Postoji li šansa da aktiviram e-račun? Nešto nisam fan papirnatih
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
madridista15
#90776 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Aktivirao sam EON van mreže. Sad čekam da mi dođe na adresu ugovor da ga potpišem.
- REDDEVILS
#90777 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Postoji i ja sam aktivirao e racunmadridista15 wrote:Aktivirao sam EON van mreže. Sad čekam da mi dođe na adresu ugovor da ga potpišem.
Na moj telemach portalu aktiviras
-
madridista15
#90778 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pokušao sam tako, ali kad se ulogujem na Telemach portal preusmjeri me na Moj EON i tu nikako ne mogu da nađem opciju e-račun.
Je li imao neko sličan problem?
- Telemach
#90779 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Lorente Vaš daljinski je rezervisan kako smo i napisali.lorente wrote: Sad sam se htjeo uputiti u centar na stupu, ali dodje mi u glavu da niste pouzdani, da prvo nazovem da pitam ima li? Kazu nema daljinski na stanju, poslat cemo upit centrima, nazovite za dan dva ponovo? Kao prvo trebali ste obezbijediti daljinski u centar u Visoko, tako je receno, vi ste "rezervisali" u centar na Stupu.. Sta sad da sam otisao na stup a daljinskog nema? Kako vas nije stid???
Neophodno je da kolege obavijestite da ste komunicirali na ovaj način te da dostavite podatke nosioca Ugovora.
- Reglan
#90780 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pretpostavljam da sam dosadan ali molim za malo razumijevanja i pomoci.
Koliko se ceka na pustanje brzine koja je aktuelna na eon fullu, jucer sam presao na eon full ali mi i dalje brzina od oko 40 MB iako bi trebala biti oko 100.
Koju app browser preporucujete za ovaj eon box?
Vracanje svih kanala unazad je u sklopu paketa i ne naplacuje se dodatno?
Sve u ovoj videoteci je u sklopu paketa i ne naplacuje se?
Koliko se ceka na pustanje brzine koja je aktuelna na eon fullu, jucer sam presao na eon full ali mi i dalje brzina od oko 40 MB iako bi trebala biti oko 100.
Vracanje svih kanala unazad je u sklopu paketa i ne naplacuje se dodatno?
Last edited by Reglan on 18/09/2019 18:44, edited 1 time in total.
- Telemach
#90781 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo madridista15 ,madridista15 wrote:Pokušao sam tako, ali kad se ulogujem na Telemach portal preusmjeri me na Moj EON i tu nikako ne mogu da nađem opciju e-račun.
Dostavite nam e-mail adresu i broj Ugovora u pp, kako bismo provjerili i aktivirali uslugu e-račun.
Last edited by Telemach on 18/09/2019 18:41, edited 1 time in total.
- Telemach
#90782 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo Reglan,Reglan wrote:Pretpostavljam da sam dosadan ali molim za malo razumijevanja i pomoci.
Vracanje svih kanala unazad je u sklopu paketa i ne naplacuje se dodatno.
Brzina predviđen Ugovorom je puštena a novi paket aktivan.
Uradili smo reset Vašeg modema, molimo Vas da provjerite ponovo.
-
madridista15
#90783 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Upravo poslao.Telemach wrote:Zdravo madridista15 ,madridista15 wrote:Pokušao sam tako, ali kad se ulogujem na Telemach portal preusmjeri me na Moj EON i tu nikako ne mogu da nađem opciju e-račun.
Dostavite nam e-mail adresu i broj Ugovora u pp, kako bismo provjerili i aktivirali uslugu e-račun.
- crnivrag
#90784 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Adresa je https://mojtelemach.bamadridista15 wrote:Pokušao sam tako, ali kad se ulogujem na Telemach portal preusmjeri me na Moj EON i tu nikako ne mogu da nađem opciju e-račun.
- crnivrag
#90785 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Puffin browser.Reglan wrote:Pretpostavljam da sam dosadan ali molim za malo razumijevanja i pomoci.
Probaj izmjeriti brzinu direktnim spajanjem PC/laptop uređaja UTP kablom sa modemom.
- crnivrag
#90786 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Last edited by crnivrag on 19/09/2019 10:46, edited 1 time in total.
- REDDEVILS
#90787 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Bilo bi dobro da novu sport puste u 4K rezolucijicrnivrag wrote:
- zubi
#90788 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kakva je vama slika na Viasat History???
- Reglan
#90789 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Preko wifi mi izmjeri oko 48MB, nemam mogucnost sad da izmjerim sa utp kablom jer mi je riknula mrezna kartacrnivrag wrote:Puffin browser.Reglan wrote:Pretpostavljam da sam dosadan ali molim za malo razumijevanja i pomoci.
Probaj izmjeriti brzinu direktnim spajanjem PC/laptop uređaja UTP kablom sa modemom.
Ovo sto mi je u videoteci, to mi se ne naplacuje, kao ni vracanje kanala?
- crnivrag
#90790 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
WiFi mjerenje zna dosta izgubiti na brzini, pogotovo ako je u pitanju 2.4 Ghz mreža, zbog interferencije okolnih mreža, udaljenosti uređaja, i same sposobnosti uređaja da izvuče veće brzine.Reglan wrote:
Preko wifi mi izmjeri oko 48MB, nemam mogucnost sad da izmjerim sa utp kablom jer mi je riknula mrezna karta![]()
![]()
Da, sadržaji u svim katalozima u Video Klubu na koje si pretplaćen su besplatni, a na one na koje nisi pisaće ti da se pretplatiš.
Također je besplatno korištenje usluge TV Unazad 7 dana na svim kanalima koji su dio tvog paketa.
- Reglan
#90791 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnivrag wrote:WiFi mjerenje zna dosta izgubiti na brzini, pogotovo ako je u pitanju 2.4 Ghz mreža, zbog interferencije okolnih mreža, udaljenosti uređaja, i same sposobnosti uređaja da izvuče veće brzine.Reglan wrote:
Preko wifi mi izmjeri oko 48MB, nemam mogucnost sad da izmjerim sa utp kablom jer mi je riknula mrezna karta![]()
![]()
Da, sadržaji u svim katalozima u Video Klubu na koje si pretplaćen su besplatni, a na one na koje nisi pisaće ti da se pretplatiš.
Također je besplatno korištenje usluge TV Unazad 7 dana na svim kanalima koji su dio tvog paketa.
Hvala, pomalo istrazujem ovaj EOn box pa halali sto svasta pitam
- crnivrag
#90792 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
zubi wrote:Kakva je vama slika na Viasat History???

- zubi
#90793 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znaci do mene je... doduse ja imam analognu... ima li iko sa analognom kablovskom da mu ne valja slika na VH??crnivrag wrote:zubi wrote:Kakva je vama slika na Viasat History???
- nadžak
#90794 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Joj druže pa nije to do daljinskog! Pisali smo dosta o tome ovdje, takodjer i ja sam pisao, da je to jedan od razloga zašto sam prešao na EON.Altsa wrote:radi od TV samo me jebe ovaj od D3. Inace napravio sam svoje grupe kanala. pa kad recimo prelazim sa grupe filmski na muzicki treba mu po 10 sekundi da daljinski da naredbu.TESLA_EDISON wrote:A da li ti radi daljinski od TV-a? Mislim jel ispravan?Altsa wrote: a sto se s tim zajebavati kada placam telemachu redovno i necu da me daljinski jebe i hocu novi i ispravni.inace nije nicim poliven vec jednostavno dugmici mu ne rade kako treba.
Dakle, ti pritisneš komandu na daljinskom i tek nakon desetak sekundi resiver odreaguje. Nekad brže, nekad sporije. Ako je tako, nije to do daljinskog!
- MTV
#90795 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Discovery ima novi VIcrnivrag wrote:zubi wrote:Kakva je vama slika na Viasat History???
- crnivrag
#90796 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo gaMTV wrote: Discovery ima novi VI

- cyprus
#90797 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala, ali nema potrebe. Već sam bio u vašoj poslovnici i naručioTelemach wrote:@cyprus,cyprus wrote:Isplati li se uzimat ovaj najjeftiniji EON DUO paket? Iskustva?
Naravno. Dostavite nam kontakt telefon. Pozvat ćemo Vas i prezentovat ponudu.
Nego, u zadnje vrijeme mi se izdešavalo nekoliko misterija u životu, nadam se da li mi vi možete objasniti bar ovu vezano za Internet... Naime, internet i kablovska koje sam do sada imao su bili na HS-u... U Telemachu mi je rečeno da moram vratit modem kako bih raskinuo ugovor i uzeo ovaj Eon Duo paket...
Uglavnom, ispostavilo se da to nije taj modem koji postoji u vašoj evidenciji, i da on zapravo nikad takvi nisu bili ni korišteni od HS-a/Telemacha (Motorola)... Hajd kontam, moguće, jer se u stanu u kojem živim promijenilo više stanara i porodica dok nismo došli mi, a računi su svo vrijeme stizali na ime stanara koji je odselio iz stana prije 7-8 godina (naravno, ugovor je morao raskinuti lično on, i tako je i bilo)... Pa tako pomislih da je moguće da je neko od prošlih stanara donio neki drugi modem i zamijenio onaj koji je postavljen od HS-a...
Međutim, u poslovnici Telemacha mi rekoše da je to nemoguće, i da ja ne bih mogao imati internet uopšte preko nekog drugog modema, koji nije zaveden tamo u vašoj bazi... Kao, ako je i došlo do promjene, ona mora biti evidentirana... Pa ostadoh zbunjen skroz... Kako nije moguće, a ja ga ipak imao? Ništa, na kraju sam platio 100 KM za izgubljen modem, nije mi to toliko žao, koliko me kopka da li je ovo moguće ili nije moguće
Nadam se da sam bio jasan u objašnjenju problema, zapravo nedoumice... Pored toga se nadam da nije isuviše glupo pitanje
- Reglan
#90798 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Gasite li vi ovaj box kad nije tv upaljen, sta je preporuka?
- Benq
#90799 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kod mene se gasi sa tv-om. Omoguci opciju HDMI-CEC u TV-u ako ima.Reglan wrote:Gasite li vi ovaj box kad nije tv upaljen, sta je preporuka?
- crnivrag
#90800 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ova reakcija mi je preluda na novoj Telemach reklami, pa rekoh da napravim GIF od ovoga 

Last edited by crnivrag on 18/09/2019 22:04, edited 1 time in total.