Najvise je ilegalnih korisnika, kaci se ko kako stigne.Maharadza wrote: A interesuje me baš koliko je još raje ostalo na toj analogiji uopšte?!
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Benq
#90876 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- i agree
#90877 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa zar se po defaultu ne dobiva 1 resiver zasto nekom davat vise ako svi za drugi treci doplacuju....?Cijena kanala ista dobijes 1 resiver druge 5km doplacujes i put putuje latifaga
- crnivrag
#90878 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tako je sada, međutim u Srbiji daju D3 Mini resivere besplatno i to 3 komada po domaćinstvu besplatno uz gašenje analogne: https://sbb.rs/a75403/podrska/vesti-i-i ... jevcu.htmli agree wrote:Pa zar se po defaultu ne dobiva 1 resiver zasto nekom davat vise ako svi za drugi treci doplacuju....?Cijena kanala ista dobijes 1 resiver druge 5km doplacujes i put putuje latifaga
-
Hakiz
#90879 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Brane je ljudi koji ne kradu, imaju djecu pa tata gleda na jednom TV aparatu šta hoće, mama na drugom nešto drugo a djeca treće. A to sa digitalom bez plaćanja dodatnih risivera ili modula nije moguće. Ne daje komšiji da besplatno gleda.TESLA_EDISON wrote:Analogiju brane oni koji imaju divlje priključke. Kada se ukine analogija, nema više divljaka i tu je win win situacija. Provideru dobro, jedim potezom se riješio nelegalnih divljih priključaka a nama oslobodio frekvencije za kanale i internet.
To što ti odmah vidiš prevaru govori više o tebi nego o korisnicima analogne.
Last edited by Hakiz on 19/09/2019 22:11, edited 1 time in total.
- dembele
#90880 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vidim Sindža izbacio najavu neku za 1. oktobar vezano za ovaj kanal, ali izgleda da se radi o "unapređenju" programske šeme.crnivrag wrote:SBB već ima kanal Women HD u ponudi, i to nekoliko godina.dembele wrote:Je li ovo 1. oktobra u SBB dolazi Woman -kanal za žene?
- i agree
#90881 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prelazi raja na eon boxove pa ko vele sto da ne ove iskoristit bolje i davat nego bacat.Eto nek daju i 2 ako mogu samo nek nas ne jebu da prostitecrnivrag wrote:Tako je sada, međutim u Srbiji daju D3 Mini resivere besplatno i to 3 komada po domaćinstvu besplatno uz gašenje analogne: https://sbb.rs/a75403/podrska/vesti-i-i ... jevcu.htmli agree wrote:Pa zar se po defaultu ne dobiva 1 resiver zasto nekom davat vise ako svi za drugi treci doplacuju....?Cijena kanala ista dobijes 1 resiver druge 5km doplacujes i put putuje latifaga
- Tesla Edison
#90882 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vidim da te post baš zabolio. Baš se pitam što li?Hakiz wrote:Brane je ljudi koji ne kradu, imaju djecu pa tata gleda na jednom TV aparatu šta hoće, mama na drugom nešto drugo a djeca treće. A to sa digitalom bez plaćanja dodatnih risivera ili modula nije moguće.TESLA_EDISON wrote:Analogiju brane oni koji imaju divlje priključke. Kada se ukine analogija, nema više divljaka i tu je win win situacija. Provideru dobro, jedim potezom se riješio nelegalnih divljih priključaka a nama oslobodio frekvencije za kanale i internet.
- crnivrag
#90883 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovo je najava rebrandinga kanala, kao što vidiš na slikama, piše: "Woman is getting a new image".dembele wrote:
Vidim Sindža izbacio najavu neku za 1. oktobar vezano za ovaj kanal, ali izgleda da se radi o "unapređenju" programske šeme.
-
Hakiz
#90884 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ciničan si. Optužiš ljude koje ne poznaješ da su kriminalci, a onda ti smeta reakcija.
Koja frustracija te tjera da optužuješ druge?
Koja frustracija te tjera da optužuješ druge?
-
Hakiz
#90885 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Niko se neće buniti ako to isto urade i ovdje.crnivrag wrote:Tako je sada, međutim u Srbiji daju D3 Mini resivere besplatno i to 3 komada po domaćinstvu besplatno uz gašenje analogne: https://sbb.rs/a75403/podrska/vesti-i-i ... jevcu.htmli agree wrote:Pa zar se po defaultu ne dobiva 1 resiver zasto nekom davat vise ako svi za drugi treci doplacuju....?Cijena kanala ista dobijes 1 resiver druge 5km doplacujes i put putuje latifaga
U stvari, hoće oni koji su već na digitalnoj i plaćaju dodatne risivere. I biće u pravu.
- i agree
#90886 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
1 ko svima drugi doplata i zdravo,da ne bude svadje.
- Tesla Edison
#90887 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Poenta je da će i uraditi tako. Besplatne kartice (jer ti d3 mini su smeće samo tako) i po tri komada po domaćinstvu.
Uh kad se upale nelegalno priključeni i počnu prijetiti
(samo ne znam sa čim).
I onaj ko ima ugovor a koristi 4-ti tv je isto nelegalni korisnik je po uslovima poslovanja je dozvoljeno maksimalno 3 prijemnika (ATV ili DTV ili kombinovano) i jedan modem po priključku.
Uh kad se upale nelegalno priključeni i počnu prijetiti
I onaj ko ima ugovor a koristi 4-ti tv je isto nelegalni korisnik je po uslovima poslovanja je dozvoljeno maksimalno 3 prijemnika (ATV ili DTV ili kombinovano) i jedan modem po priključku.
-
hipija
#90888 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Našem narodu neke stvari jednostavno na silu moraš nametnuti. Dobar dio korisnika analogije i kad im ponudiš digitalizaciju, odmah sumnja da ćeš ga na neki način zafrkati dok drugi imaju minimalističke ciljeve ili jednostavno ne znaju za bolje. To je ono:Neka, dobro je meni i ovako, ne diraj ništa...
-
Hakiz
#90889 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I zato se tako jako brani analogna koja zagušuje promet signala...
Da li bi sadašnji korisnici digitalne istrpili cijenu da oni koji pređu sa analogne na osnovni digitalni paket dobiju odmah 2 ili 3 risivera, a da dobit za trenutne korisnike digitalne bude više HD kanala i brži internet?
Da li bi sadašnji korisnici digitalne istrpili cijenu da oni koji pređu sa analogne na osnovni digitalni paket dobiju odmah 2 ili 3 risivera, a da dobit za trenutne korisnike digitalne bude više HD kanala i brži internet?
- Benq
#90890 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Neka dobiju, sto da ne. Nisu to neki aman resiveri, vec d3 mini i cam moduli.Hakiz wrote: Da li bi sadašnji korisnici digitalne istrpili cijenu da oni koji pređu sa analogne na osnovni digitalni paket dobiju odmah 2 ili 3 risivera, a da dobit za trenutne korisnike digitalne bude više HD kanala i brži internet?
-
probook
#90891 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imam eon box na tv br. 1Hakiz wrote:Brane je ljudi koji ne kradu, imaju djecu pa tata gleda na jednom TV aparatu šta hoće, mama na drugom nešto drugo a djeca treće. A to sa digitalom bez plaćanja dodatnih risivera ili modula nije moguće. Ne daje komšiji da besplatno gleda.TESLA_EDISON wrote:Analogiju brane oni koji imaju divlje priključke. Kada se ukine analogija, nema više divljaka i tu je win win situacija. Provideru dobro, jedim potezom se riješio nelegalnih divljih priključaka a nama oslobodio frekvencije za kanale i internet.
Na tv br. 2 imam android box sa eon tv aplikacijom (besplatno).
Ako trebao nekada treci tv tu cu staviti android box i eon mobilnu aplikaciju (besplatno).
UKIDAJTE ANALOGIJU U 2020 GODINI
-
Hakiz
#90892 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako i Telemach tako misli, i ostave istu cijenu za iste kanale i brzinu interneta, neka odmah krenu u ukidanje analogne, svi bi bili zadovoljni.Benq wrote:Neka dobiju, sto da ne. Nisu to neki aman resiveri, vec d3 mini i cam moduli.Hakiz wrote: Da li bi sadašnji korisnici digitalne istrpili cijenu da oni koji pređu sa analogne na osnovni digitalni paket dobiju odmah 2 ili 3 risivera, a da dobit za trenutne korisnike digitalne bude više HD kanala i brži internet?
Nelegalne korisnike ko je..
Mislim da je glavni razlog čuvanja analogne taj što korisnici misle da će digitalizacijom plaćati više a moći gledati na manjem broju TV uređaja. Ako se taj "strah" otkloni, niko neće braniti analognu.
- Tesla Edison
#90893 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesi siguran?Hakiz wrote:Ako i Telemach tako misli, i ostave istu cijenu za iste kanale i brzinu interneta, neka odmah krenu u ukidanje analogne, svi bi bili zadovoljni.Benq wrote:Neka dobiju, sto da ne. Nisu to neki aman resiveri, vec d3 mini i cam moduli.Hakiz wrote: Da li bi sadašnji korisnici digitalne istrpili cijenu da oni koji pređu sa analogne na osnovni digitalni paket dobiju odmah 2 ili 3 risivera, a da dobit za trenutne korisnike digitalne bude više HD kanala i brži internet?
Mislim da je glavni razlog čuvanja analogne taj što korisnici misle da će digitalizacijom plaćati više a moći gledati na manjem broju TV uređaja. Ako se taj "strah" otkloni, niko neće braniti analognu.
Ima da "gori" i tema i FB i poslovnice. Legalni će govoriti "meni ovo dobro radi, ne barkaj" a ilegalni će biti tri puta glasniji od ovih prvih. Biće prijetnje raznog karaktera.
- diablobih
#90894 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa vec ti nude da za iste novce predjes na digitalnu.Hakiz wrote: Ako i Telemach tako misli, i ostave istu cijenu za iste kanale i brzinu interneta, neka odmah krenu u ukidanje analogne, svi bi bili zadovoljni.
- kloniran
#90895 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
laž jaraniko, nude al neće da kažu u čem je kvaka a ima kvaketina a ne kvakadiablobih wrote:Pa vec ti nude da za iste novce predjes na digitalnu.Hakiz wrote: Ako i Telemach tako misli, i ostave istu cijenu za iste kanale i brzinu interneta, neka odmah krenu u ukidanje analogne, svi bi bili zadovoljni.
ista cijena je samo prve dvije godine, a ostatak vremena ti pucaju regularnu cijenu, a ostalo bi mi isto uz dodatno osnovni digitalni paket
tako da bih npr ja placao sadasnjih 37KM dvije godine a onda bi mi poceli naplacivati 47KM, za sta, za nista
120KM godisnje da bacim u vjetar
i ovo 37 je puno, tako da cu najvjerovatnije preci na moju tv koja za 36 daje bolji internet i više kanala (ko gleda) nego što sad imam.
-
philanthropy
#90896 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Opet nema konekcije na Sipu po milioniti put?

-
Hakiz
#90897 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A onda ovdje u čudu što ljudi ne daju analognu da se dirakloniran wrote:laž jaraniko, nude al neće da kažu u čem je kvaka a ima kvaketina a ne kvakadiablobih wrote:Pa vec ti nude da za iste novce predjes na digitalnu.Hakiz wrote: Ako i Telemach tako misli, i ostave istu cijenu za iste kanale i brzinu interneta, neka odmah krenu u ukidanje analogne, svi bi bili zadovoljni.
ista cijena je samo prve dvije godine, a ostatak vremena ti pucaju regularnu cijenu, a ostalo bi mi isto uz dodatno osnovni digitalni paket
tako da bih npr ja placao sadasnjih 37KM dvije godine a onda bi mi poceli naplacivati 47KM, za sta, za nista
120KM godisnje da bacim u vjetar![]()
i ovo 37 je puno, tako da cu najvjerovatnije preci na moju tv koja za 36 daje bolji internet i više kanala (ko gleda) nego što sad imam.
- cincilator2012
#90898 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Naravno da treba ukinuti, ali...
Zar ste zaboravili da je TM podigao cijenu cim je objavio "besplatnu digitalizaciju"?
Zar ste zaboravili da je TM podigao cijenu zbog "unaprjedjenja usluga" (iako dosta korisnika josh uvijek koristi stare pakete koje to "unaprjedjenje" ne dotice)?
Sta mislite da ce ukidanjem analogne i dodavanjem 100 "fush" kanala TM ostati na starim cijenama?
Ma hajte molim vas.
lp
Zar ste zaboravili da je TM podigao cijenu cim je objavio "besplatnu digitalizaciju"?
Zar ste zaboravili da je TM podigao cijenu zbog "unaprjedjenja usluga" (iako dosta korisnika josh uvijek koristi stare pakete koje to "unaprjedjenje" ne dotice)?
Sta mislite da ce ukidanjem analogne i dodavanjem 100 "fush" kanala TM ostati na starim cijenama?
Ma hajte molim vas.
lp
hipija wrote:Našem narodu neke stvari jednostavno na silu moraš nametnuti. Dobar dio korisnika analogije i kad im ponudiš digitalizaciju, odmah sumnja da ćeš ga na neki način zafrkati dok drugi imaju minimalističke ciljeve ili jednostavno ne znaju za bolje. To je ono:Neka, dobro je meni i ovako, ne diraj ništa...
- vkmiro
-
l33t
#90900 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
7dana unazad je besplatno na duo net grande family, jel tako? Htio bih jedan film premotati