Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Znači, prodati sad sve, pa kupovati u julu.
on ne prodaje nista nego ono sto ima drzi ... a ja sam bijeda sto se tice toga samo ripple imam gdje sam ulozio 350 euro ....
ja nemam sta da izgubim niti dobijem a , juni , juli ce ubrzo imam vremena
People are waking up to the fact that Bitcoin will be $1,000 000. But when? "Someday". "Maybe 5 years". "WIthin a decade". I'm the only one giving you a hard date: Dec 31st, 2020.
512MB wrote:Pazi ENJ (gamer coin) u zadnjih 30 dana 500%
Krenulo sa Samsung S10 pump-om, da imaju partnerstvo i da ce ih Samsung koristiti...koliko vidim, bice pump&dump...sad, sto nisam ja uzeo, necemo o tome
512MB wrote:
Ljudi reaguju na news, u sustini isto kao na obicnim berzama, samo deset puta brze...
Ja mislim da 2019/2020 imamo jos vremena da jeftino upumpamo love u crypto, 2021 onda slijedi mother of all pumps
Posljednjih godinu dana je pravilo da nema pravila
Međutim, ne bih ništa imao protiv ove tvoje prognoze, svakako ne bih prodao ovo sad što imam, ne isplati mi se.
ja sam skeptičan što se tiče ulaganju u kripto ali da sam uložio ne bi prodao u ovom trenutku.
Cijena je trenutno stabilna i to je za vas najvažnije,..Imam osjećaj da su izgledi da se vrati na 20.000 $,.. bar tri puta veći nego da padne ispod 1000 $.
Ma moram se i ja sa tim pozabavit kad pogledam difficulty pogotovo u zadnjih desetak dana... djeca su mi okupirala biro al nece dugo, daddy treba mjesta za rigs
Da, diff je dosta povoljan, doduše gledano u $/€, to trenutno nije baš isplativo, ali je zadovoljavajući broj jedinica koje minaš.
Tako da, ako je politika hodlanja, onda je svakako ok.
I da, uzmi u obzir buku i grijanje.
Kako razmjeniti manje količine BTC tipa 200-250$ u marke? Ovi preko pika najčešće hoće veće količine ili je provizija 20%. Neke stranice gdje bi mogao obrnuti pare, tipa možda čak i poker.. ili šta predlažete?