-)
triconja

#9119 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Ja kazem da treba smanjiti malo, Markovi konaci nisu zanimljivi nikom, dodje neko i smeta mu sto to govorim. Narodu niko nije ugodio, ali ako vecina misli da je nesto tako onda jest tako. :thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#9120 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Mutivoda wrote:Ljude pogađaju različite stvari. I drugačije se nosimo sa tim stvarima..
Ima osjetljivijih, ima kamenja, neko plače, neko šuti kad je tužan, povlači se, neko kuka po forumima..
Nismo svi isti, falabogu, ne razumijem šta se tu ima "ne razumjeti" :D

samo kazem da to ne kontam,jer te osobe se pored toliko plača javno najvise vole na svijetu po facebooku,a sestre su,imaju djecu,šalju poruke kako vole sestru najvise na svijetu,kako ne mogu živiti jedna bez druge,i tako to
Njanjavi

#9121 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Mutivoda wrote:njemu treba pristup internetu ograničit. ne smajliće.
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Logovan

#9122 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

maida95 wrote:joj, pod hitno treba ograničiti broj smajlića u okviru jednog posta :-)
Zašto to misliš? :roll: :roll: :-) :shock: :run: :lol: :-) :-) :-) :-) :twisted: :skoljka: :( :-) :-) :roll:
hipija

#9123 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by hipija »

Ono kad pročitaš ili vidiš na reklami "novo u vašem gradu" (Zenica), i kontam otvara se zoološki vrt ili McDonalds, kad ono ko zna koja po redu buregdžinica ili salon za uljepšavanje žena :-)
iz Mostara

#9124 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by iz Mostara »

Danas ispod prozora gomila dječurlije curica i momaka od 90 do 92 godišta izvališe da je Tutankamon POKEMON :lol: malo je falilo da lavor vode prospem po njima, đe je to školu učilo?
hipija

#9125 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by hipija »

iz Mostara wrote:Danas ispod prozora gomila dječurlije curica i momaka od 84 do 90 godišta izvališe da je Tutankamon POKEMON :lol: malo je falilo da lavor vode prospem po njima, đe je to školu učilo?
Neka te ništa ne čudi.
Kada se nindža kornjače zovu po renesansnim slikarima, može se i neki pokemon zvati Tutankamon :)
Ne treba se iznenaditi ako na nekom kvizu na pitanje ko je bio Mikelanđelo, odgovor bude-jedan od nindža kornjača.
Post Reply