Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sjever76
#9076 Re: FK Sarajevo
sarajevski brate svaka ti cast na ovome sto radis. imam jednu malu zamjerku a odnosi se na pogresna imena. u ovom tekstu stoji "sportski direktor nijaz merdanovic" mislim da bi ovakvim stvarima trebalo povesti vise racuna da nebi dosao u poziciju da te neko tuzi zbog pogresno napisanog imena. jasno je da se ovde radi o senadu merdanovicu.
i u proslom tekstu je bilo nekih gresaka vezano za cifre.
i u proslom tekstu je bilo nekih gresaka vezano za cifre.
-
Ultragotiva
#9077 Re: FK Sarajevo
Sarajevski objasnio
Brate svaki ti cast i na znanju i na hrabrosti,primjer si svim ostalim novinarima koji se predstavljaju kao navijaci kluba da ga vole blabla a jos nisu nista poduzeli po tom pitanju da se otjera bagra. Ja kao navijac cu ih prozivat na tribini na ulici,a novinari preko tva,stampanih medija i preko portala.
Ajmo TV1,tamo imamo trojicu likova,pokazite sta ste spremni za bolje sutra naseg kluba uradit.
Imamo u avazu vlastu,rasidagica...
Brate svaki ti cast i na znanju i na hrabrosti,primjer si svim ostalim novinarima koji se predstavljaju kao navijaci kluba da ga vole blabla a jos nisu nista poduzeli po tom pitanju da se otjera bagra. Ja kao navijac cu ih prozivat na tribini na ulici,a novinari preko tva,stampanih medija i preko portala.
Ajmo TV1,tamo imamo trojicu likova,pokazite sta ste spremni za bolje sutra naseg kluba uradit.
-
Dialer
#9078 Re: FK Sarajevo
Znaci da ne povjerujes sta su radili i sta rade. I onda nadju nekome naci manu

-
Ultragotiva
#9079 Re: FK Sarajevo
sa hz.ba.UNFKS nece raditi organizaciju ovog gostovanja. Pozivamo sve koji planiraju ici u Mostar da idu vozom koji krece u 6h iz Sarajeva, a vraca se u 18h iz Mostara. Sve one koji planiraju ici privatnim vozilima pozivamo na dodatni oprez zbog mogucnosti ponavljanja situacije kao u Konjicu na proljece.
karte su vjerovatno 10 km
probacemo na glavnu tribinu neofirno pa sta bude neka bude
Ajmo braco svi u mostar,da se mirzi i baljku sjetimo svega i svacega,jer dolazi pauza od 4 mjeseca,dok se strasti nisu smirile,u kost!!!!
-
FKSarajevo
#9080 Re: FK Sarajevo
U SportCentar caffe- u Zetri u gledanje utakmice Velez - Sarajevo.
http://www.fksinfo.com/np-1252-LIVE__Gl ... rajevo.htm
http://www.fksinfo.com/np-1252-LIVE__Gl ... rajevo.htm
-
RefleX
#9081 Re: FK Sarajevo
mi na alfi pratimo sve pomno, vidiš da i forum čitamoUltragotiva wrote:Sarajevski objasnio![]()
![]()
Stay tuned
-
FKSarajevo
#9082 Re: FK Sarajevo
napravite duel:RefleX wrote:mi na alfi pratimo sve pomno, vidiš da i forum čitamoUltragotiva wrote:Sarajevski objasnio![]()
![]()
Imamo u avazu vlastu,rasidagica...a naš voditelj i sportski urednik koji navija za Želju prati više nego svoj tim jer i njemu je pun klinac lopova u sportu... biće još gostovanja na alfi u vezi ovog svega...
Stay tuned
bp&blekic vs baljak, merdan, alihodzic
emisija da traje sat, pa da se isprica malo duze svasta nesto. samo naprijed.
-
pOZz
#9083 Re: FK Sarajevo
Super. Nadam se da je urednik sazn'o da Škoro nije bio u ofsajdu 7.11.2009.RefleX wrote:mi na alfi pratimo sve pomno, vidiš da i forum čitamoa naš voditelj i sportski urednik koji navija za Želju prati više nego svoj tim jer i njemu je pun klinac lopova u sportu... biće još gostovanja na alfi u vezi ovog svega...
Stay tuned
-
RefleX
#9084 Re: FK Sarajevo
FKSarajevo wrote:napravite duel:RefleX wrote:mi na alfi pratimo sve pomno, vidiš da i forum čitamoUltragotiva wrote:Sarajevski objasnio![]()
![]()
Imamo u avazu vlastu,rasidagica...a naš voditelj i sportski urednik koji navija za Želju prati više nego svoj tim jer i njemu je pun klinac lopova u sportu... biće još gostovanja na alfi u vezi ovog svega...
Stay tuned
bp&blekic vs baljak, merdan, alihodzic
emisija da traje sat, pa da se isprica malo duze svasta nesto. samo naprijed.
pa kad je gostovao džemidžić svi su bili pozvani, ali ih je tad zdrastveno stanje izdalo
- nanda_
#9085 Re: FK Sarajevo
Ultragotiva wrote:Sarajevski objasnio![]()
![]()
Svim legalnim sredstvima udarit po bagri i lopovima ajde bordo nacijo budi se !!!
- Mikado
#9087 Re: FK Sarajevo
Nek te bude stid Mirza one izjave u novinama ako je ona istinita, al obzirom da se demant nije pojavio ocito da jeste istina. Ja Sarajevo pratim 15 godina i nikad nijedan trener tako nije uvrijedio i ponizio navijace u medijima kao sto je to ucinio sadašnji trener Sarajeva, ali to mu nije prvi put. Mirza ti si sramota za FK Sarajevo i uvreda za svakog iskrenog navijaca Sarajeva.
Ostale parazite koji godinama srozavaju klub i priredjuju mu najvece sramote u njegovoj 65-ogodišnjoj historiji nije potrebno komentarisati, jer jasno je da su oni kocnica u razvoju naseg voljenog kluba i da je njihov odlazak jedino rjesenje za razvoj kluba.
Ostale parazite koji godinama srozavaju klub i priredjuju mu najvece sramote u njegovoj 65-ogodišnjoj historiji nije potrebno komentarisati, jer jasno je da su oni kocnica u razvoju naseg voljenog kluba i da je njihov odlazak jedino rjesenje za razvoj kluba.
- Reglan
#9089 Re: FK Sarajevo
Mozda je mislio na onu izjavu u kojoj je rekao da su navijaci obicni placeniciDialer wrote:sta je izjavio?
-
smaja_
#9090 Re: FK Sarajevo
@Sarajevski
Svaka ti cast ,kako na ovim tekstovima tako i zbog zelje,i namjere da pokusas nesto individualno.
Napisao sam nekad negdje da je najjaci vid borbe protiv uhljupa, da se napravi pritisak i "otvori front" na sto je moguce vise strana ,od prozivanja sa tribina, i u novinama, na TV-u, na ulici,i krivicne...
Haj'mo se svi ukljuciti,cijeli grad plaketirati sa njihovim slikama iza resetaka.
Na kraju krajeva,klupko se pocelo odmotavati ,ako ih ovako napadnemo morace posustati prije ili poslije,zato se iskreno nadam da ce jos neki novinari slijediti tvoj primjer,iskoristiti svoje novinarske pozicije i prozvati jadove...
mirza, zvaljak ,alihodjic,fazlagic,merdanovici i ostali jataci,odlazite dok je jos vrijeme kako zbog kluba,tako i zbog vas samih,nama je ionako samo ovo ostalo !!!
Mi nikad odustati necemo !!!
Svaka ti cast ,kako na ovim tekstovima tako i zbog zelje,i namjere da pokusas nesto individualno.
Napisao sam nekad negdje da je najjaci vid borbe protiv uhljupa, da se napravi pritisak i "otvori front" na sto je moguce vise strana ,od prozivanja sa tribina, i u novinama, na TV-u, na ulici,i krivicne...
Haj'mo se svi ukljuciti,cijeli grad plaketirati sa njihovim slikama iza resetaka.
Na kraju krajeva,klupko se pocelo odmotavati ,ako ih ovako napadnemo morace posustati prije ili poslije,zato se iskreno nadam da ce jos neki novinari slijediti tvoj primjer,iskoristiti svoje novinarske pozicije i prozvati jadove...
mirza, zvaljak ,alihodjic,fazlagic,merdanovici i ostali jataci,odlazite dok je jos vrijeme kako zbog kluba,tako i zbog vas samih,nama je ionako samo ovo ostalo !!!
Mi nikad odustati necemo !!!
- mahalaš
#9091 Re: FK Sarajevo
Brate svaka ti cast!! Hvala ti za sve sto radis, ima dosta "navijaca" koji rade u medijima, ali niko se ne smije odvaziti na ovako nesto.Sarajevski wrote:sve iz papira. ove sitne dugove ispod deset milja nisam ni stavljao. kakva je to bagra, zeni koja dresove pere duguju 11 hiljada. kako ih boga nije strah
Neko spomenu TV1, onaj smrad koji sebe naziva navijacem Sarajeva (Denis Huseinbegovic) ce prije stati na stranu Baljka i co. Njegov stav smo mogli vidjeti kad je bio belaj protiv listice.
- Vjerujte mi!
#9092 Re: FK Sarajevo
Ne da mi se chitati tekst, ali shta god da je u njemu, odgovorno tvrdim, vjerujte mi, nije istina!
-
Ultragotiva
#9093 Re: FK Sarajevo
Svi u mostar da im damo jos jednom do znanja sta mislimo o njima,jer doce pauza od 4 mjeseca,oni ce se razbjezati po planinama smirit ce se strasi,pokusat zamazati oci. Znaci prekosutra je posljednji put ove godine da jadu mirzu kazemo da nismo placenici i sta mu sve je.bemo (napravite spisak najbolje da se sta ne zaboravi).Igrace podrzati dosta smo im zvizdali,necemo ih i na gostovanju ruziti.
- lerdi
#9094 Re: FK Sarajevo
Misliš teško ti čitat. Jebu te ova č,ž,š slova. Nešto ti pehVjerujte mi! wrote:Ne da mi se chitati tekst, ali shta god da je u njemu, odgovorno tvrdim, vjerujte mi, nije istina!
Imaš moje puno povjerenje
- Vjerujte mi!
#9095 Re: FK Sarajevo
Nekad ne znam nikako chitati! To je u trenucima kada se plashim za svog, Mirzinog i Senadovog sina.lerdi wrote:Misliš teško ti čitat. Jebu te ova č,ž,š slova. Nešto ti pehVjerujte mi! wrote:Ne da mi se chitati tekst, ali shta god da je u njemu, odgovorno tvrdim, vjerujte mi, nije istina!
- lerdi
#9096 Re: FK Sarajevo
Vjerujem ti.Vjerujte mi! wrote:Nekad ne znam nikako chitati! To je u trenucima kada se plashim za svog, Mirzinog i Senadovog sina.lerdi wrote:Misliš teško ti čitat. Jebu te ova č,ž,š slova. Nešto ti pehVjerujte mi! wrote:Ne da mi se chitati tekst, ali shta god da je u njemu, odgovorno tvrdim, vjerujte mi, nije istina!
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#9097 Re: FK Sarajevo
Samo da znaš da "ti" psujemVjerujte mi! wrote:Ne da mi se chitati tekst, ali shta god da je u njemu, odgovorno tvrdim, vjerujte mi, nije istina!
- Vjerujte mi!
#9098 Re: FK Sarajevo
Zaprijetichu ti s mobitelom u ruci!
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#9099 Re: FK Sarajevo
Samo ne udaraj šakom od sto 
- Impavidus
#9100 Re: FK Sarajevo
a za ta slova č,š,ž, ja bi reko da su sve pite pitice, samo je .... pitac.lerdi wrote:Misliš teško ti čitat. Jebu te ova č,ž,š slova. Nešto ti pehVjerujte mi! wrote:Ne da mi se chitati tekst, ali shta god da je u njemu, odgovorno tvrdim, vjerujte mi, nije istina!