Sjever prvo nevjerovatan, strasan pad u drugom. da li je do 'kontrolora navijanja' ili je nesto drugo.... uglavnom, prvo poluvrijeme je jednostavno ZADACA za sve navijacke grupe u svijetu. trans, ludilo, vodjenje citavog stadiona...nemam rijeci
FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- omega369
#9076 Re: FK Sarajevo - Europa League
Postujem podluku dzenana da odigra ofanzivno, mada ja to ne bih uradio i vjerovatno ne bio niko, ali.... mislim da je iznenadio sve ovakvom postavkoma to je polucilo ovakvu fantasticnu igru ali i hrpu golova u nasoj mrezi. Sta je tu je, pofajtali smo se bas momacki. mislim da smo vecim dijelom tekme bili bolji i stajali bolje na terenu. naravno, prevaga je ipak kvalitet a to je debelo na njihovoj strani. kako god, hvala svima koji su nam omogucili da dozivimo ovako nesto
Sjever prvo nevjerovatan, strasan pad u drugom. da li je do 'kontrolora navijanja' ili je nesto drugo.... uglavnom, prvo poluvrijeme je jednostavno ZADACA za sve navijacke grupe u svijetu. trans, ludilo, vodjenje citavog stadiona...nemam rijeci
- Butmiran
#9077 Re: FK Sarajevo - Europa League
Bravo Sarajevo, Bandoviću jebi se više.
SVI U NJEMAČKU!
SVI U NJEMAČKU!
- KPNCTNJAH
#9078 Re: FK Sarajevo - Europa League
Dok cekamo snimak
-
PIMP-Meister-2000
#9079 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma stipu padobranca, došao nam' soliti pamet kako možemo biti zadovoljni što smo izgubili od NJEMAČKOG BUNDESLIGAŠA ČIJA EKIPA VRIJEDI GOTOVO 20x VIŠE OD NAS...koji mentol!Koshpa wrote:Halo ba igrali smo s Borusijom a ne sa TravnikomMerengues wrote:Opet puca bošnjačka politika. Nikad mi nećemo imati u vrhu ekipu ili reprezentaciju dokle god budemo prezadovoljni PORAZOM ! Isto protic Argentine kad je BiH igrala. Mi svršavamo zadovoljni porazom. Poraz je poraz i mora se truditi za bolje a ne uzdizati u nebesa igrače kao nea veze pružili su sjajnu partiju. Sve ja razumijem velika je razlika u kvaliteti ali zadovoljavati se porazom i uzdizati igrače u nebesa je za mene apsurd.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#9080 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sjajna utakmica.
Odlicna igra nasih ali lahko je bilo protiv Njemackih ribara
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
- strong69
#9081 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nije ovo prava BorussiaPicajzla wrote:Sjajna utakmica.
- Dammme
#9082 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nisam čovjek koji slavi poraze, ali večerašnja utakmica je bila fenomenalna. Kakav tempo, strašno.
Igrači su odigrali odlično, ali se vidi da smo u početku respektovali protivnika, malo više nego što zaslužuje (pogotovo Dupovac.) IGRA S MUDIMA, e to je ono što se traži!
Dejo nas je OPET zavalio i iako mi je drag, treba već sada tražiti prvog golmana za slijedeću sezonu. Mislim da ligu može odraditi.
Navijanje Sjevera fenomenalno (uz jednu zamjerku, ali neću sada i ovdje o tome), a bogami i mi sa Istoka nismo bili loši.
Grlo je promuklo, nismo dobili, ali sam neizmjerno PONOSAN na sviju nas.
Igrači su odigrali odlično, ali se vidi da smo u početku respektovali protivnika, malo više nego što zaslužuje (pogotovo Dupovac.) IGRA S MUDIMA, e to je ono što se traži!
Dejo nas je OPET zavalio i iako mi je drag, treba već sada tražiti prvog golmana za slijedeću sezonu. Mislim da ligu može odraditi.
Navijanje Sjevera fenomenalno (uz jednu zamjerku, ali neću sada i ovdje o tome), a bogami i mi sa Istoka nismo bili loši.
Grlo je promuklo, nismo dobili, ali sam neizmjerno PONOSAN na sviju nas.
- Koshpa
#9083 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ovo je drugi tim borusije jos su im igrala dva kadeta onaj Hazard i onaj Fabian Johnsonstrong69 wrote:Nije ovo prava BorussiaPicajzla wrote:Sjajna utakmica.
Sent from my LG-G2 using Tapatalk![]()
- karanana
#9084 Re: FK Sarajevo - Europa League
solidna tekma bila. navijanje mi se ucinilo ispod prosjeka za onakvu brojnost. nisam osjetio neku veliku energiju i nikad sjever nije nadglasao covjeka sa megafonom. onda ona truba......pa onda i neki nesporazum unutar navijaca pred kraj.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9085 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pfff...bili smo bolji
Da nam treba golman, to i ptice na grani znaju. Nije prvi put Bandovicu da bude direktni krivac za poraz.
Treba umjesto Okica u prvu Duljevica staviti. Bolji je igrac.
Mali pad pred kraj, ali sve u svemu odlicna utakmica. Nek ovako i u Gladbachu izginu na terenu, pa sta bude. Mada je tradicija da dajemo tri gola vani, pa cemo vidjeti
Da nam treba golman, to i ptice na grani znaju. Nije prvi put Bandovicu da bude direktni krivac za poraz.
Treba umjesto Okica u prvu Duljevica staviti. Bolji je igrac.
Mali pad pred kraj, ali sve u svemu odlicna utakmica. Nek ovako i u Gladbachu izginu na terenu, pa sta bude. Mada je tradicija da dajemo tri gola vani, pa cemo vidjeti
- omega369
#9086 Re: FK Sarajevo - Europa League
sad hocu da kazem, da smo dobro namucili juniore borusije 
- Dino777
#9087 Re: FK Sarajevo - Europa League
Hvala Sarajevo !
- BarbaDue
#9088 Re: FK Sarajevo - Europa League
čestitke igračima na lijepoj partiji, utakmica koju vrijedi gledati.
naprijed momci i sretno u revanšu.

naprijed momci i sretno u revanšu.
- fosil
#9089 Re: FK Sarajevo - Europa League
omega369 wrote:sad hocu da kazem, da smo dobro namucili juniore borusije
Steta sto smo grohnuli zadnjih 20 minuta. Zasluzili smo egal.
-
nebitan lik
#9090 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pasa gledaj u svoju avliju za vas smo svemirski brod,100 vas dodje na domacu tekmu,a ako ono nije dobro navijanje ti nlage nemas, a truba sine ide uz onu nasu pjesmukaranana wrote:solidna tekma bila. navijanje mi se ucinilo ispod prosjeka za onakvu brojnost. nisam osjetio neku veliku energiju i nikad sjever nije nadglasao covjeka sa megafonom. onda ona truba......pa onda i neki nesporazum unutar navijaca pred kraj.
-
nebitan lik
#9091 Re: FK Sarajevo - Europa League
Solidna tekma sa 5 golova,solidna tekma kad se protiv svabe vratis u ogru 2 puta,solidna zekma gdje im napravis szrasne sanse uhvati se ti Bay3rna i Reala posto si izgleda ocekivao da ih oderemo 5-0karanana wrote:solidna tekma bila. navijanje mi se ucinilo ispod prosjeka za onakvu brojnost. nisam osjetio neku veliku energiju i nikad sjever nije nadglasao covjeka sa megafonom. onda ona truba......pa onda i neki nesporazum unutar navijaca pred kraj.
-
Merengues
#9092 Re: FK Sarajevo - Europa League
Niste me shvatili ljudi. Nije da ne treba biti ponosan i zadovoljan igrom. Ali problem je što se ne smije kritikovat. Kada kritikuješ poslije ovakve utakmice pojedince odmah belaj. Što nebi kritikovali Bandovića. Što ne bi kritikovali fizičku spremu. Onda ide odgovor nemamo mi resursa da trenirano na tom nivou. Kondicija je nešto zašto ti ne treba baš previše novca i materijala. Kondicija je nešto što svaki igrač sam za sebe radi, sam sebe motiviše da radi. A ne, naši se napiju i napuše i treniraju.
- _Reds_
#9093 Re: FK Sarajevo - Europa League
Gledam treci gol Borusije i sve sam blizi utisku da je i ono Bandovicev go.
Da je bio na liniji, ono se komotno moglo braniti.
Da je bio na liniji, ono se komotno moglo braniti.
-
sole2mio
#9094 Re: FK Sarajevo - Europa League
Meni je samo zao igraca koji su ginuli a ginuli su svi i onda bandovic napravi gresku i zajebe sve to, ali opet kako se vidi napredak nakon primljenog gola nema posustajanja kao sto je nekad bio obicaj, nego se ide dalje.
Svaka cast jos jednom!
Svaka cast jos jednom!
-
nebitan lik
#9095 Re: FK Sarajevo - Europa League
Halo ba izdominirali smo fizicki grke na produzetke jos a dolaze iz 7 puta jace lige,daj mi ti reci koji to tim svabe izdominira fizickom spremom svega ti nemoj bit smjesan od 70 m8n su poceli oni preuzimat igru sto je normalno nemoze niko igrat istim tempom 90 minMerengues wrote:Niste me shvatili ljudi. Nije da ne treba biti ponosan i zadovoljan igrom. Ali problem je što se ne smije kritikovat. Kada kritikuješ poslije ovakve utakmice pojedince odmah belaj. Što nebi kritikovali Bandovića. Što ne bi kritikovali fizičku spremu. Onda ide odgovor nemamo mi resursa da trenirano na tom nivou. Kondicija je nešto zašto ti ne treba baš previše novca i materijala. Kondicija je nešto što svaki igrač sam za sebe radi, sam sebe motiviše da radi. A ne, naši se napiju i napuše i treniraju.
- biske
#9096 Re: FK Sarajevo - Europa League
http://sportsport.ba/ino_fudbal/favre-n ... sno/138514Sarajevo je izgubilo i od Haugesunda i od Atromitosa na svom terenu, svjestan sam da ovo nije gotovo," kaže Favre.
- Koshpa
- omega369
#9098 Re: FK Sarajevo - Europa League
koliko je sutra kupiti novog golmana a bandovica cuvati za kupa, nema druge
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9099 Re: FK Sarajevo - Europa League
Bandovica ne treba kritikovati. Treba dovesti boljeg golmana od njega.Merengues wrote:Niste me shvatili ljudi. Nije da ne treba biti ponosan i zadovoljan igrom. Ali problem je što se ne smije kritikovat. Kada kritikuješ poslije ovakve utakmice pojedince odmah belaj. Što nebi kritikovali Bandovića. Što ne bi kritikovali fizičku spremu. Onda ide odgovor nemamo mi resursa da trenirano na tom nivou. Kondicija je nešto zašto ti ne treba baš previše novca i materijala. Kondicija je nešto što svaki igrač sam za sebe radi, sam sebe motiviše da radi. A ne, naši se napiju i napuše i treniraju.
Sto se tice kondicije, ono je bilo dobro kako nase ekipe inace padaju. Nekih 70 minuta jakog tempa. Treba uzeti u obzir da je pad dosao nakon primljenog 3. gola. Mnoge ekipe iz liga petice bi pale nakon takve situacije. Nije to samo stvar fizicke spreme.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#9100 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nemoj biti siguran u ovu tvrdnju u prvoj recenici. Kondicija nije nesto sto se nabija samo i iskljucivo trcanjem i sl.zastarjelim metodama.Merengues wrote: Kondicija je nešto zašto ti ne treba baš previše novca i materijala. Kondicija je nešto što svaki igrač sam za sebe radi, sam sebe motiviše da radi.
Za ovo sto sada Sarajevo ravnopravno trci sa ekipama iz Norveske i Grcke...a barem do 70 te minute i sa bundesligasem, itekako su veliki novci, za nase uslove, ulozeni u to.
Nabijanje igracke-kondicione snage je cijela NAUKA, i to se itekako masno placa,
Vidjeces razliku u trci Sarajeva i ostalih ekipa u nasoj ligi.