Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

raoul duke

#9076 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

NajdraziVodjaa wrote:
jeza u ledja wrote:
NajdraziVodjaa wrote: Ali pazi lika hladno pita sta su to rusi namjestili i ko govori da su rusi namjestili i onda ispod napise rusi jesu hakirali :lol: pa ako su hakirali izbore kao sto kazete znaci da su utjecali na rezultat sto opet znaci da su namjestili ishod onako kako im odgovara dakle ko govori da su rusi nesto namjestili? Pa ti to govoris, evo sad si u ovom citatu to rekao.

To da nisu teorije i da su fakti Trump ne bi bio u bijeloj kuci, da to jesu teorije ti si teoreticar zavjera!
Tri posta za redom konstatujes nesto drugo od onog sto ti se kaze. Ne razumijes bosanski? U cemu je problem? Pojmovi "Rusija", "hakiranje", "izbori", "zavjere", ti se svi stapaju u jedno?
Gdje sam ja napisao ili evo da ti pomognem, insinuirao, da su "Rusi hakirali izbore"? Rusi nisu "hakirali izbore", sta god da to za tebe znacilo, vec izborni stab Demokratske stranke, i s ciljem da pomognu Trumpu da postane predsjednik plasirali neke od tih informacija u javnost. To je vec dokazano. Dakle to nije teorija, to je fakat. Slicno su uradili i u Francuskoj. Slicno rade i u drugim zemljama.
Isto tako nije teorija, vec je fakat, da FBI radi istragu u vezi povezanosti Trumpove kampanje i ruskih obavjestajnih sluzbi. Fakat je isto tako da Trump njima odaje spijunske tajne. I na kraju fakat je da je Trump dao otkaz direktoru FBI koji tvrdi da je ovaj od njega trazio da zaustavi doticnu istragu. Znaci sve fakti.

Ne ide ti ovo. Bolje se vrati na pisanje o blagodetima zivota u Sjevernoj Koreji.
Nisu hakirali nego su hakirali :-) nije govno nego se pas posrao eto to ti govoris. Gdje je to dokazano? ko je dokazao cnn? To sto neko sprovodi istragu ne znaci da je ista dokazano, kada je isti taj FBI sprovodio istragu o Hillary nisi naokolo isao i pricao da je to sto joj se stavlja na teret dokazano vec je tada bila samo istraga i jos si kmecao na tog istog direktora jer istrazuje Hillary i optuzio ga da pomaze Trumpu, sada kad je on kao krenuo istrazivati Trumpa on ti je neopjevani heroj i vec je dokazano da je Rusija hakirala :lol: Jedino sto je dokazano ovde je da si ti licemjer koji je usput i teoreticar zavjera, drzi se ti fk sarajevo i pitarskog kmecanja na sve moguce urote protiv njih.
:thumbup:
jeza u ledja

#9077 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

NajdraziVodjaa wrote: Nisu hakirali nego su hakirali :-) nije govno nego se pas posrao eto to ti govoris. Gdje je to dokazano? ko je dokazao cnn? To sto neko sprovodi istragu ne znaci da je ista dokazano, kada je isti taj FBI sprovodio istragu o Hillary nisi naokolo isao i pricao da je to sto joj se stavlja na teret dokazano vec je tada bila samo istraga i jos si kmecao na tog istog direktora jer istrazuje Hillary i optuzio ga da pomaze Trumpu, sada kad je on kao krenuo istrazivati Trumpa on ti je neopjevani heroj i vec je dokazano da je Rusija hakirala :lol: Jedino sto je dokazano ovde je da si ti licemjer koji je usput i teoreticar zavjera, drzi se ti fk sarajevo i pitarskog kmecanja na sve moguce urote protiv njih.
I cetvrti post za redom opet pokazujes da ne shvatas bosanski. :lol:
Kako da ti objasnim drukcije?
Dosao ciko i hakirao, servere, emailove. Poslao ciki u Rusiju. Ovaj ciko to spakovao i poslao na internet. Onda puno cika to otvorilo na kompjuteru i napisali svasta ruzno o teti Hillary.
Cike koje rade u Zavodu za spijuniranje drugih cika sve to procitale, i fino rekli narodu da su Rusi zli momci, sta su uradili i tako. Fino sve pise, ima FBI, ima NSA, CIA, i ostale cike po raznim firmama. Cike sa televizije to prenjele narodu. Nisu oni krivi sto je tako. Cak je i cika Tramp to sve rekao da je tako.

Ne citas, ne razumijes jezik, nemas nikakvu sposobnost racionalnog zakljucivanja. Ja jedno kazem, ti drugo pises. Isto kao da pricam s robotom. Ocigledno si navikao na takav besmislen nacin komunikacije zasnovan na presipanju iz supljeg u prazno bez ikakvih informacija ili zelje za razmjenom istih. Jednom rjecju trol koji smara. Da ponovim - drzi se Sjeverne Koreje. To je tvoj nivo. :wink:
Challenger__

#9078 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

Nešto baš kontam i vrtim u glavi sjećanja kada sam obilazio prijatelje, poznanike i rodbinu i sa velikom znatiželjom upijao sve američke kontraste. HINT: Nije bitno ko zaista jeste Donald Trump bitno je ko je on u očima onih koji su glasali za njega a posebno oni u devastiranim krajevima američkog Srednjeg zapada. On je za njih bio i ostao The last Hope. A tamo... ni manje nade ni više oružja.

Mogla bi se oligarhija (aka "establišment") opasno zajebati sa rušenjem Trumpa, pa da ovi sa oružjem krenu da vraćaju svoju otetu državu.

Kauboji vs ziogarhija.
Challenger__

#9079 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

Onda bi to moglo biti malo više od egipatskog scenarija koga sam predviđao prije okončanja predizbora.
Last edited by Challenger__ on 18/05/2017 23:06, edited 1 time in total.
NajdraziVodjaa

#9080 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by NajdraziVodjaa »

jeza u ledja wrote:
NajdraziVodjaa wrote: Nisu hakirali nego su hakirali :-) nije govno nego se pas posrao eto to ti govoris. Gdje je to dokazano? ko je dokazao cnn? To sto neko sprovodi istragu ne znaci da je ista dokazano, kada je isti taj FBI sprovodio istragu o Hillary nisi naokolo isao i pricao da je to sto joj se stavlja na teret dokazano vec je tada bila samo istraga i jos si kmecao na tog istog direktora jer istrazuje Hillary i optuzio ga da pomaze Trumpu, sada kad je on kao krenuo istrazivati Trumpa on ti je neopjevani heroj i vec je dokazano da je Rusija hakirala :lol: Jedino sto je dokazano ovde je da si ti licemjer koji je usput i teoreticar zavjera, drzi se ti fk sarajevo i pitarskog kmecanja na sve moguce urote protiv njih.
I cetvrti post za redom opet pokazujes da ne shvatas bosanski. :lol:
Kako da ti objasnim drukcije?
Dosao ciko i hakirao, servere, emailove. Poslao ciki u Rusiju. Ovaj ciko to spakovao i poslao na internet. Onda puno cika to otvorilo na kompjuteru i napisali svasta ruzno o teti Hillary.
Cike koje rade u Zavodu za spijuniranje drugih cika sve to procitale, i fino rekli narodu da su Rusi zli momci, sta su uradili i tako. Fino sve pise, ima FBI, ima NSA, CIA, i ostale cike po raznim firmama. Cike sa televizije to prenjele narodu. Nisu oni krivi sto je tako. Cak je i cika Tramp to sve rekao da je tako.

Ne citas, ne razumijes jezik, nemas nikakvu sposobnost racionalnog zakljucivanja. Ja jedno kazem, ti drugo pises. Isto kao da pricam s robotom. Ocigledno si navikao na takav besmislen nacin komunikacije zasnovan na presipanju iz supljeg u prazno bez ikakvih informacija ili zelje za razmjenom istih. Jednom rjecju trol koji smara. Da ponovim - drzi se Sjeverne Koreje. To je tvoj nivo. :wink:
Ta prica stoji ako si mentalno zaostao jedino, opet pitam gdje su dokazi? Sta su te cike sto rade u zavodu za spijuniranje procitale ne razumijem? Jesu to cike u zavodu spijunirale hakere pa znaju da rusi stoje iza toga? :lol: ako su vec spijunirali hakere zasto ih nisu uhapsili? Suplja prica za debile nigdje ni jednog dokaza sve nesto rekla kazala ovo me podsjeca na mahalske traceve ono reko mi je ovaj jedan...Drzim se ja sjeverne koreje drzi se i ti kmecanja i sizofrenih konstrukcija odlicno ti ide.
jeza u ledja

#9081 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Dobro, polozio si. Hajd sad natrag u Pjongjang.
jeza u ledja

#9082 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Challenger__ wrote:Nešto baš kontam i vrtim u glavi sjećanja kada sam obilazio prijatelje, poznanike i rodbinu i sa velikom znatiželjom upijao sve američke kontraste. HINT: Nije bitno ko zaista jeste Donald Trump bitno je ko je on u očima onih koji su glasali za njega a posebno oni u devastiranim krajevima američkog Srednjeg zapada. On je za njih bio i ostao The last Hope. A tamo... ni manje nade ni više oružja.

Mogla bi se oligarhija (aka "establišment") opasno zajebati sa rušenjem Trumpa, pa da ovi sa oružjem krenu da vraćaju svoju otetu državu.

Kauboji vs ziogarhija.
I ja mislim da bi bila greska tek tako skidanje Trumpa, bez dok se znacajan dio onih koji su navijali za njega ne uvjeri o kakvom se imbecilu radi. Smjenjen je i Nixon, sto ne bi i Trump. A ti mastaj i mastaj. :D Ko zna, mozda se i tvoja raja Rusi potrude pa naprave kakav belaj opet pa se norod upeca.

Uostalom, sam proces impeachmenta ako bi i poceo, a sumnjam da ce uskoro, bi trajao mjesecima, ako ne i vise od godinu. Sumnjam da sadasnji republikanski Predstavnicki dom ima kapacitet za takvo nesto.

Imaju izbori na jesen 2018-e pa bujrum. :oops:
Challenger__

#9083 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

jeza u ledja wrote:Ko zna, mozda se i tvoja raja Rusi potrude pa naprave kakav belaj opet pa se norod upeca.
:pisnuo:
drastic

#9085 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by drastic »

ljudska noga ce krociti na mars za vrijeme drugog trampovog mandata
https://www.washingtonpost.com/news/spe ... 9787fda441
AenemA

#9086 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by AenemA »

drastic wrote:ljudska noga ce krociti na mars za vrijeme drugog trampovog mandata
https://www.washingtonpost.com/news/spe ... 9787fda441
Hoće al' u kurcu.
jeza u ledja

#9087 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Haha, Trump nas je upozorio u vezi sebe. :lol:

Plus, ne zna razliku izmedju kakaa i koke. :lol: :lol:
GandalfSivi

#9088 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by GandalfSivi »

Fakat ti se divim kako ti se da raspravljati sa ovom trojicom. Njima je vuk zelen i bog...
Fudo387

#9089 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Donald se zajebo :lol:
On je ovo shvatio kao da je drzava njegova firma, donosi uredbe, daji otkaze, trabunjaj gluposti a ostali ce samo klimati glavom i yes sir, tako je.
Gotovo isti scenario kao sa aferom watergate i nixonom.
Ozbiljni ljudi vec mu predlazu da sam napusti i spasi se robije.
NajdraziVodjaa

#9090 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by NajdraziVodjaa »

Bice impeachment samo moracete neke dokaze priloziti ne racunajuci mahalske rekla kazala uz standardno kmecanje o zlim rusima iz filmova.
raoul duke

#9091 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/juli ... /170519097

Istraga obustavljena za Assange... :lol: :lol:
Interesantno kako Svedjani slusaju americku cizmu
Witch hunt se nastavlja

Blame the Russians
DrugaGimnazija

#9092 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by DrugaGimnazija »

NajdraziVodjaa wrote: Ta prica stoji ako si mentalno zaostao jedino, opet pitam gdje su dokazi? Sta su te cike sto rade u zavodu za spijuniranje procitale ne razumijem? Jesu to cike u zavodu spijunirale hakere pa znaju da rusi stoje iza toga? :lol: ako su vec spijunirali hakere zasto ih nisu uhapsili? Suplja prica za debile nigdje ni jednog dokaza sve nesto rekla kazala ovo me podsjeca na mahalske traceve ono reko mi je ovaj jedan...Drzim se ja sjeverne koreje drzi se i ti kmecanja i sizofrenih konstrukcija odlicno ti ide.
Procitaj ovdje odgovore na tvoja pitanja, tako da onda mozes inteligentno sudjelovati u razgovoru:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... ctions.pdf
mO k3

#9093 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by mO k3 »

Fudo387 wrote:Donald se zajebo :lol:
On je ovo shvatio kao da je drzava njegova firma, donosi uredbe, daji otkaze, trabunjaj gluposti a ostali ce samo klimati glavom i yes sir, tako je.
Gotovo isti scenario kao sa aferom watergate i nixonom.
Ozbiljni ljudi vec mu predlazu da sam napusti i spasi se robije.
:thumbup: nema na to sta dodati
jeza u ledja

#9094 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Evo danas ide da u Saudiji drzi govor o Islamu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:pisnula: :pisnula: :pisnula: :pisnula:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ovi tamo svrsavaju na njega. Jutros slusam nekog njihovog ministra, pita ga teta pa kao sta mislite o Trumpovom banu muslimanima. Kae on, ma nije to ban muslimanima, muslimani su dobrodosli u Ameriku itd, ovo je samo ban nekim zemljama jer se ne mogu kontrolisat i tako. :D

Poslije toga ide u Brisel, Vatikan i Izrael. Vjerovatnoca nepostojanja nikakvih gafova ili ispada u narednim danima - 0%. :D
Challenger__

#9095 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

Image

Jedna lijepa ilustracija na temu.

8)
NajdraziVodjaa

#9096 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by NajdraziVodjaa »

DrugaGimnazija wrote:
NajdraziVodjaa wrote: Ta prica stoji ako si mentalno zaostao jedino, opet pitam gdje su dokazi? Sta su te cike sto rade u zavodu za spijuniranje procitale ne razumijem? Jesu to cike u zavodu spijunirale hakere pa znaju da rusi stoje iza toga? :lol: ako su vec spijunirali hakere zasto ih nisu uhapsili? Suplja prica za debile nigdje ni jednog dokaza sve nesto rekla kazala ovo me podsjeca na mahalske traceve ono reko mi je ovaj jedan...Drzim se ja sjeverne koreje drzi se i ti kmecanja i sizofrenih konstrukcija odlicno ti ide.
Procitaj ovdje odgovore na tvoja pitanja, tako da onda mozes inteligentno sudjelovati u razgovoru:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... ctions.pdf
hrpa gluposti bez ikakvih konkretnih dokaza kao sto sam i danas citao vijest o Trumpu citav naslov umjesanost Rusije i neki lik bivsi radnik FBI prica li prica i onda na kraju kaze nesto u smislu nikakvi cisti dokazi ne postoje ali sumnjamo itd, supllja prica.
Challenger__

#9097 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

Evo, sad čitam da neka republikanka optužuje porodicu Clinton da "rade za Ruse".

:pisnuo:
Challenger__

#9098 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

Kad je bal nek' je maskenbal.

:lol:
TAFKAP

#9099 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by TAFKAP »

Intersantnije od idućih posjeta S. A., Israelu etc je posjeta Briselu i NATOu, o kojem je Trump izjavio da je obsoletan :skoljka:

Došla je i naredba da se govori i predavanja skrate na minimum, jer se Trump neće moći skoncentrisati i pratiti ih... :lol: :lol: :lol:
Point.

#9100 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Vidim Najdrazi Vodja i ovdje dominira. :)
Post Reply