Kada bi zdravstvo napravilo štrajk, skontao bi tek onda koliko se ovisi o njima. Možeš ti pisati kako nam ne trebaju, ali svi mi kojima su života djece spašena zahvaljujući njima imaju drugačije mišljenje.Alfons Kauders wrote: e bravo, kablovsku sam zaboravio...![]()
a ostali... tek kad bi fakat pokusali napraviti neki generalni strajk, skontali su koliko NE OVISIMO o njima...
zato je GRAS bitan, zato je bitno da se istraje... da svi ostali vide sta ih ceka ako budu srali
Samo radnike GRAS-a se može u NAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJGOREM slučaju za mjesec dana zamijeniti, SVE, dok svo medicinsko osoblje nećeš ni za 10 godina.
A mogu ti reći da bi slično bilo i sa školstvom, koliko god ih neki ljudi prozivali, ali tek bi bez njih mi bili u haosu.
Trebamo li o elektroprivredi i vodovodu? Eto, sada ni od njih ne ovisimo? Doduše, tu bi se moglo nešto organizovati, ali bi trebalo vremena.
Bez radnika GRAS-a se najlakše može, jer ih je najlakše zamijeniti što ne znači da ih radi toga treba tretirati kao životinje, no, ovim potezom oni tako tretiraju nas.