Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"Odlična utakmica, prava prvenstvena, drago mi je što je publika uživala u susretu. Cilj je bio da pobijedimo i da se vratimo na prvo mjesto, ali nismo uspjeli. Rezultat je realan i zadovoljni smo rezultatom kako se odvijala situacija na terenu", rekao je Bošnjaković nakon utakmice.
"Odlična utakmica, prava prvenstvena, drago mi je što je publika uživala u susretu. Cilj je bio da pobijedimo i da se vratimo na prvo mjesto, ali nismo uspjeli. Rezultat je realan i zadovoljni smo rezultatom kako se odvijala situacija na terenu", rekao je Bošnjaković nakon utakmice.
Ma ....Amar ih je nahvalio na kraju palcem konto i ja da je neki megafon uzeo ali ....stvarno ...još sam jednog stalno slušao , ne daj ne daj ne daj ne daj valjda konta loptu i onda Amare .....ere koji mrzitelji.
Ne kontam okle izmigoljiše ovi tuzlasiti navijači po fejsbuku. Nisu botovi nego pravi profili. Đe su prije bili i za šta su navijali. Na svaku vijest iskaču, prvaci, liga prvaka, ismijavaju Slobodu Velež Želju Sarajevo ono prošetati će se .
Volio bih da ih je Željo mlatno al hajde, dobro je i vako.
Last edited by zrakomlat on 28/09/2019 19:23, edited 1 time in total.
Ima ih više objektivnih , kažu izvukli smo bod a njih tamo izmezili , malo je reć' .
Bio je penal nad Ramovićem Fejziću crveni za folijadu kad je Krpa samo rukom obišao mu struk , a ono pade , ko da su ga petorica gazala .
Logovan wrote:Kako kažu medvjedići, pitarski savez, savez napolje, sve ih treba otjerati, pitarske sudije, a ovamo greške na štetu njihovih protivnika.
Logovan wrote:Kako kažu medvjedići, pitarski savez, savez napolje, sve ih treba otjerati, pitarske sudije, a ovamo greške na štetu njihovih protivnika.
P.S. Savez, tj. ljudi u njemu su beskorisni, i treba ih otjerati. Nikakvu korist domaći fudbal nema od njih.
A Sesar ako kaže nešto, onda je to tako i nikako drugačije. A šta da je rekao da penala nije bilo?
Normalno da ih treba otjerati jer nam se fudbal raspada, ali eto samo kažem kako su se tvoji znali upaliti oko tjeranja i nazivanja saveza pitarskim a desi se očigledna greška na štetu protivnika.
zrakomlat wrote:Ne kontam okle izmigoljiše ovi tuzlasiti navijači po fejsbuku. Nisu botovi nego pravi profili. Đe su prije bili i za šta su navijali. Na svaku vijest iskaču, prvaci, liga prvaka, ismijavaju Slobodu Velež Želju Sarajevo ono prošetati će se .
Podrinje uglavnom i okolina. Iskreno, ne znam ni ja. I sam Bosnjakovic rece da se nada da je pobjedom obradovao Podrinjce.
Ima i bivsih Slobodasa, ali to je zanemariv broj.
Doduse, ide Azmir okolo, da lokalnom klubu malo para i eto navijaca.
zrakomlat wrote:Ne kontam okle izmigoljiše ovi tuzlasiti navijači po fejsbuku. Nisu botovi nego pravi profili. Đe su prije bili i za šta su navijali. Na svaku vijest iskaču, prvaci, liga prvaka, ismijavaju Slobodu Velež Želju Sarajevo ono prošetati će se .
Takve stvari se dešavaju kada nemaš afirmisan klub i navijačku grupu, a sam si u gradu i imaš kakve-takve pretpostavke.