Borovo Naselje, ne Vukovar prije napada na kasarne 14. septembra.salik79 wrote:Vukovar uveliko razaran i opsjedan kada je embargo uveden. Iz Tuzle svakodnevno uzlijetali vojni avioni koji su ga bombardovali... Cetalji senlucili po Bosni, rafalali po dzamijama, natpisi "ovo je Srbija", cetnicka ikonografija na Jahorini (vec kada sam 91 isao na zimovanje/skijanje),... Itd, itd, itd....I ono meni veli "nije se znalo"!?zilog wrote:Ako je septembar '91., prije Vukovara, Skabrnje i Dubrovnika, "u jeku cetnicke agresije", onda nista. To pitanje "kada si rodjen" se prije odnosi na tebe (zapravo pise), jer bi znao da ni jedan politicki subjekat iz BiH nije tada osudio embargo. Lako se balavcima danas pametan praviti.salik79 wrote:U jeku cetnicke agresije na RH i pripreme agresije na RBiH. Kada si ti rodjen?
Ko viri Rusima? Da li si procitao sta mislim o Ruskoj politici prema BiH?![]()
Da podsjetim na rijeci Harisa Silajdzica iz tadasnjeg vakta (parafraziram) : "Kao da ste tinejdzera pustili u ring sa Tysonom i jos mu ruke svezali.".
Samo parafraziraj, ali daj ko je iz BiH prigovorio na embargo prije '92.? Silajdzic je tako pricao poslije.
Bio si mali, pa se ne sjecas. Mozda si i sada?