Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Gandalf

#9076 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

igra u odbrani kada nas protivnik malo pritisne :cry: 0 bodova kako se samo odbrana izbezumi stid me bude, hobitčina nasri nešto ko dribla ko on zajeban, ovo ono, preloše se postavljaju kada nemaju loptu, ako sam i jednog veznjaka vidio više puta bezidejnijeg s loptom to je ona lopata nasri, ali protiv Glena on je superstar i radi šta hoće - dobra forma Coutinha u finišu prvenstva, treba nam taj momak nabrijan k'o suho zlato, samo da Hendo ne fasova crveni i Sturridge da se vrati, tajming za povrede ne može biti lošiji
batara

#9077 Re: Liverpool FC

Post by batara »

Sve se namjeŠta da bi ova pogan od kluba osvojila titulu :shock: Dabogda je nikad ne osvojili, čekali na nju još 50godina :lol:
horion_bosona

#9078 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

YNWA :srce:
Teufik

#9079 Re: Liverpool FC

Post by Teufik »

batara wrote:Sve se namjeŠta da bi ova pogan od kluba osvojila titulu :shock: Dabogda je nikad ne osvojili, čekali na nju još 50godina :lol:
Teorije zavjere :lol:
Ko god osvaja, do sudija je :lol:
Edin H.

#9080 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Sjajno su pripremili uvod u utakmicu vezano za Hillsborough nesrecu.
Gandalf

#9081 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

još 4
Logovan

#9082 Re: Liverpool FC

Post by Logovan »

Liverpool titulu 80% osvaja. Teško da će ispustiti ovakvu priliku.
Partijaner wrote:Cestitam na tituli, drago mi je radi Gerarda jer je to stvarno zasluzio, istinska legenda L'poola. :thumbup:
I meni je drago zbog Gerrarda. :thumbup: Ovakvi se igrači svugdje na svijetu poštuju. Zaslužio je da konačno slavi titulu sa svojim Liverpoolom.
nKrkan

#9083 Re: Liverpool FC

Post by nKrkan »

leškarenje wrote:Image

Ima jedan klub, jedan tim s tradicijiom jakom
Čiji verni navijači su povezani znakom
Pa zato nikad ne brinu jer znaju i u tami
Dokle god da postoje neće hodati sami
Na levoj ruci traka suvereno leži
Desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Navijači svi za njega odmah život bi dali
Jer je Stivi svoj Liverpulu dao još ko mali
.....a odatle u Čelzi prešao je Torres plaćen Boga oca i kad odbije se porez.....
MOSALJOZE

#9084 Re: Liverpool FC

Post by MOSALJOZE »

leškarenje wrote:Image

Ima jedan klub, jedan tim s tradicijiom jakom
Čiji verni navijači su povezani znakom
Pa zato nikad ne brinu jer znaju i u tami
Dokle god da postoje neće hodati sami
Na levoj ruci traka suvereno leži
Desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Navijači svi za njega odmah život bi dali
Jer je Stivi svoj Liverpulu dao još ko mali
Ovaj ČOVJEK je to zaslužio
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#9085 Re: Liverpool FC

Post by JoseMujica »

zaslužio je i Džeri a zaslužio je i cijeli tim jer su jedini igrali fudbal ove sezone

daleko je još do titule ali iskreno im želim da je osvoje jer mi je muka od onog žabarskog park the bus shita, antifudbala koji sMorinjo uvodi u Englesku na mala vrata.

Do njegove prve otočke epopeje to je bila najmoćnija liga u kojoj se igrao najbolji fudbal...sad je ljepša za gledati svaka utakmica donjeg dijela Bundeslige nego iti jedna tekma koju je npr. Čelzi odigrao ove sezone.

Danas je Premijer liga na pragu da postane Italija.....sve prvaci a prazne tribine :-)
Šibicar

#9086 Re: Liverpool FC

Post by Šibicar »

Ma samo nek' je Stiven više podigne,nema ga da je više zaslužio od njega,čitav život je ostao vjeran Liverpulu a imao je sigurno bruku odličnih ponuda da promijeni klub.
todd_smith

#9087 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Utakmica se zavrsila u 96toj minuti
skafiskafsnjak

#9088 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

Cestitke na osvojenoj tituli ... zasluzeno :thumbup:
ultima_palabra

#9089 Re: Liverpool FC

Post by ultima_palabra »

Umalo sam se rasplakao na početku utakmice... donekle sretna pobjeda, ali šampion treba i to imati. Sretno do kraja.
skafiskafsnjak

#9090 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

pa to i jeste sampion... Umijece i sreca ... Mora u nekim utakmicama i srece biti .
Ako igrali ovako do kraja, titula je njihova.

Navijac sam Uniteda, ali volim sto ce oni osvojiti nego oni placenici iz bogatog dijela Manchestera :D
Lucas Leiva

#9091 Re: Liverpool FC

Post by Lucas Leiva »

Ovo je najbolji tim u istoriji premier lige, a ovakvu sezonu jos zadugo niko u evropskim ligama nece imati!
ultima_palabra

#9092 Re: Liverpool FC

Post by ultima_palabra »

Lucas Leiva wrote:Ovo je najbolji tim u istoriji premier lige, a ovakvu sezonu jos zadugo niko u evropskim ligama nece imati!
A sve je to zasluga Rafe Beniteza :!:
skafiskafsnjak

#9093 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

Lucas Leiva wrote:Ovo je najbolji tim u istoriji premier lige, a ovakvu sezonu jos zadugo niko u evropskim ligama nece imati!
Mislim da je Arsenal 2003-2004 bolji al eto ...
Lucas Leiva

#9094 Re: Liverpool FC

Post by Lucas Leiva »

"We are at top of the table in january, and clearly they are nervouse" - Rafael Benitez.
"We are at top of the table in april, and clearly they are nervourse" - Brendan Rodgers.

Jasno je da je Brendan ucio od najboljeg! IN BRENDAN WE TRUST!
horion_bosona

#9095 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

daleko je titula, čini se kao da je na dohvat ruke, ali daleko

City bez Yaye nema šanse da dobije sve utakmice do kraja, pogotovo onu protiv Evertona... baš je juče komentator na SK govorio o tome kako oni bez Yaye ili Fernadinha u timu osvajaju dvaput manje bodova, nego kada su obojica u timu... po meni oni su sad treći kandidat za šampiona

tu je Chelsea, a Mourinho je najopasniji kad je u ulozi underdoga, zato u pravilu pokušava smjestiti svoje ekipe u to rolu, čak i kad su na vrhu tabele... sve izgleda odlično po Liverpool, pa i sam raspored jer će tu odlučujuću utakmicu protiv Chelsea igrati između njihove dvije u Ligi prvaka... svjejedno, čisto sumnjam da će žrtvovati tek tako prvenstvo, bez obzira na Mourinhovu opsesiju za trećim klempom... svi su ih gotovo otpisali iz trke, što Portugalcu savršeno odgovara

nije još gotovo...

Image
limeni

#9096 Re: Liverpool FC

Post by limeni »

prvo veliki uspjeh je kvalifikacija za ligu prvaka nakon nekoliko godina. drugo ovaj tim igra odlicno i moze jos bolje igrati ako ostanu svi igraci a trece titula je vrlo moguca. zaista lijepo da se vraca jedan velikan europskog fudbala na veliku scenu.
Gandalf

#9097 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

8-)
PrtiBeeGee

#9099 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Najtezi period ove 3sedmice ne mogu nista da pisem Liverpool jede malu djecu snovi su blizu ostvarenja !!! Samo da kazem da nista nije gotovo tu je Chelsea po meni zadnja prepreka i ako ne treba otpisati ni ove ostale utakmice jer u slucaju jednog kiksa sve ce doci u pitanje.. Ovom prilikom bi se i zahvalio adminu na banu. Kad branis na forumu Tuzlu po kojoj vecina njih pljuje Ok je kad kazes bilo sta za Sarajevo ili bilo koji Sarajevski klub tu je ban... Toliko o adminima :thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#9100 Re: Liverpool FC

Post by Charuga »

PrtiBeeGee wrote:Ovom prilikom bi se i zahvalio adminu na banu. Kad branis na forumu Tuzlu po kojoj vecina njih pljuje Ok je kad kazes bilo sta za Sarajevo ili bilo koji Sarajevski klub tu je ban... Toliko o adminima :thumbup:
Sljedeći put kad braniš Tuzlu, to radi bez psovanja i vrijeđanja i neće biti potrebe za slanje na odmor ... :thumbup:

Sad se možeš vratiti ovoj temi.
Post Reply