Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
It_is_a_Leclerc

#9076 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by It_is_a_Leclerc »

weredsf wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Vidjet ćemo na izborima kad ponovi ovaj rezultat iz 2010.
Ovo je čisti autogol. Radončić je mogao ostati u vlasti i time izgubiti argument za kmečanje u kampanji, ali su se lumeni iz SDA i SDP-a sjetili da mu daju status "hrabrog i poštenog opozicionara".
Gle tip je izmedju opstih i lokalnih izbora izgubio 30.000 glasova kao opozicija i sada ti pricas kako ce pobjediti na narednim izborima :thumbup: :thumbup:
Pa vidi. Prvo lokalni izbori i opšti izbori su nebo i zemlja. Ja sam na zadnjim lokalnim izborima glasao za stranku za koju me sramota reći da sam glasao za nju, samo kako bih izabrao manje zlo.
Ja u familiji imam ljude koji na lokalnom nivou ne glasaju za SBB, ali se kunu u Radončića i on je za njih pijemont poštenja i hrabrosti.

Tako da ne očekujem da će pobijediti, ali očekujem da će imati 3-4 zastupnika u Parlamentu BiH, 10-15 u federalnom, i po bošnjačkim kantonima ponešto. Odnosno, očekujem da će ponoviti izborni rezultat od prije četiri godine.
Zahvaljujući SDP-enjara i SDA-ovcima.
SmokingMan

#9077 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by SmokingMan »

@It_is_a_Leclerc,poznaju se oni jako dobro međusobno,ko je šta radio,ko koga zavalio,sa kim se švalerala zgodna žena tamo nekoga anonimnog sekretara.Samo niti "jedan,drugi,ili treći" nemaju petlje da se obračunaju direktno,uglavnom "obračun" ide preko medija,ili raznoraznih pokušaja da se to nekako sve prevali preko leđa ovoga naroda,to je nekada bila "jedna kancelarija",jelo se,pilo se,po potrebi kralo se.Sada ti isti akteri glume velike zaštitnike bošnjaka i njihovih interesa,nakon što su se dobro uhljebili,"napunili" svoje račune negdje tamo vani,postali vlasnici jakih nekretnina.Njima je dobro,jako dobro,meni,tebi,nekom trećem i nije baš,ali smo nekako i zadovoljni kada imamo ujutro šta pojesti:pura,domaće kifle,maslenica,za ručak ide doslovno daj šta daš,a ako se ima za frtalj faširanog da napraviš musaku,odlično,dalje da i ne pričam.Međusobna "bitka današnjih begova" je ništa drugom osim želja za što večom dominacijom (jednan nad drugim begom),pohlepom za imetkom,željom za što većim dobrima,a narodu u konačnici ionako pripada "ostatak","poslušnici" su uvijek dobri kada zatrebaju.Naši političari su poput onih koji sakupljaju zekat i ne djele ga po propisima.
weredsf

#9078 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by weredsf »

It_is_a_Leclerc wrote:
weredsf wrote:
Ovo je čisti autogol. Radončić je mogao ostati u vlasti i time izgubiti argument za kmečanje u kampanji, ali su se lumeni iz SDA i SDP-a sjetili da mu daju status "hrabrog i poštenog opozicionara".
Gle tip je izmedju opstih i lokalnih izbora izgubio 30.000 glasova kao opozicija i sada ti pricas kako ce pobjediti na narednim izborima :thumbup: :thumbup:
Pa vidi. Prvo lokalni izbori i opšti izbori su nebo i zemlja. Ja sam na zadnjim lokalnim izborima glasao za stranku za koju me sramota reći da sam glasao za nju, samo kako bih izabrao manje zlo.
Ja u familiji imam ljude koji na lokalnom nivou ne glasaju za SBB, ali se kunu u Radončića i on je za njih pijemont poštenja i hrabrosti.

Tako da ne očekujem da će pobijediti, ali očekujem da će imati 3-4 zastupnika u Parlamentu BiH, 10-15 u federalnom, i po bošnjačkim kantonima ponešto. Odnosno, očekujem da će ponoviti izborni rezultat od prije četiri godine.
Zahvaljujući SDP-enjara i SDA-ovcima.
Ma nema sanse, snaga SDA i SDP-a je u njenim opcinskim nacelnicima, ljudima koji imaju svakodnevni direktan kontakt sa ljudima.
Ako SDA u Sarajevu stavi na listu kantona svoje nacelnike garantujem ti da ce svaki proci bez problema.
Sta mislis da u Banovicima sbb ima sansu nakon ovog rezultata koji je ostvarila SDA 08.02.2014
weredsf

#9079 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by weredsf »

SmokingMan wrote:@It_is_a_Leclerc,poznaju se oni jako dobro međusobno,ko je šta radio,ko koga zavalio,sa kim se švalerala zgodna žena tamo nekoga anonimnog sekretara.Samo niti "jedan,drugi,ili treći" nemaju petlje da se obračunaju direktno,uglavnom "obračun" ide preko medija,ili raznoraznih pokušaja da se to nekako sve prevali preko leđa ovoga naroda,to je nekada bila "jedna kancelarija",jelo se,pilo se,po potrebi kralo se.Sada ti isti akteri glume velike zaštitnike bošnjaka i njihovih interesa,nakon što su se dobro uhljebili,"napunili" svoje račune negdje tamo vani,postali vlasnici jakih nekretnina.Njima je dobro,jako dobro,meni,tebi,nekom trećem i nije baš,ali smo nekako i zadovoljni kada imamo ujutro šta pojesti:pura,domaće kifle,maslenica,za ručak ide doslovno daj šta daš,a ako se ima za frtalj faširanog da napraviš musaku,odlično,dalje da i ne pričam.Međusobna "bitka današnjih begova" je ništa drugom osim želja za što večom dominacijom (jednan nad drugim begom),pohlepom za imetkom,željom za što većim dobrima,a narodu u konačnici ionako pripada "ostatak","poslušnici" su uvijek dobri kada zatrebaju.Naši političari su poput onih koji sakupljaju zekat i ne djele ga po propisima.
Ne znam jesi li primjetio koliko je Avaz blazi prema SDA vec ocih dana, on se pokusava prikloniti njima
Havatar

#9080 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Havatar »

On nema svoju bazu posto se borio protiv saradnje sa islamskim zemljama i protiv investicija iz islamskih zemalja, protiv izmisljenog bosnjackog terorizma, trudio se da mijenja karakter rata, pricao price o 500000 nadrogiranih Arapa koji dolaze u Bosnu , podrzavao propagandu Hrvata u vezi izbora clana predsjednistva i na kraju se pokazao kao jedini koji je spremanda pristane na treci entitet i zbog toga ne moze da ocekuje da za njega glasa neko kome je vazan vjerski ili nacionalni identitet ili bilo ko ko zna sta se desavalo u ratu. Sa druge strane ne moze da ocekuje glasove ljevicara posto je vecina njih ljevicari zato da bi sebe mogli da predstavljaju kao nekog ko je elita , ko nema veze sa Bosnjacima , vjerom nego da im to nije bitno, da su kosmopoliti i oni ne mogu da se tako predstavljaju a da onda glasaju za Bosnjaka iz Sandzaka. Znaci ostaju mu samo oni koji imaju koristi od njega pa zato glasaju za njega i oni koji nisu do sada pratili politiku pa misle da je on neki moderni Robin Hud sto znaci da ne moze da ocekuje da osvoji mnogo glasova.
nihoniho

#9081 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nihoniho »

Havatar wrote:On nema svoju bazu posto se borio protiv saradnje sa islamskim zemljama i protiv investicija iz islamskih zemalja, protiv izmisljenog bosnjackog terorizma, trudio se da mijenja karakter rata, pricao price o 500000 nadrogiranih Arapa koji dolaze u Bosnu , podrzavao propagandu Hrvata u vezi izbora clana predsjednistva i na kraju se pokazao kao jedini koji je spremanda pristane na treci entitet i zbog toga ne moze da ocekuje da za njega glasa neko kome je vazan vjerski ili nacionalni identitet ili bilo ko ko zna sta se desavalo u ratu. Sa druge strane ne moze da ocekuje glasove ljevicara posto je vecina njih ljevicari zato da bi sebe mogli da predstavljaju kao nekog ko je elita , ko nema veze sa Bosnjacima , vjerom nego da im to nije bitno, da su kosmopoliti i oni ne mogu da se tako predstavljaju a da onda glasaju za Bosnjaka iz Sandzaka. Znaci ostaju mu samo oni koji imaju koristi od njega pa zato glasaju za njega i oni koji nisu do sada pratili politiku pa misle da je on neki moderni Robin Hud sto znaci da ne moze da ocekuje da osvoji mnogo glasova.
Ukratko, borio se protiv SDA, sto je , u mojim ocima, veliki plus.
SDA je najveci neprijatelji drzave Bih i najdirektniji i najkonkretniji saradnik sa okupatorom. Nemojte vise napadati Fahru, sve mi je drazi, a kreten je !
Havatar

#9082 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Havatar »

nihoniho wrote:
Havatar wrote:On nema svoju bazu posto se borio protiv saradnje sa islamskim zemljama i protiv investicija iz islamskih zemalja, protiv izmisljenog bosnjackog terorizma, trudio se da mijenja karakter rata, pricao price o 500000 nadrogiranih Arapa koji dolaze u Bosnu , podrzavao propagandu Hrvata u vezi izbora clana predsjednistva i na kraju se pokazao kao jedini koji je spremanda pristane na treci entitet i zbog toga ne moze da ocekuje da za njega glasa neko kome je vazan vjerski ili nacionalni identitet ili bilo ko ko zna sta se desavalo u ratu. Sa druge strane ne moze da ocekuje glasove ljevicara posto je vecina njih ljevicari zato da bi sebe mogli da predstavljaju kao nekog ko je elita , ko nema veze sa Bosnjacima , vjerom nego da im to nije bitno, da su kosmopoliti i oni ne mogu da se tako predstavljaju a da onda glasaju za Bosnjaka iz Sandzaka. Znaci ostaju mu samo oni koji imaju koristi od njega pa zato glasaju za njega i oni koji nisu do sada pratili politiku pa misle da je on neki moderni Robin Hud sto znaci da ne moze da ocekuje da osvoji mnogo glasova.
Ukratko, borio se protiv SDA, sto je , u mojim ocima, veliki plus.
SDA je najveci neprijatelji drzave Bih i najdirektniji i najkonkretniji saradnik sa okupatorom. Nemojte vise napadati Fahru, sve mi je drazi, a kreten je !
Nije se borio protiv SDA osim onih naziva u novinama ovaj isprdak , onaj kenjac vec je bio glavni pomagac onih koji zele raspad Bosne tako sto im je asistirao tako sto bi imali dokaz za svoje izmisljotine u tome da to tvrdi i neko ko je Bosnjak i on se ukratko borio protiv Bosnjaka i protiv svih muslimana u Bosni.
nihoniho

#9083 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nihoniho »

Havatar wrote: Nije se borio protiv SDA osim onih naziva u novinama ovaj isprdak , onaj kenjac vec je bio glavni pomagac onih koji zele raspad Bosne tako sto im je asistirao tako sto bi imali dokaz za svoje izmisljotine u tome da to tvrdi i neko ko je Bosnjak i on se ukratko borio protiv Bosnjaka i protiv svih muslimana u Bosni.
Pa ne vidim problem !? Meni se ,licno, ni malo ne dopada sveprisutna manifestacija Bosnjastva i Muslimanstva. To je temelj za pravljenje polufeudalne, primitivne drzavice po mjeri SDA i IZ.
Havatar

#9084 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Havatar »

nihoniho wrote:
Havatar wrote: Nije se borio protiv SDA osim onih naziva u novinama ovaj isprdak , onaj kenjac vec je bio glavni pomagac onih koji zele raspad Bosne tako sto im je asistirao tako sto bi imali dokaz za svoje izmisljotine u tome da to tvrdi i neko ko je Bosnjak i on se ukratko borio protiv Bosnjaka i protiv svih muslimana u Bosni.
Pa ne vidim problem !? Meni se ,licno, ni malo ne dopada sveprisutna manifestacija Bosnjastva i Muslimanstva. To je temelj za pravljenje polufeudalne, primitivne drzavice po mjeri SDA i IZ.
Bosnjaci vide a on bi da mu oni daju glasove a on da ih marginalizira i dijeli drzavu.
nihoniho

#9085 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nihoniho »

Havatar wrote:
nihoniho wrote:
Bosnjaci vide a on bi da mu oni daju glasove a on da ih marginalizira i dijeli drzavu.
Pa ti koji su izmislili naciju Bosnjake, od 1990. dijele Bih. Pojam Bosnjak i nedjeljiva Bih , ne idu jednu recenicu !
Havatar

#9086 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Havatar »

Bosnjaci nisu izmisljena nacija nego su autohtoni narod u BIH. Dokle bude Bosnjaka bice i BIH i to je svima jasno. To sto SBB misli da ce pricom o zimisljenoj naciji dobiti neke glasove je samo jos jedan dokaz da ce se moja prognoza pokazati kao tacna.
nihoniho

#9087 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nihoniho »

Havatar wrote:Bosnjaci nisu izmisljena nacija nego su autohtoni narod u BIH. Dokle bude Bosnjaka bice i BIH i to je svima jasno. To sto SBB misli da ce pricom o zimisljenoj naciji dobiti neke glasove je samo jos jedan dokaz da ce se moja prognoza pokazati kao tacna.
Dok je Bosnjaka bice Bih, slazem se, samo kolika i kakva ce biti, to je pitanje? i nemoj misliti da branim Fahru, odvratan mi
je ali se pretvara u manje zlo.
nemampojma0

#9088 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nemampojma0 »

550 000 nezaposlenih,400 000 penzionera i jos masa nezadovoljnih,te povelik broj razocaranih Sda-ovaca i Sdp-ovaca u svoje dosadasnje stranke,a svima preko glave stagnacije,kriminala i nepravde...
Nek samo frtalj od ovih glasa za Fahru,a hoce i vise, i koga cemo imati kao pobjednika izbora?
Sda je izgubila izbore prosli put od Sdp-a,a puno je bolje stajala kod naroda nego sto stoji danas,puno vise imali para nego danas...
Jedno je ono sto neko zeli i cime se tjesi,a cinjenice su nesto drugo.
Havatar

#9089 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Havatar »

Niko od tih grupa nece glasati za njega a pogotovo ovi sto him je preko glave stagnacije, kriminala i nepravde. Najbolji dokaz za to je da su protesti ispuhali kad se proculo da je on organizator i od 15 000 demonstranata u svim gradovima doslo se do 200 demonstranata.
nihoniho

#9090 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nihoniho »

nemampojma0 wrote:550 000 nezaposlenih,400 000 penzionera i jos masa nezadovoljnih,te povelik broj razocaranih Sda-ovaca i Sdp-ovaca u svoje dosadasnje stranke,a svima preko glave stagnacije,kriminala i nepravde...
Nek samo frtalj od ovih glasa za Fahru,a hoce i vise, i koga cemo imati kao pobjednika izbora?
Sda je izgubila izbore prosli put od Sdp-a,a puno je bolje stajala kod naroda nego sto stoji danas,puno vise imali para nego danas...
Jedno je ono sto neko zeli i cime se tjesi,a cinjenice su nesto drugo.
SDA i nece u tolikoj mjeri oslabiti, ipak su njihovo glasacko tijelo dzematlije i provincija, ali ce SDP pravo popusiti . Sa odlaskom Komsica su izgubili armiju glasaca , a poslije februara i sramotnog stava ...
nemampojma0

#9091 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nemampojma0 »

Havatar wrote:Niko od tih grupa nece glasati za njega a pogotovo ovi sto him je preko glave stagnacije, kriminala i nepravde. Najbolji dokaz za to je da su protesti ispuhali kad se proculo da je on organizator i od 15 000 demonstranata u svim gradovima doslo se do 200 demonstranata.
Samo se nadaj.
bullmastiff

#9092 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by bullmastiff »

blokirana FB stranica "skinimo Fahru s pozicije ministra nesigurnosti"...kako li su samo uspjeli?
A bilo je dosta inforamcija na toj stranici... :D
say_cheese

#9093 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by say_cheese »

bullmastiff wrote:blokirana FB stranica "skinimo Fahru s pozicije ministra nesigurnosti"...kako li su samo uspjeli?
Mission accomplished! :D

Ova stranica je ispunila svrhu, sad treba nova misija i nova stranica.
kakavdanakneiskustvu

#9094 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by kakavdanakneiskustvu »

weredsf wrote:Fahro je krenuo u kontraofanzivu, zabranjena je FB grupakoja je trazila njegovu smjenu,imala je oko 30.000 clanova, zabranjena je samo u Bosni :izet: :izet: :izet:

da se fahro nije malo kasno sjetio
weredsf

#9095 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by weredsf »

kakavdanakneiskustvu wrote:
weredsf wrote:Fahro je krenuo u kontraofanzivu, zabranjena je FB grupakoja je trazila njegovu smjenu,imala je oko 30.000 clanova, zabranjena je samo u Bosni :izet: :izet: :izet:

da se fahro nije malo kasno sjetio
Ne znam ali je ovo skandalozno
relativno84

#9096 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by relativno84 »

bullmastiff wrote:blokirana FB stranica "skinimo Fahru s pozicije ministra nesigurnosti"...kako li su samo uspjeli?
Svakako vise nema svrhu postojanja :D Ali jos jedan lijep pokazatelj kako nase strukture u siguronosnim agencijama mogu kad hoce obaviti zadatak.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#9097 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by sabina1 »

Sliver wrote: ne znam sta je tu cudno. pa cak i ja, kome je Fahro odvratan, kada bih birao izmedju Lagumdzije, osvjedocenog reketara, Izetbegovica glave BH hobotnice i Fahre, opet radije izabrao Fahru. Cini mi se da je manje zlo, tim prije sto je on bar 3 covjeka direktno zaposlio ( a sigurno je ta cifra stotinu puta veca ), te napravio dvije lijepe i impozantne zgrade i za puno vece gradove Evrope, a kamoli za carsijicu poput Sarajeva, a ova dvojica od svega sto su pokrali ili reketarenjem iznudili nista nisu ulozili za opsti interes gradjana.
Sva sreca pa ima i 4. opcija

Bilo bi sjajno kad bi te obje "l(j)epotice" , mogao momentalno teleportirati u rodno m(j)esto...... :evil:

Al' ne može... :roll:
Better Man

#9098 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Better Man »

A najsmješnije od svega je što su ga smijenili oni koji su opljačkali ovu državu i ojadili njene građane, oni čiji minisri su bili nadležni da zaštite objekte, ali nisu to uradili, jer im je iz njihovih centrala naređeno da ništa ne poduzimaju.
mrAdil

#9099 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by mrAdil »

Na sledecim izborima glasam za Fahru.
Danguba

#9100 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Danguba »

Dodjosmo do faze da branimo Fahra i SBB zbog Zeljka i DF-a. :-)
Post Reply