Pa tu polovinu države je Alija pustio niz vodu jos 1992, a 95 je samo ovjerio to
Zar ne vidiš kako sam sebi zabijaš autogolove pod prečku
Pa tu polovinu države je Alija pustio niz vodu jos 1992, a 95 je samo ovjerio to
Bahaha, je li vas strah, ez de a-ovci?
mirsek wrote: ↑31/03/2023 15:46Zar Bakir trazi gradjanski sistem i ravnopravnost svih gradjana u BIH, nisam to znao ?tvojkomsija wrote: ↑31/03/2023 15:41 Jel dolazila brkata Munira u BMW-u ??![]()
Sta kazu, moze OHR ali da namece samo sto im Boookir kaze![]()
Zivot ide dalje... ljudi malo posjetili Sarajevo, sad gladni i zedni opet 3-4 sata autobusom nazad![]()
Svaka cast za Bakira, respect.![]()
imam osjecaj da ovo vise forsira df nego sda. ak tu ima neke razlike. al po ovim sto to forsiraju od begica graza i ostalih..
LSD wrote: ↑31/03/2023 15:45
Za pocetak ne smijenjivati komadanta Armije na zahtjeva Zagreba, zatim ne primati neki smiješni orden direktno iz ruke zlikovca Tuđmana, slikavati sa sa tim pred kamerama ko najveci izdajnik, ne zagovarati u Holiday Innu u sred rata podjelu države, ne priznati RS, ne prihvatati taj naziv i tako te sitnice. Ima toga bruka.
Mogao je svašta NE URADITI taj izdajnik Bosne i Bošnjaka, ali nije...kasno je sad pričati.
PREDSJEDNIK REPUBLIKE HRVATSKE
Na temelju članka 98. Ustava Republike Hrvatske i članka 2., stavak 1., Zakona o odlikovanjima i priznanjima Republike Hrvatske ("Narodne novine" broj 20/95), a na prijedlog Državnog povjereništva za odlikovanja u prigodi Dana državnosti i pete obljetnice samostalne i suverene države Hrvatske, donosim
ODLUKU
KOJOM SE ODLIKUJU VELEREDOM KRALJICE JELENE S LENTOM I DANICOM
1. Alija Izetbegović, predsjednik Predsjedništva Bosne i Hercegovine
2. Krešimir Zubak, predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine
za doprinos uspostavi povjerenja između hrvatskog i bošnjačko-muslimanskog naroda, suradnji u otporu agresiji i uspostavi hrvatsko-bošnjačke Federacije te izgradnji njezine Konfederacije s Republikom Hrvatskom.
Broj: 01 -05 1-95-2-1/ 1
Zagreb, 28. svibnja 1995.
PREDSJEDNIK REPUBLIKE H RVATSKE
dr. Franjo Tuđman, v. r.
Ja rekoh dvije hiljade.. Izgleda da ih nije bilo ni u pola toliko.. Sarajevske izdajice se nisu odazvale pozivima nase brace Muderiza i Mulahusica..tovarish wrote: ↑31/03/2023 15:46 https://pressmediabih.com/vijesti/2023/ ... -iz-zraka/
Ovo je katastrofa, debakl SDA.
Meni se po ovom snimku čini da je 3x manji skup od ljetošnjeg.
I sad je to kao znak intelgencije ili sposobnosti ako si iz Sarajeva?tvojkomsija wrote: ↑31/03/2023 15:49![]()
Komedija.. 90% ovih sto su na protestu ne znaju od OHR doci do BBI ja sam siguran
Po facama im vidis IQ
Gradzanskaaa Smite daj nam Gradzansku tako ti Allaha![]()
mozda...relaksirao?SmokingMan wrote: ↑31/03/2023 15:48 Lijepo se to i kulturno kaže potpisao, pristao, usaglasio, sa drugim dvijema stranama. Uvijek možeš reći NE! Pa da.![]()
Ma kakvi, oni koji su prvobitno i iskreno podrzavali DF kada se stranka tek formirala, su davno prokontali o cemu se tu radi i napustili. Ja sam jedan od njihsumirprimus wrote: ↑31/03/2023 15:49 imam osjecaj da ovo vise forsira df nego sda. ak tu ima neke razlike. al po ovim sto to forsiraju od begica graza i ostalih..
Pitanje je bi li bilo samo bez pomoci nakon Dejtona ili bi se vratii na 93'. Ali to ne ulazi u dio mitologije da bi mi svasta nesto samo da nije. Srpsko- hrvatsko pitanje je u tom momentu bilo rjeseno i nastala je nova era.PM72 wrote: ↑31/03/2023 15:46Alija je potpisao prekid rata i daljnja stradanja.Ne zanoste se šupljom pričom da smo mi nešto više mogli. Bez pomoći zapada i HV mogli smo samo više stradavati osvajajući beznačajne čuke i brda,ostali bi bez Goražda a rokali bi se oko Sarajeva još dugo.
Zato,nek je potpisao mir.
Ako je isto relaksirati u ratu gdje si prakticno opkoljen,nenaoruzan, pod embargom i u miru gdje imas medjunarodne presude i dokazane i presudjene zlocine, imas i oruzja makar da se branis, onda DA, to je apsolutno isto.velikonja wrote: ↑31/03/2023 15:52mozda...relaksirao?SmokingMan wrote: ↑31/03/2023 15:48 Lijepo se to i kulturno kaže potpisao, pristao, usaglasio, sa drugim dvijema stranama. Uvijek možeš reći NE! Pa da.![]()
![]()

Ko nas je vodio,šta smo imali i kakvi su nam bili izgledi-dobro smo i prošli.
Javi se svom istomisljeniku Dodiku kad Galijasevic ode u penziju. Dzaba ti ti svi smajlici.