Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#9076 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

BlueBlood wrote:Butmir OK :thumbup:

Selimovic drzi nekom predavanja o ne placanju racuna. Selimovicu obećanje je dug. Je li vam sada jasno zasto ste mali i uvjek ce te biti mali. Sram vas bilo platite ljudima titulu kada su igrali za vas. Ima Boga. Hvala gospodine Husiću sto ste potvrdili sav lopovluk ovog licemjera.
Aha, Selimovic je kriv zato sto je Ibrakov punac obecao novac ovoj barabi za utakmicu koja se vec odigrala :-) Odnosno, kad bolje pogledamo, koji novac? Gdje to pise u onoj poruci? Pfff....
Nemoj vise, ziv bio. Znam da ti je godra, al provale koje ovaj tvoj ''gospodin'' izvaljuje su za rubrike vjerovali ili ne.
nosara

#9077 Re: Premijer liga BiH

Post by nosara »

Tomahawk11 wrote:

Selimovic drzi nekom predavanja o ne placanju racuna. Selimovicu obećanje je dug. Je li vam sada jasno zasto ste mali i uvjek ce te biti mali. Sram vas bilo platite ljudima titulu kada su igrali za vas. Ima Boga. Hvala gospodine Husiću sto ste potvrdili sav lopovluk ovog licemjera.
Aha, Selimovic je kriv zato sto je Ibrakov punac obecao novac ovoj barabi za utakmicu koja se vec odigrala :-) Odnosno, kad bolje pogledamo, koji novac? Gdje to pise u onoj poruci? Pfff....
Nemoj vise, ziv bio. Znam da ti je godra, al provale koje ovaj tvoj ''gospodin'' izvaljuje su za rubrike vjerovali ili ne.
Pali ste zbog sice... Sve i da ovo prodje liso, ostat ce smrdljiv trag za vama gdje god se budete pojavili...

Tako mali... :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#9079 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

nosara wrote:
Tomahawk11 wrote:

Pali ste zbog sice... Sve i da ovo prodje liso, ostat ce smrdljiv trag za vama gdje god se budete pojavili...

Iz FK Sarajevo najavili tužbu protiv Azmira Husića

Naravno da jesmo :izet:
Nadam se da cete biti glasni i kad budete lizali ove brljotine :)
sumirprimus

#9080 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Opa bato na sud..tako i treba...
Sto ste premirali premirali ste..a divovi... :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#9081 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Naravno, na sud. Pa ko bude kriv, nek i fasuje.
nosara

#9082 Re: Premijer liga BiH

Post by nosara »

Dogovor u restoranu “Park prinčeva”

“Na telefonu imam više poruka kada smo razgovarali o premiranju prošle sezone. Dino Selimović je znao za taj novac. Bio sam u Rijeci kada su me zvali da dođem u Sarajevo. 27. maja smo se našli u restoranu Park Prinčeva u 8 sati i 45 minuta. Sjedio sam ja i moja dva rođaka, a sa druge strane su bili Abdulah Ibraković, Dino Selimović, Elvir Kantardžić i još jedan momak iz Sarajeva“, otkrio je Husić.

FK Sarajevo je, tvrdi Husić, tražio od Viteza da izgubi meč, jer je timu s Koševa trebala pobjeda. Podsjećamo, “Bordo klub” je gostovao u Vitezu, a Sloboda je bila domaćin Mladosti iz Velike Obarske. Vitez i Mladost VO su se borile za opstanak, Sarajevo za titulu, a Sloboda je bila rasterećena rezultata. “Sarajevo je tražilo od Viteza da ‘završe’ utakmicu. Iz Viteza su tražili garanciju za sebe, jer im u pitanju bio opstanak u ligi. Vitez je mogao izgubiti, ali da u isto vrijeme Mladost izgubi od Slobode.

Mi smo pobijedili na Tušnju (3:2) i Mladost je naredno kolo ispala, a Sarajevo je slavilo protiv Viteza (0:3) koji je ostao u Premijer ligi BiH“, rekao je Husić za N1. U posljednjem kolu Sarajevo je pobijedilo Slobodu i osvojilo titulu. Sloboda je završila na osmoj poziciji, Vitez je obezbjedio opstanak sa 26 bodova iako je poražen u Travniku (2:0), dok je Mladost VO sa 25 bodova ispala iz najelitnijeg fudbalskog tamičenja u zemlji iako je remizirala kući protiv Zvijezde iz Gradačca (1:1).

“Nama je premija obećana, iako bi mi igrali na pobjedu i bez premije“, tvrdi Husić. 30. maja, predsjednik FK Sloboda je pisao Ibrakoviću i pitao za obećani novac. “Tri dana nakon našeg sastanka u “Parku prinčeva” poslao sam poruku Ibrakoviću i rekao: ‘Drug, nebi tvog punca’, misleći na obećani novac koji je punac sportskog direktora FK Sarajevo trebao donijeti kao nagradu za dobar rezultat“, rekao je Azmir Husić.

Husić kaže da se Dino Selimović sada pretvara kao da ne zna o čemu je riječ, a on mi je lično prošle sezone potvrdio dogovor o premiji. “On mora biti spreman da prihvati ono što radi i što obeća“, smatra Husić.

Ako NS/FS nesto ne poduzme danas, sutra ce ova banda napravit neko vece sranje... A tek sto smo, uz pomoc autoriteta jednog covjeka, necu ga imenovati, stali na zelenu granu...

Sokantno... :D
emigrazione

#9083 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

nosara wrote:
Tomahawk11 wrote:

Ivica Osim je namještao, neka namješta i Ibrakovic....
nosara

#9084 Re: Premijer liga BiH

Post by nosara »

emigrazione wrote:
nosara wrote:
Tomahawk11 wrote: Aha, Selimovic je kriv zato sto je Ibrakov punac obecao novac ovoj barabi za utakmicu koja se vec odigrala :-) Odnosno, kad bolje pogledamo, koji novac? Gdje to pise u onoj poruci? Pfff....

Ivica Osim je namještao, neka namješta i Ibrakovic....
Tako je...!

A sad vratite titulu... :D
BlueBlood

#9085 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

Image

Dakle, da se "divovi puni para" nebi obrukali tako sto ce im ŽELJINI JUNIORI bez para bez placenih racuna uzeti tituli osigurali su sebi zadnje dvije utakmice (Vitez i Sloboda) 6 boba ! Jel vam sad jasno koliko ste mali naspram ŽELJEZNIČARA
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9086 Re: Premijer liga BiH

Post by Velkoski »

Derbi kola: Čelik i Zrinjski tradicionalno izjednačeni rivali

http://sport1.ba/derbi-kola-celik-i-zri ... ni-rivali/
BlueBlood

#9087 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

...pa oduzmi tih 6 boba ;-)
vryzas

#9088 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

Ubice ih Zrinjski ko mraz papriku :oops:
sumirprimus

#9089 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

vryzas wrote:Ubice ih Zrinjski ko mraz papriku :oops:
Ovo je ona prica..zrinjski sliboda zeljo?
Logovan

#9090 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Velkoski wrote:Derbi kola: Čelik i Zrinjski tradicionalno izjednačeni rivali

http://sport1.ba/derbi-kola-celik-i-zri ... ni-rivali/
Hajde Čelik, zgazi lažne Mostarce.
vryzas

#9091 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

sumirprimus wrote:
vryzas wrote:Ubice ih Zrinjski ko mraz papriku :oops:
Ovo je ona prica..zrinjski sliboda zeljo?
:?

Ne kontam..ima neka prica, to sam skontao. De malo detalja...
Baltazar_khan

#9092 Re: Premijer liga BiH

Post by Baltazar_khan »

najviše će zrinjski profitirati oko ovih zadnjih dešavanja u tuzli tako što će postati šampion a kamiondžija će se još jednom ispaliti u SAD ovaj put za sva vremena zbog gubitka titule i licence za euro takmičenja.
vryzas

#9093 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

Realno, ukoliko se dokaze kleveta, a uzimajuci u obzir postojecu kaznu od strane F/NSBiH, trebalo bi ga dozivotno izbaciti iz fudbala.
vryzas

#9094 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

Polako, da sacekamo istragu...mozda frajko ima jos neke dokaze. :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#9095 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

vryzas wrote:Polako, da sacekamo istragu...mozda frajko ima jos neke dokaze. :oops:
Mozda zna ko je punac?
BlueBlood

#9096 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

Image
omega369

#9097 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: odlicna, odlicna :lol: :lol: :lol:

fali samo tamna sjena u pozadini, upitnik i punac :D :D
vryzas

#9098 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

Tomahawk11 wrote:
vryzas wrote:Polako, da sacekamo istragu...mozda frajko ima jos neke dokaze. :oops:
Mozda zna ko je punac?
:D
tataćusak

#9099 Re: Premijer liga BiH

Post by tataćusak »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Kaze lik imam dokaze, poruku koju sam Ja poslao :lol:

Nije me nesto ranije zanima o hebat ga nebitan lik, ali sto je suspendovan godinu dana iz bha fudbala
vryzas

#9100 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

tataćusak wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kaze lik imam dokaze, poruku koju sam Ja poslao :lol:

Nije me nesto ranije zanima o hebat ga nebitan lik, ali sto je suspendovan godinu dana iz bha fudbala
Nisam upratio, al nije cist 100% cim su ga suspendovali.
Locked