Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mad_max_ba

#9076 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mad_max_ba »

insomnia78 wrote:Na engleskOM
Ova teme postala poligon za kojekakve "neshvacene" kompleksase
je ne sais pas
wewa

#9077 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by wewa »

ontopic :D

Image
triconja

#9078 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Ne kontam ljude koji ne nose duge gace nikako. :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9079 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

Budale
omar little

#9080 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by omar little »

meteorit135531

#9081 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by meteorit135531 »

Ne kontam komentare ljudi. :izet: ka'e meni frae'r (sudski drot na skeneru) : "Kako to izgledas, majke ti, ko da si sa planine sis'o? Hajd prolazi"
:lol: :lol: :lol: (Jebo on sebe, kako je pogodio?)
Hvala, buraz. Jutros vero sam se gore povrh Trebevica, kombijem sam iso, pa pjeske, pa se malo zagazilo u blato, u pokoje govno pokraj puta, a snijeg bljutav :kiss:

Vi sto radite te dosadne kancelarijske budzetske poslove od 7 do pola 3 , sa dvjema pauzama po pola sata koje su Vam uvijek placene (uvijek se budzetlijama obracam sa uzvisenim postovanjem), niste ni svjesni koliko ste nesretni. Ja sam se jutros izvero haman na onu onamo stranu, cist zrak, prodisao sam, ukvasio carape, popisao se kraj jednog bora, (htio sam se i istovarit), i sto je najvaznije odmorio sam mozak. :thumbup:

Skont'o sam kako se zovem. Nekad ne znam stvarno. ili sam meteor ili kometa, pa uzmem forumski rodni list da se podsjetim. jbg, zivi se uzurbanim nacinom zivota. :skoljka:

Skupio neka uvjerenja, neke potvrde, sve zavrsio i rahat sam. :kiss:
Cudi se sudski policajac sto sam ko kameniti stocar sa Vlasica us'o u sud, sav isprljan, smrdim na naftne derivate (prica se po carsiji da Shell ce da izvrsi neki naucno istrazivacki uvidjaj gore, prica narod more bidne nafte gor' pa da nas, hronicno nezaposlene Shell pozove da svi sretni odemo krampat i lopatat). Jer to Bosanci rade svudje, samo sto Vas dijaspora laze.
Nece da kazu, pa samo lazu. Treba se kurcit. Hans se ne kurci, dok se Haris kurci. Pa ti skontaj svoje nekontanje. :roll:

Svi uspjesni biznismeni i manekenke, a unutra debitne , kreditne , i revolving kartice, u dubokom minusu.. (haj, aprilski snijeg ce se istopit, ali minus na kartici, tesko Bogami.) :izet:
Hipotekarni kredit ce se istopiti, i nestati tek kad se i ti istopis u tabutu, kovcegu, ili buretu i kad te raja iz skole pronadje na zadnjim stranicama Fahraonovog tiskanog glasila..
Do tad si napet, ko da si na igli. Jel de jerane, jesam u pravu? :)

Al treba se kurciti krezuboj raji po Bosni sa novom Meckom E klase, i tako to. Ne more Mecka ici na kokosovo ulje, ko sto moze moja dvica, moj svapski jarane. Haveru, ne seri. :skoljka:

Ne kontam sta se to raja masovno lozi na to nesto. To neko kurcenje, bicepse, tricepse, auta, umjetne zene sa ziletioznom masom u grudima.. vece -bolje :-) :-) :-)
(Buraz, vise volim spricnut i poprskat prirodne sise, bar znam da krecim domacu vocku, a ne onu sto je uzgojena u laboratoriji, ili u Karabegovom zamrzivacu). Kontas? To nametanje ti nekih standarda, kako se treba ziviti... :zzzz:
Ja sam u sud uso ko najveca seljacina sa dna kace (samo mi je falio slamati sesir od trstike, civare i grablje, i mores mi zaljepit etiku seljaka, neces pogrijesiti) 8-)
Ali, mene boli kurac. Ne osudjujte druge, vec metite ispred svojih vrata... ali eto, valjda ima taj neki dress code kako se moras oblaciti u sudu..
Ali da je tom sudskom policajcu naisla kakva Estonka sa mjestom boravka u Talinu, sa osebujnim grudima 36 dubl dis, i da mu je zamahala ispred ociju, zaboravio bi on da ima oci , i mislio bi donjim ocima kako da otvori slic, i da je na tom istom skeneru isiba svojim penderkom, a koji mu nije pod pasom. :izet:
Jbg , dobra je Estonka. Baltik, more, (kad se more raja kupat na Benbasi, mogu se vala i ja bucnut u Baltickom morcetu ). Ima li koja da mi se javne?
Ne kontam onu zenu sto je bila na FTV prije par godina gostujuci kod Hazima.. izvlaci ona ono kolo srece, i tako nesto u kontekstu rece:

"Ja sam copala" ali copala , a to c je zapravo c kao cumur. Zna li ona sto znaci pojam kad kazes da nesto copas, i to da kazes pred Tv kamerama i pred milionskim auditorijem.. pukla je godra, dobila 500 maraka na kolu srece, i od srece je pocela copati.. :lol:

Odo ja malo svojim poslom.. ima nekih Cehinja, polovnih, dostupnih.. :run:
triconja

#9082 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

meteorit135531 wrote:Ne kontam komentare ljudi. :izet: ka'e meni frae'r (sudski drot na skeneru) : "Kako to izgledas, majke ti, ko da si sa planine sis'o? Hajd prolazi"
:lol: :lol: :lol: (Jebo on sebe, kako je pogodio?)
Hvala, buraz. Jutros vero sam se gore povrh Trebevica, kombijem sam iso, pa pjeske, pa se malo zagazilo u blato, u pokoje govno pokraj puta, a snijeg bljutav :kiss:

Vi sto radite te dosadne kancelarijske budzetske poslove od 7 do pola 3 , sa dvjema pauzama po pola sata koje su Vam uvijek placene (uvijek se budzetlijama obracam sa uzvisenim postovanjem), niste ni svjesni koliko ste nesretni. Ja sam se jutros izvero haman na onu onamo stranu, cist zrak, prodisao sam, ukvasio carape, popisao se kraj jednog bora, (htio sam se i istovarit), i sto je najvaznije odmorio sam mozak. :thumbup:

Skont'o sam kako se zovem. Nekad ne znam stvarno. ili sam meteor ili kometa, pa uzmem forumski rodni list da se podsjetim. jbg, zivi se uzurbanim nacinom zivota. :skoljka:

Skupio neka uvjerenja, neke potvrde, sve zavrsio i rahat sam. :kiss:
Cudi se sudski policajac sto sam ko kameniti stocar sa Vlasica us'o u sud, sav isprljan, smrdim na naftne derivate (prica se po carsiji da Shell ce da izvrsi neki naucno istrazivacki uvidjaj gore, prica narod more bidne nafte gor' pa da nas, hronicno nezaposlene Shell pozove da svi sretni odemo krampat i lopatat). Jer to Bosanci rade svudje, samo sto Vas dijaspora laze.
Nece da kazu, pa samo lazu. Treba se kurcit. Hans se ne kurci, dok se Haris kurci. Pa ti skontaj svoje nekontanje. :roll:

Svi uspjesni biznismeni i manekenke, a unutra debitne , kreditne , i revolving kartice, u dubokom minusu.. (haj, aprilski snijeg ce se istopit, ali minus na kartici, tesko Bogami.) :izet:
Hipotekarni kredit ce se istopiti, i nestati tek kad se i ti istopis u tabutu, kovcegu, ili buretu i kad te raja iz skole pronadje na zadnjim stranicama Fahraonovog tiskanog glasila..
Do tad si napet, ko da si na igli. Jel de jerane, jesam u pravu? :)

Al treba se kurciti krezuboj raji po Bosni sa novom Meckom E klase, i tako to. Ne more Mecka ici na kokosovo ulje, ko sto moze moja dvica, moj svapski jarane. Haveru, ne seri. :skoljka:

Ne kontam sta se to raja masovno lozi na to nesto. To neko kurcenje, bicepse, tricepse, auta, umjetne zene sa ziletioznom masom u grudima.. vece -bolje :-) :-) :-)
(Buraz, vise volim spricnut i poprskat prirodne sise, bar znam da krecim domacu vocku, a ne onu sto je uzgojena u laboratoriji, ili u Karabegovom zamrzivacu). Kontas? To nametanje ti nekih standarda, kako se treba ziviti... :zzzz:
Ja sam u sud uso ko najveca seljacina sa dna kace (samo mi je falio slamati sesir od trstike, civare i grablje, i mores mi zaljepit etiku seljaka, neces pogrijesiti) 8-)
Ali, mene boli kurac. Ne osudjujte druge, vec metite ispred svojih vrata... ali eto, valjda ima taj neki dress code kako se moras oblaciti u sudu..
Ali da je tom sudskom policajcu naisla kakva Estonka sa mjestom boravka u Talinu, sa osebujnim grudima 36 dubl dis, i da mu je zamahala ispred ociju, zaboravio bi on da ima oci , i mislio bi donjim ocima kako da otvori slic, i da je na tom istom skeneru isiba svojim penderkom, a koji mu nije pod pasom. :izet:
Jbg , dobra je Estonka. Baltik, more, (kad se more raja kupat na Benbasi, mogu se vala i ja bucnut u Baltickom morcetu ). Ima li koja da mi se javne?
Ne kontam onu zenu sto je bila na FTV prije par godina gostujuci kod Hazima.. izvlaci ona ono kolo srece, i tako nesto u kontekstu rece:

"Ja sam copala" ali copala , a to c je zapravo c kao cumur. Zna li ona sto znaci pojam kad kazes da nesto copas, i to da kazes pred Tv kamerama i pred milionskim auditorijem.. pukla je godra, dobila 500 maraka na kolu srece, i od srece je pocela copati.. :lol:

Odo ja malo svojim poslom.. ima nekih Cehinja, polovnih, dostupnih.. :run:
Nadji nekog uzivo i ispricaj mu sto ti je na dusi, cak i plati ako treba. Tebe muci odjednom dosta stvari, to nije dobro nikako. :thumbup:
Njanjavi

#9083 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Meni je samo drago sto se nije posro kod onog bora, ko zna sta bi mu naumpalo sa cim da guzove obrise.
Grana sa iglicama, shisharka nedo bog, svasta budalasu moze naumpast :D
zippoo87

#9084 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zippoo87 »

Njanjavi wrote:Meni je samo drago sto se nije posro kod onog bora, ko zna sta bi mu naumpalo sa cim da guzove obrise.
ti bas promasis cijeli fudbal
pa snijegom bi se obrisao...barem njega ne fali ovih dana :D :lol: :lol: :lol:
triconja

#9085 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

zippoo87 wrote:
Njanjavi wrote:Meni je samo drago sto se nije posro kod onog bora, ko zna sta bi mu naumpalo sa cim da guzove obrise.
ti bas promasis cijeli fudbal
pa snijegom bi se obrisao...barem njega ne fali ovih dana :D :lol: :lol: :lol:
Snijeg ko dusa, topi se u ruci i mozes se bukvalno bokalisat :lol:
Njanjavi

#9086 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Ma sta znam, kad je mljekom mogo, nista me ne bi iznenadilo onda :D
Mega Man X

#9087 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mega Man X »

Ne razumijem kako su nekome zanimljivi ovi balkanski Youtuberi.. I što je najveći problem ova djeca nađu uzor u takvim likovima. Baš ono dno dna.
annoy

#9088 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Ja sam malo proucavala ove nase gaming kanale da vidim jel ima koji dobar za pratit i jos nisam naisla na nekog tko se ne prenemaze i ne zvuci potpuno neprirodno dok prica. O humoru da ne pocinjem :-? Ako znate kojeg da nije takav, slobodno metnite link :D pardon, poveznicu
Mega Man X

#9089 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mega Man X »

annoy wrote:Ja sam malo proucavala ove nase gaming kanale da vidim jel ima koji dobar za pratit i jos nisam naisla na nekog tko se ne prenemaze i ne zvuci potpuno neprirodno dok prica. O humoru da ne pocinjem :-? Ako znate kojeg da nije takav, slobodno metnite link :D pardon, poveznicu
Teško da ćeš pronaći takvog. Sve se svodi na psovanje, deranje ko da je u zoološkom vrtu itd. Kvaliteta nula bodova.

Primjer: Muđa i Ćale.. Van igara kada se livestreamovi vode, pa hajd donekle su normalni. Ali čim idu gaming klipovi.. postanu isto majmuni u zoološkom vrtu. I da ne spominjem psovanje svake hebene sekunde. I najveći je problem što to djeca gledaju i onda počnu iste takve psovke koristiti.

Neki dan prolazim pored škole jedne i jedan dječak, ima jedno 7-8 godina, drmnu Boga znači iz nekog bezveznog razloga.. Meni se kosa na glavi digla.

A da ne spominjem ove ufurane "vlogere" tipa Nedim(Tech) itd. kojima su samo brojke važne.. Takvi likovi bi i rođenu familiju prodali za pare samo da se dočepaju kakvog sponzora ili Youtube zarade.
Last edited by Mega Man X on 22/04/2017 13:17, edited 1 time in total.
djevojka bez imena

#9090 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

poveznica nego sta :lol: o
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9091 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

kakavdanakneiskustvu

#9092 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

djevojka bez imena wrote:Ja stvarno ne kontam upotrebu posudjenica i izvedenica iz stranih jezika.
jel' to fora da se pokaze znanje ili se ljudi ne znaju izraziti na maternjem?

preseravanja na kvadrat
Raigor Stonehoof

#9093 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Raigor Stonehoof »

Kome smeta evropsko bogaranje :oops:
Sara03

#9094 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Sara03 »

Raigor Stonehoof wrote:Kome smeta evropsko bogaranje :oops:
Ko o čemu? Ti o Bogu.
Raigor Stonehoof

#9095 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Sara03 wrote:
Ko o čemu? Ti o Bogu.
garant to znači da sam latentni vjernik.
Raigor Stonehoof

#9096 Re: Popularne stvari koje ne kontam

kakavdanakneiskustvu wrote:
djevojka bez imena wrote:Ja stvarno ne kontam upotrebu posudjenica i izvedenica iz stranih jezika.
jel' to fora da se pokaze znanje ili se ljudi ne znaju izraziti na maternjem?

preseravanja na kvadrat
jedva sam to izhendlao
nisam mislio da će biti takav dizaster
pružili smo im suport
:evil: sve stvari koje čuješ na tv-u. ja bih debile koji ovako govore u osnovnu vraćao.
Sara03

#9097 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Sara03 »

Raigor Stonehoof wrote:
Sara03 wrote:
Ko o čemu? Ti o Bogu.
garant to znači da sam latentni vjernik.
Da nisi još nešto latentno? :oops:

j/k
meteorit135531

#9098 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by meteorit135531 »

Dobro rece jedan ovde... 99% postova na ovoj temi je cisto naprdjivanje... ili zachatavanje
Koja torbica bi trebala da ide sa kojim odjevnim predmetom i tako to.. Koje pantole sa prorezom i sl..? zasto danas zene furaju mrezaste carape na dubokoj stikli i tako to..? O ukusima se ne raspravlja.. ali suvisno je to i spominjati. :roll:

Sta ces, raja na birou, kao i ja, pa ubijaju vrijeme. Moje forumsko pero je moja snaga koja mi daje napon da svoja osjecanja prenesem na ekran, i da se opustim. 8-)
Ja barem si dajem oduska, lijecim zivce i upucujem.. :)

Upucujem na niz nelogicnosti u ovom jebenom drustvu i sve drustveno stetne implikacije svih ovih pojava oko nas. :zoka: Evo slusam , Sarajevo ljubavi moja.. ali, jel to ono isto Sarajevo iz mog djetinjstva kad sam u ratom razrusenom gradu, sanjao da cu nekad kad odrastem biti vrsni sportista, i da cu imati curu koja mi je bila prva simpatija, i eto sjecam se tog datuma i tog naseg prvog djecijeg poljupca.. Sjecam se kao da je jucer bilo, i sjecam se nasih pisama... i nasih obecanja da cemo zauvijek biti zajedno.. :srce:
Sjecam se i tih stepenica gdje smo sjedili i gdje sam se zakleo da cu je ozeniti.. onako , bas nevino, onako bas djecije!
Eno je , u Njemackoj! Sretna je! Nek je sretna! :kiss: :thumbup:

Sjecam se naseg poljubca, rece Jura Stublic i osta ziv. :izet:

Sjecam se prvog poljupca ima cak milion pregleda, dok Jala Brat i pjesma A to me radi ima 38 miliona. Abnormalnost, rekli bi mnogi.

Mozda i nije, mozda je to sad postalo sasvim normalno. Bitno je da da se sad ne sjecas svog prvog poljupca, sad je bitno da a zelis da te neko radi... hmm, zanimljivo.. nesto je truhlo u Kantonu Sarajevo i ostatku ove nakaradne drzave! :shock:

Nekad treba biti sarkastican i pisati takve postove, a nekad treba biti i realan,
Jucer bas , sa telefona obrisem aplikacije: klix, avaz, oslobodjenje, vecernji, cak i Guardian. :(
Mislim , zelim se odmoriti. Sto ce obicnom covjeku nepotrebne informacije? :)
Pusti mozak na pasu i odmori. Poravni, jarane, reko mi jedan smetljar iz Breze! Koje mudre rijeci jednog sakupljaca otpada, tamo kad smo sjedili ispod onog bora i pusili onaj mokri duhan sto mu je donio dajdza iz Hercegovine.. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Eh, tu me trazi. Ili to me radi? nesto mora biti od to dvoje... :kiss: :bih:

Sad smo dosli do glavne stavke. Sta se to ne konta? :roll:

Ja ne kontam. Ne kontam laznu empatiju kod ljudi, i lazne aplauze. Jao,dajmo suzu i jedan share za Gazu, share za Jemen, suza za svu gladnu i neuhranjenu djecu u Africi, pa od tolike tuge i nesrece na ovom svijetu, kad cu zivit? Hajmo ispravljat krive svjetske Drine. Suza za suzom. Bar ce Violetina fabrika u Hercegovini pojacati proizvodni pogon. Ne serite. :( :( :( :-)
Lazni aplauzi. :-) :izet: :-)

Ne kontam, kad mi neko kaze, e svaka ti cast! Ili kad neko na nekom promotivnom clanku na klixu dole u komentaru napise, svaka ti cast! nek si uspjesan! svaka ti cast na uspjehu! Zar ono ne bjese da se u Bosni jedino uspjeh ne oprasta? Smeta to naravno. Cak i sve one drustveno degradirajuce pojave su jednako iritantne kao i ove, uslovno ih nazovimo, pozitivne :zoka:

Daj nam sto vise promocije, i sto vise tih laznih aplauza, i divljenja. Bravo, momcino svaka ti cast! Bravo, momcino, svaka ti dala! ;-)
Ima nesto u nama toliko otrovno i toliko licemjerno, da se zapitam vrijedi li zivjeti ovdje? :zoka:
Rece Sara jucer:
"you know who shot JFK?" :?

JFK once said: "Ne pitajte šta vaša zemlja može da učini za vas - pitajte se šta vi možete da učinite za vašu zemlju. To stoji, brate Kenedi. :thumbup:
Bake, cuvena ptica Dodo i kremenko Covo uglas isto rekose!

I Bosanci horno u glas odgovorise: "Drage vodje, mozemo sjediti na birou, piti kafe od marku i po povazdan sto se zove cejf, rucno motat duhan u Avazove clanke, i pitati se hoce li akcize na gorivo ici gore ili dole. A vi nas jebite sa istom mantrom sve dok nam supak ne otupi od boli" :-) :-) :-)

Kao da smo ista bolje i zasluzili. :bih: :bih: :bih:

P.S. (to bi valjda trebalo biti post scriptum).. za sve zene koje se pitaju

Muskarac koji iskreno svim svojim bicem voli svoju zenu, nikad nece biti u stanju da izdrka na nju. To je apsolutna istina. Ne brinite se. Ima ljubavi samo treba imati ostro oko da to pronadjes.

Jbg, dotad sjedi na birou i igraj kladaru i pitaj se..
Pitaj se mozes li ovako vise? :? :? :?
Vozdra!
:skoljka: :run:
edit. igr'o sam Lillarda preko 28.
triconja

#9099 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Bog ti dao meteor, daj malo to skrati ili dodaj TL;DR pa da znamo sta si htio ukratko reci. Niko ne cita duge postove (ili rijetko ko). :-)
Sara03

#9100 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Sara03 »

Meteorit :thumbup: :kiss:
Post Reply