U pravu si za okretanje teme, uletio jesam, jer sam se sa Salikom ganjao po par tema i on je prvi zakuhao sa Izraelom na temi o Mustafi (lako mi je sada, kada je banovan). Za placenika jos nisam siguran kome fakturu ispostaviti, jer kao sto napisah, ne drzim niti jednu stranu kada dodje do rata u Siriji, zao mi je civila, infrastrukture, i nervira me ofirno navijanje za bilo koga, jer su neke stvari fakat postale degutantne.jao_situacije wrote:pa ko je postavio video o rezoluciji, trol si jer okrećeš temu sa sirije na bih
bih ima svoju temu srebrenica ima svoju temu, ja sam vidio da si ti postavio video, možda sam krivo vidio
plaćenik si jer ti se vidi o kome kad i kako pišeš, za to nemam dokaze kao ni za savku akija japina i ostale koji su banovani
ali samo ti nastavi, treba zaraditi.
Nego da se vratimo na temu. Ima li iko da mi objasni zasto SAA nije oslobodila onaj mali dzep juzno od Damaska na putu ka aerodromu, sto mapa pokazuje da je pola ISIS a pola "opozicija"? Znaci, ne veliki dzep sjeverno, nego onaj mali juzno, koji im se dodiruje sa cestom prema aerodromu. Ne mogu da vjerujem da je to toliki problem...