Logosoft
Moderator: Benq
-
Sakazulu
#9076 Re: Logosoft ALL ABOUT
E kad će više svjetlo zasjati poštovani Logosofte? 
- afannedim
#9077 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja ih nema fakat sve uredno radi kod mene
- MTV
#9078 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da kucnem u drvo nemam problema sa internetom samo jedan dan me je zezao. Resiver dva komada airties su me dva dana zezali. Stopa,, koci, kocka se. Juce i danas sve uredu.
@LiP again ni vanzemaljci ne znaju kad se preuzima HS. Prvo je bilo u septembru, dodje i prodje septembar onda je krajem godine, dodje i prodje nova godina odjednom info za preuzimanje je 6 mjesec, sad ce 6 mjesec onda info kraj godine.
Otprilike za 5 godina ako se uopce preuzmu.
@LiP again ni vanzemaljci ne znaju kad se preuzima HS. Prvo je bilo u septembru, dodje i prodje septembar onda je krajem godine, dodje i prodje nova godina odjednom info za preuzimanje je 6 mjesec, sad ce 6 mjesec onda info kraj godine.
Otprilike za 5 godina ako se uopce preuzmu.
- afannedim
#9079 Re: Logosoft ALL ABOUT
E moj LiP najvjerniji kod logosofta sad hoćeš kod gorih.LiP again wrote:U posljednje vrijeme puca jebena konekcija 20 puta dnevno... osim sto nestane interneta, nestane i cjelokupne usluge. Da sam kuci cijeli dan (a ne samo nakon 17h) ova brojka bi bila jos gora.
Od kad je M:tel kupio Logosoft prekidi su postali normalna pojava.
A ovo tretiranje starih korisnika je u duhu kapitalizma - ko vas jebe.
P.S. Nedavno se postavljala optika od Merkatora do moje zgrade, taman se ponadao Telemach. Kad sipak, HS je u pitanju. Tako da ostaje nada da ce se kupoprodaja (HS u ruke Telemachu) zavrsiti do kraja godine, tako da rahat mogu preci na njihove pakete.
- karanana
#9080 Re: Logosoft ALL ABOUT
vau i LiP.
mora da kasne sa isplatama.
ma ne stvarno, kad ih je mtel uzimao, ja sam rekao zaboli me neka stvar jesu li chetnici balije ili ustase, samo nek je usluga dobra i nek ostane na nivou najboljeg provajdera. ali chuna, usluga se srozava, cijene rastu, stari korisnici se marginaliziraju i u ovom prelaznom periodu umjesto da se ti stari korisnici nekako "kupe" i pridobiju pa da u decembru s pjesmom predju na novi skuplji paket - chundara.
ma ne stvarno, kad ih je mtel uzimao, ja sam rekao zaboli me neka stvar jesu li chetnici balije ili ustase, samo nek je usluga dobra i nek ostane na nivou najboljeg provajdera. ali chuna, usluga se srozava, cijene rastu, stari korisnici se marginaliziraju i u ovom prelaznom periodu umjesto da se ti stari korisnici nekako "kupe" i pridobiju pa da u decembru s pjesmom predju na novi skuplji paket - chundara.
- semirsar
#9081 Re: Logosoft ALL ABOUT
Comment?!karanana wrote:vau i LiP.
No comment! Sve je vec receno, problem postoji, problem je detektovan i ocito je... zabole njih bre sta mi ovdeka seruckamo, fakat.
- radiša
#9082 Re: Logosoft ALL ABOUT
Svako vece u 12 mi prekine internet na minut i dođe to se ranije nije desavalo,idemo dalje,telefon moram dnevno 15x palit gasit da bi mogao uspostavit poziv jer u protivnom idu oni zvukovi vanzemaljski,idemo dalje,zadnjih par racuna kad sam placao ziv sam se preznojio jer doticni radnici peglaju novim uslugama po 5-10 minuta svakog ko im se cini pogodan za to a ja vamo sto cekam da platim,ma ja sam nebitan.Sve u svemu uzass.Tako ranije bilo nije.LiP again wrote:U posljednje vrijeme puca jebena konekcija 20 puta dnevno... osim sto nestane interneta, nestane i cjelokupne usluge. Da sam kuci cijeli dan (a ne samo nakon 17h) ova brojka bi bila jos gora.
Od kad je M:tel kupio Logosoft prekidi su postali normalna pojava.
A ovo tretiranje starih korisnika je u duhu kapitalizma - ko vas jebe.
- afannedim
#9083 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kod mene je sve kontra tebe, a za nove usluge samo me pitaju jesam li upoznat I to je to. Znači platim I odem.
- radiša
#9084 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ok, napisao sam svakako ko im se cini pogodan za to,mozda im se ti ne cinis kao ni ja jer i ja samo platim kad dođem na red i razgulim a prije mene se uvijek nađe jedno ili dvoje koje bukvalno nagovara da pređe na drugi paket,kao bice mu bolje.afannedim wrote:Kod mene je sve kontra tebe, a za nove usluge samo me pitaju jesam li upoznat I to je to. Znači platim I odem.
Dusebriznici.
- semirsar
#9085 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mene takodje niko od njih ne zarezuje, ma ni da zinu da mi nes' ponude, sto li...radiša wrote:Ok, napisao sam svakako ko im se cini pogodan za to,mozda im se ti ne cinis kao ni ja jer i ja samo platim kad dođem na red i razgulim a prije mene se uvijek nađe jedno ili dvoje koje bukvalno nagovara da pređe na drugi paket,kao bice mu bolje.afannedim wrote:Kod mene je sve kontra tebe, a za nove usluge samo me pitaju jesam li upoznat I to je to. Znači platim I odem.
Dusebriznici.
Ali sam bio i poprilicno strpljiv pri zadnjoj uplati u poslovnici, haman 15-ak minuta momak objasnjavao nekoj nani sta kako koliko i zasto... da bi nana na kraju izasla bez rijeci, valjda se jadna pogubila.
P.S. KaHva i rahatlokum bi valjda pomog'o, ja znam da bi ja ost'o i slus'o sve dok ne bih sav rahatlokum pomazij'o
- radiša
#9086 Re: Logosoft ALL ABOUT
To je taj sto udavi a sto je najgore svi ga slusaju reda radi na kraju niko nece
Đaba cekamo,bolje neka naprave info salter pa nek tu smara smarac.Prije bila milina, dođes, platis, niko te nista ne pegla.
Đaba cekamo,bolje neka naprave info salter pa nek tu smara smarac.Prije bila milina, dođes, platis, niko te nista ne pegla.
- MTV
#9087 Re: Logosoft ALL ABOUT
Novi update kanala, naravno samo novim korisnicima, najvjerovatnije ce biti 9 pinkova, rtrs plus i mozda ovaj:
OBN danas pokrece OBN + kanal

Od danas, 4. maja 2015. sa emitovanjem počinje novi satelitski program OBN TV, OBN +. Gledatelji isti mogu potražiti u ponudi kod svojih kablovskih operatera.
Novi kanal OBN + gledaocima će pružiti priliku da još jednom pogledaju vrhunski filmski, serijski, zabavni i revijalni program koji obara i obarao je sve rekorde gledanosti.
Na OBN + kanalu, emitovat će se tako američke, turske, meksičke, indijske i domaće telenovele. A kad je tako onda je logično da se na ekran vraća i Sulejman Veličanstveni. Gledatelji će na OBN + kanalu imati priliku pogledati sve četri sezone popularne serije uključujući i premijerno uzbudjivu završnicu.
Tu je svakako i Dejana talk show, Stol za 4, Lonci i poklopci. Kada je u pitanju muzički dio to će biti prava poslastica, vrhunski rock i pop. OBN + kanal sadržajem je prilagođen cijeloj porodici.
Novi kanal emitirat će program raznolikog sadržaja, 24 sata dnevno sedam dana sedmično.
OBN + kanal bit će kodiran od 1. jula 2015. godine.
http://teve.ba/article/20828/obn-danas- ... -obn-kanal
OBN danas pokrece OBN + kanal

Od danas, 4. maja 2015. sa emitovanjem počinje novi satelitski program OBN TV, OBN +. Gledatelji isti mogu potražiti u ponudi kod svojih kablovskih operatera.
Novi kanal OBN + gledaocima će pružiti priliku da još jednom pogledaju vrhunski filmski, serijski, zabavni i revijalni program koji obara i obarao je sve rekorde gledanosti.
Na OBN + kanalu, emitovat će se tako američke, turske, meksičke, indijske i domaće telenovele. A kad je tako onda je logično da se na ekran vraća i Sulejman Veličanstveni. Gledatelji će na OBN + kanalu imati priliku pogledati sve četri sezone popularne serije uključujući i premijerno uzbudjivu završnicu.
Tu je svakako i Dejana talk show, Stol za 4, Lonci i poklopci. Kada je u pitanju muzički dio to će biti prava poslastica, vrhunski rock i pop. OBN + kanal sadržajem je prilagođen cijeloj porodici.
Novi kanal emitirat će program raznolikog sadržaja, 24 sata dnevno sedam dana sedmično.
OBN + kanal bit će kodiran od 1. jula 2015. godine.
http://teve.ba/article/20828/obn-danas- ... -obn-kanal
- semirsar
#9088 Re: Logosoft ALL ABOUT
https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=0d4b ... a5842fb114Zbog velikog interesovanja akcija "A šta ti gledaš?", koja uključuje IPTV uslugu sa najboljom ponudom TV kanala te brojne povoljnosti koje korisnici mogu ostvariti uz LoGO! pakete, biće produžena do 30. maja.
Ovo znači da će svi korisnici koji odluče da do navednog datuma potpišu ugovor za bilo koji od LoGO! paketa na period od 24 mjeseca, za prva tri računa platiti simboličnu pretplatu od samo 1 KM. Pored toga, ovi korisnici će tokom prva tri mjeseca besplatno uživati i u programima svih dodatnih TV paketa, čemu će se posebno obradovati ljubitelji sporta.
Korisnici koji do 30. maja potpišu ugovor za neki od LoGO! paketa na 12 mjeseci, također će na tri mjeseca dobiti sve dodatne TV pakete potpuno besplatno.
Podsjećamo da LoGO! integrisani paketi usluga sadrže i mobilnu telefoniju sa najnižom cijenom SMS poruka (0,05 KM) i poziva (0,17 KM) prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH, a tu je i izbor pametnih telefona koje izdvajamo u sklopu ove akcije.
Ako se do 30. maja odlučite da odaberete LoGO! Quadro paket, pored navedenih pogodnosti možete birati između dva vrhunska pametna telefona Samsung Core 2 i Huawei G630, koje ćete uz standarnu pretplatu LoGO! Quadro paketa dobiti za samo 1 KM.
Sa druge strane, ako se pretplatite na LoGO! Trio paket, u njegovoj posebnoj ponudi naći ćete sjajni LED Smart TV uređaj Samsung UE 39“ F5300 po cijeni od 899 KM koji možete kupiti i obročno na maksimalno 12 rata.
Za više informacija posjetite nas u vama najbližoj poslovnici.
Vaš Logosoft
Ovo prvo boldirano, sto to znaci za one koji potpisu QUADRO+ da li to znaci da u startu ne dobijaju nista, osim jeftinije pretplate?
Lazi, lazi lazi me...
- Praetorious
#9089 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma, ko će ih znati ... sreća pa mi je TV zadnja rupa na svirali, mada volim pogledati EuroSport.
A taj OBeHen pLJus ... mogu li kako doplatiti da ga ne gledam ...? Mislim ... daj.ba ... progamska šema za ubiti (se).
A taj OBeHen pLJus ... mogu li kako doplatiti da ga ne gledam ...? Mislim ... daj.ba ... progamska šema za ubiti (se).
- MTV
#9090 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne gorim za tim kanalom, al jos malo spast ce sve na pink, plusove bezveznih kanala. Nema nista pametno ubaceno u zadnje vrijeme.Praetorious wrote:Ma, ko će ih znati ... sreća pa mi je TV zadnja rupa na svirali, mada volim pogledati EuroSport.
@semirsar to mi smrdi na ono telemachovo "velikog interesovanja". Prije bi reko radi nikakvog interesovanja.
- Praetorious
#9091 Re: Logosoft ALL ABOUT
Slažem se, ponuda novih kanala je nikakva, a i ovi stari se pokvarili odavno. Nekad sam gutao ove dokumentarne kanale, sad im je sadržaj nikakav. Dobro, LoL nema veze s time, ali je činjenica da su postojeći dokumentarni kanali ofalili sa novim i zanimljivim sadržajima. Ovi dječiji kanali ... jbg, da mi je 40 godina manje uživao bih u njima, ovako ...
PINK i ostale kanale ponekad preletim, uglavnom kad mi se palac ukoči na daljinskom, pa ne mogu otpustiti tipku za mijenjanje kanala i onda zalutam na ta tamna ... pardon: na ta pink područja ...
Elem, ima svega ali nema ništa - to bi bila najbolja definicija ponude.
PINK i ostale kanale ponekad preletim, uglavnom kad mi se palac ukoči na daljinskom, pa ne mogu otpustiti tipku za mijenjanje kanala i onda zalutam na ta tamna ... pardon: na ta pink područja ...
- semirsar
#9092 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da ti je tol'ko manje ne bi ni bio ovdeka vec bi u to doba kad si pisao bio u prdekani, djuturume je'anPraetorious wrote:Slažem se, ponuda novih kanala je nikakva, a i ovi stari se pokvarili odavno. Nekad sam gutao ove dokumentarne kanale, sad im je sadržaj nikakav. Dobro, LoL nema veze s time, ali je činjenica da su postojeći dokumentarni kanali ofalili sa novim i zanimljivim sadržajima. Ovi dječiji kanali ... jbg, da mi je 40 godina manje uživao bih u njima, ovako ...
Jedno je sigurno, I LOL nam se ubrzano utapa u sivilo prosjecnosti, "kud svi tu i mali LOLica, ha ja. Fakat ne kontam, koji im debil radi ove promocije u skladu sa T-mach politikom prema korisnicima? Zar je toliko vazno privuci korisnike na odredjeno 12/24 mjeseca i onda hi jebavat u mozak, ko da su na dozivotno potpisali? Da ne fulam u seruckanju dokaz je upravo odnos prema "starim" korisnicima koji se zapostavljaju na sve moguce nacine, zar smo mi manje vazni?! Sve u svemu, oni najbolje znaju kakva im je sad situacija, i koliko ce jos produzenja akcija biti, sve za nove a stare kojebe, ko him je kriv sto su potpisali.
P.S. Kao sto neki znaju, paralelno sa LOL supertv imam i T-mach D3 prosireni paket... osjetno je bolji dokumentarni paket u odnosu na LOL tako da i tu gube. Jbs kvantitet, nidje kvaliteta...
P.P.S. Primjetih da u zadnje vrijeme net opasno kasljuca u periodu 20:00 - 22:00h, radi tv, telefon ali net se vuce ko deduka uz stepence.
- karanana
#9093 Re: Logosoft ALL ABOUT
nema vise ni onog limita duga.
meni racun bio 88 maraka, ja doso nisam imao nego 80, reko ove 80 a onaj me gleda kao treba sve platiti. ja reko pa ima 200 KM limit, kaze nema vise. ok.
evo dodje mi novi racun uz opomenu pred iskljucenje zbog 8 maraka duga.
meni racun bio 88 maraka, ja doso nisam imao nego 80, reko ove 80 a onaj me gleda kao treba sve platiti. ja reko pa ima 200 KM limit, kaze nema vise. ok.
- MTV
#9094 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ukratko zasrali su motku uzduz i poprijeko. Nebi me cudilo iskljucenje SK.
- radiša
#9095 Re: Logosoft ALL ABOUT
Prvi put cujem za taj limit od 200km.Kolko se mogu sjetit da je bilo 2 racuna da se mogu spojit kad dodje treci mandala.karanana wrote:nema vise ni onog limita duga.
- afannedim
#9096 Re: Logosoft ALL ABOUT
I ja prvi put čujem za taj limit.karanana wrote:nema vise ni onog limita duga.
-
Dzontra_Volta
#9097 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja sam jednom platio 50 KM, a račun iznosio 50,60 KM.
Na idućem računu bila opomena pred isključenje zbog tih 60 feninga.
I to je bilo u periodu prije preuzimanja od strane m:tela, tako da to nije neka novost.
Na idućem računu bila opomena pred isključenje zbog tih 60 feninga.
I to je bilo u periodu prije preuzimanja od strane m:tela, tako da to nije neka novost.
- karanana
#9098 Re: Logosoft ALL ABOUT
bio je limit, i fakat mislim da je bilo 200 KM.
-
Naslovnica
#9099 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ljudi treba da skontaju da Logosoft više nije Logosoft, nego je to MTEL.
Faruk Telibećirević je prodao većinski dio firme mtelu, nadam se da je svima to ovdje jasno.
Novi vlasnik, nova pravila.
Što prije zaboravimo kakav je LoL bio nekada prema korisnicima i šta nam je značio, biće nam lakše.
Nisu krivi zaposlenici LoL-a za sva sranja i nova pravila koja se tamo dešavaju, jednostavno, novi gazda, nova pravila.
Ja sam ovdje među prvima koji ih napada i kritikuje, ali sam svjestan da time ne napadam LoL (jer on više i ne postoji), nego sam kivan na mtel i njihova pravila.
Kako god, sebe već vidim kod neke njihove konkurencije, vidjećemo u decembru kada se sve stavi na papir i podvuče, kome ću dozvoliti da me kara 24 mjeseca za moje pare.
Kako god, donji sam.
Faruk Telibećirević je prodao većinski dio firme mtelu, nadam se da je svima to ovdje jasno.
Novi vlasnik, nova pravila.
Što prije zaboravimo kakav je LoL bio nekada prema korisnicima i šta nam je značio, biće nam lakše.
Nisu krivi zaposlenici LoL-a za sva sranja i nova pravila koja se tamo dešavaju, jednostavno, novi gazda, nova pravila.
Ja sam ovdje među prvima koji ih napada i kritikuje, ali sam svjestan da time ne napadam LoL (jer on više i ne postoji), nego sam kivan na mtel i njihova pravila.
Kako god, sebe već vidim kod neke njihove konkurencije, vidjećemo u decembru kada se sve stavi na papir i podvuče, kome ću dozvoliti da me kara 24 mjeseca za moje pare.
Kako god, donji sam.
- Qler
#9100 Re: Logosoft ALL ABOUT
ja moram biti do kraja godine kod njih, potpisao, a po svemu sudeci, telemach je sljedeci izbor. Kad vec moram potpisivati ugovor, onda i da biram. Do sada mi je odgovaralo kod lola sto nisam bio vezan ugovorom, a kao podstanar, to mi je super bilo...