Nekad oko 9h, bio na izlazu iz Busovace u pravcu Kaonika.
Duster bio pored, samo sam ga kasno skontao.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Fakat
zigson wrote: ↑31/08/2024 17:23Na iddeea? Zna bagovati stranica, al naravno cuvaj uplatnice.Evolution_IV wrote: ↑29/08/2024 21:17 Kaze na stranici "prekoracen datum za placanje kazne", a placeno bukvalno 2 dana nakon urucenja prekrsaja![]()
da li cuvat uplatnice u slucaju problema??
Meni stoji za jednu parking kaznu Konacan/Pravosnazan kao da nije placena a jeste
meni rekose od 50/100 metara da slika, ali uzmi s rezervom i da je tolerancija 14 km iznad dozvoljene brzine
Ma da, to ima smisla. Gledao sam slike sa tih kamera i nikad nisam vidio da je neko uslikan sa neke velike razdaljine.

tako je, a djecu cemo lijecit sms porukama i pozivima na broj.
Nema ovakvih pila u sarajevu ovo su dolje kamnjari narucili svojima u hnž

Trazite zakon da se djeca finansiraju iz budzeta. Sto dzabe pisete po forumu?
Ako je travnik u pitanju, nacekat ces se.Limited Sky wrote: ↑05/09/2024 17:21 imam jedno pitanje- situacija od prije 15ak dana
krenuo sam preticati (po isprekidanoj liniji) i taman sto sam prestigao prvo od dva auta, uocim sa desne strane na prosirenju tronozac (u trenutku preticanja sam vozio mozda 85-90kmh) u svoju traku sam se vratio mozda 70-100m nakon tronozca i smanjio na nekih 70 koliko je i bilo ogranicenje
Da li tronozac slika i drugu traku, ili namjeste samo na jednu, kakve su sanse da me slikao
U pitanju je bio drugi kanton (SBK) od prebivalista, i nekoliko puta sam provjeravao na IDDEEA, ali nema upisanog prekrsaja
To je Dabrac. Kakva je to gamad, taj bijeli golf kampuje na tom dijelu, stavili su debilna ograničenja, a jedno od rijetkih mjesta na toj dionici da se mogu obići guslači i voziti relativno normalno.